43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Azt hiszem akkor megvan az esti programom nekem is :) -
akkor már nem kell sok :)
-
1:46.244 a legjobban ott. -
Vááá, köszi! :DD Vissza úgy, hogy az időkre duplakatt. -
Talán holnapra ez is megoldódik... :D
Fölraktam haverhoz az AC-t kíváncsi lettem volna nála hogy megy. Nem derült ki. :P -
Akkor szo szerint, megoldodott;) -
Nekem volt egy update utan, de utanna egybol kiadtak egy ujabb patchet amivel javitottak -
Volt valakinek hasonlo gondja, csak annyit irt, hogy megoldodott;) -
Mit is kell tenni ha az AC-ben a felbontásnál nem ír semmit (nem ad lehetőséget)? -
New showroom:) 
-
Na, a formula Tatu 1:47.2
Egyébként valaki kérdezte, hogy az options/profile részben, ugye ha több autóval mész, akkor előbb-utóbb kikerül a négyzetből a mért idő...és a kocsi is.
Na én most 'kizoomoltam' a bal felső négyzeten való duplakattal, de hogy a fenébe csinálom vissza? :DDD -
A hozzászólásod alapján Scawen már többb, mint 11 éve csinálja a gumifizikát :D . Én az újakról beszéltem, nyilván egyikük sem kezdi előröl a munkát, de olyan szinten átvariálja, hogy már újról lehet beszélni.
Scawen hamarosan úgyis lépni fog, mert lassan nem a számla kifizetése lesz a legnagyobb problémája, hanem a kaja megvétele :D
OFF: most, hogy már megjelent a játék, igazán lecserélhetnéd ezt a trágya flash bannert, állandóan lefagy a flash, egy egyszerű kép jobb lenne :) -
#ibelieveicanfly :D
-
Az RBR-rol egyszeruen: baltaval faragtak, sok hianyossaggal, de nagyon jol beletalaltak a kozepebe;) -
Hogy Scawen az utobbi 5 evben mennyi valos munakidot fektetett bele, az senki nem tudja;) De nem 5 evet, az tuti;D
Az iR sem 2 eve csinalja, hanem amiota az iR megjelent:) Folyamatosan epitik bele az uj funkciokat, de az auto mennyiseg es a 3 havi update miatt kicsit mas a munka tempo es stilus. Kenytelenek fenntartani egy lehetoleg biztosan mukodo rendszer, a tetemes elofizetes miatt.
De lenyegeben mindegy. Ha az AC egyszer kesz lesz, ar/ertek/funfactor aranyban biztos jobb lesz mint az iR, meg ha igazabol tized annyira kmoly, akkor is:) -
Szerintem lesz valami hotlaosdi, adatnyilvantartas....Legutobbi patchel joot egy app, ami kirakja az acforum beli kepemet, igaz az alatta levo resz meg egyelore semmi adatot nem ir....... -
Egyébként mint megy a tatu Imola-ban (vagy a töketlen fecske)?
1:48 most. -
vajon meglehet bütykölni valahogy, hogy 2 gombon is lehessen a fel/le váltás ? :)
ideidegesítő állandóan állítgatni :D -
Nálam is a lényeg a saját tapasztalat :)
Ott a Richard Burns Rally.
Te biztos jobban tudod mit számolt és mennyire komplex-n, és úgy tudom nem volt túl összetett.
De igazi kihívás volt, és baromi jó...nagyjából ismersz, ez nem azt jelenti hogy tökön-babon át lehegesztett gázpedállal. :)
hanem koncentrálni kellett végig, komolyan fárasztó volt :)) De qva jó volt vezetni. -
Kemkednek
-
Én próbálkoztam egy python appal, ami post request-tel küldené el az adatokat, de nem lehet a megfelelő könyvtárat beimportálni hozzá, lefagy.
