Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy fel ev alatt lekopnak a lazabb userek es ott is megmarad a valamennyire szimulatoros vonal, vagy maradnak aztan akkor tenyleg jonnek az iskolabuszok , pivkupok meg mittudom en ...Bar Kunos nem az a fajta azert ....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Legfeljebb lesz valami S1, S2..S500 , de az nem az igazi..Kellene a más hang, az átmodellezett belső stb ....
Tuti lesz belole kupas verzio is. Valszeg kesobb mindenfele drift meg promo cucc is. Egyelore az "alap" 200 darabos autoparkot kell kiadni, minnel valtozatosabban, aztan johetnek a GT/Forza szintu "extra" DLC-k is (furgonok, platos cuccok es egyebek😄).
Lehet szúrni neki, meg jó belengetni kanyar előtt 😊 TC/ ABS gyári persze, de engem ez sose zavart , anélkül minden sokszor élvezetesebb 😊
De jó lenne ebből egy épített verzió is, plusz 50-60 LE, kicsit reszelősebb hang, bukócső , keményebb rugók azt jóvan 😊
Szerintem jó :
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.05.01. 10:11:12
az a bajom, hogy Kunosék kihagyják mindig aziccert, alig készül kupás, pályára épített autó ezekből. A GT86-ból is van ...
Értem én, hogy kell az új autó a népnek ,meg kell a bevétel a dlc-kből, de akkor is 😊) A kisfiatból megcsinálták és milyen szuper lett ! ( Igaz a kutya nem játszik vele sajnos ....)
( 1:07-nél a Honda az hová megy ? 😊)
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.04.30. 19:27:52
ilyet akkor szoktak produkálni ha olaj folyt ki, vagy slick-n/vágott slick-n úsznak fel a vízre...egy esőgumi ennél azért jobban fogja az autót....itt gyakorlatilag tojástánc volt, és még úgy is elúszott hol eleje hol a hátulja..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Persze ezt mindegyik turaban "eljatszak" (legalabbis amelyik orrmotoros), de a braziloknal, ezek inkabb stockcar-ok (nem "hagyomanyos" turaautok), vagyis brutal bokokeret van, es azon egy "pakkundekli" auto/marka/tipus formaju doboz😛
szerintem
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.04.26. 19:43:42
Utoljára szerkesztette: KTMNORBI, 2016.04.26. 19:24:28
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
VERSION=1
TYPE=GAMMA
ENABLED=0
VALUE=0.5
CURVE=crazy1.lut
Kipróbáltam ezt a WheelCheck + LUTGenerator kombót de az én öreg DFG PRO kormányom FFB-ből inkább elvett mintsem hozzáadott, sokszor olyan volt mintha kikapcsolt FFB-el játszanék. Elég sok beállítási lehetőség van ebben a WheelCheck-ben de én csak egy leírásban vázolt módszert próbáltam csak, ezért az lenne a kérdésem, hogy van e, vagy tudtok e olyan beállítási lehetőséget amivel pozitív irányban tudnék változtatni az FFB-n? A második kérdésem pedig az lenne hogy a ff_post_process.ini-nek mik az alapértelemzett beállításai? 😊
Online már egész megszoktam, hogy nekem kell figyelnem másokra mert ő nem lát én viszont igen, szóval nekem kell lehúzódnom mindig 😊
Fanatec az ilyen, jó cuccok ,de stabilnak én nem mondanám 😊)
Néha a leo fék adapterrel vagyok így, sokadik próbálkozás után már éppen tenném a satupadra a samu alá, ááá egy utolsó utolsó, és nem értem mitől lesz egyik pillanatról a másikra jó.
Megtaláltam a riftes próbálkozásomat, OBD-vel nagyon akadozott azért lett ennyire rövid, de kb ezt látom benne, szerintem nem annyira kevés ez. Amikor beteszi melléd féktávon azt három monitorral se látod, hogy még mögötted van és rácsukhatod, vagy ha így teszel lőttek a versenyednek és indulhat a vita ki volt előrébb kinek mihez volt joga...
Én egyenlőre dk2-nél a frissítést és a képminőséget érzem kevésnek, fov-al nem volt bajom.
Legalabbis neha felkeveredek ilyenre es irja uzenetben a szerver, hogy A vagy B vagyok...