43023
  • barcalaci84
    monjuk szerintem elég jónak tűnik képek alapján a két netkar-os konvert...
  • barcalaci84
    szerintem is neked köszönhetjük egyébként a pálfordulást...:)
  • lac coo
    Akkor ne tamogassa, csinaljon havonta egy palyat es arulja, nekem az is jo :)
  • Alexease
    Amugy korabban azokat is ellenezte, nem akarta tamogatni a rossz minosegu konverteket, csak az uj, profi minoseget.
    De miutan ma kibukott a dolog, es "kiderult", hogy nulla infobol es szarbol nehez varat epiteni, hirtelen rabollintottak ketore is:)
  • lac coo
    Alex mutasd mar azt a kepet !!!! :))))
  • barcalaci84
    ez az üldözés meg nem tudom honnan jött:)
    teljesen normális h nem akarnak perskedni azért h a saját fórumokon fennthagyják az illegális tartalmakan...
    ha más oldalon eltávolítanak ilyen modokat annak semmi köze Kunoséknak...
    csak ugye a modder oldalak üzemeltetői is begyulladhatnak az illegális tartalmaktól...
    nemrégiben volt egy hír h az egyik nagy ilyen oldal mindent törölni fog amiben F1 név szerepel , mert Ecclestone-ék tényleg kereszteshadjáratot folytatnak...
  • barcalaci84
    pl ezek anetkar-ból konvertált pályák biztos fenttlesznek majd a játék steam workshopjában is...volt szó erről és itt legalább tudják h legális a tartalom így tolhatják majd fel...:)
  • barcalaci84
    eleve úgy látom h sok dolog ,köztük sok alap dolog beépítését a játékba ráhagyják a rajongókra...:)már csak azért is mert a rajongók lehet h jobbat is csinálnak mint ők...egy -két app-nál ezt írták is h tervbe volt hasonló beépítése a későbbiekben, de örülnek h megcsinálták helyettük és még jobb is lett...:)
  • bardocz
    Nem érnek rá, üldözniük kell az illegálisan konvertálókat :D
  • Szabi #15052
    akkor ingyenes dlc-be.. a lényeg hogy utálok módokra vadászgatni, meg külön töltögetni a módokat..
  • barcalaci84
    minek ha megcsinálja más:)a lezerscannelt hivatalos tartalom imidzsbe ezek nem férnének bele...de a modtámogatásba nagyon is...:)
  • Szabi #15050
    nem lenn egyszerűbb ha átraknák a fejlesztők és bekerülne alapból a játékba ? :D

meg jöhetne a Cobra Coupe is! :)
  • barcalaci84
    jön a CREMA RSR pálya is a Netkar-ból...:)
    ha jól veszem ki akkor a "szemét törlős " fejlesztő a segítségét is felajánlotta a minél jobb minőségű konvert érdekében...:)
  • b-type
    Lehet hogy a Race07 szép pályát futott, de még sincs Race14..ha érted mire gondolok. 2010 volt az utolsó 'hivatalos'.
    Kevés 'sikertörténet' van készítői szemmel, pl. sztem a felhasználók az még iRacing-t is szétcincálnák hamar mint a koncot, ha lehetne.

