42876
-
#37992 Nyilván meg kellett próbálni a konzolt, de nem feltétlen kell erőltetni, megélni bőven megtudnak konzol nélkül is...
Megpróbálni meg kellett, sőt elképzelhető hogy bizonyos jogok, license-k kötve voltak ehhez, de ha nagy változást kíván, akkor érdemesebb eladni a nevet és visszatérni az NetKar vonalhoz :))) -
#37991 OFF:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom nem adok-veszek fórum, de hátha itt egyszerűbb lesz. Jófogás, vatera egyelőre kilőve. Valaki véletlenül nem árul vagy nem tud olyat aki árul Logitech MOMO-t. Használhatót. Tudom nem a legjobb de most átmenetileg jó lenne. Köszi -
#37990 Ooooookééé!
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:28:32 -
#37989 Dx tol meg nem lett jobb egy jatek se... Lenyegtelen dolog..... -
#37988 Nem mondta senki, hogy rosszul csinálják, amit csinálnak. Tulajdonképpen szóba se jött a dolog.
Viszont te nem sokat tudsz a DX12-ről, ha szimplán parasztvakításnak gondolod. Remélem Kunosék ennél jóval nyitottabbak. :DDD -
#37987 Fejlesztenek erejukhoz merten, nem is mondanam, hogy rosszul csinaljak.
De itt ilyen dx156 fele parasztvakitasok nem lesznek, ilyenekbol ok nem elnek meg. -
#37986 Igaz, miért is fejlesztenének? :DDD
Nem csak akkor kell valamit fejleszteni amikor már rá van szorítva az ember, hanem azért is hogy lépést tartson, hogy majd ne egyszerre kelljen több év lemaradást pótolni. -
#37985 Meg mindig pici ceg, siman el vannak a dlc bol, mo djuk en is elle ek azzal a bevetellel ! :)))
Dx12 meg kell ide mint egy falat kenyer..... -
#37984 Pedig érdemes lesz lassan számolni vele, hogy a konzolos megjelenés miatt változni fog a koncepció. Ha most még nem is de egy fél vagy egy év múlva jön majd a bejelentés az AC2-ről. Mivel a piac azt diktálja, hogy minden platformon azonos tartalommal kell kijönni, sőt egy időben kell a kiadni a DLC-ket is, patcheket is. Ráadásul a konzol piac hamar elfelejti a játékokat és egy-két évente nem árt új részekkel ellátni. Tehát ha pénzügyileg is siker lesz a konzol, akkor úgyis franchise lesz előbb utóbb a dologból. Na meg válaszolni kell az technikai újításokra is amik menetközben belépnek, ott is inkább megéri új részben upgradelni, mint a régit foltozgatni. Például a DX12, előbb-utóbb befigyel majd az is ide. -
#37983 Szerintem teljesen jo aron vannak a DLC-k, foleg ilyen kis cegtol, meg csak mostanaban indulo konzol eladasokkal, ennyi mennyisegre es ilyen minosegre. Raadasul nem kotelezo megvenni oket;)
Sot, aki nem akar semmit venni, o is megkapja folyamatosan a fejleszteseket, es neha jonnek uj tartalmak is.
Erdemes osszehasonlitani a megjelenes idoszakaban akciosan vett, Olcso Janos 18EUR-s AC tudasat es tartalmat a mostanival. Szerintem extra sokat fejlodott, es ezt mind "ingyen".
Az sem lenne nepszeru, ha 1-2 evente jelenne meg uj AC verzio 50EUR-ert, bovitett tartalmakkal es fejlesztesekkel, a korabbi verziohoz meg nulla tartalom es csak a szukseges patch-ek 3 honapig.
-
#37982 Az ! :)) -
goldboy #37981 Autókölcsönző kéne ide, 50 cent 1 hétre, aztán ha lement a futam visszaadod -
#37980 a 488gt3 a red pakkban van... pont tegnap mentem vele egy speciált, élvezetesen ficánka, de még nekem is fogható :)
Adam Jonas: amugy 8 eur volt pár napja és bár irritál, ami az assettoval történik (konzolbénázás), nem tudtam ellenállni (elsősorban a szivarok és az f1 érdekelt persze, de azok nagyon nehezek) -
#37979 Sztem ne vegyél meg semmit, ahogy elnézem neked az a legjobb választás. -
#37978 3€ :) Es 3 auto van benne;D
Megvarhatod az AC2-ot, abban talan/valszeg benne lesz minden eddigi DLC, max 50EUR-ert, de az meg odebb van;P
-
#37977 Melyik csodálatos pakkban van a 488 GT3?
U.i.: jah, megvan...most komolyan, vegyek meg még egy kib*szott 10€-s pakkot egy autóért? Ezeknél kajak nincs rendben valami.
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.08.30. 00:11:04 -
neilszab #37976 Kedd esti FunRace - Monza Oval!
A szokás kedd esti fun-on a régóta várt legendás Monza ovál pályán fogunk versenyezni, ami ingyenes tartalomként jelent meg az 1.8-as frissítéssel.
