42876
-
#37472 Most eppen az, de kb sehol nem tudom a kemeny gumit zoldre rakni, sok al meg a softot se :))) -
#37471 Maserati? -
#37470 A gyari gumi app, az egy fajta gu ihoz van belove ? A kemeny gumit azert jelzi folyamatosan keknek mert puhahoz van igazitva, vagy csak en nem tudom felmelegiteni :)) -
#37469 Köszi. A Forza-ból több autó is jó lenne. :D -
PacsutaTibi #37468 A készítő neve+ BTCC mod keresőszóval megtalálható a google-el is. ;)
A Drivingintalia-n fent van. Link
De a készítők lapján elvileg van Classic Skinpack és Template is hozzá, de csak regisztráció után elérhető. Link
Ez a mod gyakorlatilag az 1 éve kiadott rFactor2-es BTCC mod konvertje. Amiben az rF2-es Civic, a Grid Autosport-os Ford, és egy egyedi gyártású (nem lopott) BMW van.
A TOYOTA viszon még mindig a Marcas-ban lévő COROLLA, NEM egy AVENSIS!!!
Ez a rendes Avensis, remélhatőleg a Forza Apexből is lehet majd kivenni kocsit idővel és akkor ebből bekerülhet ez is, meg még vagy 3 BTCC-s autó:
-
#37467 Valamelyik nap Racedepartmentre felrakták a BTCC modot (Ford, Honda, Toyota, BMW), de már törölték is. Valakinek nincs véletlen letöltö linkje hozzá? -
#37466 De ugye nem úgy működik, mint egy vízibicikli, hogy taposod a gázt és a féket felváltva? -
#37465 Meg a szokasos Trabant mod .....:) -
#37464 Hianypotlo, kell!!! -
http://www.isrtv.com/assetto-corsa/flintstones-car-in-assetto-corsa/
Sorry!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.07.22. 11:02:45 -
goldboy #37462 RF2 alapú BTCC mod -
#37461 Ami nekem most hianyzik, nagyon bantja a szemem, az az, hogy ha mar van normalis rajt, akkor guruljon mar el a dombon az auto ! :))) Enelkul kb ugyanaz a rajtprocedura mint volt eddig.... -
#37460 Én azt nem tudom hány sor van, meg mennyit piszkálnak rajta, de azért van egy kis különbség mikor telesírok mindent naponta, hogy szar, meg amikor nem ! :))
Az tény, hogy a 7 és a 10 között én nagy különbséget nem érzek ,de állítólag valami nagyot változtattak rajta azért kapta a 10-es számot.
De pl az 5-ös az botrányosan rossz volt :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.22. 10:06:01 -
#37459 1,5 ev alatt eleg komoly programot faragtak belole! Mukodesre, kezelesre, hasznalatra, kijelzesekre stb. Lesz boven mit tesztelni:) Ha mar csak 1 auto lenne benne, akkor is:P -
#37458 Azt a gumifizikat es foleg a szamozasat – amit kicsit mar tul lottek es vicces – nem kell komolyan venni;)
A "gumi" karakterisztikaja (kopas, tapadas, melegedes) egy-egy 8 soros "gorbe" (8db szampar:P). Mint az rF1-ben, csak ott a 3 iranyhoz kulon is lehetett megadni, darabonkent fel kepernyo szammal.
De itt eppen azert jo, elvezetes mert egyszeru, itt minden ilyen nehany szamos cuccal van megadva (aero, diffuser, ffb stb.)
Egy-egy gumifizika szamozas 1-1 plusz sort jelent a 20-30 soros leiroban. Pl. mar szamolhatja, hogy ha x%-ban kopott a gumi akkor max x%-kal gyorsabban melegszik – vagy hasonlo. Amit persze szamol es esetleg erezheto/lathato is.
Csak azert nem tolhatjak ra azonnal az osszes autora az "uj" verziot, mivel kevesbol szamol jot, igy a nagyresze erzesre megy, igy ha betolnak egy plusz gorbet, szazalekot, aranyt, akarmit, hozza kell "autokazni" hogy jo legyen.
Itt nincs 2-3 gumi verzio kozott olyan kulonbseg, hogy erdemben szamitson, foleg nem a 100 kulonbozo auto kozott. Boven elfer egymas mellett a v7 meg a v10 is:)
Fontosabb hogy a hianyzo es felkesz jatekos/szimes funkciokat potoljak, bovitsek, az fontosabb. Es azzal eleg jol haladnak, lenyegeben minden belekerul es eleg gyorsan ami fontos. Az egyetlen ceg, aki pikkpakk kepes "azonnal" mindent belebarkacsolni, legyen az kijelzes, kezeles, mukodes, szamitas.
