| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
atiwrc #39748 Benne van az AC-ben szóval biztos hogy ki volt próbálva a fiesta :), bár egy ideje a 4wd kocsikon lépek is rögtön túl, ha agyalok hogy mivel menjek.
Most mentem vele egyet és az enyém(elvileg a legfrisebbnek kéne lennie) ellentétben a videóval, gyengének, orrtolós alig fordulónak tűnt belülről, kivülről meg az nem teccet a legjobban hogy nem éreztem hogy csuszás,sodródás közben a kerék és út között bármiféle kapcsolat lenne, csak úgy siklik. Nem akarok vitát kelteni ez is csak egy vélemény ;), én így érzem.
Egyébként elég szívás számomra hogy még mindig a 3 pedálosok kiváltsága a kuplung( főleg trenton felfelébe nagyon hiányzik), bár a valóságban sem használják a wrc-kben.
Én tényleg reméltem anno hogy az RBR-t vagy Rf rallys részlegét esetleg le lehetne cserélni az AC-ra de úgy érzem jelen állapotába még mindig nem elég jó erre számomra.