De persze nekem elég rossz véleményem van a felhasználó igényekről és annak megnyilvánulásáról. :)
    Elég sok játékot tettek már tönkre a 'rajongók', pl. nagy kedvencem a HoMM sorozat, az AC mellett az egyik amit előveszek rendszeresen és a HoMM2 mellett a HoMM6-t is kedvelem, de sikerült elérni hogy a 'rajongók' elbaxák az egészet a türelmetlenséggel, és az 'azt sem tudom mit akarok de azt nagyon és hangosan' hozzáállással.
    Jelenleg nagyon jó időtöltés ugyan, de ugye a Magyar fejlesztőket lecserélték (pedig ami jó van benne az nagyrészt az ő érdemük), és általános vélemény hogy egy sz@r...és nagyon kevesen játszanak vele, a nagy közönség megrágta kiköpte aztán továbblépett.
    Vannak azért nagy rajongók, de nem lett sikertörténet, pedig jó játék.
    Na mindegy, van még példám ezen kívül is hogy én miért nem tartom jó ötletnek pátyolgatni a célzott közönséget. :)
    Nem istenítek mindent amit csinálnak, de eddig még nem cseszték el. :)
  • barcalaci84
    ez az Aosta-s ügy is szerintem váratlanul érte őket...
    szerintem komolyan meglepődtek h valaki tényleg kikéri már a publikálás előtt az engedélyüket...:)
    nem ez a jellemző és szerintem hirtelen azt se tudták h kiknek kell ezzel foglalkozni és kinek van jogosultsága rámondani az igent...:)
  • barcalaci84
    az illegális konverteket pedig nekik kötelességük látszólag tiltani...
    a fórumon nem eltűrni, mert komoly galibába keveredhetnek...
    ettől függetlenül szerintem örülnek h ilyen nagy a moddolási kedv DLC ide-vagy oda...csak az illegális tartalmakat máshol kell beszerezni...ehhez nem adhatják a nevüket..
  • barcalaci84
    mármint mit cseszekednek?
    megadták az engedélyt, pedig éppen ezeket ők c sinálták anno és lehet ők is akartak kezdeni velük valamit a későbbiekben...
    az a vicces amikor egy pl rf-hez készült pályamod készítője sem engedélyezi h konvertálják a munkáját...pedig ő egy nonprofit kis modder...

Alexease pedig nem tudom milyen képeket rakott ki, de azt írják h ez Jogilag nem helyes és tiltott mindenki számára....
    illetve azt írja h az ő hibájuk h nincs egyelőre elég info a moddoláshoz, de akkor is tilos az amit Alexease csinált...

mostmár kíváncsi vagyok:)
  • Adam Jonas

De ha tényleg ennyit cseszekednek a konvert cuccokkal, akkor nem sokáig fog nagy közösséggel büszkélkedni ez a játék...
  • Jackal
    A buzikat arra értettem, hogy ha valaki segíteni akar a moddereknek jószándékból akor ők warnolnak meg törlik a topicot. Miközben (ha egyáltalán tényleg tervbe van véve a jó moddolhatóság) pont az ő feladatuk lenne a minél pontosabb tájékoztatás. (pl pályaszerkesztéshez)
    Race07 is milyen szép pályát futott, és azt pont a tonnánbyi pályának és autónak köüszönheti, amit a modderek összehoztak. Ha ezt nem látja Kunos, hogy a tömeges vételből jön a nagy pénz. nem a kis dlc-iből, akkor nagyon vak.
    Nekem a fórumos bannolás ellenszenvesnek tűnik, na... (nemvolt benne semmi illegális vagy ártalmas)
  • barcalaci84
    NK Aosta-ra most adtak engedélyt...:)
    erről a pályáról beszéltetek tegnap ha jól gondolom..
  • b-type
    NKP-nak más baja, volt...akkor sem játszott vele néhány emberen kívül senki amikor megjött. Már csak halvány emlékeim vannak, de 3-4 jó versenyre emlékszem.
    Sztem azt csinálnak amit akarnak, ettől még nem leszenek 'buzik'...itt azért eldőlt a realitásborjú sztem kicsit.
    Itt vagyunk annak a játéknak a topikjában, amit elvileg kedvelünk..mi másért lennénk itt. Itt vannak a játék készítői, akik nem három valag pénzből dolgoznak, dolgoznak a játékon.
    Komolyan van pár korai elérésű játékom, elszomorító...mert mind halódik.
    Van amit kiadtak teljesnek mert ennyi azt kész, dolgoznak a következőn, van amihez hébe-hóba jön frissítés...de katasztrófa..pedig húzó cím.
    ..és van ami sztem ennyi...lehet hogy jogilag nem mondják hogy bukta..vagy lehet hogy már mondták is nem tudom, de lassan kiszürkítem.

