43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Szerintem mindketto full grafikan van.
Az AC-nal azert nem jon ki ebben a videoban a latvany, mert feheraz auto, nem/alig tukrozodik, es a napszak/kamera allas miatt sem jonnek ki a PP dolgok. -
Auto/palya/hang osszehasonlitas volt, nem hotlap;)
Minden uj megjelent tartalmat (az AC-hoz is) osszehasonlitanak vaamivel. Legyen az CARS, Forza vagy GT. Az iR-rel ritkan, mert keves az atfedes az autokban es palyakban.
Amelyik csatorna ilyen mennyisegben tesz ki videokat, mindenrol, az elobb utobb "elkurvul", es penzt is szeretne belole;) Vagy a nezettsegbol vagy a promobol. -
Let me apologize in advance if this time, the next free bonus content for Assetto Corsa that we are going to release will not be a SUV..
#February2017
-
No de akkor illene full grafikakat osszeengedni :)))
Mindegy, en majd csinalok olyan videot, hogy tiz percig a boxban allva hogy viselkedik a ket auto ! :)) -
Grafika, részletek, ilyesmi. -
Érterm ,csak akkor minek kell egy ilyen videó, mi értelme :)) -
Az a helyzet, hogy eddig a tempóig viselkednek egyformán.
-
Lehet kapni pedált is meg véert is ! :D Hol itt a gond ? :) -
jobban zavar hogy behalt a gázpedálom potija, és most kénytelen vagyok talpán használni, nagyon zavar annyira megszoktam hogy fejjel lefele van.
..ja és hogy kell VR, mert valaki azt írta hogy kiszélesedik tőle a pálya, én meg akkorát kűzdök Peklo-n, hogy az leírhatatlan, épphogy elfér a Corolla-m, nagyon gyilkos. -
Mondjuk ez a csatorna húsz fillért nem ér, annak tapsol a srác akitől valami kis pénzt, egyéb hasznot remél :)) -
A hozzászólásoknál leírják miért nem korrekt, de egyébként sztem rendben van, pontosan tudom milyen az AC szal befolyásolni nem fog, ez a pályája az iR-nek meg nyilván szép. -
Most ha az volt a cél., hogy teljesen egyformán, sínautósan végigmenjen a pályán kkor sikerült neki ! :))
IR nincs meg, de AC-ban ennél milliószor szebben, jobban, gyorsabban, realisztikusabban lehet menni, tele korrigálással...ez olyan mint amikor az AI megy valahol az SC mögött! :)
Ilyen sótlan vacak lenne Ir és AC vágnám ki a kukába mindkettőt ...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.28. 08:53:48 -
-
ratb #39767 Dobnátok egy működő letöltő linket a Lime Rock Park pályához! köszi -
-
Naluk huzos arak vannak, de meg ugy is trukkozniuk kell;))) Es ha itt lenne pontgyujtogetos karrier, amivel bonusz autokat lehetne "nyitogatni", akkor a hozzatartozo futamok DLC autokkal lennenek;D Ez uzlet, igy mukodik;)
Egy folyamatosan hasznalt programra, evente 30-50$-t ra "kell szanni" (annyi a koltsege). Legyen az evente megvasarlos (Codies F1) vagy DLC-s, elofizeteses cucc. -
Ha mukodne, ugy lenne mint IR ben : az uj auto mindig valahogy a leggyorsabb kategorian belul :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2017.01.25. 10:37:02 -
Raadasul ez egy szim, amit "nem lehet" (es nem is szabad) evente kiadni, es hiaba nepszeru es multiplatfor, attol meg nincsenek gigantikus eladasok/bevetelek, amibol a 3-5 eves folyamatos fejlesztesi cillust lehetne finanszirozni. Igy kell valami folyamatos bevetel. Ez minden mas programnal (szimnel) meg van es mukodik. Legalabbis ahol osszejott (az rF2-nel nem jott be [inyen tartalom + elofizetes];D).
Ez lehet "kotelezo" tartalomvasarlos, mert nincs benne normalis "alapanyag" (R3E) es/vagy elofizetes (iR).