-
#37457 Hát másfél év alatt azért sokat sokat fejlődött, fogsz ámulni rendesen :)) -
#37456 Nekem qva jó lesz :D ...én így másfél éves kihagyás után sztem nagyon ott lesz. :) villogtatok minden szerveren majd mint hülye. Télre pont jó lesz időzítve -
#37455 Na ilyet se olvastam még itt, hogy jó lenne kevesebbet csinálniuk ! :DD -
#37454 Fényszóró villogtatás! Legjobb ! :) -
#37453 én jól elvoltam a négyes gumival is :D (vagy talán az ötös idején nyomtam legintenzivebben a karriert? nemtom ....)
az biztos, hogy a KTM jelenleg a csúcs vezetési élmény _NEKEM_ autószimulátorban... anno is jó volt, de most, szavak nincsenek rá :)
hogy ez a gumitól lett-e ilyen jó? lehet. akkor mondjuk megérte ;) tökmindegy, én csak attól félek, hogy szétesik az egész - lásd az említett gondok az említett ferrarival. és ha valaki aktivan játszik egy másik, kevésbé népszerű kocsival, nyilván az meg másban találna hibát... jó volna, ha a meglévő tartalomra rányomhatnák végre a KÉSZ pecsétet és nem buzergálnák tovább :D
b type free: persze, jönnek fícsörök, de közben telnek a negyedévek.... ;) az AI is rengeteget javult, nekem már egy ideje "perfekt" (=nem rosszabb, mint más játékokban - persze mások a hibái, de lehet ellenük menni), azt is lehetne már hanyagolni ... kicsit olyan "olaszos" az egész (káosz), belekapnak mindenbe... :)
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.07.22. 09:09:50 -
#37452 gyártanak új tartalmakat, és hiányzó ficsöröket is beletesznek...pálya és autó, és rajt és hibridrendszer, mittomén csak olvasom ezeket itt.
A konzol meg majd meglátjuk ha kijön, valamennyi csak bejön nekik abból is, nyilván nem világuralomra törnek, mert tényleg nagyon kicsik ahoz. -
#37451 THX, megnézem ! -
#37450 Gumiból mindig lehet jobb :) az szerintem úgy van megcsinálva, hogy nem kell mindent újraparaméterezni, simán rá lehet húzni egy autóra . Vagy legalább is könnyen .
Nem tudom, szerintem jól haladnak, nyilván a lehetőségekhez képest .És azért valjuk be a legtöbb autónak jót tett a hetes gumi .l -
#37449 pontosan! ezt nem veszi észre kunos, hogy itt már nem lehet ujra és ujra uj gumifizikát és mittoménmit bedobálni a játékba, mert ehez ők már nagyon kicsik, hogy szinten tartsanak mindent... inkább bugfixelni kellene és a hiányzó fícsöröket betenni, esetleg uj tartalmat gyártani. a mai napig azt hiszik, hogy a 0.7 alfán dolgoznak :( nem csodálom, hogy képtelenek kijönni a konzolverzióval... ill. ha ki is jönnek, miféle állapotban lesz, te jó ég :( -
#37448 https://web.skype.com/hu/
És akkor nem kell a Skype-ot telepíteni. Belépsz, könyvjelző, és csókolom. Erőforrás se nagyon kell neki így. -
Hasselhoff72 #37447 Ossze szedem a gondolataimat majd es megbeszeljuk:))) -
#37446 Ennyi sok autot tuti nem fognak, nem tudnak folyamatosan finomitgatni. Ami porog azg igen, a tobbi az lassabb dolog lesz, vagy csak kotelezo szi ten bemasolgatnak valamit. -
#37445 P1 mégis fejlődik és használható/élvezhető is. (engem se csiklandoz túlságosan, csak a kettő közötti különbség szúr szemet) -
#37444 Nem tudom.
Nekem sose jott be az az auto, nem is jutott eszembe soha, hogy nem jo valami rajta :)
De gondolom ok is latjak, hogy van egy csoport amit hasznalnak az emberek, azokkal foglalkoznak leginkabb. Szerintem van meg sok mas auto amin valszeg mar soha nem fognak dolgozni.
