| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
igen.
..és értem amit Atti mondott, és oké is, persze ha látod külsőben és beklappol az érzés hogy bszki mintha tévét néznék az jó, tényleg jó.
De és sokszor tévén is amikor belsőt nézek, pláne rally-ban....sokszor hihetetlen, másfelől a videón amit linkeltem pl. mikor az elején a szalmabáláknál húz egy kéziféket az furi...de ez egy régi videó, egy régebbi mod verzióban készült. Lehet hogy bután nézett volna ki kivülről, de sztem alapvetően azért nem volt külső kamera, mert még nem volt megcsinálva, mint ahogy ezeknél a szakaszos rally pályáknál bőven előfordul.
...ha Attiwrc kipróbálta volna és úgy mondja, akkor beszélhetünk róla persze, talán nekem sem kellene élesen reagálni, Viszont így én nem tudok egyebet mondani mint amit írtam, az egy régebbi verzió volt, nekem sem minden részletében tetszett, de már jó élményt adott, a mostani viszont teljes élmény számomra, és ezzel nem azt mondom hogy minden részletében tökéletes, hanem azt értem alatta hogy kiszolgál az autó, nem röhejes ahogy átdobálgatom a kanyarokon, mert precízen menni nehéz, nem esik kell az autó, hogy az ember azt érezze hogy ez minden csak nem versenyautó, hanem inkább egy alkalmatlan autó egy alkalmas pályán.
Végigvinni a szakaszt erős tempóban, hogy jól kiadja, nekem(!), nagyon f@sza szórakozás, viszont be kell szereznem a hozzávalókat, mert ahogy a videón a srác nyomja na úgy akarom én is :D