42876

banner
  • b-type
    sztem nem kellene újra elővenni, a dark net meg kb mint a fekete piac csak egy elnevezés
  • sertrex
    "...miközben ő MINDENKÉPP megkapja a sápot a kulcs/beváltott kulcs után?"

Na kb. itt is a kulcs mondat. Ha ezek a kulcsos oldalak sárosak, akkor a Steam is az. Tehát mennyivel is tisztességesebb a Steamtől vásárolni?

Más részről azokat a belinkelt dolgokat is fenntartással kezelném, mert nem tudod mennyire független vagy mennyire van érdek nélkül vagy éppen kinek az érdekeit védi vagy éppen ki fizeti őket. Manapság bárki bármit írhat az interneten szinte teljesen ellenőrizhetetlenül. Mindeenki kinevezheti magát bármilyen szakértőnek vagy bárminek. Mindenesetre már nem igazán dőlök be elsőre egy irománynak, amíg nem látom annak a bizonyítékát, hogy minden szó igaz belőle.

Nekem ez lett az egyik kedvenc mondatom; "Kell a dologhoz egy vagy több lopott hitelkártya adat – ezeket jellemzően az internet elrejtett sarkaiban, a darkneten szerzik be." A darkneten. Érted!? Mint valami rossz forgatókönyv részlet a CSI:Cyberből. :DDD Ha azt akarod, hogy ne olvassák vissza a fejedre az efféle kijelentéseket, akkor vedd elő darknetet, amit se cáfolni, se megerősíteni nem lehet.
  • arty
    megint átütötted az alsó szintet, így nem bírom ki :D

a steam hatóság? meraszondod "zárassa be" :D
    vagy úgyérted, a steam pereskedjen egy kínaival, kínában, kínai bíróság előtt, miközben ő MINDENKÉPP megkapja a sápot a kulcs/beváltott kulcs után?

hol a jóistenben élsz te baszki? :D

miért nem kattintasz a sok sok linkre, amit unrealnoise betett ezekről a maffiózó kulcsboltokról? nem tudsz angolul? lefordítsam neked?
  • alma2
    a lenti allitasod reszben igaz lenne, ha versenykent lenne tobbszaz indulo. De napkozben max 1 szerver fut vagyis a 900-as rangu, es az elso versenyet futo emberek is egy mezonyben vannak. (es tovabbra is azt gondolom nem sok koze van a pontnak a vezetesi stilushoz) Estenkent igaz, hogy 2-4 szerver fut.
    De ha ember beleolvas a masik forumban, kb minden masodik poszt arrol szol, hogy hogyan loktek ki, es hogy a k*va nyukat, illetve milyen ugyesen mutatta meg, hogy milyen fasza gyerek, mert egy verseny alatt harom ember pockolt ki direkt...
    Szerintem nem surun vegzel a top3-on kivul, de milyen erdekes egy hete mar azt kerted, hogy beturol beture irjak le neked, hogy lehet "ovast" emelni masok ellen. Lam-lam a top3 se kulonb hely, mint a mezony vege... De mig a hatul kullogonal tok mindegy, hogy 19 vagy 20 helyen van, na jo nem mindegy, csak kevesbe erdekeli jellemzoen, addig a mezony eleny nem mindegy, hogy 1 vagy 2 hely lesz a vegen,.mert errol szol a versenges.
    Szoval vagy mesz sok "ismeros" kozott ahol zart kis kozosseg van pl gtr-masters, vagy mesz publikon, akkor nem kap az ember konnyen verszemet. Ennek a vilag minden reszerol jelenlevo versenyzok (srs) semmi visszatarto ereje nincs, pontrendszer ide vagy oda es ha nem olyan kockak mint ti, akkor meg pont letolja, hogy 1 hetig nem indulhat versenyen, ha valaki ovast int ellene.
    Az emberek fejebe kellene rendet tenni, de ilyen sosem lesz, igy egyszerubb ezen nem porgni, na meg tok felesleges.
  • MasterMason
  • TeeBeee
    Valaki írta korábban, hogy 1:56 közepénél jár. Nekem konstans 58-ak mennek folyamatosan. Illetve volt egy video amin a valódi lambós versenyzők próbálgatták, ott is 57, 58-as időket láttam, de nyilván ők képesek még faragni rajta.
  • MasterMason
    Ahhoz meg telemetria kéne, mert egy köridőből nem fogja tudni megmondani, hogy hol vált rosszul, vagy hol fékez túl sokat hol gyorsít ki rosszul. Esetleg még a valódi köridőkhöz is tud viszonyítani.

