• b-type
    NKP-nak más baja, volt...akkor sem játszott vele néhány emberen kívül senki amikor megjött. Már csak halvány emlékeim vannak, de 3-4 jó versenyre emlékszem.
    Sztem azt csinálnak amit akarnak, ettől még nem leszenek 'buzik'...itt azért eldőlt a realitásborjú sztem kicsit.
    Itt vagyunk annak a játéknak a topikjában, amit elvileg kedvelünk..mi másért lennénk itt. Itt vannak a játék készítői, akik nem három valag pénzből dolgoznak, dolgoznak a játékon.
    Komolyan van pár korai elérésű játékom, elszomorító...mert mind halódik.
    Van amit kiadtak teljesnek mert ennyi azt kész, dolgoznak a következőn, van amihez hébe-hóba jön frissítés...de katasztrófa..pedig húzó cím.
    ..és van ami sztem ennyi...lehet hogy jogilag nem mondják hogy bukta..vagy lehet hogy már mondták is nem tudom, de lassan kiszürkítem.

Sztem lehet csinálni pályákat és cuccokat az AC-hez, és ami most van az is remek,...ennél profibb cuccoknál már simán előfordulhat hogy most az AC készítői a 'buzik' mert nem segítik a szegény moddereket, majd a szegény modderek 1-2 eurós zugprojekteket tologatnak mint az rF-nél is volt rá példa.
    Akkor azok lesznek a 'buzik' gondolom.
    Nordschleife-nél jobb külsős pálya sztem felesleges, mert a franc tudja milyen irányt vesz az egész. használni meg bőven lehet.
    Én inkább az érzem amit az rF-nél is, adjanak mindent, és lehetőleg gyorsan és ingyen és jól,..aztán meg kit érdekel mi lesz később.

Az rF jól moddolható volt, nagyon jól jártak vele a készítők, nagyon népszerű, de valahogy mégsem érzem sikertörténetnek..