43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Gry01 #39900 OFF
Live race Bathurst most
Utoljára szerkesztette: Gry01, 2017.02.03. 21:33:13 -
ez ingyen lesz nem?akinek nem tetszik nem használja...csak elfér majd:)
aztán meg Laguna Seca jnön vagy nem? -
Tyuki80 #39898 Azért inkább GP legyen,ha még jönnek pályák...
-
Pont az ilyen tartalmakat hiányoltam eddig az AC-ból. Nagyon jók az utcai autók és dög unalom volt már a közhellyé vált pályákon keringeni velük. Remélem még folytatják ezt a vonalat is. Persze jöhetnének a híres GP pályák is, de én ennek jobban örülök.
-
Nekem már a fiktív pálya ötlete sem tetszik főleg, hogy a legutóbbi pálya is az volt. Ez egy szimulátor, valódi pályákat tegyenek bele. Ennyi erővel csináljanak fiktív kocsikat is -
Tyuki80 #39895 Ez nekem tetszik!
Pedig nem szeretem csak a valós gp pályákat...de ez jó! -
Nekem nem is tetszik. Egy fiktív pályát is meglehet valóságosra csinálni, nem kell mindenhova geeforce hírdetőtábla meg lobogó zászló. :)
Remélem lesznek puritánabb aszfalt rally layoutjai is! -
ozoli78 #39893
-
Olyan jo konzolos latvanyvilag :) -
-
-
atiwrc #39889 Nem tudom én sem pontosan a kézifékek működését de tényleg úgy mondanám, hogy a legtöbb összkerekes verseny autó oldja.
Az N csoportos kocsik kb az Evo6 idejéig nem igazán használtak kézi féket, íven fordultak, gondolom csak volt valami oka ami miatt nem müködött normálisan. Utána az Evo7,8-akba már bőséggel ráncigálták.
Ugyan ez igaz a GroupB-s vasakra is, meg kell nézni 1-1 hajtű kanyaros videót, hogy hogyan szenvedetek. Az hogy manapság a replikákba már mindbe építenek és a legtöbb gamebe is így vannak az elég szomorú.
Az A csoportba már ráncigálták a kéziket 87-től, de hogy hidraulikus volt-e vagy sem azt most nemtudnám megmondani.
Mindössze annyit találtam most, hogy a tiltott aktiv difi ellenére mégis csak a difiben van egy rendszer ami oldja a hátsó hajtást.
'Még az A csoportos korszakban terjedtek el az aktív középső differenciálművek, amik a WRC korszak hajnalán a szintén aktív első és hátsók diffikkel egészültek ki. Utóbbiakat 2006-től nem lehet használni, de jövőre(2011) már a középső sem lehet aktív, csak egy olyan rendszer kerülhet a középső differenciálműben beépítésre, ami le tudja oldani a hátsó hajtást a kézifék használata idején.'
Viszont a hátsó kerekes kocsik esetében szerintem nincs ilyen hajtás leoldós dolog, ott mindig kell kuplongolni. -
Jackal #39888 https://sg.hu/cikkek/123616/keszul-a-gtr-3 -
-
Akkor már Terep2 ftw...:D -
Az összes melyik a jobb szimulátor vitának is úgyis ez a vége. -
Abszolút egyetértek veled. :)) -
A lényeg, hogy én jól szórakozok, hogy kinek mi tetszik le van szarva! :D -
Ez biztos jobban hangzott a fejedben, mint igy leírva. 
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.02.01. 22:31:02 -
Ez alapján 14 éves koromban meg a péniszem volt a legjobb szimulátor
-
Amúgy is az F1 2016 a legjobb szim, én most azzal játszok a legtöbbet és kiváló.
-
Tyuki80 #39879 Sztem ez tök kamu fizika!Nézzed má a csávó alig mozgatja a kormányt és össze vissza pattog minden.Totál kamu!
-
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azért ez pl. nem sz@r
-
Akkor marad a kuplung, az aszfalton kívül, laza borításon sokféle technika van amivel elfordulhatsz kézifék nékül, aszfalton meg megkuplungolod, vagy nem használsz kézit.
Ez sokmindentől függ, milyen a hajtű, mennyire zárt difi, mennyi erőd van. Nagyon ügyesek már a rallyautók, döbbenet mit fejlődtek miden téren, a felfüggesztés, a kihajtás, a váltás és kuplung.