Mindegy is, ezzel a részével így nem nekem kell foglalkozni, de ahogy néztem RSR egy külső program segítségével oldja meg ezt (sőt, még cheat protect is van benne).
iR-el kapcsolatban tudnék még regényeket írni, de felesleges, nekem nem jött be a mostani gumifizika, remélem egyszer tudnak valami jobbat csinálni. (Összehasonlításképp Scawen 5 éve bügyköli az új gumifizikát és még nincsen kész, iR-nél pedig 1-2 év alatt csináltak egy félkész valamit, sajnos...) -
Es meg egy kicsit a fizika komplexitasarol.
Az iR olyan dolgokkal is el van foglalva, hogy a kulonfele fekek mennyire kopnak es melegednek, ez a ho mennyire befolyasolja a kulonfele felniket, az mennyi hot ad at a karkasznak, es az hogy valtoztatja a futfelulet mkodeset (melegedes, kopas).
Es persze ez oda-vissza ervenyes, vagyis fekhutes, menetszel - es ha egyszer lesz (vagy mar bele van kalkulava csak meg nem mukodik), a realroad, az aszfalt melegedes (es tapadas valtozas), ami ugyanugy befoltyasolja az egesz ho-kopas-hutes kalamajkat:)
Nah, ezzel szemben, az AC jelenleg sem fek kopast sem melegedest sem szamol, az majd egyszer, valamikor;)
Az hogy ez mennyire szamit a jatekelmenynel, az mas kerdes, a lenyeg, hogy egy jatszoteri libikoka tervezese es gyartasa kevesebb problemat szul, mint a vidamparki hullamvasute;) Persze ez igy eros, de legalabb vicces:P -

Vannak kodreszek az AC engine-ben, ami adatforgalomra utal, lehet erdemes puhatolozni Kunoseknal, hogy ok mit terveztek bele (elofordulhat, hogy ha szervert nem is adnak, de hotlap adatbazis-szerver az lesz).
Ez csak tipp, a munka sporoloas miatt, meg amugy is ha Kunosek csinaljak, lehet bugos lesz vagy meg egy ev:) -
Szerintem mi csak azt tudjuk eldonteni, hogy mennyire elvezetes, hasznalhato vagy hogy mennyire tetszik, azt hogy mennyire realis, azt nem nagyon:)
Azt elismerem, hogy nem egyszeru vezetni oket (mindegyik autonal vannak kerdeses dolgok), es talan a gumik azok amelyek "jobban" csusznak es/vagy a karakterisztikajuk "nem megfelelo".
De osszehasonlitva a valodi versenyzo autokezeleset (sokszor ovatos negyed-fel gaz, valtasok, korabbrol kuplungolasok, lift/blip stb.) az userek igenyeivel (le sem irom, de a padlogaz-igeny alap;P) nem biztos hogy annyira rossz.
Termeszetesen a biztos pont, amihez a legtobbszor hasonlitanak, a valodi koridok. Ami termeszetesen jo kiindulo pont, de ahhoz hasonlitani, azt elvarni, mar nem sok ertelme van.
Ha 100%-os lenne a fizika (palya, auto, korulmenyek) - ami sose lesz:P -, akkor a nehany masodperces lemaradas lenne a tokeletes merce es a tokeletes.
Ezt sem kell reszletezni: otthon, asztalnal, monitoron (2D), erohatasok nelkul, jatek kormannyal es pedallal, az atlag zoknis user ritkan futna meg azt az idot, amit egy olyan pilota, akit 100-bol valasztanak ki:D
Nem azt mondom, hogy az iR tokeletes, hanem azt, hogy ok valoban HC-szim szeretnenek lenni, ami azzal jar, hogy mindig felkesz es hianyos (pl. realroad), minden funkcio beepitese 5x annyi ideig tart, es kicsit/teljesen mas hozzaalast kivan, mint a tobbi hasonlo "jatek". -
-
Attól, hogy még nem mentem olyannal pályán, el tudom dönteni, hogy számomra mennyire lett reális a vezetése. Egyébként sokan vannak a véleményemen, hogy irreálisan nehéz vezetni azt az autót. Teljesen véletlenszerűen tör ki a hátulja, aztán megfogni meg képtelenség, holott ha nézel ezekről az autókról videót, nem ez jön le. -
Ha te vezettel versenypalyan V8-at, akkor elhiszem neked, mert en meg egyik autot sem vetzettem, ami benne van, foleg nem palyan:D
En max a technikai informaciok (es azert az erzes) alapjan tudom leirni, hogy melyik LEHET a jobb, komolyabb.
