42876
-
Solt #38032 Ennyi... :) -
#38031 de, lehet, én is gondoltam erre.
Laccoo: nem az a gond hogy nem lehet megvenni egyenként, nem igen látni sikeres ilyen modellt, azzal viszont már van gond, hogy nem tudsz fellépni egy szerverre, ha nincs meg egy ott lévő autó,...mert ez az elvet sérti hogy nem kell megvenned minden DLC-t.
Engem sem fog érinteni, meg sok mindenkit aki mindent megvesz, mert vagy a csomag tartalma, vagy az ára, vagy mindekettő megveteti magát.
De a választás joga meg kell legyen lehetőleg ilyen kényelmetlenségek nélkül. -
#38030 Nem csak azert csinaljak az uj API verziokat, mert kell es jobban mutat, hanem valamit azert tud is:))) Es nem csak szebb:D
A DX12 1.5-2x gyorsabb tud lenni mint a DX11, egy arra felkeszitett HW-n. Persze ehhez friss HW kell es normalisan osszerakott program (nem atsorszamozva, visszafele kompatibilis dolgokkal:P).
A DX11 7(!) eves, es mennyire boldogok vagyunk, ha egy program annyi modern, hogy mar hasznalja:DD
A DX12 ~1 eves.
A DX9, amin meg sokminden fut, 14-16(!) eves cucc. -
Solt #38029 Akkor rossz helyen nézelődsz... cirka 10 másodperc keresés után! Még a 960 is gyorsult, pedig a hardveres felépítéséből adódóan hátrányban van DX12 alatt. Nem lenne jó, ha szimplán szoftveres fejlesztés révén ekkora plusz teljesítményhez jutnánk?
Egyébként pedig kismillió információ van már arról (nem csak AMD-s forrásból), hogy miért, miben, mikor, milyen körülmények közt van előnye az új API(k)-nak. Aki valamennyire is képben van és ezekben nem látja a potenciált, az nem is akarja. -
#38028 Ha autónként menne soha nem készülne pl utcai Kisfiat, mert nem érné meg, nem sokan vennék. Plussz mindig az új autó lenne a leggyorsabb legjobb, ugyis mindenkinek meg kellene venni.
De eleve olyan olcsó, hogy nem is értem ha valaki szereti az autós játékokat miért ne venné meg . -
#38027 Az AC DLC-k Steam vasarlaskent mukodnek, ha megveszed, csak akkor tolti le.
Ahhoz hogy mukodjon olyan autoval is, amit nem vettel meg, kicsit/nagyon mas rendszer kellene. Sajat AC vasarlassal es hitelesitessel. Lasd R3E. Az is Steam-es, de csak a program, bejelentkezes es egyebek. Az osszes tartalom a gyari csomaghoz tartozik, mindig letolti, mar 1-2 hettel a megjelenes elott, es csak akkor tudod hasznalni, ha meg is veszed. Es eppen emiatt, ott van is lehetoseg elotte X ideig kiprobalni.
Nem hinnem, hogy genyosag volt Kunosek reszerol, egyszeruen a szukseges rossz. Gondolom nekik is jobb lett volna, ha mennek a meg nem vasarolt dolgok, mert ha valaki felmegy egy szerverre, es lat 2-3 autot ami megtetszik neki, es foleg gyorsabb (:D), akkor talan megveszi. -
neilszab #38026 Nem lehet, hogy csak szimplán "elcseszték" az alapkoncepciót és most mát túl komplikált ezen módosítani? Csak arra próbálok utalni, hogy nem feltétlenül minden előre direkt kitervelt genyóság, ami nem tetszik a user-nek... -
Jackal #38025 Akkor térjünk rá vissza ha kézel fogható, mérhető, számszerű előnye lesz. Nem csak techdemókban. Eddig csak negatív méréseket láttam, csináltam húsvér játékokon. -
#38024 ami hülyeség az hülyeség, az efféle korlátozásnak nincs sok alapja, mármint hogy ha nincs meg egy olyan autó ami fent van a szerveren akkor téged sem enged fel. Nem tudom miért van így..még az is lehet hogy valóban genyóság, azaz így ösztönöznek arra hogy vegyél meg mindent.
Pedig ha tudnák hogy ez csak kellemetlen, nem ösztönző,..mert az ember így is megvesz mindent ha jó csomagokat raknak össze, és jó áron...és ugye vannak nagyon nagy akciók is télen és nyáron.
Azaz teljesen felesleges lenne, vagy felesleges genyózni... -
neilszab #38023 Historic Summer Cup - Vallelunga!
Csütörtök este utolsó fordulójához érkezik nyári megmérettetésünk a hőskori olasz méregzsákokkal, ahol ezúttal Vallelungában küzdünk meg egymással!
A versenyhez bárki csatlakozhat, aki egy kis minőségi kergetőzésre vágyik, örömmel látunk mindenkit, a gyakorló szerver 0-24 elérhető!
