42876

banner
  • lac coo
    Samsung evo 850 hez kellene kbel :))
    Sata adatkabeleim vannak, hogy kettes vagy harmas azt nem tudom :))
  • bardocz
    Van olyan kábel is a gépemben, és mindenre rá tudtam dugni, volt a dvd írón, meg két hdd-n is. A fém pöcöknek nem sok jelentősége volt. A tápodnak nagyon nagyon réginek kell lennie, hogy ne legyen rajta sata dolgoknak csatlakozó. De ha nincs is, molex átalakítóval meg tudod oldani, ilyennel, ha jól értem mi kell.
  • lac coo
    A sata3 az nem az minek ilyen fem klipsze van ?Az en tapomon nincs ilyen csatlakozo szerintem.
  • bardocz
    Tápkábelnek kéne lennie a tápodon hozzá. Ha jól tudom amúgy a kábel tök ugyan olyan, mindegy milyet veszel hozzá. Persze biztos van olyan olcsó, ami gagyi, és nem működik vele semmi rendesen.
  • lac coo
    Vettem egy hasznalt ssd-t, de nincs kabelem hozza. Illetve sata az van, de higy hanyas,lovesem sincs. Az ssd-be belemegy mindenesetre :)
    Tapkabelt azt se tudom hogy hivjak ami kell hozza :)
  • bardocz
    1
  • lac coo
    a sata2 és a sta3 kábel között m ia különbség ?
  • lac coo
    En is felnezek hatha meg vannak mastersen...
  • Szabi #37384
    monza ovál :DD
  • Alexease
    A sebessegekkel es a koridokkel altalaban/sosincs gond, azt eleg jol be lehet loni. Ahogy fejlodik egy program, egyre tobb a tapasztalat, annal gyorsabb es egyszerubb.
    Most mentem vele 1-2 kort, teljesen jo, megyek is egyet online, ugy sem autoztam mar legalabb 6 honapja (vagy tobb):)
  • lac coo
    Viedeo alapjan szerintem jol eltalaltak a GT4Maseratit, ugyanilyen gyokkettore lassitanak kanyarban mint a jatekban kell.

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.19. 20:12:43
  • lac coo
    Kovetkezo palya az mi lesz, lehet tudni ?
  • croatianus
    Előzetesnek itt egy ilyen móóód: ferrari 488 gtb spyder
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.07.19. 20:01:20
  • macleody
    Na ezek azok a kocsik amik kicsit sem érdekelnek :)
  • Jackal
    Alsó 3 sztem a konzolos megjelenéskor jön. (remélhetőleg ingyé)
  • Szabi #37377
    dat lemans porsche

ők meg jöhetnének már.. :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.19. 18:21:53
  • lac coo
  • neilszab
    Kedd esti FunRace: Maserati GranTurismo MC GT4 - Red Bull Ring!

Folytatjuk az ismerkedést a frissen megjelent Red Pack DLC tartalmaival. Ezúttal is a Red Bull Ring aszfaltján rójuk a köröket, az este autója pedig a Maserati GranTurismo MC GT4 lesz! Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!

FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5922

Csütörtökön pedig folytatódik a nyílt nyári kupánk az AC-val, itt is örömmel látunk mindenkit a rajtrácson:
    Summer Cup infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5905
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.07.19. 10:05:30
  • lac coo
    Vagy :)

Es ezzel hogy rajtolnak, mint a mami a piroslampanal ? :))
    Meg igy hortelen a patchel kellene meg vagy otven gomb a kormanyra :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.19. 08:52:13
  • Hasselhoff72
    Vagy van csak pedál nincs:)
  • lac coo
    Nekem bejön egészen rafináltan kell megfékezni :)) Erő az nulla ehez a diszno slickhez, de ez ilyen gondolom .
    Az AI viszont sokkal jobb lett, meg az utközések is, főleg fallal :DD

