Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
automobilista
szerintem
Molnár Dániel \"Megingás nélkül hiszek a tehetségemben és a teljesítményemben.\" Piké
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.03.02. 12:35:50
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Akit nagyon erdekel, csinaljon SW/HW topicba temat neki, mert itt mar valoban sok lesz (bar en is sokat irgottam OFF-ban😛).
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
volt ilyen opció és nem írták hogy figyelj mert szr lesz, innentől kezdve cseppet sem foglalkoztat, Már több szó esett róla mint érdemel
on:
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
(ha emlékszik valaki a gfwl-re, akkor kb tudja mit várhat ezektől)
Forza.
😄
látom te is érezted. valszeg ez az egész uwp a legnagyobb veszély jelenleg a pécére, mint platformra....
Forza.
.. a win7 futott mukk nélkül, lefrissítettem 10-re, most meg az van amit írtam. Egyszerűbben szólva nem különösebben érdekel miért szr nálam, ha sz nem kell, van másik.Nem fogok köröket futni. rá néztem mi eszi le...de ahogy írtam nem fáradok vele tovább, nekem egyelőre szr, és azért az mert egy verziószámban öregebb meg kérdés nélkül hasít, a 97-ben, xp-ben még elfogadtam hogy optimalizáljam, itt már feleslegesnek és fárasztónak tartom.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
el nem tudom képzelni, miben jobb a 10, azonkívül, hogy sok helyen olvasom 8 játékoknál), itt is asszem, hogy gond van vele 😊
forzát meg minek kipróbálni, szar azt kész 😊
( Boxon kipróbáltam, ez nekünk szimnáciknak 20 forintot nem ér ...)
Nekem egyelore Win7, a HW csereig az is marad. Es mivel HW csere "sose" lesz, igy ez marad sokaig😄
www.smart-bus.hu
Persze az atlag felhasznalot nem erdeklik az MS/nVidia nyuglodesei, vagy mukodik valami vagy nem😉 Szidja a szodtver ceget, a rendszert es valamelyik kartya gyartot😄 De ha ezek a "nuglodesek", fejlesztesek, szabvanyok nem lennenek, nem tartanank itt. A rendszerek, driverek, kartyak es egyebek szorasa miatt, mar az is jo lenne, ha egyaltalan elindulna valami😄DDD Vagy meg mindig szivnanak az emberek, az olcsoban osszerakott, trukkosen meghajtott kartyak miatt😉
www.smart-bus.hu
A Win8 volt az elso lepes, aztan a Win10, most a platform "beprobalkozas", de gondolom 2-3 even belul mar minden "termeszetes" lesz.
Ezekhez azert gep is kell, a rendszerre is ra kell szoktatni (kenyszeriteni😛) az embereket, kellenek a HW es OP tamogatasok stb.
A bejelentes miatt most a Forza a lenyeg, de az igazi "elonye" majd nehany ev utan jelentkezik. Nem tudom mit hogy an oldalan meg, de ha a rendszerek miatt minimal/nulla bfektetessel az Xbox-os cuccokat ki tudjak tolni Win10-re, azert az nem mindegy az MS-nek, hogy a PC-n is megjelenhetnek es/vagy a PC portos cuccokat nem a Steam-bol "kell" formalmazni.
Es stb., mert eleg sok benne a lehetoseg😛
@bardocz: 😄
www.smart-bus.hu
"megjelenéskor semmilyen kormányt nem támogat majd a játék"
Ez kiváló ötlet egy PC-re érkező autós játék esetében... <#gonosz1>#gonosz1>
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.03.01. 17:32:21
www.smart-bus.hu
En elvagyok a hetessel is, szoval nem izgat ...
Little is known of the new title so far that was unveiled to a selected audience in San Franciso other than Forza Motorsport 6: Apex for the PC will be a slimmed-down version of its larger Xbox-based counter-part.
While slimmed-down sounds disappointing at first glance, the twist of it is that Forza Motorsport 6: Apex is supposedly a free to play title for Windows 10 – Who would have seen that one coming?"
Aris most tesztelt egy ktm et...
kezdhetnének már végre valamit a tükörrel is.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.03.01. 15:12:34
"Nulla tenaci invia est via"
A szokásos kedd esti AC FunRace-en a hamarosan induló legújabb bajnokságunk egyik lehetséges főszereplőjét hajtjuk meg a híres Donnington Park-ban! A részvétel nyílt és a köridők helyet a közös mókán lesz a hangsúly, örömmel látunk mindenkit! <#wink>#wink>
Futaminfók: BMW 1M - Donington - 03.01
További futamok: Masters Naptár
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.02.29. 20:25:24
Minden autó mindent megjegyez, tényleg három kattintással bent vagyok bárhol, állítható expozicíó stb ...<#eljen>#eljen>
Finom hangolni meg minden kocsinál külön,az ülés pozíciót,belövöm hogy legjobban kilássak.
Szerintem az összes szim közül legjobban az AC-ban lehet belőni a 3 monitoros nézetet,itt értem az ülés pozíció állítást is,az iRacingben a mai napig egy vicc amit lehet a kocsiból állítani.
Tudom hogy replay-ban mindent be lehet ...stb stb,de az akkor is egy nyűg.
Nálam az AC ver mindet ilyen szempontból.
Most hogy megint elővettem,ért egy kellemes meglepetés .
A FFB-et bármikor bármelyik kocsinál akár menet közbe is állíthatom(-,+ billel).<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Tudom nem tegnap óta van benne ,de időm nem sok van,körözgetni <#shakehead>#shakehead>,még az iRacing-el se pedig ott előfizető vagyok.
Nekem pl akkora fovot szamol ki, hogy az egyik szelso tukor haromszor akkora mint a tavolabbi, ami eleg gagyi.
Ugyhogy tegnap piszkaltam, es a monitor es a koztem levo tavolsaggal csaltam, hogy ne legyen ekkora bazi nagy fov.
Az AC ezekből az adatokból számolja a fov-ot, külön fovot nem tudsz megadni. De egyébként a valós látószöget is ezekből az adatokból számolnánk ki, szóval szerintem ez pont jó így...
Én úgy szoktam csalni, hogy pl a 3 monitor által alkotott teljes kép szélességét változtatom, vagy a nézőpont távolságát. Pl formula autónál nem szeretem ha a tükrök benne vannak a kávában, illetve kasztnis kocsiknál jó ha az a oszlop pont a kávába esik... stb...
Egyébként meg ülés távolság állítással lehet finomhangolni... pl nagyon jó az ülés "döntése" (pitch) amit IR-ből hiányolok..
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.02.29. 09:53:53
értem viszont ilyenkor kávával vagy káva nélkül kérdezi
iR ben ugy kell persze ez nekem ott sem kell hogy egy monitort kérdez kávával és káva nálkül,feltételezi a kis buta hogy 3 egyforma monitorral megyek 😊
Ac ban ezt talán egyszerűbben be tudtam állítani
pc ben és r3e ben nem birom
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.29. 09:24:04