43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Utolsó versenyen a célegyenesben bal oldalt mentem, és valamiben megállt az autó, meg lehúzta a fűre, aki mögöttem jött, annak is. Az is valami bug lehet. -
assetto-corsa-09.08.2014---22.10.49.04.mp4 (80MByte) -
Most toltok en is nyers videot az Ascari-rol:) Tuti bug. Ha elore vagy balra nezek szaggat, ha jobbra, nincs semmi baja:) Egyedul is elojon, bar most 5 AI-val teszteltem. De, az elso versenyen NEM, foleg a masodiktol erosodik (ujrainditas, uj verseny stb).
Igy offline, egyedul is eleg jol lathato, online, sok emberrel, foleg ha elottem van 1-2 auto, akkor hasznalhatatlan kategoria:D -
Kis házi feladat, Monza F1 onboard :)))
http://osztott.com/DGpg/2014%20Monza%20%28OnBoard%29.mp4 -
Érdekesség: az Ascariban, ahol szaggat, a pilótára pont fordítva hat a G-erő, kifelé lóg a feje :)) -
-
Roteiroo #19790 ITT megtalálod "gp2" néven a mai második verseny ripléjét :) -
Hát én alig tudtam elindulni, gyors kettes de még úgysem :) -
Azert itt a rajt sokkal problemasabb.
Eleve levego homersekletu a gumi. Nincs elomelegitve, nem hogy az idealis homersekletet, meg az aszfalt homersekletet sem eri el:)
A masik gond, ami inkabb hianyzik, hogy nincs "rajtautomatika", nem enged valtani rajt elott es szar a kuplung. Ha lenne korlatozo gomb es lehetne rendesen kuplungolni, es nem az also 1cm fogna, sokkal jobban el lehetne indulni.
De ha csak a kuplung jobb lenne, mar az is sokat szamitana. -
Kifékeznek mert nagyon kicsi az aerod! Tudom Monzara az kell, de szvsz túl kicsi nálad.
Nézem a setupodat, jó a sebesség meg jól gyorsul de kevés a leszorító erő, szvsz a féktávon arányaiban többet buksz . Egy picit emelj rajta ! -
szaggatni nem szaggat nálam, de egy kis remegést én is látok ott . -
Az egyik versenyre, en is annyira tudomanyosan allitgattam a setup-ot, hogy a verseny vegere csak a felni maradt:D 95% ala kopott, folyamatosan 90 fok felett, mindenhol kiporgott;)
De inakbb az Ascari idegesit, nem tudomk mit csinalt Kunos (vagy az auto?!), de ez a szaggatas idegesit. Csak ott legalabb mindig 1 masodpercet buktam, mert nem mertem belemenni. Pedig az a kulcspontja a palyanak, mert onnan lehetne ragyorsulni valakire, a Parapolikanal kozel maradni, es az elso sikanig tobb autoval megelozni.
De igy, a sikanig max 1 autot tudtam volna kiautozni, az meg (ide) keves. Nem mintha 5 auto tavolsagrol nem fekeznenek ki, de az most mindegy;D -
MooneyR #19784 Pár kép, ez jó futam volt..
-
A rajt-gumi az elég vicces, gyak F1 autóval jobban el szoktak indulni :)))
Mondjuk azok F1 pilóták, én meg én vagyok :))
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2014.09.08. 21:31:35 -
szerintem az a baj, hogy sokan túl vállalják magukat.
néha én is, de valahogy ilyenkor is tudok vigyázni a másikra.
pl kilöktek úgy a parabolicában, hogy gyak az ideális íven megtorpedóztak, Tehát ha előzni akarok ,akkor általában mellette próbálom, átmenni rajta úgy sem tudok és legfeljebb elfékezem és elcsúszok mellette.
Kis rutin kell mindenkinek ( nekem is ...), aztán jó lesz ez :) -
gumi jó volt, érdekes módon elég kíméletesen tudok menni vele, a soft is kibírja ezt a 8 kört, de belepiszkáltam a szárnyakba, fékeolszlás meg maradt, és ez nem tetszett neki :))) -
Igen, lattam, elfogyott a tapadas, kiegyenesitetted a kanyart:)
De nem voltal egyedul. Utana meg ket embert utolertem, es vegigneztem, ahogy homokvarat epitenek a bukoterben:D -
Sokszor indulok szandekosan (vagy kitesznek az elso kanyarban:P) hatulrol, altalaban 8 kor alatt felerek a 3-5. helyre, vagyis "atmegyek" a mezonyon, igy eleg sok balesetet latok.
