43023
  • TeeBeee
    Én az rF2 Clióba meg úgy mindenbe rengeteg órát öltem és bizony remek móka, itt most csak az én kis magán véleményem álljon: az rF2 leggyengébb szegmense pont a gumi. Szerintem nagyon jót lehetne kihozni belőle, de pont nem sikerült. :)
    Most sokan megköveznének, de ez van. :D
    Pusztán érzésekről beszélünk, élményekről...erősen szubjektív.
  • barcalaci84
    szerintem nem értettem félre és egyet is értek vele amúgy:)
    csak amúgy huszadrangú kérdés szerintem is szimpla játékosként pl az h h van összebarkácsolva...az a lényeg h nem dől össze:)
    és azért Kunos sok mindent újragondolt már eddig is, minden javulhat éppen....
    vagy romolhat is:) az új felhők is hirtelen jöttek:)
    ahogy pl a hang engine változást én érdeklődve várom...
    lehet a kuplung is megjavul majd...

és ahogy írod nincs mindenre idejük egyszerre, de azért csepegnek a változások és nem elfelejtődnek a dolgok...
    pl a lassú tempónál most változott a fizika végre...

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.08.30. 13:19:16
  • lac coo
    Én nem rád gondoltam, azt sem tudom ki vagy, de valaki az utolsó mért körében szemrebbenés nélkül átment rajta, hozta is a jó mért kört másodpercekkel a vége előtt :)))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 13:16:33
  • TheStigKrisz
    mostmár leírom, múltkor azért vágtam le a sikánt Monacoban, hogy felérjek egy körre, ne kelljen a hátsó rajtkockákból rajtolnom, nem gyorskör volt :D
  • Alexease
    Latom megint felreertes volt;)
    En nem a jatekot gagyiztam vagy hogy nem lenne elvezetes es hasznalhato, hanem programozasban, rendszer szervezesben es technikailag vannak vele problemak es hianyossagok. Es ahogy irtam, ezeket is megertem, csak sajnalom hogy igy sikerult.
  • barcalaci84
    állítsd be a 2 replay.ini-ben az a biztos:)
    500MB -t vesz , ami 20 főnél 45-50 percre elegendő kb mostmár...
  • lac coo
    Nem kötök bele, ami gagyi az gagyi, ez nem belekötés :))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.08.30. 13:11:28
  • Thread
    A replay 500Mb [igy van irva kicsi b, megabit, de biztos byte akart lenni] -ra van allitva megis 2MB-ot vett fel.
    VAn akinek megbizhatoan mukodik?
  • barcalaci84
    nem besértődtem:)
    mindig jöttök ezzel h ez gagyi az gagyi, de csak úgy tűnik h még is jobb összhatásban mint a konkurensek...vagy csak a szarra jön a légy? :)
    és ki tudja lehet még javul is 1-2 dolog...:) ahogy azért rengeteg dolog lett jobb csak a legutóbbi 2 update-ben...
    engem pont az nyugtat meg h nem egy nagy stúdió áll mögöttük... pénzt akarnak keresni , de az is látszik h nem szimplán melóként tekintenek a dologra... és azt akarják h fasza legyen... persze ha egyszer abbahagyják a reszelését (remélhetőleg évek múlva) akkor is bele fogsz majd tudni kötni ahogy én is akár...
    de rohadt jó már most is , és nagyon látszik a fejlődés is , még így is h napi szinten toljuk...
  • lac coo
    Hát pedig ez így van, majd nézz körül hányan vezetik az SLS-t ha lecseng :))
    Senki ,mert nem megy apadlógáz effekt :9

Nyílván nem rátok gondolok, de a tömeg ,a töltelék ember ( aki monacoban szemrebbenés nélkül vágja a sikánt ...) az nem fog ezzel játszani ,ez tuti .
    Se a Combrával :)
  • lac coo
    De miért nem gagyi a büntetés? Vagy akuplung? Vagy a rajt ?

