42876

banner
  • lac coo
    Tolem johet, elfer, annyi eszuk ugy is lesz, hogy mindet meg kell majd venni mert a nagyon jokat aprankent bekeverik a toltelek koze :)
  • Alexease
    Azert, mert sokaig nem volt semmiben, igy kell kezelni az elvonasi tuneteket:) Plusz ha hivatalos Porsche/Ferrari program, illik megszorni rendesen.

De nem olyan sok az, amire "kifut" az AC, meg kell lennie itt is a 300 autonak, igy sokbol lesz 30-40 tipus:)))
    Ha 2020-tol jonne valamikor az AC2, addigra lazan kezdesnek bele tudnak tolni majd 2-300 autot, aztan tovabb DLC-zik (visszarakjak az elozoeket es ujakat csinalnak), hog meglegyen az 500:DDD
  • lac coo
    Kicsit azt unalmasan soknak érzem :)) Mi a francnak 24 Porsche ?! :)
  • Szabi #37549
    aha, az első Porsche csomag terv szerint szeptember végén jön

de beszélt M6 GT3-ról, LMP1-es Audiról és Toyotáról, az új Lotus 3-11-ről és készül az MC12 is

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 22:25:41
  • lac coo
    Nem tudom, ma én is megusztam vele :)))
    De tetszik, ne legyen mar minden atombiztos :)
  • macleody
    488-as ferka mi a szarért dobja így a seggét kanyarban gázelvételnél? Tisztára mint egy elsőkerekes autó.
  • lac coo
    Marmint 24 Porsche ?
  • Szabi #37545
    basszus még visszahallgatni is unalmas, pedig jókat mesélt Marco.. remélem lesz szöveges összefoglaló.. :D

Aston és Koenigsegg egyhamar nem várható, még nem sikerült velük megegyezni, viszont a Porsche engedélyezte, hogy akármelyik és akármennyi autót csinálhatnak, kezdésnek 3 dlc és 24+ autó várható, abból három ingyenes, az egyik az új LMP1-es

a Maser sokáig nem adta be a derekát, a Porsche-val együtt, kérték hogy legyenek utcai pályák is.. ezért készült az amcsi sivatagos csoda.. :D

FXXK, 488GTB és Praga R1 az 1.8-al együtt jön majd, mint fizetős dlc..
    Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 20:47:40
  • lac coo
    Mondjuk én csak Asia Cup ot latok, de mindegy :))))
  • lac coo
    Rakerdztem lesz e még kupas auto, amennyire ertettem lesz Porsche Korea Cup :)
    Az jo, rf ota kell valami jo P ! :)
  • lac coo
    Na ez neked való előadás :))
  • Alexease
    Mostantol mar nem erdeke a modolas;) Az addig volt fontos, amig techpreview, earlyacces es "felkesz" 1.0 volt.
    Most mar massziv DLC alapnak kell lennie;)

De itt mar amugy sem erzem fontosnak, erdekesnek, hianypotlonak a modolast. Millio(fele) tartalom van, jo aron, kivalo minosegben. Persze mindig lesz olyan auto, ami "hianyzik" (meg ha a 100-bol mar 99 meg van, akkor is:P).
    Autok teruleten nekem mar total erdektelen a modolas.