De olyan embert, akit ki kellene csukni, buntetni meg nem. Vagyis szandekos idiotzimus nincs, ode nem jutottunk el.
Egyelore inkabb az odafigyelest kellene eroltetni, es nem csak a tobbiekre, hanem az autora is. Ez megiscsak szim, koronkent valtozik minden feltetel (palya, auto). Szerencsere eleg jol erezni. Ezeket az erzeseket kellene tudomasul venni, es hozzaigazitani az auto kezeleset, tempot, kanyarokat, fektavokat, bevallalast.
Sokszor rinyalunk, hogy milyen jo lenne meg szimesebbnek es meg tobb dinamizmussal, de egyelore, ugy nez ki, meg ez is kicsit sok:)
Ha elmelegedne es kopna a fek, akkor az bonusz-cumi lenne (mindent ketpedalozo, pedalokat egyszerre nyomo embereknek kellemetlen lenne:P). De ilyen nincs.
De idealis iv sincs, az egesz palya, teljes szelessegben ugyanugy tapad es valozik. Vagyis nem kell figyelni az ivekre es fektavokra.
Es meg sokmindenre kellene figyelni, foleg ilyen autoknal (GP2), ami meg nincs, nem mukodik, nem hasznaljuk (ki) stb.: napszak, homersekletvaltozasok, felhoarnyekok, palya koszolodas, eso stb. -
Kösz, hogy bevártál mikor elbaxtam, de már nem ment :DDD -
bahh, az fsp tapod miatt van, a gyerekeid szamat kellett volna meg csak beirnod a teljes osszkepert..
sorry ez nekem szurja a szemem rohadtul, hogy meg az alairasodban is ott a geped.
Kar, hogy a penzszoras melle, mast nem osztanak.
Alex torolheted :)
-
Nem is darabszám a baj, inkább zavarba esnek egymástól, annyira törik a fejüket, hogy mi is legyen, hogy megeszik a procit :) -
Az AI – egyelore – csak disznek van, de auto-palya fuggvenyeben hasznalhato (nem a letszam, a mukodes). Darabszamra tuti zabalja a gepet:) -
Hát a harmadikra úgy elállítottam a setupot, hogy megnőtt vagy 10 méterrel a féktávom, nem is igen sikerült megállnom :)
Jó versenyek voltak, picit a rajt még problémás, de majd ha sérül az autó, meggondoltabb lesz mindenki :)) -
Jackal #19773 Béta verzió, majd javítják. (nálam is ilyen) -
2. race ripléj megvan valakinek? -
egyelőre ilyen szar az AI, volt már jó is, de a multi miatt valamit piszkált rajta . -
jimmy5 #19770 Sziasztok !
Most vettem egy új gépet és
ha az AI-k ellen játszok, 26 AI ellen akkor kiirja a játék hogy 95% felett van a CPU terheltsége.
GÉP :
proci: i5-4690
lap: Asrock H97 Fatal1ty Performance
hdd: WD 1 Tb EZEX
SSD : OCZ Vertex 4 256GB
ram: KINGSTONE HyperX FURY Blue 8GB (2x4GB) Memória, DDR3, 1600MHz, CL10, 1.5V
táp: FSP Raider S 550W
vga: Gigabyte R9 280X 3GB GDDR5 WF3
Levettem 18 AI-ra még ott is néha néha fel jön ez az üzenet ?
Nálatok is irkálja ezt ?
Ennyira optmailzálatlan az AI elleni versenyzés.
Multiba nem csinál ilyet.
Laptoppal is ezt csinálta csak ott 8ra kellett levennem az AI-kat.
Előre is köszi a válaszokat !