Attól még jó a játék, teljesen jól írta Alex, Kunosnak nincs mindenre 10 embere meg 500 mukaórája, hogy megcsinálja... ezért gagyi, nyilván elnézzük neki .

De ha te magad is tudod, hogy gagyi a lemezfeln ia kocsin akkor nem sértődsz meg, nemde ? :DD

• b-type
    :)))
    Na jó, erre már nem írok semmit, van ennél jobb szórakozásom is.
  • lacica
    Üdv!!Találkozott,vki.olyan jelenséggel,hogy kicsúszás,megpőrdülés után mintha fagyna a játék?? Escape-el a menü részhez kerülök. ?????
  • lac coo
    Pedig rF2 -ben vannak jó dolgok, és élvezetesek is. Igaz, ott nem lehet padlón gyorsítani mindennel, de a gumi megeszi AC gumiját sajnos.
    Olyan élmény mint abban a Clio, vagy aNissan GT ebben nem lesz soha.
    ami nem baj, met azzal játszok amihez kedvem van, de az határozott butaság, hogy AC "jobb" ! :))

Most nagy flém lesz, de sokaknak azért jobb mert könnyebb, egyértelműen .
  • b-type
    Ja gagyi és még is jó.

Azon meg nem kell meglepődni, hogy nem esik jól, hiszen rengeteget szórakozom vele, ilyen lennék ha az autómat gagyiznád le akkor is..illetve már nincs meg :D
    Szal amíg megvolt, odajönnél és legagyiztad volna akkor nem esett volna jól, pont.
  • lac coo
    Marco jól tolja az tény, viszont Aris mellé kellene még egy két ember, mert ő gyakorlatilag csak a driftere hajt, ha nem lehet így vagy úgy driftelni, de minimum kilincsel elére közlekedni hosszú másodperceket, neki már nem jó, addig piszkálja amíg olyan lesz :DD
  • TeeBeee
    Emlékszem, ahogy elérhetővé vált a TP ( Technology Preview ) azonnal megvettem. Az az élmény amit a kis Lotus Elise - Magione kombó nyújtott felejthetetlen. A hosszú egyenes utáni két összefűzött jobbos na meg előtte a féktáv nekem korábban nem tapasztalt öröm volt. Pedig mindent kipróbáltam már. Ott konkrétan elröhögtem magam a gyönyörtől. :)
    Gyakorlatilag azóta kb. 10x ha elindítottam az rF2-t, szinte csak ha nagy frissítés volt belenéztem, de ennyi.
    És korábban írta valaki, hogy micsoda fejlődésen esett át azóta, nos egyetértek, hihetetlen a fejlődés ami megnyugtat a jövőt illetően.
  • lac coo
    De Alex, nem azt mondta, hogy a játék gagyi !

Gagyi a kuplung, gagyi a rajt, most szerintem irgalmatlan nagy a tapadás sok autónál ( A McLaren egy vicc pl, Gridben nagyobb kihívás vezetni ...), meg még ezer dolog van ami gagyi, és nem azért mert félkész ,hanem mert gagyi, :))

Nem is értem mit tudtok ezen besértődni megint :))
  • barcalaci84
    Marco lehet konzolos beállítottságú, de szerintem ez csak jó dolog h van más nézőpont is a csapatban... szerncsére ebből mi játékosok csak profitálunk, mert ő felel azért h egyre -másra jönnek a plusz autó licenc bejelentések...jó dolog a moddolhatóság , de azért csak jobban örül mindenki a gyári minőségnek (és persze örülünk ha ki jön egy shelby féle minőségű modok is)
    az meg h barkács az teljesen mindegy a játékosnak...kezdetektől fogva szinte mindenkinek bejön a játék és mivel faszán működik (egyszerűen de nagyszerűen) ezért egyre több embert vonz be)
    a szimes állóvízet eléggé felkavarta szerintem, ezért is nagy a türelmetlenkedés sok esetben...
    szerintem az is jó dolog h olyanokat is beránt a játék akik eddig kerülték a szimeket és nem elégszenek meg már ők sem a gagyibb irányítással stb...
    ahogy olvasom a szimes réteg az utóbbi időben fogytkozni kezdett pl iitt Mo-n is, talán pont az AC az a szim ami biztosítja az utánpótlást , mert ti már öregszetek:)