Ezekhez képest visszatérni egy old school RWD autóhoz elég nagy pofon, vezetéstechnikailag elég nagy a különbség. -
Csak digitalis van, ha kuplung nelkul behuzom lefullad, sajnos ugye pusztan , hogy gurulok nem indul ujra a motor.... -
túlhúzod. Elég egy hangyányit, vagy ugye vezetési technikából kell megoldani.
4WD..sajnos pont amikor kezd érdekessé válni ott van vége :)) -
*oldja... -
Dirtben a hatsohajtasuakat nem oldatudom, lefullad mint a csuda :)) -
GeriDoc #39872 Nézd meg, hogy oldja-e. Ha nem, akkor kikuplungolsz (azaz oldod sajátlábúlag
)
-
Semmire nem megy veletek az ember.....:)) -
Valasz hogy valamelyik igen valamelyik nem:)) -
Igazabol pont ezt akartam kerdezni, hogy oldja-e az anyamkinjat, nem pedig hogy on-off vagy analog ! :))) -
Van szom amiben tudsz tengelyt megadni kezinek, igazabol erre egy loadcelles cucc lenne az uber:))) -
GeriDoc #39867 Összkeréknél mindenképp oldja a hajtást kéziféknél, mert különben lefulladna a motor. Illetve amiben nem, ott ugye kuplungolni kell. Ez igaz a hátsókerekesekre is. Elsőkerekesnél, ha már kicsit állsz a gázon, akkor nem fullasztja le. Az e-kéziféket nem tudom pontosan, hogy működik. Itt (szimben) az lenne a jó, ha a kézi is csúszkán lenne, és nem off/on állása lenne, mert akkor lehetne szabályozni.
Szerk.:
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.02.01. 11:38:29 -
Komolyakvab wrc stb oldja a hajtast a kezifek meghuzasara, kozepso diffivel..
Pl egy evox nem tudom mit csinal gyarilag:)) De GrN-ben nem rakhattal hidros kezit csak GrA-ba de ott mivel az A-s autok epitettek nem old a diffi, es nem hogy lassit ha behuzod hanem ha komoly a cucc ugy megfogja a hajtast hogy elrepul a motor:D Ezt eloben tapasztaltam egy evo6 lett N-rol atepitve A-ra es a mokusmegszokta hogy a bowdenest huzhatja na a hidrost mehuzta a raba ringen es kijott a full uj Havasi A-s motorbol a dugo:)) Valahol megvan meg a darabja:)) -
váltókarral, mert elfordult kormánnyla nem mindig jó a gomb.
Az összkerekes verdákban a középső diffit aszfalton biztos hogy kapcsolja a kézi, különben fojtaná a hajtást, Laza szerkezetű borításon ez talán nem akkora probléma, de aszfalton sztem időt bukna vele a versenytechnika.
De ja Jacek, meg Atiwrc jobban tudják, én egyáltalán nem mentem még rallyautóval csak szimben. -
Nem hinnem hogy full digitalis lenne, vagyis on-off:) Inkabb hidraulikus, es ha van benne "e" (nem ertek hozza, de szerintem Jacek majd mondja a tutit;P), az inkabb valami elektronikus okossagot takar. Pl. a kozepso/hatso diffit kapcsolja/allitja es/vagy a fekero elosztast. -
Btype, mivel hasznalod a kezifeket, gombbal ?
Real amit e-kezifeknek hivnak az voltakepp egy digitalis cucc, mint egy gomb....? -
asszony a musor lattan egy pillanatra latta, megkerdezte ki az a sorozatgyilkos kepu aki balrol a harmadik szekben ul, azt se hidd el neki amit kerdez, mondom pont igy gondolom en is.
A tobbi arc rendben volt, valoban leginkabb Szabira volt erdemes figyelni. Bar kicsit jobban "felkeszulhettek" volna az emberkek, amikor a masik jatek teren megkerdeztek, felvetettek, megkerdojeleztek valamit, (megha leginkabb a kedvencukrol kellett beszelni is) a sok bizonytalansag nem erositi meg a nezoben, hogy valoban kepben vannak. -
Pitti #39861 Azért azt is észre lehet venni, hogy egyedül a hangok terén hagytad magad egy picit háttérbe sorolni, de nagyon tutin kivágtad, hogy a szenzációs füst effekt meg a számított röppályás kavicsok miatt inkább egálba hoznád az iracinggel... mármint a hangokat..., mégse lehet az ir második semmiben...szóval na ...ne má...:) A négy résztvevő közül te vagy a legelfogultabb, de nagyon...ha nem haragszol meg...