Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szabi
<#idiota>

"Nulla tenaci invia est via"

tobias88
Időmérőn bent ragadtak a futamról a szerelők + a kerék is jött végig az autóval...

Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.04.09. 15:05:54
a Holden van benne egyedül, de szerintem elég jóra sikerült

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

Szabi
egy db volt teszkóban, 1990 és tényleg mindkét játékot megadta Steam-en, köszi az infót <#worship>

Ha valaki lát G27/G29-hez "lut" file-t, akkor legyen kedves megírni, hogy hol találta!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Tegnap mentem eleg sokai AI ellen, eleg jol kipofoztak. Mar nem enged el ha a kozeleben vagyok, igaz ha nagyon kemenykedek ki is forgat nem szarozik.Nehany kanyarban lassu, de mindenhol ez van. Vedekezni nagyon meg nem tud de legalabb tartja a sajat ivet, betrollkodni nem igen lehet eroszakkal ele mert nem adja fel 😊
Szoval hasznalhato.
Az uj ffb lut cucc meg remek, amit az automata generalt az nem jott be nekem, de vannak letolheto cuccok...Olyan visszajelzes van T300-on hogy el sem hiszem !!!! De tenyleg 😊 10 ev alatt ilyent en meg nem tapasztaltam. Gumi kicsit fura, hirtelen forog el mintha valami brutal turbo megtekerne varaszutesre, de azt mondjak a slick ilyen, nem tudom, nem volt meg szerencsem hozza. De nekem fura kicsit 😊
Szoval azt mondom lehetne jobb is , meg talan lesz is meg de most jelenleg megint nagy elvezettel tolom 😊)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

és ebben van most v8 supercars vagy nincs?

Akkor hasznalhato az automobilista? Multkori velemeny az volt hogy nem rossz, de nincs egy ligaban az ACvel. Bar en ereztem neha olyat benne amit ACban soha, talan a gyors sodrodo kanyarokban.
ó, igen, a "szent tükör" 😄
Szabi
plusz a tükör normálisan működik.. 😄

Szuper! 😄 Nincs mit. Ezért osztottam meg. Amúgy egész jó kis játék. Ez az első amiben végre normális, a valósághoz közelebb álló gokartok vannak. Szerintem a PCARS-féle gokart szar volt. Open-wheel kocsik is egész jók.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.04.09. 10:01:37

R9-5950X/32GB/RTX3070, XBOX ONE S, Fanatec DD Pro, DS920+

Szabi
óóbszameg.. éreztem tegnap hazafelé, hogy valamit elfelejtetem.. 😄D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.09. 08:51:47

lac coo
THX !

Igaz nem nekem szántad, de megerősítelek. Szerváltam egy példányt ( 😄), és tényleg hozzáadta nekem is. Köszi h megosztottad az infót.
Na, sikerült?

macleody
Nem tudom a P1-es mekivel mit csináltak, de egy fos lett. Csúszik elöl, csúszik hátul, pörgetem a kereket szinte egy helyben és nem melegszik a gumi.
Hogthar
Egyetértek, ezek a turbózások nem feltétlen szükségesek és nagy valószínűséggel csökkentik a kormány élet tartamát, de valaki az élmény kedvéért bevállalja.
Személy szerint én a váltón kívül nem tervezek semmit módosítani a kormányon, esetleg ha veszek egy új jobb kormányt ezzel kísérletezgetni fogok.
Tomo15
lac coo
Ezt az AC iratinges cuccot hol kell kezdeni, hol olvassak róla ? 😊

Új bajnokságunk hamarosan indul! A részletekről mindent megtalálsz a honlapunkon: Bajnokság kiírás, további infók
Ingyenes! Ne totojázz, jelentkezz és Toyotázz!

steam fájlellenőrzés megoldotta!

Sziasztok! Eddig problémám nem volt a játékkal, nem telepítettem állítottam semmit, mégsem töltődik be a menü😞

VSR Truck Series 2016 | Assetto Corsa | R3 Misano | Balazs Toldi OnBoard
lac coo
Alex, direkt a te kedvedért, úgy látom javította Kunos, hogy nem villog stroboszkóp módjára az AI féklámpája ! 😊

macleody
Na, akkor most már tudom hol keressem legközelebb, köszi 😊
ott van a steam/steamapps/common/assetto corsa/changelog.txt

1.5.6
- Fixed issues with black mirrors on several cars
- Fixed LaFerrari digital instrument dummy
- Fixed tyre texture on several cars
- Tyre App customizable colors (system/cfg/tyres_app.ini)

- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

A lemez preselesi datumatol fuggene? Nem a telepitestol, regisztralastol? Kerdes hogy mindegyiket upgradelik-e meg mindig.
macleody
Tudja valaki mi volt a mai patch-ben?
Tescosként mondom h szerintem oltári mákod volt, mert sikerült egy régebbi készletből megszerezned ezt a példányt. Lehet h máshol frissebb készletet tartanak a játékból. Egy próbát megér de nagy lutri szerintem.
Szabi
na ezt holnap kipróbálom 😄

#36185: oké, de ha én azelőtt vettem, de csak most jutott eszembe beaktiválni ? 😛
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.04.07. 20:23:58

macleody
Nem néztem még de kipróbálom, kösz a tippet.
Tudom. Ezért is vettem meg az SCE-t, hogy ha már lecsúsztam az AUTOMOBILISTA-ról, kipróbáljam az elődjét. Beírtam a kódot, utána megjelent mind a két cím a könyvtáramban. Jó vétel volt. 😊 Ez van a Tescoban 1990-ért!
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.04.07. 19:09:17

