42876
-
neilszab #37632 Nyílt GT3 Tesztfutam Barcelona-ban!
Ma este 2 db 30 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, folytatva ezzel a felkészülést az ősszel induló új szezonra. A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig több mint 90 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelekkel és éles körülmények között szeretne versenyezni! ;)
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5937
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST -
#37631 Na, a kistúra nyert, mondom én ...! :) -
#37630 azért javul ,előzgetnek egy idó után, elfékezik, leszalad a fűre stb ... -
Timbu #37629 Az a baj, hogy AI AI-t még mindig nem támad. Az egész csak egy hosszú vonat. Legalább ne pontosan ugyananakkora távolságban követnék egymást ugyanazon az íven. -
#37628 Sziasztok!
A mai nappal lezártam a szimulátoros kérdőívet, a végeredményt itt találjátok:
Szimulátoros kérdőív 2016 végeredmény -
#37627 Tegnap menetem AI ellen egy 10 körös versenyt Monzában Maserati GT4-gyel... Remek egy autó az ! :))
sok AI-t nem szabad berakni, mert első kanyarban szétgyilkolják egymást, de utana remek, jó tempót megy .
Ahogy kopik a gumi, egyre jobbak a féktávok hihetetlen ahogy küzd az autó a fékkel !
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.07. 09:47:11 -
#37626 Valami ilyesmi lesz, de most nem igen van kedvem rendszert húzogatni :)) -
#37625 Húzz ki mindent egéren és billentyűzeten kívül, és próbáld meg úgy újrahúzni a rendszert, ha ezt még nem próbáltad. -
#37624 No jo, de ezer eve hasznalom ezt az alaplapot, a megszokott driverekkel, soha nem volt semmi bajom vele. Most meg keptelen ertelmezni egy memoriakartyat, latja, irja a nevet es varja a drivert. Milyen drivert ? :)))
Ajanlottak meg in is gondolkodtam, higy eltavolitom a gyoker hubokat, de ha aztan utana semmit nem tudok felrakni akkor aztan jol nezek ki :))))
Alapvetoen valami a winbol hianyozhat mert a plug&play xuxxokat, tarolokat nem tudja ertelmezni, drivert var hozza ....Amihez telepul driver, pl tablet, azt felrakja gond nelkul...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.06. 17:24:41 -
GeriDoc #37623 Az USB-nek nekem sem telepített drivert. Az alaplapi driverrel tudod felrakni, azzal kerül fel a tuningolási lehetőség is. Ha ASUS, akkor van az oc guru II, amivel simán lehet tuningolni, de a biosban is lehet, de ahhoz nem árt érteni hozzá.
Ratrak. Nekem is szokott szarakodni, akkor a rendszer vinyónak a csatiját meg kell mozgatnom, és jó lesz. Takarítás után kb. 1 hónapon át tart, mire "beáll" a neki tetsző pozícióba, addig random szarakszik. A kábel nincs megtörve, vagy ilyesmi. De a registry-vel is sokáig kínlódtam, mire jó lett. Tud csodákat művelni.
AC: kipróbáltam az új verziót a packokkal, és bár bajnokságot nyomni még mindig nem érzem jónak, "csak úgy" menni egyet, esetleg AI (mindig is ellene voltam) ellen harcolni, nagyon jó lett. Azt gondolom, hogy sikerült megoldaniuk az átmeneti fizika (gumi) "gondokat". Szóval simán lehet élvezni a vezetést megint.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.08.06. 17:08:00 -
#37622 7, ultimate. De eleg fura, semmifele hattertatarat nem rak fel, illetve latja, csak berakja felkialtojellel egy egyebb osztalyba, drivert varna hozza, tabletet felismerte, neki telepitett drivert, plug play kontorllert megincsak nem is erte fel mire valo, az is ment az egyebbe...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.06. 16:55:30 -
#37621 Milyen Win? Milyen verzió? -
#37620 Hát egy pár órát rászántam, semmi, ott rohadjon el az egész . Valami szoiftveres win szarság .... -
tszd #37619 Alaplapi drivereket felraktad? Néha nem árt a gyártói cuccokat felpakolni, ha az alap windosokkal gond van... -
Ratrak #37618 gondolom nem vigasztal, de visszajelzés: nekem is van ilyen. Az USB-k nagyon megbízhatatlanok, főleg a pendrive-kártyaolvasó vonalon. Általában sok-sok dugdosás, ráolvasás és néhány restart után valamelyik lukban elfogadja őket. A kontrollert, a kormányt, meg a külső HDD-ket általában gond nélkül viszi, azok a fontosak, de ettől még idegesítő a dolog. Ahogy az is, hogy mostanában sokszor végtelen ciklusba kerül leállítás közben a gép, és csak "hard" módon lehet lelőni. De nem mindig. Van, hogy megy egész nap, és simán túljut a leállításon, és van, hogy csak bekapcsolom, rögtön utána ki (semmihez nem nyúlok) teszt jelleggel, és végtelen ciklus. Általában azért 10-ből 9x végtelen ciklus van. Szerintem döglődik valami, végül is, az alaplap nem mai darab már... csak akar a franc alaplapot cserélni, meg windózt újratolni... -
#37617 Pff..lemegyek a féjszéért és szétverem ..