Meg nézegetni kell hátha van belsö nézetes gt3-as huracan videó nurb gp pályáról.
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.16. 20:33:04
  • barcalaci84
    szerintem ő arra kiváncsi h a gyors emberek mennyit mennek default setuppal és h hány mp-t kéne még faragni :)
    sokra nem mész a konstans idővel ha mp-kkel lassabb vagy:)
  • MasterMason
    Igazából azzal is csak az nevezhető értékelhető időnek, amit folyamatosan tud hozni az ember. Az már értékelhető ha tizedre közel ugyan olyan köröket fut valaki.
  • barcalaci84
    default setupos időt kérdezi...
  • MasterMason
    Amit konstans folyamatosan közel minden körben hozni is tudsz... Nem érdemes a valaha volt leggyorsabb körhöz viszonyítani, mert a legtöbb játékban rendszerint ezen idők csak "anomáliákkal" érhetők el, pl túlhevült motor ami kb két körig bírja, meg egyéb olyan extrém beállítások árán ami versenyen illetve való életben nem is fordulhatnának elő...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.16. 20:15:32
  • Indi69
    Köszönöm
  • Ratrak
    ACC-ben default setuppal mi az értékelhető köridő?
  • barcalaci84
    Igen várni kell amíg jóvá nem hagyja az admin... Ez akár egy hét is lehet, de ha írsz neki az email címre akkor hamarabb...
  • Indi69
    Regisztráltam, az assetto appot nem engedi letölteni. Várnom kell vagy most mi van?
  • Tyuki80
    Közel sincs annyi hülye.A rating rendszer a saját képességű emberekkel rak egy szerverre...de ezt nyilván te is tudod.Ha sok hülyével találkozol,akkor kicsit gyorsulnod kéne,talán találkozhatsz normális emberekkel is...Esti futamokon sokszor 60-70 induló is van.Az 1 szerveren szinte csak igazi versenyzők vannak.Mumusra térve és a videoira:Nem olyan nagy szégyen az 1 szerveren az első 10 ben kullogni...
  • endy papp
    Ez így volt akkor is,mikor még az IR-el tolta.....
  • alma2
    srs
    De kb itt is ugyanannyi hulye van szerintem. Ugyanabbol a mederbol meriti ez is ki a versenyzoket.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.16. 12:22:54
  • Indi69
    Ezek a versenyek hol vannak, hogy lehet indulni? Elegem van a játék saját szerveriből, annyi hülye van az nem is igaz
  • alma2
    ilyen huszperces versenyekre, szerintem nagyon jok ezek a rovid palyak, sokkal jobban egyutt marad a mezony, na es van erosen lekorozes is, szoval nem egy ingerszegeny valami, mint a spa-n, pl.
    Mondjuk latom Mumus nem adja fel, addig indulgat,(ugye napont atobbszor is van verseny) mig osszejon egy olyan mezony, ahol nem a kozepen kullog, amibol egybol lesz egy video is :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.09.16. 11:20:16
  • Indi69
    na ja, ki tudja? :))))
  • Fela
    huh ... a tegnapi hozzaszolasok utan fel se tunt hogy a videora irtad, bocsi
  • Indi69
    én is rá gondoltam, pici pöcc segít:)
  • Fela
    Malik Martin kolleganak lovese sincs hogy mit jelent a kek zaszlo
  • sertrex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja, te visszajöttél? Én már elköszöntem. Te tényleg azt hitted, hogy rád szánom az egész szombatom? Még nekem nagy az egóm. :DDD
    De amúgy se folytattam volna, mert a személyeskedésen, minősítgetésen, na meg a copypaston kívül sokat nem villantottál, önálló gondolatod nem igen volt. Na, peace!
  • lac coo
    Az egyik legjobb autó Assettohoz !! :)
  • Indi69
    Ahogy elnézem itt is van egy két gyökér:)
  • __Jacek__
    COD-ot? Kell az neked? Vedd:)
    Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2018.09.16. 07:29:19
  • goldboy
    Van most a G2A-n COD 9 féláron, akkor most vegyem, vagy ne vegyem?
  • mumus70
  • MasterMason
    Ahogy az is, hogy van olyan hülye aki olyan kártyával vásárol a neten, amelyiken az összes lóvéja rajta van.

Nekem külön kártyám van internetes vásárlásokra, amire mindig csak annyit utalok át a főkártyámról, amennyiért vásárolni akarok, ha megtörtént a vásárlás és próbálkoznak is valamilyen okból, esély nincs rá, hogy meg tudjanak károsítani... Ha betartanák a szabályokat, akkor nem lophatnák el az adataikat sem, bár ez kétséges, pont ezért is tartok külön kártyát internetes vásárlásra. Az a biztos. Másnak is ezt ajánlom.
  • Tikal #42043
    Ha szar a jelszavad, vagy nem kapcsoltad be a két lépcsős azonosítást az nem az oldal hibája, hanem a TIÉD.
  • Solt
    :DDD

Most szembesültem azzal a nem elhanyagolható ténnyel, hogy te nem trollkodsz... te ezeket komolyan mondod. Most egy picit megrémültem...
    Utoljára szerkesztette: Solt, 2018.09.15. 19:06:56
  • MasterMason
    De mit akarsz te ezzel a G2A-val, elmondom még egyszer hátha megérted. Sertrex nem akart vásárolni semmi a G2A-ról! Nem mondott ilyet, egy teljesen más helyet mondott, szóval ez kb olyan mintha azt mondta volna, hogy megy eszik egy big macet a mekiben és eztán te elkezdenél arról beszélni, hogy egyél bic mac-et de tudd, hogy a burger kingben patkány hus van a hamburgerben...

