| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tegnap valamelyik uj palyat nezve amirol sose hallottam, rakerestem egy futamra a youtube-on, hogy lassam megis milyen.
Nem szoktam szinte semmilyen autos versenyt nezni, (most 15 ev utan ujra f1-et neha nezek, wrc-t azert joval surubben )
Szoval valamelyik gt verseny osszefoglaloja volt. Ha nem tudtam volna, hogy ez a valosag, total elment volna barmelyik esti fun race-nek. Nem hittem a szememnek. Lokodesodes, kilokes, parasztkodas, levagas, minden volt amit estenkent latni a maszimon, mondhatni teljesen mint az eletben, igy nem ertem mire fel ez a hozonges :) Talan itt volt linkelve valamelyik nap pl amit a nascarosok levagnak, versenyen kivul, vagy a pitben, verekeredes, egymas autojanak dobalasa szerszammal es meg sok minden erdekeset lathattam, szoval aki suttyo az mindenhol suttyo, furcsalom, hogy a valosagban nincsenek sokkal durvabb retorziok az ilyenekkel szemben. Itt meg az ember kezebe van adva legalabb ez a tiltas, gazelveves, ha kimegy, termeszetes, hogy a nep hozong ellene, hiszen sokan a fenti kategoriaba tartoznak. Aki meg neha hibazik kicsuszik es ezert hatranya lesz, mondjuk ide szamolom magam is, inkabb kapjam meg a erte a buntetesem a tiltassal, mint, hogy nezzem, ahogy a sikant levagva hulyenek nezik az emberek a tobbieket.