42876
-
#37552 Tolem johet, elfer, annyi eszuk ugy is lesz, hogy mindet meg kell majd venni mert a nagyon jokat aprankent bekeverik a toltelek koze :) -
#37551 Azert, mert sokaig nem volt semmiben, igy kell kezelni az elvonasi tuneteket:) Plusz ha hivatalos Porsche/Ferrari program, illik megszorni rendesen.
De nem olyan sok az, amire "kifut" az AC, meg kell lennie itt is a 300 autonak, igy sokbol lesz 30-40 tipus:)))
Ha 2020-tol jonne valamikor az AC2, addigra lazan kezdesnek bele tudnak tolni majd 2-300 autot, aztan tovabb DLC-zik (visszarakjak az elozoeket es ujakat csinalnak), hog meglegyen az 500:DDD -
#37550 Kicsit azt unalmasan soknak érzem :)) Mi a francnak 24 Porsche ?! :) -
#37549 aha, az első Porsche csomag terv szerint szeptember végén jön
de beszélt M6 GT3-ról, LMP1-es Audiról és Toyotáról, az új Lotus 3-11-ről és készül az MC12 is
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 22:25:41 -
#37548 Nem tudom, ma én is megusztam vele :)))
De tetszik, ne legyen mar minden atombiztos :) -
#37547 488-as ferka mi a szarért dobja így a seggét kanyarban gázelvételnél? Tisztára mint egy elsőkerekes autó. -
#37546 Marmint 24 Porsche ?
-
#37545 basszus még visszahallgatni is unalmas, pedig jókat mesélt Marco.. remélem lesz szöveges összefoglaló.. :D
Aston és Koenigsegg egyhamar nem várható, még nem sikerült velük megegyezni, viszont a Porsche engedélyezte, hogy akármelyik és akármennyi autót csinálhatnak, kezdésnek 3 dlc és 24+ autó várható, abból három ingyenes, az egyik az új LMP1-es
a Maser sokáig nem adta be a derekát, a Porsche-val együtt, kérték hogy legyenek utcai pályák is.. ezért készült az amcsi sivatagos csoda.. :D
FXXK, 488GTB és Praga R1 az 1.8-al együtt jön majd, mint fizetős dlc..
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.07.31. 20:47:40 -
#37544 Mondjuk én csak Asia Cup ot latok, de mindegy :)))) -
#37543 Rakerdztem lesz e még kupas auto, amennyire ertettem lesz Porsche Korea Cup :)
Az jo, rf ota kell valami jo P ! :) -
#37542 Na ez neked való előadás :)) -
#37541 Mostantol mar nem erdeke a modolas;) Az addig volt fontos, amig techpreview, earlyacces es "felkesz" 1.0 volt.
Most mar massziv DLC alapnak kell lennie;)
De itt mar amugy sem erzem fontosnak, erdekesnek, hianypotlonak a modolast. Millio(fele) tartalom van, jo aron, kivalo minosegben. Persze mindig lesz olyan auto, ami "hianyzik" (meg ha a 100-bol mar 99 meg van, akkor is:P).
Autok teruleten nekem mar total erdektelen a modolas.
A palyakkal van esetleg egy kis "gond", de evi 4-6 DLC-vel, ha jol belehuznak, lesz plusz penz es ember, akkor gyorsan felhizlaljak oket. -
#37540 88 % CPU használat ! Ilyet se láttam még én itt :)) -
#37539 Jó de itt bele nem tud menni semmibe, letörlöm azt kész. Igazából három imbusz csavar az egész .
Gyak nem is a szenzort hanem a mágnest kell letiszittani a semmitől :) -
#37538 aranyos ahogy szidja a moddereket :DD -
#37537 A G25-ben valami nagyon gagyi van, de azt még csak egyszer kellett pucolnom nekem, pedig régi, és rengeteg port kapott egy időben sajnos. -
#37536 Fene tudja , látszólag semmi kosz nincs rajta, de mégis megjavul egy alapos tisztitás után :)
szerintem csak túl érzékeny, a legkisebb változást is félreértelmezi.....
