| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Lehet hogy a Race07 szép pályát futott, de még sincs Race14..ha érted mire gondolok. 2010 volt az utolsó 'hivatalos'.
Kevés 'sikertörténet' van készítői szemmel, pl. sztem a felhasználók az még iRacing-t is szétcincálnák hamar mint a koncot, ha lehetne.
De persze nekem elég rossz véleményem van a felhasználó igényekről és annak megnyilvánulásáról. :)
Elég sok játékot tettek már tönkre a 'rajongók', pl. nagy kedvencem a HoMM sorozat, az AC mellett az egyik amit előveszek rendszeresen és a HoMM2 mellett a HoMM6-t is kedvelem, de sikerült elérni hogy a 'rajongók' elbaxák az egészet a türelmetlenséggel, és az 'azt sem tudom mit akarok de azt nagyon és hangosan' hozzáállással.
Jelenleg nagyon jó időtöltés ugyan, de ugye a Magyar fejlesztőket lecserélték (pedig ami jó van benne az nagyrészt az ő érdemük), és általános vélemény hogy egy sz@r...és nagyon kevesen játszanak vele, a nagy közönség megrágta kiköpte aztán továbblépett.
Vannak azért nagy rajongók, de nem lett sikertörténet, pedig jó játék.
Na mindegy, van még példám ezen kívül is hogy én miért nem tartom jó ötletnek pátyolgatni a célzott közönséget. :)
Nem istenítek mindent amit csinálnak, de eddig még nem cseszték el. :)