F1 nem tetszik, úgy rángatja a kormány az autót mint a fene, ilyen lenne ember nem ülne bele :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.18. 23:51:33
  • lac coo
    mÁRMINT HOGY UTCAI AUTÓMATA, AMIBEN NINCS IS SEMMIFÉLE KUPLUNG ? hMM..AZ LEHET AKKOR .
  • Alexease
    Nem mondtam hogy rossz, csak azt, hogy nem biztos hog yneked tetszeni fog;) De ha tetszik, akkor az OK:P
  • Alexease
    Nem biztos hogy bug, szerintem megcsinaltak az automata autokat rendesen kuplung nelkulire. A Levante is automata, azt nezd meg. Vagy elvileg sok extra auto (Ferrari vagy Lambo).
  • lac coo
    Helyesbítek: csak a GT4 kuplungja bugos ....
  • lac coo
    Mit nztel, Alex, vadallat ez a GT4 Maserati ! :)
    Igaz kapasbol atvarialtam a gyoker gyari setupot , meg nem fekezem egesz apexig, de teljesen jo a vas :) Picit esetlen, motoero a gumihoz kicsit keves de lenduletbol azert meg lehet forgatni, fektavon jol ficankol.
    A hangja remek.

Ami viszont gaz, az az uj rajt ilyen autokupungos kocsiknal, hat...illet volna jobban megcsinalni ez igy gagyi.Igaz nem tudom milyen igazabol, de tuti van benne kuplungpedal, azzal indulnak. Most ilyen full buta ,ha megall az auto ki is nyomja automatan, illetve manual bele se lehet nyulni menet kozben...
  • arty
    sallang nélkül 15 pálya... alakul :)
    az autólista viszont impozáns, az bőven tökéletes lenne egy klassz karrierhez ... (ami gondolom max csak konzolon lesz, de talán még ott se :( pécén ugye ehez kéne h meglegyen mind az 5 dlc, ami sokaknak nincs meg :( el van ez cseszve rendesen :( )
  • Szabi #37365
    jó lett az új autó és pályalista :)
  • lac coo
    Az FVA ban ??
  • croatianus
    Elég, ha koptól koppig körbetekered (meg a pedálokat is tövig nyomod).
  • Tyuki80
    Nekm logi kormányom van és néha valamiért megkergül.Fél fordításra a játékban megteszi az egész kört.Ilyenkor szoktam a logi profilert lelőni,majd újra betöltöm a profilert.Ezután minden faxa.
  • tobias88
    Hogy érted azt, hogy nem annyit fordul mint amennyit tekersz? A vizuális kormánykerék nem hiába vizuális, kapcsold ki hogy mutassa és kész. Úgy állítsd be hogy normálisan tudd vezetni az autót.
  • Fehercsoki
    Sziasztok!

Logitech G29-em van, driverben és a játékban is 900 fokra van állítva a kormány elfordulása, viszont a játékban nem pont annyit fordul a kormány mint amennyit tekerem, miért lehet ez?
  • GPx8
    Arcade...
  • Jackal
    Mert Alonso játékában gagyi fizika volt :)
  • lac coo
    Én FVA-ban megtanultam egy eletre, higy hiaba csak jatek, meg nem kell felnem , higy meghalok, meg nincsenek g erok stb, akkor se tudok olyan kort menni mint az ugaziak:)))) Ezer kort beletekertem, de a kozelebe nem voltam Alonsonak, emlekszem Mugelloban a nagy jobbos kanyarba ami visz le a domb aljara, Alonso átfuzte gazelvetel nelkul, nekem egyszer nem sikerult :)))
  • lac coo
    Igazabol mai F1 hez mar latnam ertelmet a fix setup lehetosegnek...
  • Alexease
    Pedig eppen probaltam az F1-be belezsufolni a csaladot:)
  • croatianus
    (Márhogy a leventés kémkedéshez szótam vóna hozzája.)
    Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.07.17. 16:33:01
  • croatianus
    Akkor ez ilyen. És még belefér a csálád is. Nem is rossz harmincegynehány milláért. Nekem eladták.