| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
atiwrc #39889 Nem tudom én sem pontosan a kézifékek működését de tényleg úgy mondanám, hogy a legtöbb összkerekes verseny autó oldja.
Az N csoportos kocsik kb az Evo6 idejéig nem igazán használtak kézi féket, íven fordultak, gondolom csak volt valami oka ami miatt nem müködött normálisan. Utána az Evo7,8-akba már bőséggel ráncigálták.
Ugyan ez igaz a GroupB-s vasakra is, meg kell nézni 1-1 hajtű kanyaros videót, hogy hogyan szenvedetek. Az hogy manapság a replikákba már mindbe építenek és a legtöbb gamebe is így vannak az elég szomorú.
Az A csoportba már ráncigálták a kéziket 87-től, de hogy hidraulikus volt-e vagy sem azt most nemtudnám megmondani.
Mindössze annyit találtam most, hogy a tiltott aktiv difi ellenére mégis csak a difiben van egy rendszer ami oldja a hátsó hajtást.
'Még az A csoportos korszakban terjedtek el az aktív középső differenciálművek, amik a WRC korszak hajnalán a szintén aktív első és hátsók diffikkel egészültek ki. Utóbbiakat 2006-től nem lehet használni, de jövőre(2011) már a középső sem lehet aktív, csak egy olyan rendszer kerülhet a középső differenciálműben beépítésre, ami le tudja oldani a hátsó hajtást a kézifék használata idején.'
Viszont a hátsó kerekes kocsik esetében szerintem nincs ilyen hajtás leoldós dolog, ott mindig kell kuplongolni.