| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
nem besértődtem:)
mindig jöttök ezzel h ez gagyi az gagyi, de csak úgy tűnik h még is jobb összhatásban mint a konkurensek...vagy csak a szarra jön a légy? :)
és ki tudja lehet még javul is 1-2 dolog...:) ahogy azért rengeteg dolog lett jobb csak a legutóbbi 2 update-ben...
engem pont az nyugtat meg h nem egy nagy stúdió áll mögöttük... pénzt akarnak keresni , de az is látszik h nem szimplán melóként tekintenek a dologra... és azt akarják h fasza legyen... persze ha egyszer abbahagyják a reszelését (remélhetőleg évek múlva) akkor is bele fogsz majd tudni kötni ahogy én is akár...
de rohadt jó már most is , és nagyon látszik a fejlődés is , még így is h napi szinten toljuk...