Persze, most nem is a DLC rendszerrel van a gond, hanem a "nem mukodik es meg kell venni" dologgal. Szerintem ezt a kovetkezore (AC2) valahogy megoldjak, jelenleg a programozo/rendszer korlatok/kapacitas miatt nem mukodik. Ha mukodne, az is plusz "reklam" ha az ember olyan autokkal talalkozik a szerveren, amit o nem tud hasznalni. Foleg ha az jobb, szebb, gyorsabb, eredmenyesebb mint ami neki van;D
Amugy sok ilyen programozo/kapacitas "problema" van, ami hasonloan emiatt nem keszult el vagy egyszerusitve lett. Pl. normalisabb karrier (pontok, vasarlas, alkatreszek, fejlesztes, javitas), rendes realroad, napszakok, szabalyrendszerek; de ezekmiatt kevesbe fognak aggodni, mert nem kotodnek vasarlashoz;) -
Ez azért nem a világigazság, A DLC mint rendszer nem rossz, vagy örülsz neki, vagy sem..ez a tartalomtól és az árképzéstől függ.
Az amit mondasz, hogy pisztolyt tartanak a fejedhez azzal hogy online dlc-s szerverre csak dlc autóval léphetsz fel, háát ezzel lehetne evalamit kezdeni, de semmiképpen sem tartanak a fejedhez pisztolyt, mész másik szerverre azt kész, van bőven, akkora probléma nem lehet ha végül is meg akarod venni ha olcsóbb lesz, és ráérsz várni. ..nem tudom tartottak-e már pisztolyt a fejedhez, nekem is csak késsel volt dolgom :) ..de szóval az eléggé más. -
"A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre."
Ez ugye attól is függ, hogyan használják. Nem szeretem, ha "pisztolyt" tartanak a fejemhez ;) - jobb érzés, ha azt halucinálom, hogy szabad akaratomból "támogattam" a fejlesztőt.
Annak mindenképpen örülök, hogy nem jön évente rész, de 3 évente tőlem azért kiadhatnának egyet ;) Mert így azért sok dolog pl évek óta nem változik... (karrier!) -
porsche-ig nekem is megvan minden (és a havernak is, ez most csak teoretikus felvetés volt, szemléltetés gyanánt), azt is meg fogom venni, amint kapja az első leárazást. viszont bosszantó és közösséget daraboló húzás a dlc-kkel bevett gyakorlat. pont ezaz amit mondasz: ha jó, ÚGYIS megveszem...
(nem mintha a yellow birdel (amit egyébként v7-es gumin felejtettek) tudnék menni, pedig anno mintha elkormányozgattam volna... aztán lehet csak rosszat tett a gázérzékemmel a granturizmó :D ) -
Timbu #39759 Az iR-ben és a R3E-ben úgy van megoldva, hogy folyamatos netkapcsolat kell. Szerintem jobb ez így. (Bár az is igaz, hogy pl. a Dirt 3 tudta ezt, de az meg GFWL-os volt. Az sem jobb.) -
Azert az nem olyan egyszeru;)
A jelenlegi DLC-rendszer nem szopatas miatt van, hanem technikai "gondok" (bonyi, most egyszerubb van) vannak. Az online rendszer is hasonlo, a "fix autos helyzetevel".
Ahhoz hogy minden mukodjon, mindenkinel minden meg kell legyen (lasd/lasa az autot); ne lehessen hasznalni/ellopni vagy egyszeruen feltorni; ehhez valami sajat, komolyabb, adatbazisos, login-es rendszer kell (pl. iR vagy R3E).
De ez nem az a jatek. Szerintem ehhez a progihoz, ilyen minosegben, ennyi DLC, ilyen aron "boven belefer" kategoria. Foleg ugy hogy "egyszer megvasarlos" es evekig fejlesztik es tamogatjak.
Ha evente kijonnenek uj dobozossal; elofizetes lenne a progira/hasznalatra/online-ra; ha nem 1$ lenne 1 auto hanem 15$, akkor persze mas lenne a helyzet.
Persze egy bizonyos nepszeruseg, eladas, bevetel mellett mar illene megoldani, de mert "jol" megy nekik, attol meg nem egy Codies-szintu ceg. -
Majd megveszem persze, de most elvagyok jelenleg -
Azért lehetne javítani a DLC kezelésen. Elég lenne már az is, ha nem kellene megvenned ahhoz hogy csatlakozz a szerverhez. Miért kell neked azért fizetni, hogy más valaki akarja használni? Egy csomó játékban ez meg van oldva, itt se lenne nehéz... -
Nekem semmi bajom a DLC politikával, ha kell megveszem, ha nem, nem veszem. Nem vagyok már kisgyerek, aki megy a haverok után. Másrészről meg amit nem lehetett kiadni vagy csak menet közben jött/jön össze a licensz vagy más egyéb okból, például, hogy nekik is megmaradjon a folyamatosabb bevétel, amiből tudják tovább folytatni a munkát, fizetést tudnak folyamatosan adni a dolgozóknak, stb...
