| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Tyuki80 #19759 Igen!Az azért nagyon vicces,hogy ha leghátulról indulva kimaradok a roncsderbiből akkor is be szoktam jönni az első 3 ba.Ami főleg poén,hogy néha ehhez még előznöm sem kell.Nem tudok azonosulni azzal a felfogással,hogy a rajtnál nagyon kéne erősködni,ellenben nálam lényegesen lassabb versenyzők olyan dolgokba mennek bele,hogy az ember csak tátja a száját.Elviszi a fél mezőnyt,majd visszakullog a pályára,tegyem fel még nyer is poziciót,majd gyök 2 vel elkezdi feltartani a többi jobb versenyzőt és ezzel újabb baleseteket generál.Érthetetlen.Ennél már csak az a jobb hogy tegnap pl valakit le akartam körözni,majd úgy "védekezett"hogy faxán beevickélt elém,leszorított stb!Mondom úgy,hogy lekörözném..
Érthetetlen,dühítő.
Szerintem ezek a dolgok csak is a rutintalanságnak köszönhető és a versenytársak tiszteletének hiánya.pl Ezért voltam anno kiakadva és ebből fakadóan kifejezetten modortalan amikor Sípos Attila kicsit megőrült és egy lotusos versenyen jól elkrt@ jó sok ember versenyét,mert neki olyanja volt.Azóta azért bebizonyította,hogy tud Ő másképp is nem is akárhogy.Erre az arcára inkább van szükség,mint a poénból a célegyenes előtt körzőzősre.Mert egymás minimális tisztelete nélkül nem működik a jó versenyzés.