Az iR a multja, a technikai es penzugyi hattere es a valodi szakemberek biztos hogy profibb alapanyag.
Az egyetlen eros kerdojel, a gumi, az messze nem nevezheto felhasznalo (foleg nem fun-factor) baratnak;) Technikailag van benne anyag rendesen, valszeg az egyik legkomoyabb ami a piacon van, csak a koncepcio es "akarmi" miatt, egyszeruen szolva, csuszik mint a picsa:D -
Ez nem palya, ez a masik showroom;) -
Szerintem nem túlzás:) Régebben nagyon jó volt, de most alig van autó, ami hihetően vezethető ott. A V8-at rontották el a leginkább, régebben az volt a kedvencem. Héten járt le az előfizetésem, azt hiszem egy ideig nem fizetek rá elő. -
Boven megeri. A piacon levo (fejlesztes alatt allo;P) szimek kozul, ilyen fizikaval, tartalommal, es majd online/offline lehetoseggel ketszer ennyit is megerne.
Codies, NFS es konzolos cuccokhoz NE hasonlitsd, az rF1 es tarsai (a csalogato ezres nagysagrendu modok miatt) felejtos (+10 eves engine, barkacs home-made cuccok). -
vannak akik különböző kedvezményekkel összevonva tudnak venni olcsóbban játékot ajándékba, majd egy jelképes összegért cserébe megválnak az ajándékként vásárolt játékuktól :)
megy pm -
Az szerintem tulzas, hogy jobb a fizika mint az iR-ben, az iR azert eleg komoly:) Max azt lehet mondani, hogy az AC elvezetesebb az autok (foleg "utcai") es a beallitasok/autokezelesek (konnyen foghato, csusztathato, driftelheto) miatt.
De mivel a ketto kozott, a tartalmat is figyelembe veve, 10-20-szoros arkunonbseg van, nem is erdemes hasonlitani:P -
MauroN #5320 igen? hogy? -
meglehet venni 5ezerért is.. -
Alakul. :P -
nem ezt a smiley-t akartam, csak ez a fos fórum nem enged szerkeszteni.... szóval egy sima :) -
2:03:832 
Egyébként úgy néz ki, hogy csatlakozok az RSR Live Timing fejlesztéséhez, nekem kell majd a webes részét megcsinálnom, szóval hamarosan mehet majd a hotlapolás rendesen :) -
Nekem még fura ez a felfüggesztés... mikor elpattanok a rázóról majd leérkezek, és még megy le a rugó, tehát teljes súllyal (sőt többel mivel magasabbról esek le) odapaszírozza a gumit az aszfalthoz, és olyankor adok gázt épp, akkor pörög meg a kerék. Há most ez hogy van?! :O
Még ha felpattanáskor tenné oké. Így nagyon furi ez nekem hogy akkor nem adhatok gázt mikor a legstabilabb a verda...
-
Mé nem? Mint a ház csak akkorát. :D -
maximális igen, jelenleg semmilyen más autós játékkal nem kívánok vezetni, csak ezzel.
Pedig nem tartom magam gyorsnak, inkább az endurance jellegű kihívásokat kedvelem sok versenyzővel.
Szal a jelenlegi hotlapozás nálam elvileg nem kellene hogy sokáig tartson, ahogy megvan az autó és a pálya, már lépnék tovább, magammal nem szeretek birkózni.
Mindezekkel ellentétben újra és újra beülök valamelyik autó mögé, és nézem a szektoridőket. :DD
Ma pl. a Formula-t fogom hajtani Imola-ban.
Tehát nálam 10/10 a játék.
Ja, és imádom hogy nem lehet vágni Imola-ban a sikánon.