nem értem... minden usb cucc megy egyedül a cserélhető háttértárak nem. Még usb hdd is jó. ezt meg rádugom, kiírja, hogy az eszközt nem sikerült telepíteni azt jóvan .... -
#37616 No igy ujratelepitds ota egy ujabb hibat talaltam :(
Nemismer semmi adathordozot az usb ben. Se pendrive se karzyaolvaso, se kamera... Az usb hdd, es a tobbi usb eszkoz viszont megy. Ez mia tokom lehet ? -
#37615 No majd rakok spoilerbe parat. Holnap. -
#37614 Rakjál képet a biosról. -
#37613 Nyiovan utana olvastam , valamennyire, de gondolom van valami ...akarmi ami miatt nem muxik....Igen, tudom milyen hutom van , en vettem :) -
hqx #37612 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nincs az alaplapnak hivatalos oldala? Kézikönyv? Esetleg fórumokat olvasva, meg lehet találni a megoldást. Vagy told be ide a képet, oszt majd sikít valaki,aki tudja. De nem ajánlatos neked bármit is állítani a biosban, ha azt sem tudod, hogy mi- micsoda!:) Főleg nem tuningolni! Egyáltalán tudod, hogy milyen proci hűtőd van? Az mire képes? Stb... -
#37611 :)) -
#37610 Bios tunning:
1: tapassza kezét a képernyőre... -
#37609 Jo hat mindenfele gyuttmentnek nem hiszek ....:))) -
#37608 Told be a képet, biztos lesz olyan vállalkozó aki leégeti neked a gépet :D -
#37607 Off. :)
Processzor tuning ugyben ki tud nekem segiteni, lefotoznam a biost, aztan csak van valaki aki ertelmezni is tudja, nem ugy mint en :)) En valami auto beallitasra ( beallitasokra ) tippelek, higy amiatt nem engedi kezzel megemelni.... -
#37606 Igen, azóta kipróbáltam én is a 4.0-át, nekem sem jön be. A "gyári" autók viszont kifejezetten tetszenek. -
#37605 -
attila46 #37604 Úgye bár ez mindegyikünk egyedi véleménye ..,,és ahányunk ,annyi igény,..ami a ferrári SF -15T tényleg jobb..meg a másik is ,,,bár nekem nehézségre inkább az autómobilistás f1 extrém jön be..!! -
hqx #37603 Kipróbálni talán érdemes, de nem igazán jó. A gyári(Ferrari SF15-T, Ferrari F138) sokkal jobb. Vezetési élmény, fizika, model. -
attila46 #37602 Én amondó vagyok ,hogy igen..Nekem tetszik bár nem játszottam vele túlságossan sokat.Bár ha a 3.1 nem tetszett akkor lehet ez se fog ...
-
#37601 És milyen lett? Érdemes kipróbálni? -
#37600 Szerver beállításnál a pockets Hz-t, és a Threads-ot mire kell állítani ? -
attila46 #37599 igen....én
-
#37598 Próbálta valaki közületek az ACFL2016 4.0-ás verzióját? 3.1-est kipróbáltam, de nem igazán jött be. -
neilszab #37597 Csütörtök este: Historic Summer Cup - Nürburgring!
Folytatódik nyílt nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, ezúttal a viszonylag friss GT nyomvonalon hajtjuk meg a gépeket a Nürburgring-en! Örömmel látunk mindenkit, aki korrekt mezőnyben szeretne versenyezni, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5928
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.03. 19:45:47 -
#37596 Alapvetoen nekem semmibol, soha nincs hatranyom mert nem masodpercben van helyezesben merem a jo versenyt :)))) Tolem aztan mehetnek jadei ero iranyitassal is ha az gyorsabb :) -
neilszab #37595 Alapvetően minden autóban olyan áttételt használnak gyárilag, ami az adott autóhoz éppen ideális, nyilván minimális játék benne van egyéni ízlés szerint, de radikálisan félre menni nem érdemes. Neked abból meg semmi hátrányod nem keletkezik, ha ehhez képest vki elcseszi a saját irányítását.... -
#37594 -
#37593 Marmint akinek amugy van nagy kormanyszogu kormanya, de megis kicsire hekkeli a jatekban ....