| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Nekem semmi bajom a DLC politikával, ha kell megveszem, ha nem, nem veszem. Nem vagyok már kisgyerek, aki megy a haverok után. Másrészről meg amit nem lehetett kiadni vagy csak menet közben jött/jön össze a licensz vagy más egyéb okból, például, hogy nekik is megmaradjon a folyamatosabb bevétel, amiből tudják tovább folytatni a munkát, fizetést tudnak folyamatosan adni a dolgozóknak, stb...
Szóval nem sajnálom tőlük, mivel nekem mint felhasználónak ezekkel a DLC-ékkel csak bővül és javul a játék. Ne feledjük a DLC-ékkel javítások, fejlesztések is jöttek dögivel. Meg is lehet nézni, hogy napi szinten 2-3000 játékos játszik vele, nagyrészt a Porsche packoknak köszönhetően sikerült fenn tartani az érdeklődést. Ha már a CARS-t hozzuk fel állandóan e mellett, akkor érdemes megnézni azt is, hogy nem jelent meg már közel egy éve semmi hozzá és vissza is esett a naponta játszók száma olyan max 2000 körülire. Holott kb. az AC-val volt egyszinten, amíg ahhoz is jöttek a plusz tartalmak. A DLC nem csak valami ördögi kapitalista eszköz a játékosok nyomorba döntésére, hanem életben tart olyan játékokat, mint az AC. Ha az AC olyan játék lenne, amiből ki lehetne tolni évente egy új részt nem volna szükség DLC-ékre. Mint pl. a CM F1. Amit hiányolok vagy negatívumnak tartok az AC DLC-iben az az, hogy kevés pálya jött, a sok autó mellé. ;)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.24. 10:06:00