-
2. race rajt az elején nagyon jó volt, szépen eljött mindenki, a verseny is izgi volt! -
Na szóval: :)
létszámban bővültünk , vezetői morálban gyengült összeségében a mezőny...
viszont! a létszámnövekedés azért szerencsére nem csak idiótákat hozott be hanem azért komoly és jó versenyzőket is szerencsére...
mostanában nem nagyon tudtam járni a Maszim szeróra ezért nem nagyon tudom h kik a renitensek vagy kikkel van baj... (ezért is kértem párszor h dobjon már valaki fel egy replay fájlt valahova (egy 200 MB-s replayt még fos nettel ius fel tudnátok tölteni hipp-hopp), nem az érdekelt igazán h milyen szépen megy mondjuk Alexease:)...
ha mondjátok h kikkel van baj szépen berakom a blacklist fájlba egy ideig a GUID-ját és pihen egy kicsit...eddig még egy nevet nem mondtatok....
Alexease-sel értek egyet, h gyakorlatilag 0 készüléssel is tök új kombón is lehet normálisan menni ,versenyezni ...ahogy erre sok példát tudnék felhozni akár videókkal is megtámogatva korábbról...
mindenesetre mostantól egy kombó 2 napig lesz (kiírni kiírom azért mindennap a kombót) mostmár azért van akkora a létszám hogyha valakik húzzák a szájukat az aktuális kombóra és nem jönnek , akkor is korrekt létszám jön öszze...
illetve fog ez módosulni a későbbiekben amint kiderül végre h mikor , melyik napon mivel indul majda Mastersen a Nyári tesztbajnokság végre...:)
gondolom lesz szerverük, szervereik gyakorlásra...ha mondjuk vasárnap lesz náluk a futam , akkor hétfőn , kedden és szerdán (esetleg csütörtökön is) lesz fun race más autókkal kombókkal...legalábbis én így gondoltam a jövőt már egy jó ideje csak húzódik a dolog már egy ideje:)
Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.08. 20:30:51 -
En inkabb az Ascari-tol "felek" mert tegnap nem jottem ra, miert lassal be kegyetlenul:/ Kiiras alapjan megmarad a 40-60fps, de latvanyra besszaggat 4-5fps-re?! De meg egyedul is, offline... -
Az esti fun versenyeknek eppen az a legnagyobb elonye, hogy nem fontos orakig/napokig keszulni ra. Be lehet jonni barmelyik versenyre. De ha valaki meg nem ment a komboval es/vagy masodpercekkel lassabb koroket fut es/vagy koronkent egyszer elrontja, akkor elvarhato, hogy jobban figyeljen a mezonyre;)
Az autobeallitast sem kell tul varialni vagy amiatt izgulni, foleg az AC-ben, sok az "egyszeru" auto, keves beallitassal, ahol sokkal tobbet szamit, ki mennyire erez ra a dologra. Ha valaki nagyon erzi, es masodpercekkel jobbat tologat, azt akkor sem lehetne megfogni, ha meg motort is lehetne cserelni az autoban;))))
En is csak ilyenkor megyek eloszor a parositassal. Vakon allitok ezt-azt, tudom mi az amit (nem)szeretek, es ahhoz mi kell (ez altalaban diffi es merevites - jobban szeretem ha aulkormanyzottabb:P).
Aztan megyek 1–1,5 kort, hozzaallitom az attetelt es egyebeket, aztan megyek idomerore.
Ennyi setup-olassal, kenyelmesen es bzitonsagosan lehet autozni, es leghatulrol is fel lehet jonni az elso 4-be (persze ehhez, a legtobbszor meg elozni sem kell:DDDD). -
Meglett, a legfelső kapcsoló volt a mozgásoknál, valami app bezavart neki... letiltottam, ha minden igaz azt jelenti. Bár nem tettem fel semmit az F1 hudon kívül, ha az volt akkor meg.... -
a lock to horizont is ki van kapcsolva ? -
szancsopanza #19763 Van Mini Apps 4.2, próbáltátok már? Ahogy olvastam már elvileg nem fog fagyni....