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.21. 16:02:16 -
#37443 Nem értem miért marad ki minden fejlesztésből a LaFerrari. Nem működik a DRS rajta, most kimarad az energia visszanyerő rendszer állíthatóságából és ráadásul pokoli rossz vezetni, az elejének köze nincs az úthoz, végeláthatatlan orrtolás, semmi egyensúly. Félkésznek tűnik a P1 mellett. Remélem a Porsche 918 és az új gumi érkezésével egy szintre hozzák majd őket. -
#37442 Igen, ez a baj. Alapban a melegítő 80 fokon tartja a gumit ami a slick-nek édeskevés, nehéz felmelegíteni. Ha nem vezetsz elég agresszívan, nagyon csúszni fog. -
#37441 Engem esetleg érdekelne a 3570k-t mely módon és mely beállításokkal húztad 4,5 ghz-re. Nekem is ez fut és gondolkodtam a tuningon, de eddig még nem volt konkrét emberke akinek ez a proci van.
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.07.21. 15:04:25 -
AssettoDriftER #37440 Pontosan ezek voltak a tapasztalatok, mintha jegen mentem volna, szokták volt mondani.
A boxból kijövet végig erőltettem olyan 6-8körön keresztül.
Akkor lehetséges ,hogy hidegen elkoptattam a sok csúszkálgatással és mire optimális lett volna már kvázi elkopott? -
#37439 Én hideg vagy túl meleg slickre gyanakszom ...
Annak kellene a gyorsabbnak lennie, viszont az ha csúszik akkor nagyon csúszik szinte nincs átmenet ... -
AssettoDriftER #37438 Laikusként tenném fel a kérdést a tegnapi tapasztalataimról
Felléptem egy szerverre a RedBull Ring & Ferrari 458 Italia S3 kombinációt választottam
A pálya paramétereire nem emlékszem.
Teszt jelleggel a slick gumit választottam (abból kiindulva, hogy az jobb tapadásilag mint a Trophy H bár azt nem tudom milyen gumi)
Tapasztalatok:
A féktávok mindenhol kb. 150m
Castrol Edge (1) kigyorsítás 2.-ik 3.-ik fokozatban folyamatosan kipörgő kerekekkel.
Remus szintén. (2)
Schlossgold (3) Rauch(4) között folyamatos ellenkormányzással mert végig csúszkált padlógáz mellett.
Würth Curve után a 6.-os kanyarban is izgett mozgott ott is folyamatos ellenkormányzás volt akárcsak a RedBull Mobile (8) ból kifele.
Visszaváltottam Trophy H gumira és a féktávok rövidültek, 100m-en belül szépen be lehetett ereszteni.
A kigyorsítások padlógáz mellett is sokkal stabilabbak voltak és a hátsó pálya második felében sem tört ki a hátulja.
Slickkel olyan 39körül tudtam gumicsere után 1:35 körül.
Gumikérdésben tehát ez a Trophy milyen jellegű gumi és miért ennyi a különbség tapadásilag a slick gumival szemben?
PPersze örülök, hogy ilyen jól modellezték a gumifizikát mert érezhető volt a különbség tapadásilag, csak felvetődött bennem a kérdés a 2 gumi jellege között mi lehet a különbség? -
#37437 1.7.4
- Fixed GRAPHICS_PITCH_ROTATION
- Fixed AI sometimes pitting at the last lap
- Heave springs are now using rod length from suspension if not in monoshock mode
- Improved AI at race starts
- Levante rim size fixed
- Huracan GT3 and ST pit light fixed
- now acServerManager manages drs_zones.ini files
- Removed dedicated VR driver eyes positions
- Fixed F138 and SF15-T wrong range of damper values in setup screen
- Fixed F138 and SF15-T main body angle of attack viualizzation in WINGS app (no differences in aero performance)
- Improved ERS for McLaren P1, now with 2 profiles, race and charging.
- Nissan GT-R Nismo now uses automatic clutch
- Fixed tyre smoke remaining visible after remote car disconnected
- DRS now automatically closes when outside of DRS zone
-
#37436 RF2-őt van? azt nézd meg inkább, az érdekel jobban .... -
Hasselhoff72 #37435 Teljesen minden rácsumázva 98fps avg a benchben, 2560x1600, itt 99% tekeri a GPU-t..
Míg FHD-ban néztem hogy valami elromlott mert fel sem boostolt a kártya alapon ketyegett(lol) -
Hasselhoff72 #37434 Mondjuk úgy hogy "high"-on tehát nem feleslegesen felhúzva a graf, 2560x1600-ban 130 az átlag de 70% ketyeg a GPU:) nincs alatta i7 csak egy 3570K 4.6Ghz-en.
Nemsokára veszek még két 40-es TV és megnézem:) -
#37433 Rosszul emlekszem, hogy egy ket vason van mar fekmelegedes ?