Szóval nem sajnálom tőlük, mivel nekem mint felhasználónak ezekkel a DLC-ékkel csak bővül és javul a játék. Ne feledjük a DLC-ékkel javítások, fejlesztések is jöttek dögivel. Meg is lehet nézni, hogy napi szinten 2-3000 játékos játszik vele, nagyrészt a Porsche packoknak köszönhetően sikerült fenn tartani az érdeklődést. Ha már a CARS-t hozzuk fel állandóan e mellett, akkor érdemes megnézni azt is, hogy nem jelent meg már közel egy éve semmi hozzá és vissza is esett a naponta játszók száma olyan max 2000 körülire. Holott kb. az AC-val volt egyszinten, amíg ahhoz is jöttek a plusz tartalmak. A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre. Mint pl. a CM F1. Amit hiányolok vagy negatívumnak tartok az AC DLC-iben az az, hogy kevés pálya jött, a sok autó mellé. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.24. 10:06:00 -
Hat pedig vedd majd meg egyszer, a pcup odabaszos.... -
ha sz@r a cucc úgy sem veszed meg, ha meg jó akkor meg jó....gondolom a haver sem azért megy vele hogy bepalizzon egy rossz bizniszbe :)) vagy nem haver.
De egyébként nem kötelező megvenni, pl nekem a Porsche DLC nincs meg pedig nagy AC rajongó vagyok :)) de nem használom/használnám.
filóztam rajta mikor potom áron adták season pass-ban, de végül mod DLC-t vettem, főleg pálya miatt.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.24. 00:34:41 -
Én nem foglalkozom más rally-val, csak a RALLYLEGENDS MOD azért lepődtem meg mert a v3 Fiesta frissítés az 19.-n jelent meg, 15.-re volt behírezve vártam is nagyon, de csúszott kicsit. Ők adták a Fiesta-t, és 3 DLC autójukat a Lancia 037, Lancia Delta S4, illetve a Porsche 911 SC.
Semmilyen más rally cuccot nem használok csak az övékét. DE tölük vettem DLC autót (Lancia S4) illetve pályát. Mert nagyon jól dolgoznak. -

így viszont érthető, hogy miért vették meg őket: van potenciál a "szériában"!
1.4 milla, plusz a féreg* dlc politika miatt nyilván azok is tarolnak... ügyes :)
*SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hiába nem mész a dlc kocsival, meg kell venned, ha a haverod a szerveren menne vele...
-
atiwrc #39750 Igen, AC mappában-t akartam írni. Kevesebb idő jut AC-ra mint kellene és ilyenkor 10-15 autó szokott egyszerre bekerülni, azt kell kipróbálgatnom...
Adtam még1 esélyt néhány 4wd-s rally autónak, talán az st165-ös Celica tünik, legalábbis számomra, a legjobbnak.
Tényleg lenne azért bőséggel autó, amiből válogathatnénk csak többel nem foglalkoznak. Több régebben kiadott autó is hangtalan(főként kivülről), sajna az első fajta kupás Seat is, pedig azt nagyon szerettem, meg iszonyat zavarnak néhány autónál a "helyéről leesni akaró", rossz pont körül forgó kormányok.
Nálam a legélvezetesebb mod autó egyébként a hátul tolósak közül BMW E36 (a fehér index burás, a narancssárga az vezethetelen nekem), az elsőkerekes közül a Gr2 Gordini a formula autok közül meg az Estonia.
-
"Benne van az AC-ben szóval biztos hogy ki volt próbálva a fiesta"
?
mármint letöltötted, és betetted? Akkor jó, neked nem, nekem bejön. Ez a szép a választékban. :) -
atiwrc #39748 Benne van az AC-ben szóval biztos hogy ki volt próbálva a fiesta :), bár egy ideje a 4wd kocsikon lépek is rögtön túl, ha agyalok hogy mivel menjek.