Futaminfók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5951
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.08.30. 19:22:17 -
goldboy #38022 Most látom eltolták a GT Sportot 2017-re
Biztos összecsinálták magukat az AC-tól(Hogy mennyire kiforrott a karrier, és a special eventek milyen szépen össze vannak rakva, kitesztelve, főleg az új tartalmakkal)
-
neilszab #38021 Parancsolj:
Dobozos: http://www.argep.hu/product_2450436.html
Digitális: https://www.microsoft.com/en-US/store/search/games?q=assetto&devicetype=xbox -
#38020 Valaki tud segiteni abban hogy hogy tudnám megvenni Xbox One-ra? A Store-ban nincs -
Solt #38019 Szerintem ne kezdjük el! :) Egyébként ha semmi másra nem gondolsz csak a VR-ra, máris van létjogosultsága még az AC alatt is. Plusz ott vannak még azok a játékok, ahol fontos magas látótáv... szóval jöjjön csak minél nagyobb számban az a csóró DX12.
A teljesítmény növekedés nyilván sok mindentől függ... más lesz az eredmény egy olyan engine alatt ami alapjaiban DX9/11-re épült és csak beépítettek pár DX12 funkciót, és más egy olyan engine alatt ami az alapjaitól DX12 íródik. Eleinte nyilván lesznek anomáliák, de ugye ez nagyban függ a fejlesztőktől, pontosabban a rendelkezésre álló időtől, pénztől, szándéktól is. -
#38018 Ezt a részt én sem értem AC-nál, ez szimplán csak szemétkedés. Hiába a Bmw az amivel GT3 esetén kizárólag versenyeznék, szerverre ettől függetlenül nem tudok felmenni ha már csak 1 olyan kocsi is bent van ami nekem nincs megvéve. Kisebb helyet fog foglalni a játék, de más érv nincs mellette. -
Jackal #38017 Ne hiszem, de ez már off.
BF1-el amúgy szintén így jártam most, dx12-vel medium grafon 25 fps, dx11-el 27-30 és nincsenek nagyon durva beakadások miután kirakták az embert csatázni. -
#38016 unrealendzsin lemaradt, mobil lett a fő cél :( -
#38015 forza - 7kocsi/1400ft, egyesével is általában megvehetők a gépek, a dlc kocsikba csak beülni nem tudsz, mások a szerveren/ai offline mehet vele "melletted". huszonháromszor korrektebb megoldás... de persze kevésbé karakteresek az autók
ár-értékben a magasabb ár vs. rengeteg kötöttség (karrier és multi integráció hiánya) miatt semmiképp nem tud jobb lenni kunos, szerintem :) -
Jackal #38014 Még mindig procilimites az AC nálad, vagy min tud segíteni a csóró Dx12 ?
Fura hogy a készülő UT4-be a mai napig nem tették bele, pedig az engine már egy éve tudja. Spoiler alert: -5-10% fps esés az új apival
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.08.30. 14:20:15 -
Solt #38013 Pedig pont a szimulátoroknál lenne fontos, ahol ugye általában magasabb az erőforrás igény. Értem én, hogy mit akarsz mondani, de rossz felől közelíted meg a kérdést szerintem. Nyilván nem a DX verziótól függ egy játék minősége, viszont egy minőségi játékon is sokat tud még érdemben javítani a frissebb API azokkal pluszokkal amikkel rendelkezik, és itt nem feltétlenül a kinézetre kell gondolni. -
#38012 Kérdeztem. ;) -
#38011 Nem mondod ! :) -
#38010 Azt ugye tudod, hogy most DX11-gyel megy az AC? :O -
#38009 No addig allj te fellabon, vagy ne szolj itt hozza semmihez , mig itt dx15 lesz ! :) -
#38008 Gondolom ez addig lesz nagy igazság, amíg Kunosék be nem jelentik, hogy átállnak DX12-re. Onnantól kezdve az lesz az alap és mindenki hülye lesz, mert még nem állt át.
Persze gondolom szerinted a föld lapos és nem ülsz föl ennek a divat mizériának, ami újabban azt állítja, hogy gömb alakú. -
#38007 Plusz, van egye a sok olyan user akinek a kenezet a lenyeg :))))
Ezt a jajjuristen legujabb dx mizeriat itt a szi ulatoroknal el kell felejteni. Soha nem volt prioritas ezutan se nagyon lesz. Sot eddig is csak a nagyon nagy cimek engedhettek meg, higy a legujabbal keszitsenek jatekot ....
Amugy meg ott van a banner, az is ugye ronda mint a rohadas :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.08.30. 12:36:27 -
#38006 Ahaaaaaaaaa.
