42876

banner
  • Alexease
    Ez az:)))
    Gondolhatod, milyen jo lehet nekem, az LGA-775-tel, meg fix 4GB DDR2-vel:D
    Ehhez mar semmit nem lehet venni, esetleg RAM-ot, de azt meg nem eri meg. Ez egy full gep csere lenne: alaplap+proci+huto+memoria tuti; a tapegyseg is gazos, 10 eves, full hd-ben resetel a gep; a 2db vinyo is gazos (10 eves, tekeros, 250GB), barmikor megpusztulhatnak; talan a haz es a DVD-iro maradhat:DDDD
  • Hasselhoff72
    Hasznaltba tudsz igazabol keresgelni, i7 3770K már van 60-65 korul, mondjuk neked nem kell K mert nem tunningolsz:) Namost ha tunningolnal nem akarnal uj procit mert mondjuk 4.5-en siman jo meg a 2500:)
  • lac coo
    Fenének kell ezt a foglalatot mindig változtatni :))
    az a baj, hogy ahol van is valami ,szerintem drága már, újabb foglalattal sokkal olcsóbban megúszná az ember ...
  • Alexease
    Itt van nehany (baloldat LGA-1155 szures): http://www.bluechip.hu/termekek/processzor
  • lac coo
    Jó, de nem igen lehet kapni ilyeneket már, vagy csak én nézem rossz helyen :))
  • ikarusmester
    Sziasztok!

Először is köszönöm a választ már ez a gond megoldódott de van egy másik helyette :(
    Amikor elíndítanám steamből akkor ki írja a könyvtárba ba oldalt hogy fut utána hogy szinkronizálás és nem indúl el semmi hiba üzenet semmi.Mi ilyenkor a teendő?

Köszönöm előre is a válaszokat!
    Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2016.06.26. 08:27:39
  • Alexease
    Ebbol eleg nehez;)
    De mivel 4.0.0 verziot irt ki, es az AC a DotNet-bol azt hasznalja, talan azt kellene telepiteni/javitani/frissiteni/stb. (es esetleg egyebeket is).

..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\DirectX\
    ..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\DotNet\
    ..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa\_CommonRedist\vcredist\
  • ikarusmester
    sziasztok

előző képhez tudna valaki segíteni nagyon meg köszönném
  • sertrex
    i7 2600, i7 2600k, i5 3xxx, i7 3xxx.
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.06.25. 18:19:31
  • lac coo
    Off.

1155-os foglalatba lehet meg valami erosebb processzort kapni ami jobb mint a 2500 ?
  • ikarusmester
  • ikarusmester
    Sziasztok!!

Tegnap megvettem a steamen az assettot de telepítést után nem indúl el ezt dobja ki.
  • arty
    vedd meg most a dp3-at, 4.8 EUR ... (más megoldás nincs)
  • VikingPingvin
    Sziasztok! Lenne egy furcsa kérdésem.

Meg lehet, valahogy oldani azt, hogy amennyiben csak egy content(pl egy autó) hiányzik a szerverre csatlakozáshoz mégis tudjak csatlakozni?
    DP1 és DP2 megvan, a többi viszont nem volt től vonzó ezért nem vettem meg. Viszont borzasztóan zavar, hogy emiatt egy csomó szerverre nem tudok csatlakozni mert hiányzik 1 olyan autó amit amúgy se vezetnék. Pl alig találok rendes gt3 szervert az R8-al ami ne futtatná a DP3-as GT3 autókat is, ergó nem tudok csatlakozni. Esetleg erről tapasztalat? Ha azt a contentet letölteném akkor azt figyeli?

Emiatt kezdtem el iracingezni, de mivel viszonylag kevés időt tudok szimulátorozni, nem túl kifizetődő az, ezért szeretnék visszatérni kicsit AC-hez.
  • lac coo
    Most 20 euro a steamen az AC...
  • Szabi #37016
  • neilszab
    Ma este indul a Historic Summer Cup, a részvétel nyílt, bátran lehet nevezni!
    A nyílt gyakorló szerver 0-24 elérhető, eddig több mint 40-en futottak köridőt!