A palyakkal van esetleg egy kis "gond", de evi 4-6 DLC-vel, ha jol belehuznak, lesz plusz penz es ember, akkor gyorsan felhizlaljak oket.
  • lac coo
    88 % CPU használat ! Ilyet se láttam még én itt :))
  • lac coo
    Jó de itt bele nem tud menni semmibe, letörlöm azt kész. Igazából három imbusz csavar az egész .
    Gyak nem is a szenzort hanem a mágnest kell letiszittani a semmitől :)
  • Szabi #37538
    aranyos ahogy szidja a moddereket :DD
  • bardocz
    A G25-ben valami nagyon gagyi van, de azt még csak egyszer kellett pucolnom nekem, pedig régi, és rengeteg port kapott egy időben sajnos.
  • lac coo
    Fene tudja , látszólag semmi kosz nincs rajta, de mégis megjavul egy alapos tisztitás után :)
    szerintem csak túl érzékeny, a legkisebb változást is félreértelmezi.....
    Mondjuk ezt egyszerűbb tisztinai mint egy potmétert :)
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 17:07:39
  • bardocz
    Igen, azért mondom. Potméterekről közel sem olvastam annyi problémát, mint a hall szenzorokról, pedig sokkal kevésbé elterjedt.
  • lac coo
    Hall szenzor van benne . Hogy olcsó vagy nem azt nem tudom, gyanítom nem a legdrágább :)
  • bardocz
    Vagy mondjuk nem 2, hanem 10 filléres potmétert, amivel nem lenne gond évekig sem.
  • lac coo
    Na szétszedtem ahogy kell, kifújkáltam, kitörölgettem, most lekopogom jó.
    Ez tuti valami Fanatec ficsör, váltó is ilyen, állandóan rossz ha egy porszem is van valahol benne :))
    Nem is értem miért nem használnak valami kevésbé érzékeny szenzort vagy valami ...TM kormányban sosincs ilyen baja ...
  • goldboy
    Nem sokára jön a "Mit mókol a Kandúr Bandi" nyári különkiadása
  • lac coo
    Az lesz, leszedem majd mert a tengely most pont az érzékelő alatt van .
  • goldboy
    Mindkét pedál ugrál? Érdemes kitakarítani, nagyon kicsi fémes szennyeződés is okozhat anomáliákat
  • lac coo
    Fanatec V2 / V2 pedálhoz keresek hall sensort ( gáz vagy kuplung...) ....
  • Szabi #37527
  • lac coo
    Na itt nem tokolnek, osztogatjak kemenyen az athajtasos buntetest traclimit miatt :))
  • goldboy
    OFF-Spa24
  • lac coo
    Mocskostolvajfideszbanda ! :))))
  • Tomsteel
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    M4 Sport logó, ez előtt a háttér előtt:
  • lac coo
    Nem láttam, mi volt ?
  • Tomsteel
    M4 Sport F1 közvetítésen az asztaluk alatti monitoron lévő kép nem ismerős nektek? :)
  • sertrex
    Ha jól veszem ki a videóból ez Ausztráliában van. Kell ennél több magyarázat? Az aussikat még soha senkinek se sikerült megértenie. :DDD
  • b-type
    Most magunk közt szólva, mi a lófsznak vonóhorog egy sportkocsira :DD Még ha az elektronika kezesbárányt is csinál belőle..lehet persze, végül is a városi terepjáró is létezik.
    Ez utóbbi számomra az egyik olyan amit nem értek, bár a valóvilágokat sem. Amikor kávézás közben azt hallom hogy bsszameg (sry) a tetőcsomagtartó miatt mennyivel többet eszik a Hummer kb a hajam tudnám tépni, és akkor még ha belémdurrant a kéttonás magasépítésű vackával még meg is halok, meg a családom is..és persze legtöbbször kik vezetik az ilyen halom vasakat? cicababák.
    fegyvertartásit vagy szigorított vizsgát kérnék az összes ilyen böszmére..
  • Alexease
    Az a kiepitett elektronika, ha jol lattam, az auto hatuljabol kilogo, oda barkacsolt vezetek koteg:D
  • sertrex
    A motorcsónakot is el kell vinni a vízig. ;)
  • b-type
    :)
    sztem annyira nem fura, lehet hogy csak ez az egy autója van :)
    inkább az a fura hogy a Lambóra ki van építve a vonóhorog minden elektronikával... :D
  • lac coo
    Ez porog egy ideje neten, de ha nem fake, kepes volt racsavarozni az kocsira egy vonohorgot ?! :)
  • Alexease

Ez hasonlo, mint amikor a belvarosban lattam a cigany "epitesi vallakozot", aki megvette a sport autot, de valszeg neki kellett a szutykos talicskat eljuttani valahova, es lazan feldrotozta a letekert ablakokon keresztul az auto tetejere (csomagtatro nem volt rajta):))
  • Alexease
    Johet a kovetkezo Red Pack-be:)