Sztem lehet csinálni pályákat és cuccokat az AC-hez, és ami most van az is remek,...ennél profibb cuccoknál már simán előfordulhat hogy most az AC készítői a 'buzik' mert nem segítik a szegény moddereket, majd a szegény modderek 1-2 eurós zugprojekteket tologatnak mint az rF-nél is volt rá példa.
    Akkor azok lesznek a 'buzik' gondolom.
    Nordschleife-nél jobb külsős pálya sztem felesleges, mert a franc tudja milyen irányt vesz az egész. használni meg bőven lehet.
    Én inkább az érzem amit az rF-nél is, adjanak mindent, és lehetőleg gyorsan és ingyen és jól,..aztán meg kit érdekel mi lesz később.

Az rF jól moddolható volt, nagyon jól jártak vele a készítők, nagyon népszerű, de valahogy mégsem érzem sikertörténetnek..
  • Alexease
    Mivel rajottem, hogy igazabol ugy sem csinalnek hozza semmi, en le is zartam a dolgot.
    Eddig haromszor probaltam segiteni a forumukon, eddig mindig toroltek, figyelmeztettek es aggodtak:) Akkor ennti, majd megoldjak:P
  • Alexease
    Nem lenne ervagas a mod hianya, ma mar amugy is eleg elhalalozott. Legalabbis a komoly, minosegi cuccok.

Nekem az AC-be sem hianyozna, ha Kunosek belehuznanak, es gyartanak rendesen a palyakat. 3 havonta 1-2 darabot;) Most mar penz is van ra. Lazan kifizetnek 10$-t darabonkent, nekem megerne.

A fo problema ezzel a kaosz jellegu koncepcioval van, plusz nincs kesz semmi es nem is mondanak semmit.:)
  • Alexease
    Logikus a dolog, de ha a DLC-kre akarnak alapozni, akkor minek eroltetik es engedik a modolast?!:)
    Nem akarnak rossz minoseget, ami logikus. De nem gondolhattak komolyan, hogy csak 2-3 atom raeros profi fog a programmal foglalkozni, 1-1 palyaval 8-10 gonapot?! Varhato volt a ilyen-olyan gagyi, gyors, egyszeru konvert.

Raadasul, ha tamogatni akarjak a minosegi dolgokat, kiadtak hivatalosan az editort, akkor legalabb az ALAP informaciokat megoszthatnak. De nem, 10 eves, ovodas szint a kiadott informacio, hogy kell 1db texturat ratenni 1 darab objectre:D

Az hogy esetleg vannak multi-shaderek, multi-objectek, hogy kellene elnevezni a objecteket, milyen "vezerlo" objectek vannak (start, pit, time), milyen a surface beallitas, hogy mukodik a groove, es hasonlok, egyelore szuper titkosak:D
  • Jackal
    De ha közösséget akarnak, ahhoz kell sok jó pálya és auto mod. DLC-kben ők 100 év alatt se fognak annyit kiadni, mint amit majd a modderek összedobnak. (akár konvertálás+feljavításból)
    Ha ezt nem támogatják, sőt tűzzel vassal ellenzik a szuityok 5 ddolláros dlc-jük miatt, úgy fog járni 1-2 éven belül mint az NKP. (kutya se játszik már vele multit)
  • Jackal
    Ezek buzik.
  • Alexease
    De mar osszeugrottunk, toroltek minden infot es kepet, meg is kaptam a ket figyelmeztetesem:)))) De meg nem bannoltak:P
  • Alexease
    Igen, az editorbol csinaltam screen-eket, hogy lassak, hogyan kell modellezni, texturazni es beallitani. Levagtam a fejleceket, cimeket, semmi forrast nem adtam, csak kepek voltak.
    Kunosek errol sem akarnak semmit infot mondani.
  • b-type
    ..ha belegondolsz.
    rF-re mikor valaki pénzt akart kérni egy minőségibb moddért mi volt?
    Az AC-re terveznek DLC-ket, mint pl. a Nordschleife...és ott van a Snoopy féle verzió, ami igazából teljesen jó, és még tovább lehetne csiszolgatni.

Én egyik vagyok azoknak akik minden DLC-t meg fog venni,..még akkor is ha 3 verzió kint van kocsiból és pályából. Mert kevés olyan játék van amit nagyra becsülök és azokkal így vagyok.

