42876

banner
  • b-type
    Nyilván meg kellett próbálni a konzolt, de nem feltétlen kell erőltetni, megélni bőven megtudnak konzol nélkül is...
    Megpróbálni meg kellett, sőt elképzelhető hogy bizonyos jogok, license-k kötve voltak ehhez, de ha nagy változást kíván, akkor érdemesebb eladni a nevet és visszatérni az NetKar vonalhoz :)))
  • tonio2006
    OFF:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Tudom nem adok-veszek fórum, de hátha itt egyszerűbb lesz. Jófogás, vatera egyelőre kilőve. Valaki véletlenül nem árul vagy nem tud olyat aki árul Logitech MOMO-t. Használhatót. Tudom nem a legjobb de most átmenetileg jó lenne. Köszi
  • sertrex
    Ooooookééé!
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:28:32
  • lac coo
    Dx tol meg nem lett jobb egy jatek se... Lenyegtelen dolog.....
  • sertrex
    Nem mondta senki, hogy rosszul csinálják, amit csinálnak. Tulajdonképpen szóba se jött a dolog.
    Viszont te nem sokat tudsz a DX12-ről, ha szimplán parasztvakításnak gondolod. Remélem Kunosék ennél jóval nyitottabbak. :DDD
  • lac coo
    Fejlesztenek erejukhoz merten, nem is mondanam, hogy rosszul csinaljak.
    De itt ilyen dx156 fele parasztvakitasok nem lesznek, ilyenekbol ok nem elnek meg.
  • sertrex
    Igaz, miért is fejlesztenének? :DDD
    Nem csak akkor kell valamit fejleszteni amikor már rá van szorítva az ember, hanem azért is hogy lépést tartson, hogy majd ne egyszerre kelljen több év lemaradást pótolni.
  • lac coo
    Meg mindig pici ceg, siman el vannak a dlc bol, mo djuk en is elle ek azzal a bevetellel ! :)))
    Dx12 meg kell ide mint egy falat kenyer.....
  • sertrex
    Pedig érdemes lesz lassan számolni vele, hogy a konzolos megjelenés miatt változni fog a koncepció. Ha most még nem is de egy fél vagy egy év múlva jön majd a bejelentés az AC2-ről. Mivel a piac azt diktálja, hogy minden platformon azonos tartalommal kell kijönni, sőt egy időben kell a kiadni a DLC-ket is, patcheket is. Ráadásul a konzol piac hamar elfelejti a játékokat és egy-két évente nem árt új részekkel ellátni. Tehát ha pénzügyileg is siker lesz a konzol, akkor úgyis franchise lesz előbb utóbb a dologból. Na meg válaszolni kell az technikai újításokra is amik menetközben belépnek, ott is inkább megéri új részben upgradelni, mint a régit foltozgatni. Például a DX12, előbb-utóbb befigyel majd az is ide.
  • Alexease
    Szerintem teljesen jo aron vannak a DLC-k, foleg ilyen kis cegtol, meg csak mostanaban indulo konzol eladasokkal, ennyi mennyisegre es ilyen minosegre. Raadasul nem kotelezo megvenni oket;)

Sot, aki nem akar semmit venni, o is megkapja folyamatosan a fejleszteseket, es neha jonnek uj tartalmak is.
    Erdemes osszehasonlitani a megjelenes idoszakaban akciosan vett, Olcso Janos 18EUR-s AC tudasat es tartalmat a mostanival. Szerintem extra sokat fejlodott, es ezt mind "ingyen".

Az sem lenne nepszeru, ha 1-2 evente jelenne meg uj AC verzio 50EUR-ert, bovitett tartalmakkal es fejlesztesekkel, a korabbi verziohoz meg nulla tartalom es csak a szukseges patch-ek 3 honapig.

• lac coo
    Az ! :))
  • goldboy
    Autókölcsönző kéne ide, 50 cent 1 hétre, aztán ha lement a futam visszaadod
  • arty
    a 488gt3 a red pakkban van... pont tegnap mentem vele egy speciált, élvezetesen ficánka, de még nekem is fogható :)

Adam Jonas: amugy 8 eur volt pár napja és bár irritál, ami az assettoval történik (konzolbénázás), nem tudtam ellenállni (elsősorban a szivarok és az f1 érdekelt persze, de azok nagyon nehezek)
  • b-type
    Sztem ne vegyél meg semmit, ahogy elnézem neked az a legjobb választás.
  • Alexease
    3€ :) Es 3 auto van benne;D
    Megvarhatod az AC2-ot, abban talan/valszeg benne lesz minden eddigi DLC, max 50EUR-ert, de az meg odebb van;P
  • Adam Jonas
    Melyik csodálatos pakkban van a 488 GT3?