Az előzőekhez: Ezért szoktam megnézni, megkérdezni milyen időket mennek a többiek és amíg nem érek a közelébe sem, inkább nem indulok. Sajnos nincs annyi időm gyakorolni, amennyi elegendő lenne, vagy csak én alkalmazkodom ilyen lassan az új autó/pálya kombókhoz (mindegy is). A setupolás az a halálom. Minden elismerésem azoknak akik képesek 100köröket tolni egy jó beállításért. Ha pedig bekeveredek egy 'fun open' szerverre inkább "füvet nyírok", de megpróbálom nem elcseszni a mások szórakozását. Bár a múltkor volt előttem egy nagyobb móka és érthetetlen módon, de előre kerültem ... a 'parsztja' nem volt rest bevárni 1 kört és kilökni csak nehogy előrébb végezzek (ilyen is van)
Utoljára szerkesztette: szancsopanza, 2014.09.08. 18:52:29 -
Kösz, már látom a bannerban is!
Arra valakinek ötlet hogy miként tudom az onboard kamerát lefixálni? ez így nem jó, hiába van minden g hatás elmozdulás levéve menüben dölöngél így is... -
Hátulról indulni amúgyis jobb. Nem pontra megy, szóval mindegy hol végzek, de onnan indulva élvezetesebb. -
Tegnap valamelyik uj palyat nezve amirol sose hallottam, rakerestem egy futamra a youtube-on, hogy lassam megis milyen.
Nem szoktam szinte semmilyen autos versenyt nezni, (most 15 ev utan ujra f1-et neha nezek, wrc-t azert joval surubben )
Szoval valamelyik gt verseny osszefoglaloja volt. Ha nem tudtam volna, hogy ez a valosag, total elment volna barmelyik esti fun race-nek. Nem hittem a szememnek. Lokodesodes, kilokes, parasztkodas, levagas, minden volt amit estenkent latni a maszimon, mondhatni teljesen mint az eletben, igy nem ertem mire fel ez a hozonges :) Talan itt volt linkelve valamelyik nap pl amit a nascarosok levagnak, versenyen kivul, vagy a pitben, verekeredes, egymas autojanak dobalasa szerszammal es meg sok minden erdekeset lathattam, szoval aki suttyo az mindenhol suttyo, furcsalom, hogy a valosagban nincsenek sokkal durvabb retorziok az ilyenekkel szemben. Itt meg az ember kezebe van adva legalabb ez a tiltas, gazelveves, ha kimegy, termeszetes, hogy a nep hozong ellene, hiszen sokan a fenti kategoriaba tartoznak. Aki meg neha hibazik kicsuszik es ezert hatranya lesz, mondjuk ide szamolom magam is, inkabb kapjam meg a erte a buntetesem a tiltassal, mint, hogy nezzem, ahogy a sikant levagva hulyenek nezik az emberek a tobbieket. -
Tyuki80 #19759 Igen!Az azért nagyon vicces,hogy ha leghátulról indulva kimaradok a roncsderbiből akkor is be szoktam jönni az első 3 ba.Ami főleg poén,hogy néha ehhez még előznöm sem kell.Nem tudok azonosulni azzal a felfogással,hogy a rajtnál nagyon kéne erősködni,ellenben nálam lényegesen lassabb versenyzők olyan dolgokba mennek bele,hogy az ember csak tátja a száját.Elviszi a fél mezőnyt,majd visszakullog a pályára,tegyem fel még nyer is poziciót,majd gyök 2 vel elkezdi feltartani a többi jobb versenyzőt és ezzel újabb baleseteket generál.Érthetetlen.Ennél már csak az a jobb hogy tegnap pl valakit le akartam körözni,majd úgy "védekezett"hogy faxán beevickélt elém,leszorított stb!Mondom úgy,hogy lekörözném..
Érthetetlen,dühítő.
Szerintem ezek a dolgok csak is a rutintalanságnak köszönhető és a versenytársak tiszteletének hiánya.pl Ezért voltam anno kiakadva és ebből fakadóan kifejezetten modortalan amikor Sípos Attila kicsit megőrült és egy lotusos versenyen jól elkrt@ jó sok ember versenyét,mert neki olyanja volt.Azóta azért bebizonyította,hogy tud Ő másképp is nem is akárhogy.Erre az arcára inkább van szükség,mint a poénból a célegyenes előtt körzőzősre.Mert egymás minimális tisztelete nélkül nem működik a jó versenyzés.
-
Ugyan az mint tegnap. -
Mi lesz este? GP2őt gyakoroljam?!