42876
-
#37592 Nekem mindegy , de aki tudna normalisan, mert ugye pl. egy regi szivar nem 360 fok, az csit ! :)) De amugy mindegy, nyilvan tulelem :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.03. 10:27:52 -
neilszab #37591 Ezt nem értem.... miért nem mindegy neked ki milyen kormányszöggel tolja? -
#37590 Gondoltam hatha valakienk van egy perce egesz ejjel :))
Majd ma ujra megprobalom, atrakom F1-re talan par kulfoldi raharap :)) -
Pitti #37589 Maszterszes funrace napján este 8-kor ilyet kérni?! -
#37588 Akkor az már félsiker, kösz ! :) -
#37587 Most a jatekban nem tudom megnezni, de a lobby-ban benne van. -
#37586 Probabol osszeganyoltam egy szervert, paran megneznetek mukodik-e ?
Laccoo Test.... THX ! :) -
#37585 Azt nem tudom, de letezik egy stereo odmeter nevu app, az mindent mer es megjegyez . -
El Gigante #37584 azt megtudom nézni melyik autóval hány kilométert tettem meg? -
#37583 Net Framework frissites megoldotta ....
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.02. 19:33:18 -
#37582 AC Server Managerről van valakinek valami gyors infója, ahogy rákattintok le is áll ... -
#37581 Kormanyszog allitas nem kerult szoba ? Nem vagyok hive, hogy pl utcai autobol GT -t csi aljon a nep, igy is mindneki megoldja ezt a csitet driverbol, de legalabb F1-nel nem volna hulyeseg... -
neilszab #37580 Kedd esti FunRace: Maserati 250F!
Folytatjuk az ismerkedést a Red Pack DLC tartalmaival, ezúttal a hőskori világbajnok F1-es gépet, a Maserati 250F-et fogjuk nyüstölni kifulladásig. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5936
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.02. 13:42:54 -
#37579 akkor lehet, csak "újrafelfedeztük", mennyire jó? :)
bennevan, hogy placebo, hiszen rengeteg más autósjáték jártgányait hajtottam azóta, mióta az ac 1.0 környékén lenyomtam vele a karrier-eventeket. -
neilszab #37578 A RaceRoom mögött ott áll a KW mint tulajdonos, akik annyi pénz pumpálnak az egyes sorozatokba mint szponzor, hogy valószínűleg bagatell tételként vágják hozzájuk a licenszeket... -
#37577 A SimBin/R3E/S3E azert mas, nekik a GTR ota eros kozvetlen FIA kapcsolataik vannak. Valszeg messze nem annyiba kerul nekik a dolog (friss evad, autok, pilotak, szponzorok stb.) mintha Kunosek akarnak megvenni. Az R3E-nek (bar nem az a koncepciojuk) az AC-szeru tobb utcai auto lenne inkabb problemasabb, foleg Ferrari, Lambo es hasonlok.
De az AC-nak sem az az iranyvonala (sorozatok), az valoban draga es "felesleges". Ha csak 3-4 autot adnak egy sorozathoz (DTM, WTCC), min 3-4x annyiba kerulne, mint ugyanaz a 3-4 auto – plusz meg 4-5 darab masik – egy szokasos DLC csomagban. Az itteni emberek nagyreszenek nem erne meg keves autoert, es sok festesert, pilota nevert, reklam matricakert fizetni.
Foleg, hogy modolni is lehet.
Es mig a jelenlegi DLC ertekesitest, valszeg megusszak nagyreszt az eladasok utani csengetesbol, addig egy FIA licenszes cuccert, talan elore le kellene perkalni eg valag penzt. -
Timbu #37576 Az mondjuk érdekes, hogy azt írják, hogy teljes sorozatok licenszelése nem érné meg anyagilag, a R3E meg dugig van velük. -
#37575 Tuti lesznek egyeb fejlesztesek is (szimes vagy karrier reszhez), de egyelore a konzolra kellett koncetrani, olyanokat megcsinalni, ami belefer es oda mindenkeppen kell.
A konzol megjelenes, es igy az eladasok azert ujabb lokest adhatnak a programnak (az egyszeri bevetelek, plusz triplazzak a DLC eladasokat). A penzbol meg johetnek plusz emberek, tobb licensz, esetleg fix csapat akik a palyakkal foglalkozik (utazgatas, szken stb.). Persze jo buli lehet Marconak, Kunosnak es Arisnak "maszkalni", de nem valami hatekony:)
Az AC szempontjabol az utobbi nehany ev volt az alapozas, ami eleg jol osszejott, most lehet valoban epitkezni.
