Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A Ford GT40 után egy újabb ikonikus bestiával folytatjuk a küzdelmet, most csütörtökön a Shelby Cobra nyergében fogunk megmérkőzni egymással 2 db 30 perces futamon Bridgehampton-ban! Utána a Nord és Spa kerül terítékre, így izgalmakból és legendákból nem lesz hiány...
Gyertek bátran, a nyílt gyakorló szerver 0-24 fut, ezt kár lenne kihagyni! <#wink>#wink>
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5831
(setup és replay a topikban...)
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.04. 18:55:10
Azt Én is alátudom támasztani, hogy az esti órákban már csak a javarészt kultur emberek szoktak lenni.
Bár Én ha nem masters futamról van szó, akkor csak tourist nordozni szoktam.
2-3-x ember összeáll aztán végigkergetjük egymást.
Kulturáltan végigvonatozunk mint egy trackday-en.
A kék zászlóval kapcsolatban még nem tudom, hogy azért büntet-e, mert escape-el léptem be a boxba. Lehet hogy emiatt büntetett, hisz kiszálltam a versenyből.
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.04. 11:17:03
En annyit tudok, este kilenc korul szoktam kereseni szervert, es ha epp talalok ( nagy valasztek nincs, hiaba van szazvalamennyi auto.....), akkor felmegyek, ilyenkor mar szinte csak jo pilotak vannak. Abszolut szepen lehet versenyezni....
Utoljára szerkesztette: Zozzer, 2016.05.04. 11:09:42
Az AC-ban "magan vallakozas", beprobalkoztak, valami tenyleg kell az arkados es/vagy idiota felhasznlok ellen. De akkor mar erdemes lett volna valami mas rendszert kitalalni.
Pl.: hivatalos Steam-mel regisztralva a rendszerbe, pilota es szerverkent, csak azon keresztul lennenek elerhetoek a versenyek (ott adnak naponta, versenyenkent valtozo jelszot); es minden verseny utan, lehetoseg lenne embereket "ertekelni" (egyszeru plusz-minusz-ban jelleggel;P). Vagyis nem az utkozes alapjan dontene el automatan a rendszer (lehet vetlenseg, egyszeru baleset, "leheteten" figyelni a valodi hibat vagy a szandekossagot stb.), hanem normalis versenyzoi velemenyek alapjan (persze tobbet figyelembe veve, atlagolva stb.).
Igy a minuszos ember neve piroskent jelenhetne meg (figyelni kell ra), aki meg eleri ban fokozatot, az egyeszeruen kizarodik a rendszerbol, es nem tud tobbet versenyezni a szervereken.
Vagy valami hasonlo😊
A lenyeg, valami ujat kellene kitalalni, figyelembe veve az iR sok eves SR tapasztalatait, az igenyeket es lehetosegeket.
Gondolom te sokkal többet mész mint én így nagyobb az esélyed a gyökerekhez is 😊 de én javulást tapasztaltam mindenképp.
Az én ratingem is C egyébként és fogalmam sincs mitől fog javulni, tulajdonképpen koccom sem igen volt az utóbbi napokban.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2016.05.04. 10:42:09
Na a lényeg:Fent vagyok A szinten és jött a napokban egy újabb kapitális f@sz,aki teli gázzal engem vágott ki ,majd az egész mezőny nekem.Mi lett?
C rank az oly jól működő MR rendszerben...Na ez aztán klafa rendszer...
Szar az egész úgy ahogy van,talán kivétel a szigorúan AB jelzésű szerverek,mert ott tényleg a profik mennek.
Az oly könnyedén megszerzett C rankomat,most kínlódhatom fel B re,hogy normális emberekkel tudjak menni..<#csodalk>#csodalk><#gun>#gun>
Mi történik ha legendás kis világverő olasz méregzsák találkozik Amerika egyik első épített versenypályájával? Hát töménytelen izgalom, gumifüst, sodródó kerekek, kilincs a kilincsen autózás és persze rengeteg örömteli pillant a ma esti közös és kötetlen örömautózásunkon! <#vigyor>#vigyor>
Gyertek, a szerver egész este menni fog rövid futamokkal, bármikor lehet csatlakozni! <#wink>#wink>
Futaminfók: Alfa GTA - Bridgehampton - 05.03
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.03. 18:15:58
"Nulla tenaci invia est via"
simraceseries.com
A GT2 az pl most nem tetszik, nekem az mar tul ideges, rangatja a gumi az autot mint a rongyot, az nem tetszik 😊
A Lotusok kozott is van nagyon jo, az utcai Alfak is ...Szoval most elegge eszhez tert az AC 😊))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.03. 10:24:52
Utoljára szerkesztette: Ratrak, 2016.05.03. 09:35:20
Ezt négyszer is elolvastam, hogy jól látom-e, meg néhány kollégámmal hangosan felolvastattam, hogy jól hallom-e, ....ezt tényleg te írtad? Mindenféle külső kényszer hatása nélkül? Valahogy adj valami jelet, ha fegyverrel kényszerítenek, megszervezem a mentőakciót <#eplus2>#eplus2><#hehe>#hehe><#nyes>#nyes><#idiota>#idiota>
Egyébként tényleg jó nagyon... <#eljen>#eljen>
nem bíííírom letenni 😊 Eddig mindig hiányoltam akis megcsúszásokat, ami rf2-ben megvan, hát most itt is ....
SRS Blancpain GT - Nürburgring Nordschleife Nyílt Bajnoki futam jelentkezés.
A részvétel nyílt, bárki indulhat aki ki akarja próbálni magát egy 2 órás futamon magát a "Zöld pokolban".
Választható autók: Audi R8 LMS, Bentley Continental GT3, BMW Z4 GT3, Ferrari 458 GT3, Lamborghini Huracan GT3, McLaren MP4-12C GT3, Mercedes SLS AMG GT3, Nissan GT-R GT3, Porsche 997R GT3
Jelentkezés/letöltés: LINK
PREQUAL HOTLAP
Várunk minden érdeklődőt! <#wave>#wave>

Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.05.02. 20:36:28
simraceseries.com
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Most a konzolos verzio befejezese a lenyeges, mert anelkul sokat "buktan" a tartalmakon is. Amig nincs konzol, mar nem erdemes DLC-t eroltetni, mert bele kellene tenni a konzolba alapbol (veszteseg😛). Majd ha megjelentek, utana be lehet erositeni DLC-bol is, "haromszoros" eladasaik lesznek.
Kunos azert szimesebb, valszeg iskolabusz es hasonlo nem lesz😉 De eleve nincs is mogottuk 500 fos kulsos csapat, akik tonnaszam gyartana a cuccokat. Meg Kunoseknak amugy is a szimes vonal a nyero, nyers tartalomban, kinezetben ugy sem tudnanak versenyezni.