Hogy milyen autóval megyünk, az csak RAJTATOK múlik, itt ebben a topikban tudtok javasolni autót, illetve támogatni mások javaslatait!
AC Fun: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5957
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.29. 21:43:37 -
#37975 Jah, most latom csak, itt kopirajt van meg minden, nem am igy megy ez ! :) -
#37974 #35806 -
#37973 Mekkora kep kell ide a hatternek, multkor volt rola szo, meg valami teszt oldal is volt de nem talalom ....:) -
#37972 THX! :) -
#37971 -
Thread #37970 van szim, amiben jo? Hangmintakkal is lehetne biztos megjobb, igazi a fizikai kiszamolas lenne, de lehet hogy attol fenyevekre vagyunk. Nagyon sok infot adna. -
neilszab #37969 Egy szerver betelt, indítottunk másikat is, oda még lehet csatlakozni... -
neilszab #37968 Nyílt GT3 Tesztfutam Imola-ban!
Ma este egy 60 perces versenyt tartunk a teljes GT3-as mezőnnyel, kipróbáljuk az új 1.8-as AC verzió változásait és folytatjuk a felkészülést az ősszel induló új szezonra.
A gyakoroló szerver 0-24 bárkinek elérhető, eddig közel 100 db köridő született, örömmel látunk mindenkit, aki korrekt ellenfelek és éles körülmények között szeretne versenyezni!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5952
Köridők: http://www.gtr-masters.hu/prequal/ACTEST
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.28. 16:30:21 -
#37967 Hát nem tudom, nekem tetszik a hangja, gumi hang, szerintem jó . És működik is, visszajelzést is ad . -
MooneyR #37966 Egy valamivel nagyon fel lehetne még dobni ezt a játékot.. ha lecserélnék végre ezt a förtelmes gumi hangot, engem totál idegesít, hogy fékezésnél vagy a kanyarban bármilyen sebességnél olyan effektet tol, mintha egy stadionban gólra felhördülő tömeg lenne.
Lehet egyedül vagyok vele, mert egy darab modot nem találtam rá. Levettem 2-re a gumi hangját, sokkal jobb így, de ezt igazán megoldhatnák, hogy jó hangja legyen, persze többféle mintával. -
#37965 Nézhetetlen ezzel a fejkamerával. -
goldboy #37964 Fanatec CSL bemutató -
goldboy #37963 Ma is lesz gitározás, kérdésekre válaszolás(you know i don't know) -
#37962 azt nem tudom, ERS az a főtengelyt pörgeti meg, azaz elképzelhető,..de a jelenkori F1 technika összehangoltsága elképesztő, legalábbis az én szintemhez -
#37961 Jó, hát az F1-es ferkában is ha megnyomom az ERS gombját alapjáraton, felnyomja a fordulatot fullra. Gondolom ez sem így működik valójában. -
goldboy #37960 Lassan azért megkérdezném, minek van a béta csoport, és mit tesztelnek kiadás előtt? -
#37959 Elektromos gázpedállal még nem mentem, úgy elképzelhető, de sok értelmét nem látom, jó nyilván nem életszerű így használni, de ha tövig nyomod a gázt és más ütemben tölt mint ahogy a fordulat megkívánná az nekem teljesítményvesztésnek tünik...nem vagyok nagy agy a ferkákban, de ez olyan mintha egy változó szelepvezérlést csak és pusztán az elektromos gázpedál állása szabályozna, azaz ha tökignyomod akkor eltolja a bütykök állását, és bár a fordulat a tehetetlenség miatt még nem pörgött fel, a már megváltozott szelepnyitási idők miatt már nem is fog...mertt elful. -
#37958 Jatek kozben jo, ezt csak veletlen vettem eszre , mikor fejrealltam es hatosban érobaltam gyorsan elindulni. -
#37957 OK, ennel tuti bonyolultabb;) De a lenyeg, hogy nem az rF2 stilusu giga beallitasok es szamitasok alapjan megy, egyszeru de nagyszeru, es mig itt "ilyen" az rF2-ben meg "olyan" anomaliak johetnek elo. Valszeg az itteni anomaliak elhetobbek, mint az rF2-sek (ha szarul vannak megcsinalva). -
#37956 Ennél picit bonyolultabbnak tűnik nekem itt játék közben :) -
#37955 Itt azert egyszerusitve vannak a dolgok, a turbohoz van 4-5 allitas, aztan annyi. Be van allitva egy fordulat max gazpedal allason, egy nyomatek szorzo, meg egy gorbe a pedalallashoz. Felesleges tulbonyolitani, mukodik, aztan OK:) -
Jackal #37954 Mindenki tuja használni pillangóval a h váltós kocsikat? (pl KTM) Csak én szívok ezzel? -
#37953 De itt feltolti a turbot ..
Vagy csak epp annyira jar a motor, hogy epp hogy feltolti :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.28. 12:28:31