Az R3E probalt "hasonlo" lenni (legalabbis szebb cucc, licenszek, tartalom eladas), de ott az engine, az uzleti resz es a kizerolagos PC durvan bekorlatozza oket. -
#37574 Biztos kellenel/lesznek kamu palyak, de azokbol is foleg az utcai, varosi, dimbes- dombos, hegyeses-volgyes, konzol jelegu cucc(ok).Kikerulhetetlen, ugy mint a drift palyak is. -
Timbu #37573 "Black Cat County was asked by Maserati and Porsche. Kunos got good feedback about it, so another fictional track will likely happen. Maybe Tuscany, Italy or Scotland" :) -
#37572 Igazabol alakulnak a palyak , igaz lassan, de azzal valamit valoban ki kell talalniuk, mert ilyen utemben keszulnek ( vagy nem keszulnek...) az ugy nagyon hamar keves lesz. En ertem meg tudom, hogy egy AC palya nagyobb erteket kepvisel mint mint mashol tiz palya osszesen, de muszaj kicsit hizlalni mert hamar kevesnek fogjak tartani az emberek.
De minden nyilatkozatbol az erzodik, higy a palyakkal valoban, elesben komoly bajban vannak....
A fejlesztesek meg a masik...Hosszu tavon nem maradhat igy, kellenek a plusz dolgok, szabalyok, rajtok, zaszlok, online lehetosegek zsakszamra , stb....Ertem en , higy sok munka, de mindig nem fogja tudni annyival elintezni Kunos, hogy sok munka :)) Egyszer jon egy masik jatek ami ezekben jobb aztan szevasz, volt siker nincs siker . -
#37571 -
#37570 Az autokkal nincs gond, ha egyszer mar beindult a buli (nepszeru, sok felhasznalo, bovulnek a gyartok), mar ok keresik meg a jatekot (epp ezt irtam valamikor:P). Egy ido utan mar fizetniuk sem kell erte, legalabbis bizonyos reszeert (ez ennyibe kerul, de ha ezt a 2-ot beteszitek, akkor azt 10-et ingyen kapjatok – es hasonlo:P).
A palyak problemasak.
Szkennelni akarnak (ma mar alap, jo promo, kell a PRO-hoz is); kamu neven nem megy (az gazos ilyen szinten); promo szempontbol az sem mindegy milyen palya (pl. tok VIR tok jo lenne, de promonak hasznalhatatlan, nem ugranak ra az emberek); plusz a licenszen felul durvan koltseges: utazas, emberek, szallas, szken berles, ido egyeztetes stb.
Az auto egyszerubb: telefon, level, csomagban szerzodes, aztan mail-en megkapjak a muszaki cuccokat. Szinte nulla koltseg. -
#37569 Net Kar Pro Pro ? :) -
#37568 Mindig van PRO :) Az nKP-bol is volt. Az az "uzleti" resze, csapatoknak, gyartoknak, cegeknek, tobb fajta, speci telemetriara es egyeb HW-re. -
#37567 Nekem ami az egeszbol pozitiv, a sok sok auto, ha jol ertem mar a gyartok is megkeresik oket, es mar sorbanallas van...
Illetve, higy van bevetel, vagyis nem fog bezarni egy ev mulva, meg nem fogjak magara hagyni a jatekot ...
Ami negativ, az a palyak, ahigy olvasom kamu neven nem akarnak, szkennelni es hivatalosan meg draga, azzal valoban bajban vannak ugy lato ..
