Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nálad 5760x1080 nak kellene lenni,nem?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ülés/kamera pozicion allitottam
A szélvédő tetején a fényvédő csíkon pontosan látod mennyire ki van forgatva a két szélső monitor képe.
Zolinak a különböző felbontás ellenére is sikerült sokkal jobban belőni<#circling>#circling>
próbáltam ezt a fovot beállítani de biztos a felemás felbontás miatt nem birom😊
amugy jó ez így 😊
De igazából az is lehet, hogy rosszul van valami beállítva, pl a monitorok 45 fokban állnak, de ha annyira állítom akkor totál rossz az egész, sokkal kisebbre kell.... Pedig elvileg ! jól csináltam mindent 😄

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:20:34
Nekem fov-ot nem enged állítani, az le van tiltva 3 monitornál nálam ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.28. 18:02:33
én ezt látom ,pedig az enyém tákolmány a tiedhez képest 😊
lehet a kis fov miatt van
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2016.02.28. 17:58:47
nekem kicsit fura a bal oldali monitornál a műszerfal és a belső vissza pillantó
be van állítva a két ldalsó olyan mintha kifordulna ?
múlkor a qva nagy ködben azt se tudtam hol vagyok pedig ismerem azt az útszakaszt mint a tenyerem
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.02.28. 10:44:52
A sztori a szokásos, volt egy ami mellé munka miatt persze kell egy második, aztán a harmadik már nem kerül sokkal több pénzbe <#hamm>#hamm>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
" Kicsit" be van égve, lámpafényben ez már nem megy, és a kormány is lemaradt 😊)
Erre mi fogadott, 1 oran at nem talaltam olyan autos csoportot, vagy akar egyet, akik kepesek lettek volna vegig menni a palyan ilyen olyan hibazas miatt, mindig kileptek. Kb 50 kocsit kovettem es MIND eltunt elolem a palya vege elott.
Olyan lett ez a resze a jateknak, ahol a hulye gyerekek osszegyulnek mint a penny parkolojaban, dumalgatnak, hangoskodnak, mondanak nagy szavakat, amiken jokat rohogsz( erzed, hogy hidegebbre van allitva a palya, mint multkor) de ket kanyart nem tudnak menni. Ez a trackday vagy, hogy is hivjak verziora igaz, ahol nincs egy egesz kor a menet. Szoval ebbol a ket mintabol, itelve, nagyot fordult itt is a vilag.
Nem is ertem ezek, akik ilyen mokara, benazasra vagynak, meg amugy mindenki mas miert nem gyulnek pl a lakelouise-on, meg magyar sterver is volt nem olyan reg, ott viszont elofordult, hogy jokat autoztam ismeretlenekkel, mert nem mindig az arokban kotottek ki.
Na meg ugy sokkal alkalmasabb ilyen celokra, mint a nord.
szerintem
Rengeteg hülyesége van a játéknak és sokmindenen kéne még változtatni, de azért vannak bőven jó pillanatok 😊
"Nulla tenaci invia est via"
"Rendbe kellett tenni fejben hogy nem vagyok olyan jó mint szeretnék lenni."
Az első lépést megtetted, jöhet a következő, hajrá.
@KTMNORBI: Megcsináltam a fix-et, majd tesztelem ma változott-e valami.
ha szeretsz online versenyezni, akkor két dolog kell online meg versenyzés
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.27. 11:32:22
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Kb 1.5 hónapot szenvedtem vele mire rájöttem(segítséggel persze) mi a bibi. Nekem is csak online futamokon jött elő és volt, hogy teljesen eltünt a kép is. Mondták cseréljek hardwereket(gpu,cpu,memória alaplap,stb) lényegében az egész gépet. Mielőtt bármilyen költekezésbe bele kezdtem volna tettem még kísérletet szoftveres dolgokkal kapcsolatban. Assetto, Steam, Oprendszer újrarak, de semmi. Már azt hittem venni kell tényleg vga-t. Én 3570k-s proci Msi GTX 660 Twin frozr III vga full hd low beállításokkal nyomom. Végül is az oldotta meg a problémát, amit fórumokon találtam, hogy vga drivert le kell szedni, csak azt hagyni amit windows rak fel. Plusz megcsináltam ezt is a "kézi javítást" és azóta jó!
https://support.microsoft.com/hu-hu/kb/2665946
szerintem ezen javíthatna egy kis plusz motiváció...így kapásból az IR féle motivátor (a pénz) jut eszembe 😊
pl mondjuk 2 eldobható futam van , de ha a többin indulsz /teljesíted a futamtáv 80%-t , az kedvezményt kap a jövő féléviszervertagság díjából...
amolyan hűségprogram is egyben😊
Ha utlsó helyről indulsz, és ugyanannyit mész mint az első, valszeg maradsz is utolsó ...
GT3-on indultam, abs nélkül, de nem tudom akarok-e még, tényleg idétlenül kell vezetni, radirozni az elejét ahogy csak bírja az ember 😊)
A 3 órás Spa-ra beugrok majd, aztán valszeg ennyi, hacsak nem javítanak ezen a gumin ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.27. 09:51:01
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Azért ne verjük már a hisztit mert más gyorsabb amikor kell ! 😄D
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.02.27. 09:40:31
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.02.27. 09:38:52