na meg pofátlanul olcsó a minőségéhez képest akár teljes áron is...
    de hiába félkész , barkács stb azért rohadt sok jó élményt adott már eddig is...online óta pláne , de előtte is azért nyüstöltük sokat és akkor is inkább ezzel hotlapozutam , mint bármelyik másik szimmel , hiába voltak "készebbek" nem barkácsok"...és szerintem ezzel sokan voltun/vagyunk így ...és ez nem véletlen...ahogy az se h más szimektől miért pártolnak sokan ide...nem hiszem h azért mert a gagyi is elég nekik...
  • b-type
    jó én nemértem, mindegy.
    Miért nem elég az ha valami jó, ...miért kell hozzá még egy csomó minden? Na mindegy, megyek ladázni.
  • lac coo
  • Alexease
    De nem szar ez, csak kicsit kenyszer szulte barkacs;) Nincs ezzel gond, csak meg kell erteni Kunosek allaspontjat, hogy nem csinalhattak nyers szimet, mert el is akarnak adni valamit. Plusz egy sokkal komolyabb rendszerhez tobb ember es penz kell, az meg nincs. Egyedul mar ez is kiemelkedo, hogy osszehozta. Lenyegeben nepszerubb programot csinal egyedul, mint mas ceg studioval es penzzel a hatamogott.
  • b-type
    ja, minden sz@r csak még is jó.
  • Alexease
    Kunosek szeles reteget (arkadtol a szimig) celoztak meg, igy mindenbol a kompromisszumos valtozatot kell csinalni. Raadasul Marco (licence manager, kicsit fonok jellegu:P) erosen konzolos beallitottsagu, legalabbis mint koncepcio, valszeg az eladhatosag es a nepszeruseg miatt. Ezert vannak sokszor szimes szempontbol masodlagos dolgok fontosabbak, mint a normalisabbak. Probalja ezt is azt is nyomni, mindenkinek jo legyen. Valszeg elobb lesz grid-girl vagy volumetrikus feny, mint kuplung modell:D

Igy a buntetesbol is a leggagyibbat valasztottak;)

Plusz a Kunos rendszer messze van a ma elvarhatotol, sajnos sok benne a barkacs, drotozas es kenyszer megoldas. Lenyegeben meg mindig a tizeneves nK-rendszert koveti, ami ket kulonallo futtato reszbol all (GUI+CORE). Megoldhato a kapcsolat koztuk, de eleg necces.
  • nyuny01 #19092
    Egy 458 Itáliának jobban örülnék, az valahogy vérpezsdítőbb. :)
    Ott is kell dolgozni sokat, de annak az autónak élmény nyomni.
    Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.08.30. 12:04:09
  • GPx8
    Az ilyen autók - a valóságban is - mind megdöglenek a pályákon. Nem arra való, hanem villantani...
    A jó hír, hogy jön a pályaautó változat is.
  • lac coo
    Én magam sem szeretem ezeket az autókat ....De ez ilyen, kirakat autó :DD
  • nyuny01 #19089
    Azt hittem a tegnapi esti futamon a sör-pálinka kombó váltotta ki belőlem ugyanezeket az érzéseket.
    Most voltam fent a szerveren, talán egy picit jobban ment de nem volt az a "hatalmas" nagy élmény!
    Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2014.08.30. 11:54:44
  • lac coo
    Ezeket nagyon finoman kell kezelni, az tuti, ha sok pénzem lesz nem veszek ilyen vackot :))
    Motorhang becsapós, akkora a nyomaték, hogy azt hiszi az ember alapjáraton küszködik a motor, hogy gyorsítson valahogy, de nem ...! :))
    Kanyarsebesség meg nulla, idétlen egy elrendezés ez a dögnagy orrmotor, ez csak menőzni jó a tengeparton :))
  • macleody
    Nem tudom, nekem ez a merci nem jött be. Csúszik, billeg mint szarka a dögön.
  • Gadfly13
    Mai program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-08-30 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 20
    PÁLYA: Monza
    AUTÓ: Mercedes SLS AMG