"This special offer is available only until 5th January 2016, as from January 6th 2016 onwards buying Stock Car Extreme will no longer warrant a free copy of AUTOMOBILISTA"

szóval csak a január 5.-e előtt megvásárolt SCE mellé jár
Sziasztok! Kicsit off-topik, de le kell írnom. 😊
AUTOMOBILISTA-t néztétek már?
Nekem még nem volt meg a Stock Car Extreme se, egy ideje nézelődtem, hogy érdemes lenne kipróbálni, mielőtt megvenném az AUTOMOBILISTA-t. Szóval neten a SCE, legolcsóbban 19,90 EUR. Tesco-ban láttam múltkor 1990Ft-ért. Hát ma jártam arra, meg is vettem. Steam-en aktiváltam a kódot. Erre nem megkaptam a SCE-t + AUTOMOBILISTA-t? 😄 Szóval 1990Ft-ért kaptam vagy 50EUR tartalmat Steamen.

Szabi

KTMNORBI
Köszönöm a tippeket ha megvan mi lett a végeredmény jövök jelenteni<#awink>
alma2
Azt probaltad, hogy amikor lassu, akkor nyomsz egy alt+entert?
Ha csak bordless fullscreen-ben van, vagy hivjak akarhogy, akkor joval lassabb az egesz nalam. Pl tipikusan amikor kivaltok valahova, majd vissza. Utan kell meg egy alt+enter, hogy normal fullscreenbe keruljon. Ranezesre nem latni a kulonbseget nalam.
Utoljára szerkesztette: alma2, 2016.04.07. 15:20:55

szerintem

macleody
Nálam olyat csinál, hogy indítok egy 15-20 fős versenyhétvégét, vagy egy ugyanennyi férőhelyes szervert, belépek, 15 fps. Kilépek, majd vissza és 70-80 fps. Van amikor egyből jó belépéskor, de van mikor csak 2-3-szori belépésre javul meg.

Tetszik ez a GT3-as Corvette, megcsíptem vele Nordon a második helyet a soft gumisok közt 😊
ezért ez se rossz talán

- Improved collisions in multiplayer
nekem offline is. Volt, hogy a nordon irgalmatlanul elszálltam miatta, egy aránylag jó kört bukva vele, nem volt őszinte a mosolyom. Még nem jöttem rá, hogy mi okozhatja, és mivel lehetne orvosolni (a szokásos, butítsuk le a grafikát-dolgon kívül, ami közel sem biztos, hogy megoldás, tekintve, hogy random fordul elő, és amikor nincs, akkor röccenés nélkül megy minden)
tjoe
Nem tudom mi a rák van már megint, de az 1.5 óta akadozik, fagyogat a kép. A hang szól, de a kép van hogy 1 másodpercre is befagy. Mindezt csak online. A szerverre való ki-be lépkedéseknél is majdnem mindig megáll a kép fél-egy másodpercre. Mintha a játékosok pingjei is nőttek volna a szervereken.

De hová tűnt Damon Hill?!

lac coo
Mar csak rendes abs, tc gomb kellene 😊))

arty
és legalább nem ini fájlból kell taknyolni !

Forza.

lac coo
- Added bonnet and bumper internal/external sound switch on Volume App

Ezek apró dolgok, de mekkora királyság mégis !! 😊Nagyjából már senki a közelében sincs az AC testreszabhatóságának .... <#eljen>

1.5.5
- MODDING: BRAKE_POWER_MULT setup option is now correctly expressed in % and can be used for modded content
- Fixed typo on Lotus 98T soft compound slipangle value
- Fixed Lotus 98T engine limiter sound for higher rev limiter than default
- Fixed bad naming on Lotus Exos S1 medium and hard heat curves
- Modified Drift cars steering lock.
- Bugfixing and optimization on Imola, Silverstone, Vallelunga, Spa, Black Cat County circuits
- Improved smoothness of AI driving style
- Improved collisions in multiplayer
- Improved AI fuel planning strategies
- Fixed tatuusfa1 at vallelunga hardcoded achievement
- Added bonnet and bumper internal/external sound switch on Volume App
Szia,

EZ a topik "erről szól", itt nézz körül! 😉

@Hog: Engem lebeszéltek a nagyobb kormányról a G25 esetében... jóval nagyobb terhelést kapna, amit nem biztos, hogy bírna is. Nagyobb jóval az átrmérő, sokkal nehezebb maga a kormány, stb.

www.smart-bus.hu

Hogthar
Szia

ha a motorját szeretnéd feltúrbózni van rá megoldás amit magad is össze tudsz állítani(persze nem ajánlom).
videó.

Ellenben én a g27 motorját elég erősnek találom, vagyis számomra nem kap prioritást hogy ilyen erős legyen a ff.
Hamarabb javaslom egy Momo kormány felszerelését, amin nagyon egyszerűen meg tudsz tenni abban az esetben ha nem tartasz igényt a kormányon lévő 6 gombra: videó

Amennyiben értesz az elektronikához a gombokat is fel tudod rá szerelni: videó

Ezen kívül én még egy váltó vételét javasolnám, az alap váltó igaz teszi a dolgát de nem a legjobb váltó. Ajánlom a Thrustmaster TH8A Shifter-t, 7 sebességes, állítható a rugó ellenállás és átalakítható sequenciális váltásra is.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2016.04.06. 02:37:22
köszi

Tomo15
Nyomd meg még egyszer az F1-et!