Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze ebbe a modszekció megszüntetésébe sok mindent bele lehet magyarázni/látni...De azért mindenképp megjegyzném Nektek: nem furcsa, hogy amíg ki nem építettek egy viszonylag nagyobb rajongótábort, addig még szinte támogatták is a moddolást, most meg így hirtelen, a konzolos kiadás előtt benyögik, hogy akkor most lezárjuk a mod szekciót? Az illegális autók/pályák nem csak az utóbb fél évbe kezdtek el terjedni, hanem volt az úgy már vagy 1,5 éve is.
Igen, lehet mondani, hogy csak a hivatalos fórumon lett ez kilőve. Általában akik érdeklődnek az ilyenek iránt, azok kapásból az AC hivatalos fórumára mentek, és nem valami humbákfalvi ukrán oldalra...
Nagyjából ez olyan számomra, mint anno a pCARS FB oldal: a srácok direkt megkérdezték a fejlesztőket, hogy csinálhatják-e "Project CARS", mondták, hogy persze....aztán amint rájöttek, hogy kurva jól megy az oldal, sokan látogatják, kapták egyből a levelet, hogy nevezzétek át azonnal "unofficial"-re.
miért nem lehetett azt mondani, hogy a licenszek miatt van, a partnerek nem nézik jó szemmel a modokat, stb?
Forza.
mintha egy bosch fórumon dumálnám hogy hogyan buherálom bele a hajdúból kibuherált kütyüket....csak mert most pont kazánügyben gondolkodom...
lehet...csak ne a hivatalos oldalon.
ha mindenki saját forrásból dolgozna, maga modellezne, akkor nyilván nem lenne ez az egész
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
De moddolásról továbbra is lehet értekezni .
hanem?
jahogy... na ennyit az őszinte kommunikációról 😞
(vajon ha leirja, hogy a Nissan szabta feltételül a licenszért, akkor a Nissan végül nem ad licenszt? most ez csak egy példa... én tényleg nem értem az egészet.)
Forza.
Hát ő ilyen, ha nem lenne ennyire a szenvedélye valszeg le se szarná a sok troll gyökeret, viszont valszeg nem is itt tartana AC ahol most ...
elutazik valahová megint egy évre aztán kiheveri 😊)
"Nulla tenaci invia est via"
valahol lemaradtam sztem 😊
vagy most azt a Kunos-t kell szidni aki fémjelzi ezt a csapásvonalat amiről a topik szól?..12óra éjszakás után nem fog az agyam
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2016.06.11. 15:46:40
DLC-kre biztos hogy nem sok hatással volt, aki meg akartza őket venni, az eddig is megvette.
Eddig is necces volt a dolog, de mivel PC-n nem harapnak annyira, "magan" kiadas, a Steam-et mint forgalmazot nem erdekli, igy belefert. Egyedul a nagyon egyertelmuen mashonnan lopott es reklamozott dolgokkal foglalkotak, hogy mas ceggel ne legyen gond. Meg persze a sajat dolgaik lopasaval, mert ahhoz meg nekik van szerozdesuk a cegekkel.
A konzol megjelenes, az ottani kiadok, forgalmazok, konkurenciak miatt ezt mar szigorubban kell venni. Szeritem nincs ezzel gond, teljesen normalis es szukseges lepes.
Igazabol semmi extra nem trotenik, az AC forum kiesik egy-egy mod kitargyalasanal es megosztasanal.
Akkor lenne nehezebben emesztheto, ha a licenszelt markak, cegek, kiadok, forgalmazok, konkurenciak kibuliznak (van ra lehetoseg) hogy az AC modolasi lehetoseget is tiltsa be, ne lehessen futtatni (hivatalosan) sajat keszitesu dolgokat. Elobb utobb ez is elerkezik, ha maskor nem, akkor az AC2-nel😉
A palyak valoban problemasak, abbol "nem sok" van, bar ez relativ.
De az autoknal mar nem erzem a szuksegesseget. Milyen autot lehet csinalni, amibol mar nincs gyarilag a programban, es lenyegeben mar nem csak egy kicsit masik formaju kasztni?😊 Persze szamit, de ilyen mennyisegu es minosegu tartalom mellett nem erzem eletbevagonak.
Az rF2-nek kell, mert abban "semmi" sincs.
Az rF2-nel latszik a legjobban, hogy tisztan PC-s, minimal licensszel, nem foglalkoznak semivel. Az egyertelmuen mashonnan lopott dolgokat ok sem szeretik, de a ceges FB-re lazan posztolgatnak modolt automarkakbol indulo sorozatokat, versenyeket es egyebeket.
inkább legyen sok hivatalos úton bekerült tartalom, amit később is frissítgetnek, mint ez a rengeteg gagyi konvert, ami az első frissités után használhatatlan és sose lesz javítva.. 😄
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.10. 09:21:50
Érdekes hír, nálam nem segít a megítélésükön. Én hittem abban az ideában, hogy egy indie fóruma más, hogy közelebbi a kapcsolat a rajongókkal, hogy szabadabb a légkör, de a cenzúrázás, bannolás és most ezután úgy gondolom, hogy lassan pont ott tartanak, mint egy EA, az igazi corporate seggfejkedés, amit művelnek.
Forza.
Igazából kezdett ciki lenni már nekik :9
De a modding fórum megmarad, csak publikálni nem lehet ha jól értem , meg azonnal kivágják aki valami illegális tartalommal foglalkozik ...
A konzolos verziokkal parhuzamosan csak macera lenne nekik a hivatalos reszen ezzel is foglalkozni.
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.06.09. 18:19:14
Igaz szezonzáró futam, de ez ne zavarjon senki, a GTR-Masters versenyekhez bármikor lehet csatlakozni, nyitva az ajtó az előtt is, aki csak 1-1 futamra szeretne beugrani. A bajnoki futamokon ugyan csak szervertagok vehetnek részt, de a tagság mindössze 500 Ft az újoncoknak, szóval talán nem nagy érvágás, pláne ha szereted az endurance-t... <#wink>#wink>
Futaminfók: AC GT3 - Spa 3h - 06.12
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.06.08. 20:49:47
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2016.06.08. 18:20:21
simraceseries.com
Azt nem tudom, hogy találták ki . Assetto után az visszalépés egy kicsit, nem?
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Fent van a win10(előtte win7) de nem igazán nyerte el a tetszésem, több szempontból sem, most meg már nem is jön be rendesen, fagyogat, szal keresnék bp-n olyan embert aki felrakna nekem win7-et a hétvégén, úgy hogy otthagyom. Valakinek ismerős, kifizetnék mindent<#awink>#awink>
De miután megcsináltam a LUT-os témát, sokkal kezelhetőbb lett a kocsi.
A japanese pakkban a drift kocsit különösebb beállítgatások nélkül is alkalmasak a gyakorlásához.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.06.03. 08:44:19
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2016.06.01. 15:48:46
Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni!
Infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5885
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2016.05.31. 19:47:29