De azért sztem valahol érthető, hogy nem vágják széles mosollyal maguk alatt a pénzesfát.

A jelenlegi állapotot tartom nagyon jónak, a modderek konvertjei rákényszerítik őket hogy minél minőségibb DLC-ket adjanak ki, mondom ezt azért mert pl. ha nincs szép Nordschleife akkor alacsony a léc amiért pénzt lehet kérni.
    Pénzt csinálni nem egyszerű, márpedig az mindenkinek kell, és ha piac is van, akkor azt nem célszerű elbaxni jófejségből...egyszerűen van egy józan határ, amin belül kell maradni, lehet ez szórakoztató vagy megmosolyogtató, de ezt kell tenni. Nem hinném hogy ostobák lennének...és nem is szeretném hogy azok legyenek. :)
  • Jackal
    A saját képeid voltak? (meg amit kihámoztál a kódjukból?)
  • Alexease
    Kunoseknak a mod tamogatasa meg mindig hasonlo, mint 3 vag 6 honapja;)
    Kerdezoskodtek forumon, hogy kell ezt-azt csinalni. Termeszetesen nem valaszolt senki, gondolom titkos vagy kesobbre tartogatjak hog tudjanak adagolni, hatha az emberek nem tudjak felfogni ezt a rengeteg 3 soros informaciot:)

Bementem, 1 fake sorba leirtam, es csatoltam hozza kepeket a gyari palyakrol.

Megjelentek Kunosektol, es nem kiegeszitettek, javitottak, tovabb gondoltak es segitettek, hanem ismet arra volt kivancsi, honnan vannak a kepek, es o most milyen ideges:DDDD

Ezt mar 3x eljatszottuk, lenyegeben soha nem segitettek, csak azon idegeskedtek, honnan lehet megtudni ilyen infokat. Aztan, max bezartak a topic-ot:D
    Kunos modding support:D
  • Alexease
    Ezert is sozktam irni, hogy a ligak oldalait erdemes nezegetni, mert nem mindenkinek van ideje es kedve ide irogatni, itt is szervezni. A GTRM probalja, de nem egyszeru;)
    De a fo gond, hogy osszessegeben kevesen vagyunk. Plusz jon a nyar, plusz most itt van a foci akarmi is...
  • Gilb3rto
    MASZIM oldalról mi is próbáljuk minél többet képviseltetni magunkat a szervezett futamon, én kedden 19-21-ig mindegyiken indultam valamint a múlt héten Gadfly-on keresztül szervezödött is futam attól függetlenül hogy elég kevesen voltak:)

Fórumunkon is kikerülnek az infók a hétvégi szervezettebb futamokról ill megy az eszmecsere is jön a nyár nyílnak a strandok, jó idő van ezért van sztem pangás:)Hétvégén nem leszek mert kicsit real versenyzés lesz Magyar Gokart Bajnokságban:)
  • Alexease
    Megjavult, de nem tortent semmi;)
    Valszeg csak az olasz foci stream szerverek fogjak le a halozatot:))))
  • Alexease
    Meghalt az AC weboldal es a forum is. Remelem lesz valami valtozas, pl. hivatalos hotlap/friends listak, online-os szerver/lobby info es hasonlok.

Vagy csak almodik a nyomor:))))
  • lac coo
    De, fordtva ...Meglattam es visszafordultam, hogy megnezzem. :)
  • neilszab
    Na szóval a következő 3 a kérdés:
    - Jó-e ez a kombó ma estére, vagy váltsunk pályát? (P4/5 - Imola)
    - Legyen-e ez a hétvégéi program is hosszabb futamokkal?
    - Vagy hagyjuk a csudába az egészet, mert ma és holnap este is 9-től meccse van..

Válaszokat kéretik ide: link
  • Pitti
    Kár, hogy ezeknél a mod pályáknál nem működik a map app... :(
  • Pitti
    Emlékszem egy hasonló lyukra de nem fordítva állsz ott a kisfiattal? :):):) Azaz menetiránnyal szembe, nekem úgy rémlik.
  • Alexease
    Vedik az erdekeiket:)