Teljesen más oldalról beszélsz!
  • Solt
    No, akkor most keresd ki, hogy mi volt Sertex első hozzám intézett mondandója a témában és azt mire reagálta... Ugye hogy ugye? Aki citálgat és össze-vissza keveri a szezont a faszommal az egyelőre nem én vagyok, ha jól látom. :)
  • MasterMason
    "Hogy márshogy lehet szarért húgyért kulcsot adni?"

A steam hogy adhatja 70-80-90%-os engedménnyel a játékot nyári téli meg ilyen olyan akcióknál? Pont úgy mint mások... Csak másoknál üzleti érdekből nyilván más időpontokban vannak az akciók... Másrészt nem szednek 30-50% sápot a fejlesztőktől sem. Tehát lehet azt mondja neki elég 10-20% minden eladott játék után és máris olcsóbb mint a steam...
  • Solt
    Ki mondta, hogy minden játékot? Hol olvastál ilyet? Megint az van, hogy nem azzal vitázol, nem az ellen érvelsz ami oda van írva, hanem belelátsz valamit és aztán ennek mentén teljesen kisiklik a történet és az embernek az az érzése, hogy valami rosszul megírt AI-val társalog. Egy értelmes, magyarul jól beszélő és értő emberkének teljesen tiszta a sztori, hogy miért kell az ilyen oldalakat kerülni, de azért kiemelem még egyszer,

És itt válik az egész már-már tragikomikussá, hiszen nézzük meg az ügylet szereplőit! Van egyszer a tudatlan ember, akinek ellopták a kártyaadatait, ő az ügy végén nullán van, nem vesztett, nem nyert semmit. Van a tolvaj, aki viszont jelentős összegre tehetett szert, hiszen a G2A eladások olyan 90 %-a nála landol. A másik 10% pedig a G2A-nál, ami így szintén haszonra tesz szert. Van a G2A-n vásárló, másik tudatlan ember, aki (látszólag) nyert az ügyön, hiszen mondjuk féláron vette meg azt, amit akart. És a sor végén ott van a vétlen fejlesztő, akitől nem csak „elloptak” x értékű kulcsot, neki ez x+y% veszteséget jelent a chargeback költségei miatt. És jelen esetben nem dollárszázmilliókat mozgató nagy kiadókról beszélünk, hanem olyan emberekről, csapatokról, akiknek azért elég fájdalmas tud lenni egy-egy ilyen, néha több százezer dollárra rúgó csapás.
  • __Jacek__
    Amelyik oldal lényegesen olcsóbban tolja a kulcsokat szerinted hogy operál? Én úgy gondolom ugyan úgy mint a g2a. Hogy márshogy lehet szarért húgyért kulcsot adni? Ez a régiónkénti ár már szerintem régen nem működik, tehát nem tudok EU-ban orosz kulcsot bereggelni.
  • MasterMason
    Idézzem Sertrex mit mondott, ugyanis semmiféle G2A-ról ö soha nem beszélt, te idecitáltál egy teljesen más oldalt, és kitaláltad, merthogy itt történt ilyen, akkor minden más oldalon biztos ez megy, ezért aki cdkeys-en hivatalosan veszi a kulcsot az is a G2A-t meg bűnözőket támogat ezáltal.

Na fejezzük mert ennek nincs értelme, egyrészt nem G2A-ról akart vásárolni Sertrex, hanem egy teljesen más oldalról, másrészt meg teljesen elfogult dolog az is, hogy az egyik oldalon történő visszaélések alapján egy teljesen más oldalt vádolsz, ellenben a steam-en elkövetett visszaélések felett meg legyintesz egyet, hogy biztos a juzerek a hibásak...

Na ja akkor mondjuk azt, hogy ott is a juzerek a hibásak, ahol ellopták a bankkártya adataikat...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.09.15. 18:49:10
  • MasterMason
    Csak azt bizonyítani is kéne, hogy minden játékot lopott kártyával vásárolnak és utána adnak el, azért mert történt ilyen is, az nem jelenti azt, hogy csak ilyen van ott...

Tehát hogy megértsd, ez kb olyan mintha azt mondanád, hogy merthogy 77 ezer profilt lopnak el a steam-en havonta, ezért szerinted mind a 14 millió profilnak köze van valamilyen módon a profillopáshoz... Nem, hát van ilyen is, hogy lopott adatokkal vesznek játékot és károsítanak meg embereket, úgy van olyan is, hogy az általatok legmegbízhatóbbnak titulált helyen százezrével károsítják meg az embereket...