• barcalaci84
    ptracker

hivatalos fórumból érdemes az appokat kersgélni...

minden app-ot az assettocorsa/apps/python mappába kell berakni...

de emlékeim szerint itt csak ki kell csomagolni az assettocorsa mappába ...és a helyére rakja helyetted:)
  • trialboj
    Másnál nem jelentkezik rendkívül durva fps esés verseny közben? 4-5 fps el ment kicsivel rajt után, és később mikor már kb egyedül voltam a látómezőmben.

Sokan megköszönnék ha egy letöltési linket dobnál, és hogy hova kell másolni. Én ezt szedtem le, de nem működik: Link
  • barcalaci84
    hát igen , nem egyik naprólo a másikra hanem órákon , perceken belül frissítik a normális appoknál:)
    az általam használtakból kint is vannnak a működő verziók...
  • Jackal
    De jó lenne ha végre nem hetente cseszegetnék a shared memory-t. Elég sok progi használja és azok nem egyik napról a másikra frissülnek.
  • barcalaci84
    már leírtam itt párszor nektek h a ptracker nevű app ami szektoridőt , távolságot akár live vagy szektormérőpontoknál, online futott időket adatbázisba szedi stb és más dolgokat is tud...
    1.10 működik faszan az update után...
  • Gadfly13
    0.22.4
    - SHARED MEMORY LAYOUT IS CHANGED!!! UPDATE YOUR SOFTWARE
    - Default setup for GT3/GT2 cars are now a bit higher to avoid invalid setup. By rules, such cars must not go under 60mm ride height.

0.22.3
    - Fixed Nurb. Sprint track map

0.22.2
    - Race Rules are checked each time the user presses the button
    - Fuel changes trigger Race Rules checking
    - Slightly modified P4/5 Competizione default ride height

0.22.1
    - Assetto Corsa does not crash on missing files and errors (enabled mods with errors again)
    - Correction on alignment values on Mercedes SLS AMG setup screen
    - Corrected Monza ideal line
  • b-type
    Az első körökben bele kell számolni a hideg gumit, versenyen eddig csak Melbourne-ben és Bathurst-ban szívtam vele összesen 3 alkalommal. Mindkettő modpálya, ahol olyan helyen is büntet, ahol sztem nem kellene...pl. Bathurst első kanyar kigyorsa, ha lesodorsz kicsit a rázó mögé, és Melbourne a nyújtott balos utáni sikán kivezető része, ahol szintén beeshet az autó a büntető zónába és azt is sunyinak ítélem.
    Van ahol nem jelent előnyt ha leesel a pályáról...ott lehetne finomítani a rendszeren.
    De egyébként én sokkal jobban utálom a pályát vágó versenyzőket, mint ezt a rendszert. sajnos így kell fogalmazzak: hányok tőle, mert ez a szórakozásról szól, nem olyan tétekről mint a valós versenyzés.
  • lac coo
    Az auto gyari "segitsegeit" tudod kapcsolgattni ( abs,tc...) , a tobbit csak a menuben.
    Szurni szerintem meg nem lehet, se tiltani, mindenki ugy megy ahogy akar.
  • trialboj
    Ha online be akarok lépni egy lobbyba, nincs sehol kiírva milyen segítségek vannak be/ki kapcsolva? Nekem utólag nincs lehetőségem ezeket ki-be kapcsolgatni? A pitben elég kevés lehetőségem van mászkálni, az autó beállításain kívül semmi hasznos.

Lehet olyan lobbyt kreálni ahol nem engedélyezett az autó beállítása? Aki nem szeret ezzel foglalkozni az szívja az újját vagy találhat ilyen szobát is?

Kössze