Figyelj! Szedd már le légyszi a DX-et a gépedről és próbálj meg játszani az AC-val.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:33:46 -
#38005 En meg azt mondom amelyik jatek a dx-el gizdazott, az vegul mind egy rakas szar lett ! :)
Aki meg kirakatot rendezett be hanem jatekot csinalt az meg jo lett... -
#38004 -
#38003 Off:
Gyorsabb igen... (Kunoséknál eddig ez amúgy is gondokat okozott, most már kicsit jobb a helyzet) -
#38002 Gumi kell , ffb meg egy stopper...nem anyamkinja dx ...! :) -
#38001 A Simraceway is eltűnt? Azt hittem azok még vannak. -
#38000 Ezt nem "direkt csinaljak", ez nem genyosag, lehuzas vagy undorito, ez egyszeruen uzlet, csak igy tud mukodni;)
Ar-ertek aranyban szerintem a legjobbak a piacon. Kezd el kiszamolni egy GT/Forza, CARS, R3E, iR "dolgait". Sot mar az AM is DLC-s lesz. A GRID is az volt. A Simraceway vagy az ACR is fizetos volt, aztan sunyiban eltuntek;)
De az rF2 nem fizetos! Azt egyszer megveszed es hasznalod. Sot, meg a tartalmak is ingyen vannak hozza! Igy a hosszutavu "ar" jonak mondhato, max az "ertekkel" vannak kissebb-nagyobb gondok:))))
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.08.30. 12:10:30 -
#37999 Igazából nem az a kérdés, hogy lesz-e AC2. Hanem az hogy mikor. Szóval tejesen egyetértünk, a lényeget illetően. :))
Az AC olyan, mint egy ház. Soha se lesz befejezve, legfeljebb időnként feljebb lépnek egy szintet és az aktuális állapot lesz publikálva. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 12:06:21 -
Solt #37998 Ha 50 ajró lenne egy ilyen dlc akkor megértenem a hasfájásodat, de így... Mit szeretnél, hogy egyesévele lehessen vásárolni? Hasonlítás képen, DCS-hez 1 db repülő 30-50 euró... -
#37997 Az AC egyelore bevezetes es fejlesztes alatt van. Meg messze nincs abban az allapotban, hogy mar a AC2 megjelenesere keszuljenek. Kell, totelezo, elkerulhetetlen, szukseges rossz;) Elobb utobb it is be kell allni a szokasos ugymenetre, max 2-3 evente uj program, kozben pedig DLC-k. De egyelore ezt kell befejezniuk, a masodik resznek mar ugy kell megjelennie mint a nagyoknak. talan 2018 vege, kiderul. -
#37996 Nem feltétlenül biztos, hogyha egyenként adnák, akkor lényegesen olcsóbb lenne. Bár nem tudom, hogy ennél mennyivel kellene, hogy olcsóbb legyen.
Szerintem elég nagy garázs van a játékban, ha nem is minden autót használok, akkor is elfér benne. Ha már egyszer megvan még az is lehet, hogy megyek vele egypár kört azért.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2016.08.30. 11:58:51 -
#37995 Én meg úgy gondolom, hogy nem a napi betevőért csinálták meg a konzolos verziót, hanem a jövőre gondolva, hosszútávú tervekben. Ez a szakma nem életbiztosítás és főleg nem garantált nyugdíjas állás. Amennyire dinamikus fejlődik ez az ágazat, bármelyik pillanatban ki lehet kerülni a körforgásból, tehát nem árt több lábon állni. Viszont ahhoz a folyamatos fejlesztés is tartozik. tehát naprakésznek kell lenni. Amúgy meg itt is a pénz diktál, mint mindenhol. Nem arról szól a dolog, hogy Kunosnak mennyi pénz elég, hanem most már belépett a történetbe több új szereplő is és ők is kiakarják venni a magukét. A másodlagos, de semiképpen nem elhanyagolható dolog, hogy mit eredményez a nagy pénz. Ha szerények maradnak, akkor lehet hogy a szintentartás lesz a fő irányvonal, ha még éhesebbek lesznek, akkor alárendelnek mindent a még több profitnak. Bármit is nyilatkozzanak, most. -
#37994 Milyen felszerelésem? mit tudsz amit még én sem :D
Én teljes jóindulattal mondtam, hogy akkor jársz a legjobban ha nem veszed meg, ennyi.
Nem lehet megvenni egyes autókat, éspássz..eddig sem lehetett, évek óta nem lehet, el kell tudni fogadni, vagy kérd hogy neked blokkolják a DLC többi tartalmat és a 10euro-ért csak azt az egy autót adják..
hátha
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.08.30. 11:54:03 -
#37993 @btype
Mondja ezt az, aki félévente kicsereli a fél felszerelését...
Mondtam már, de elmondom meg1x: a legfőbb problémám megint az, hogy 6 autóból 1 érdekel ossz-vissz, amit használnak is...így még 10€ totálisan pénzkidobás (mert tudom, hogy a többit nem használnám, mert nem érdekel egyszerűen). Kunosek ezt pedig direkt csinálják így, hogy minél több pénzt húzzanak le. Kicsit undorítónak tartom ezt.