Summer Cup Infók: LINK
    Eddigi köridők: LINK
    Hotlap & Setup: LINK
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.23. 09:50:10
  • mumus70
    Pont ilyen hangja van a Combinonak, a kisföldalattinak, valamint az 1 tonnás villástargoncának! :D
  • pajti
    írtam privit : D
  • pajti
    nincs sajna.
  • Tyuki80
    Pay pal?
  • Szabi #37010
    Steam-en fent vagy nekem ? :D
  • ikarusmester
    sziasztok mi lehet a baj ezt írja ki amikor elínditom
    "Could not load file assembly system configuration version 4.0.0.0, culture=neutral PublicKeyToken=b03f5f7f11d50a3a or one of its dependencies. The module was expected to contain an assembly manifest. Előre is köszi
  • pajti
    Please Help Me ! :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Üdv! Segítséget szeretnék kérni, a japanese pack-ról lenne szó.. Sajna nincs dombornyomott kártyám de szeretném megszerezni. Esetleg ha lenne valaki oly' kedves, én előre átutalnám a pénzt a megadott bankszámlára és akkor gifként átküldhetné. Igazán hálás lennék, sajnos senki más nem tud segíteni. Nem kérem ingyen. Bocsánat a zavarásért! További jó versenyt;):))
  • neilszab
    Esti FunRace: Nissan 370Z - Silverstone!

Ma este az AC-hoz nemrég megjelent Japanese Pack egyik újabb gépét, a Nissan 370z-t hajtjuk meg a híres angol pályán, kifejezetten csak a közős móka kedvéért. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!

FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5907

Csütörtökön pedig elrajtol a nyílt nyári kupánk az Assetto Corsa-val:
    Summer Cup infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5905
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.21. 18:51:01
  • Totti5
    Nekem jó, úgy is megveszem

Nyilván a Forza esetében nehéz teletolni új vasakkal amikor 400-600 autó van egy részben. Lényegében minden ikonikus vasat átölel, mindent megkaptál már előző generációban is. Álltalában az új Forza részek új vasai modern, most kijött gépek, azokkal frissítik + a Froza 6ban ugye van Nascar, Indycar mezőny, V8, WTCC kontent, vagyis különféle szériákkal frissítik.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2016.06.20. 16:31:39
  • Alexease
    Semmi sincs ingyen;)
    De az embereknek ugy sem jo semmi: ha nincs Porsche, az nem jo; ha van, de penzert, az sem jo?!:)))

Csak ugy nem fogjak mindegyik mukodo programhoz (Forza, CARS, AC) ingyen odaadni, a DLC a tuti. Majd a kovetkezo reszekhez, mindegyikben lesz 10-20 Porsche, aztan a tobbit adjak DLC-ben. A Forza is minden resznel ugyanazokat adja el, csak mashogy rotaljak az alaptartalmat, a kesobbi DLC-ket es az ujdonsagokat.
  • Totti5
    Belátta. Szépen legombol egy rahedli pénzt mindenki, mert kitoják megjelenés után kiegben, jó vaskos összegekért. Jó üzlet. Szerencsére más gyár nem így csinálja ( még ).
  • arty
    az már ki is jött a forzához pár hónapja :) - nagyon frankó kis kieg, persze a forza szintjén :)
  • lac coo
    Mind biztos nem, de egy ket hires modellt tuti kibuliztak maguknak. Vagy csak ingyen kaptak mindent cserebe a programert. Nekem mindegy, lenyeg higy lesz benne P :))
  • Alexease
    Biztos nem kizarolagos, ezt nem is mondta senki (szeritem). Eleve volt mar korabban valami konzolos (Forza/GT) bejelentes.
    Ahhoz sokat kellene letenniuk es-vagy forgalmazniuk. Es mar a Porsche is belatta, nincs ertelme korlatozni.
  • Adam Jonas
    OFF-ON

Lehet mégse AC-exkluzív lesz a Porsche?

• Adam Jonas
    FOV, üléspozíció témakörében érdekes lehet több embernek az alábbi videó:

• lac coo
    Jah, vagom..
    Ezt ugyesen csinaljak, gondolom ahogy a Ferrarinal itt is kibuliztak nehany onlyac modellt .
  • Szabi #36997
    a Porsche szalonokba, múzeumokba, vezetéstechnikai oktatásnál, stb.. Assetto lesz.. :)

úgy tűnik van Porsche-s háttérkép is... :DD

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.19. 22:53:05
  • lac coo
    Jah hogy adtak nekik smet, igy kaptak elsoket liszenszet ? Ravasz :)
  • Szabi #36995
  • AssettoDriftER
  • b-type
    Csak próbáld ki :)
    Nem hiába mondtam, megpróbálhatsz 'szakmázni' egy versenyszerelőnek, azért mondtam hogy úgy néz rád mint okostojásra mivel ő pontosan tudja mi a helyzet, te meg nem csak lavírozol a területén.
  • Szabi #36992
    a mai videóról összefoglaló

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.19. 18:59:57