U.i.: jah, megvan...most komolyan, vegyek meg még egy kib*szott 10€-s pakkot egy autóért? Ezeknél kajak nincs rendben valami.
    Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 00:11:04
  • neilszab
    Kedd esti FunRace - Monza Oval!

A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.

Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait!

AC Fun: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5957

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.29. 21:43:37
  • lac coo
    Jah, most latom csak, itt kopirajt van meg minden, nem am igy megy ez ! :)
  • Alexease
  • lac coo
    Mekkora kep kell ide a hatternek, multkor volt rola szo, meg valami teszt oldal is volt de nem talalom ....:)
  • Alexease
    THX! :)
  • lac coo
  • Thread
    van szim, amiben jo? Hangmintakkal is lehetne biztos megjobb, igazi a fizikai kiszamolas lenne, de lehet hogy attol fenyevekre vagyunk. Nagyon sok infot adna.
  • neilszab
    Egy szerver betelt, indítottunk másikat is, oda még lehet csatlakozni...
  • neilszab
    Nyílt GT3 Tesztfutam Imola-ban!

Ma este egy 60 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, kipróbáljuk az új 1.8-as AC verzió változásait és folytatjuk a felkészülést az ősszel induló új szezonra.

A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelek és éles körülmények között szeretne versenyezni!

Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5952
    Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.28. 16:30:21
  • lac coo
    Hát nem tudom, nekem tetszik a hangja, gumi hang, szerintem jó . És működik is, visszajelzést is ad .
  • MooneyR
    Egy valamivel nagyon fel lehetne még dobni ezt a játékot.. ha lecserélnék végre ezt a förtelmes gumi hangot, engem totál idegesít, hogy fékezésnél vagy a kanyarban bármilyen sebességnél olyan effektet tol, mintha egy stadionban gólra felhördülő tömeg lenne.
    Lehet egyedül vagyok vele, mert egy darab modot nem találtam rá. Levettem 2-re a gumi hangját, sokkal jobb így, de ezt igazán megoldhatnák, hogy jó hangja legyen, persze többféle mintával.
  • bardocz
    Nézhetetlen ezzel a fejkamerával.
  • goldboy
    Fanatec CSL bemutató
  • goldboy
    Ma is lesz gitározás, kérdésekre válaszolás(you know i don't know)
  • b-type
    azt nem tudom, ERS az a főtengelyt pörgeti meg, azaz elképzelhető,..de a jelenkori F1 technika összehangoltsága elképesztő, legalábbis az én szintemhez
  • macleody
    Jó, hát az F1-es ferkában is ha megnyomom az ERS gombját alapjáraton, felnyomja a fordulatot fullra. Gondolom ez sem így működik valójában.
  • goldboy
    Lassan azért megkérdezném, minek van a béta csoport, és mit tesztelnek kiadás előtt?
  • b-type
    Elektromos gázpedállal még nem mentem, úgy elképzelhető, de sok értelmét nem látom, jó nyilván nem életszerű így használni, de ha tövig nyomod a gázt és más ütemben tölt mint ahogy a fordulat megkívánná az nekem teljesítményvesztésnek tünik...nem vagyok nagy agy a ferkákban, de ez olyan mintha egy változó szelepvezérlést csak és pusztán az elektromos gázpedál állása szabályozna, azaz ha tökignyomod akkor eltolja a bütykök állását, és bár a fordulat a tehetetlenség miatt még nem pörgött fel, a már megváltozott szelepnyitási idők miatt már nem is fog...mertt elful.
  • lac coo
    Jatek kozben jo, ezt csak veletlen vettem eszre , mikor fejrealltam es hatosban érobaltam gyorsan elindulni.
  • Alexease
    OK, ennel tuti bonyolultabb;) De a lenyeg, hogy nem az rF2 stilusu giga beallitasok es szamitasok alapjan megy, egyszeru de nagyszeru, es mig itt "ilyen" az rF2-ben meg "olyan" anomaliak johetnek elo. Valszeg az itteni anomaliak elhetobbek, mint az rF2-sek (ha szarul vannak megcsinalva).
  • bardocz
    Ennél picit bonyolultabbnak tűnik nekem itt játék közben :)
  • Alexease
    Itt azert egyszerusitve vannak a dolgok, a turbohoz van 4-5 allitas, aztan annyi. Be van allitva egy fordulat max gazpedal allason, egy nyomatek szorzo, meg egy gorbe a pedalallashoz. Felesleges tulbonyolitani, mukodik, aztan OK:)
  • Jackal
    Mindenki tuja használni pillangóval a h váltós kocsikat? (pl KTM) Csak én szívok ezzel?
  • lac coo
    De itt feltolti a turbot ..
    Vagy csak epp annyira jar a motor, hogy epp hogy feltolti :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 12:28:31