Mondjuk ezt egyszerűbb tisztinai mint egy potmétert :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.07.31. 17:07:39 -
#37535 Igen, azért mondom. Potméterekről közel sem olvastam annyi problémát, mint a hall szenzorokról, pedig sokkal kevésbé elterjedt. -
#37534 Hall szenzor van benne . Hogy olcsó vagy nem azt nem tudom, gyanítom nem a legdrágább :) -
#37533 Vagy mondjuk nem 2, hanem 10 filléres potmétert, amivel nem lenne gond évekig sem. -
#37532 Na szétszedtem ahogy kell, kifújkáltam, kitörölgettem, most lekopogom jó.
Ez tuti valami Fanatec ficsör, váltó is ilyen, állandóan rossz ha egy porszem is van valahol benne :))
Nem is értem miért nem használnak valami kevésbé érzékeny szenzort vagy valami ...TM kormányban sosincs ilyen baja ... -
goldboy #37531 Nem sokára jön a "Mit mókol a Kandúr Bandi" nyári különkiadása
-
#37530 Az lesz, leszedem majd mert a tengely most pont az érzékelő alatt van . -
goldboy #37529 Mindkét pedál ugrál? Érdemes kitakarítani, nagyon kicsi fémes szennyeződés is okozhat anomáliákat -
#37528 Fanatec V2 / V2 pedálhoz keresek hall sensort ( gáz vagy kuplung...) .... -
#37527 -
#37526 Na itt nem tokolnek, osztogatjak kemenyen az athajtasos buntetest traclimit miatt :)) -
goldboy #37525 OFF-Spa24 -
#37524 Mocskostolvajfideszbanda ! :)))) -
#37523 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!M4 Sport logó, ez előtt a háttér előtt:
-
#37522 Nem láttam, mi volt ? -
#37521 M4 Sport F1 közvetítésen az asztaluk alatti monitoron lévő kép nem ismerős nektek? :) -
#37520 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól veszem ki a videóból ez Ausztráliában van. Kell ennél több magyarázat? Az aussikat még soha senkinek se sikerült megértenie. :DDD -
#37519 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most magunk közt szólva, mi a lófsznak vonóhorog egy sportkocsira :DD Még ha az elektronika kezesbárányt is csinál belőle..lehet persze, végül is a városi terepjáró is létezik.
Ez utóbbi számomra az egyik olyan amit nem értek, bár a valóvilágokat sem. Amikor kávézás közben azt hallom hogy bsszameg (sry) a tetőcsomagtartó miatt mennyivel többet eszik a Hummer kb a hajam tudnám tépni, és akkor még ha belémdurrant a kéttonás magasépítésű vackával még meg is halok, meg a családom is..és persze legtöbbször kik vezetik az ilyen halom vasakat? cicababák.
fegyvertartásit vagy szigorított vizsgát kérnék az összes ilyen böszmére.. -
#37518 Az a kiepitett elektronika, ha jol lattam, az auto hatuljabol kilogo, oda barkacsolt vezetek koteg:D -
#37517 A motorcsónakot is el kell vinni a vízig. ;) -
#37516 :)
sztem annyira nem fura, lehet hogy csak ez az egy autója van :)
inkább az a fura hogy a Lambóra ki van építve a vonóhorog minden elektronikával... :D -
#37515 Ez porog egy ideje neten, de ha nem fake, kepes volt racsavarozni az kocsira egy vonohorgot ?! :) -
#37514 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ez hasonlo, mint amikor a belvarosban lattam a cigany "epitesi vallakozot", aki megvette a sport autot, de valszeg neki kellett a szutykos talicskat eljuttani valahova, es lazan feldrotozta a letekert ablakokon keresztul az auto tetejere (csomagtatro nem volt rajta):))
-
#37513 Johet a kovetkezo Red Pack-be:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!