• barcalaci84
    Marco lehet konzolos beállítottságú, de szerintem ez csak jó dolog h van más nézőpont is a csapatban... szerncsére ebből mi játékosok csak profitálunk, mert ő felel azért h egyre -másra jönnek a plusz autó licenc bejelentések...jó dolog a moddolhatóság , de azért csak jobban örül mindenki a gyári minőségnek (és persze örülünk ha ki jön egy shelby féle minőségű modok is)
    az meg h barkács az teljesen mindegy a játékosnak...kezdetektől fogva szinte mindenkinek bejön a játék és mivel faszán működik (egyszerűen de nagyszerűen) ezért egyre több embert vonz be)
    a szimes állóvízet eléggé felkavarta szerintem, ezért is nagy a türelmetlenkedés sok esetben...
    szerintem az is jó dolog h olyanokat is beránt a játék akik eddig kerülték a szimeket és nem elégszenek meg már ők sem a gagyibb irányítással stb...
    ahogy olvasom a szimes réteg az utóbbi időben fogytkozni kezdett pl iitt Mo-n is, talán pont az AC az a szim ami biztosítja az utánpótlást , mert ti már öregszetek:)

na meg pofátlanul olcsó a minőségéhez képest akár teljes áron is...
    de hiába félkész , barkács stb azért rohadt sok jó élményt adott már eddig is...online óta pláne , de előtte is azért nyüstöltük sokat és akkor is inkább ezzel hotlapozutam , mint bármelyik másik szimmel , hiába voltak "készebbek" nem barkácsok"...és szerintem ezzel sokan voltun/vagyunk így ...és ez nem véletlen...ahogy az se h más szimektől miért pártolnak sokan ide...nem hiszem h azért mert a gagyi is elég nekik...