Illetve , bar en elegedett vagyok ahigy keszulget, azert mindenre nem ravagni, higy tul sok munka, mert hamarosan azok a fejlesztesek kellenek majd amik elol eddig menekult Kunos... -
#37566 Nofene van ebből is ( AC) PRO verzió ? :) -
Solt #37565 - teljes szériák biztos nem jönnek, túl drága aliszensz
Pedig erre a motorra egy normális szériáért sokan áldoznának... egy komplett WTCC / BTCC-ért , akár az aktuálisnál eggyel régebbiért is szerintem annyit fizetnék amennyit kérnek érte! :) -
#37564 részletsebb angol szöveges összefoglaló
érdemes beleolvasgatni :)
eddig kb. 3millió euróba került a játék, gondolom ebbe bennevannak a szuperautós bérlős rendezvények is.... :D
több mint 10 Porsche készül egyszerre a szeptemberi megjelenésre, jelenleg annyi autó készül, hogy nem merik már az új márkák felajánlásait elfogadni.. úgyhogy váró listára rakták őket.. :DD
- Toyota GT86 GT4 majd a szeptemberi Porsche csomag utáni csomagban várható
- Alfa Romeo Giulia tervben van, de Alfa még nem adott rá engedélyt
- Alfa Romeo Stradale Tipo 53 szépen lassan készülget
- Audi TT 15 Cuptervben van, de a Porsche Clubsport GT4 és a Porsche Carrera Cup Ázsia is
- Maserati MC12 GT1 készülget
- még idén lesz Audi R8 2014, Toyota TS040, Porsche 2015 és 16
- BMW M6 GT3 majd jövőév elején várható
- készül az új Lotus 3-Eleven
- Audi R8 LMS 16 talán januárban érkezhet
- Aston Martin nem válaszolt a megkeresésekre
- Peugeot nem várható
- teljes szériák biztos nem jönnek, túl drága a liszensz
- Bentley sem várható
- WTCC túl drága
- Subaru és Lancia nincs tervben
- Bugatti-t meg se merték kérdezni.. :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.08.01. 19:17:09 -
#37563 Nekem is a kedvencem, de szerintem nem változott semmit
Az 1.5 óta 7:18-7:22-őt megyek nord touriston úgy, hogy még a gumimelegítő is ki van kapcsolva, szóval van viszonyítási alapom -
goldboy #37562
Here's a comparison showing the improvements on reflections coming in 1.8 (below) compared to 1.7.5 (above) -
Solt #37561 Hosszú idő után most pár napig nyúztam az AC-t... a KTM eddig is tetszett, de most brutális lett!! Le a kalappal! :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2016.08.01. 16:42:29 -
Nekrofil #37560 ideje volt már az optimalizációnak, hotlapon megvan a 200 FPS, AI ellen, meg multiba örülök ha 60+ :D a VGA meg malmozik 50%-on -
#37559 szemétkonzolok! ;)
(mivel ott 6db, vérgyenge cpu mag áll az assetto rendelkezésére, nyilván maxra kellett járatni a hatékonyságot... örülök a kényszernek, emiatt se kell uj cput venni legalább :) ) -
Pitti #37558 Pont így jártam én is a múlt héten. Már egyre többször jött elő a gázpedálnál, hogy vagy nem megy ki 100%-ig vagy nem megy vissza nullára. Ez egy ki-be kapcsolással, és persze játékból ki-be lépegetéssel megoldódott általában, de most már egy versenyt se tudtam végigmenni, hogy valami mizéria ne legyen. Aztán én is kikaptam a kis tengelyt meg a halszenzort, megpucoltam a tengely végén a látszólag tiszta kis mágnest és lekopogom de tök jó lett. Nyomtam vagy 10-12 versenyt a hétvégén ezzel azzal, de még nem jött elő probléma....
Kopp-Kopp-Kopp -
#37557 Egyszer beleneznek egy ilyen liszensz targyalasba, mit le kouzdhetnek ezek egymassal :))
"Berakhatod a GT-nket de gyorsabb legyen mint a Ferrari !
De hat a tietek lassabb ...!
Akkor nem adjuk oda ! "
:)) -
AssettoDriftER #37556 -
#37555 Most mar mondjuk a Reanult is szekalhatna oket egy Clio Cuppal ! :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 23:14:58 -
#37554 De nagyon jol csinaltak.
Az "autogyarakat" csak is multi platform, latvanyos es nepszeru programmal lehet megnyerni. Ugy tudtak PC-re jo szimet epiteni, hogy kozben ezt a celt is elertek. Egy ido utan mar a gyartok jonnek, nyomulhatnak a marketingesek, hogy melyik program(ok)ban legyen benne majd az uj tipusuk. -
#37553 Az a lenyege a DLC-nek, pontosabban a csomagos dolgoknak, ugy kell osszeallitani oket, hogy mindenki talaljon benne 3-4 kihagyhatatlan dolgot;) De az igazi profit az AC2-nel johet, amikor az addigra elkeszult autokbol beleteszik a felet, aztan a tobbit ujra eladjak, csak mas mas fantazia nevu csomagokban, hozzacsapva nehany egyeb fontosat vagy tolteleket;))