• barcalaci84
    Na szóval: :)
    létszámban bővültünk , vezetői morálban gyengült összeségében a mezőny...
    viszont! a létszámnövekedés azért szerencsére nem csak idiótákat hozott be hanem azért komoly és jó versenyzőket is szerencsére...
    mostanában nem nagyon tudtam járni a Maszim szeróra ezért nem nagyon tudom h kik a renitensek vagy kikkel van baj... (ezért is kértem párszor h dobjon már valaki fel egy replay fájlt valahova (egy 200 MB-s replayt még fos nettel ius fel tudnátok tölteni hipp-hopp), nem az érdekelt igazán h milyen szépen megy mondjuk Alexease:)...

ha mondjátok h kikkel van baj szépen berakom a blacklist fájlba egy ideig a GUID-ját és pihen egy kicsit...eddig még egy nevet nem mondtatok....

Alexease-sel értek egyet, h gyakorlatilag 0 készüléssel is tök új kombón is lehet normálisan menni ,versenyezni ...ahogy erre sok példát tudnék felhozni akár videókkal is megtámogatva korábbról...

mindenesetre mostantól egy kombó 2 napig lesz (kiírni kiírom azért mindennap a kombót) mostmár azért van akkora a létszám hogyha valakik húzzák a szájukat az aktuális kombóra és nem jönnek , akkor is korrekt létszám jön öszze...

illetve fog ez módosulni a későbbiekben amint kiderül végre h mikor , melyik napon mivel indul majda Mastersen a Nyári tesztbajnokság végre...:)
    gondolom lesz szerverük, szervereik gyakorlásra...ha mondjuk vasárnap lesz náluk a futam , akkor hétfőn , kedden és szerdán (esetleg csütörtökön is) lesz fun race más autókkal kombókkal...legalábbis én így gondoltam a jövőt már egy jó ideje csak húzódik a dolog már egy ideje:)

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.09.08. 20:30:51