Most mentem vele egyet és az enyém(elvileg a legfrisebbnek kéne lennie) ellentétben a videóval, gyengének, orrtolós alig fordulónak tűnt belülről, kivülről meg az nem teccet a legjobban hogy nem éreztem hogy csuszás,sodródás közben a kerék és út között bármiféle kapcsolat lenne, csak úgy siklik. Nem akarok vitát kelteni ez is csak egy vélemény ;), én így érzem.
Egyébként elég szívás számomra hogy még mindig a 3 pedálosok kiváltsága a kuplung( főleg trenton felfelébe nagyon hiányzik), bár a valóságban sem használják a wrc-kben.
Én tényleg reméltem anno hogy az RBR-t vagy Rf rallys részlegét esetleg le lehetne cserélni az AC-ra de úgy érzem jelen állapotába még mindig nem elég jó erre számomra. -
Morgolodo #39747 "A futam tökre kötetlen..."
De hülye vagyok, tökre töketlent olvastam. Nem is értettem.
-
Kedd este klasszik DTM-es krúzolás kicsi Silverstoneban.
Holnapi bandázós, bolyozós esténken a régi DTM-es pakkot vesszük kezelés alá. Pálya a rövidített Silverstone lesz hogy minél szorosabban legyünk egymáshoz. A futam tökre kötetlen, gyertek!
Infók: http://gtr-masters.hu/tema/6148 -
Ha már fanatec, én régóta ezzel szemezek:
Csl Elite Pedals LC EU
Csak idegesít, hogy 200 dollár amcsiban, nálunk meg 220 euró (szállítással 250)...
-
Pitti #39744 A kipróbálás nem kerül semmibe, csak megerősíti vagy megcáfolja a terveket... :D -
:)
majd meglesz...én nagyon leadtam, azt ígértem magamnak hogy ha meglesz a kégli vállalhatóra belül, akkor megjutalmazom magam egy brutál kormánnyal, de hát még a cipőm is lukas :)) ...de álalában úgy vezetek, hogy a fiam ül az ölembe, fején a füles, én meg amennyit hallok kiszűrődni az után vezetek, bazi ritkán engedi hogy nélküle vezessek :DD Ez van, majd lesz jobb.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.23. 11:38:20 -
Pitti #39742 Fanatec cucc 3 monitor. Pont ugyanilyen kiépítésem van nekem is... igaz még a régebbi verziók v1 bázis v2 pedál... Én ezzel vagyok ott huszonpár év elteltével, hogy nem akarom tovább fejleszteni. Végigjártam a létrát... gagyi kormányok....dfgt,... g25... fanatec csw... és végül clubsport... volt néhány saitec, és TM kormányom is még az elején... de most érzem úgy, hogy nagyon jó...
Szívesen felajánlanám kipróbálásra de pestről 100km-t kéne utazni
-
igen.
..és értem amit Atti mondott, és oké is, persze ha látod külsőben és beklappol az érzés hogy bszki mintha tévét néznék az jó, tényleg jó.
De és sokszor tévén is amikor belsőt nézek, pláne rally-ban....sokszor hihetetlen, másfelől a videón amit linkeltem pl. mikor az elején a szalmabáláknál húz egy kéziféket az furi...de ez egy régi videó, egy régebbi mod verzióban készült. Lehet hogy bután nézett volna ki kivülről, de sztem alapvetően azért nem volt külső kamera, mert még nem volt megcsinálva, mint ahogy ezeknél a szakaszos rally pályáknál bőven előfordul.
...ha Attiwrc kipróbálta volna és úgy mondja, akkor beszélhetünk róla persze, talán nekem sem kellene élesen reagálni, Viszont így én nem tudok egyebet mondani mint amit írtam, az egy régebbi verzió volt, nekem sem minden részletében tetszett, de már jó élményt adott, a mostani viszont teljes élmény számomra, és ezzel nem azt mondom hogy minden részletében tökéletes, hanem azt értem alatta hogy kiszolgál az autó, nem röhejes ahogy átdobálgatom a kanyarokon, mert precízen menni nehéz, nem esik kell az autó, hogy az ember azt érezze hogy ez minden csak nem versenyautó, hanem inkább egy alkalmatlan autó egy alkalmas pályán.
Végigvinni a szakaszt erős tempóban, hogy jól kiadja, nekem(!), nagyon f@sza szórakozás, viszont be kell szereznem a hozzávalókat, mert ahogy a videón a srác nyomja na úgy akarom én is :D