43023
  • Alexease
    Igen, de hat nem egy ingyenes, kulsos script programmal kellene alapveto dolgokat szamoltatni, hanem engine szinten:)
    Nem lenne gondom ezzel a rendszerrel sem, mert Kunos-gazdasagos, jo ez igy, de legalabb jok lennenek es hasznalhatok. De a gyariak nagyresze szar vagy hasznalhatatlan.
  • lac coo
    Ezert felejtos az app, ha gyari ha nem, az vegulis mindegy.
    Az a biztos ami gyarioag integralva van, tesztelve jol fut, mindenkinek megvan stb.....
    Jopofa ez app lehetoseg, de nem szabad, higy a fontos dolgok erre epuljenek.
  • barcalaci84
    jó appokat kell használni , a rosszakat meg Nem használni amíg ki nem javítják...:) illetve amíg Kunosnak meg nem tetszik és be nem rakja a saját verzióját...:)
    ha Kunos rakja be a dolgokat azokat is számolni kell a CPU-dnak...a jó appok nem esznek csak max 1 fps-t ,meg nem kezdesz laggolni tőle...

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.01. 21:34:27
  • barcalaci84
    megnéztem , nem tudom miről beszélsz:) semmilyen bug nincs , legalábbis nem látom:) annyit látok h mikor lett elindítva a server magyar idő szerint...mit kavar? atöbbi meg jónak tűnik , bár nem volt stopper a kezemben:)

IR-ben is lehet azért csippenteni már ami keveset mentem vele:) de mindenképpen szerintem is a legjobb amúgy ilyen szempontból...
    amúgy az rohadt idegesítő egy valami h még amikor belém szánkáznak akkor is kapom a levonást:)
  • lac coo
    aztán meg itt anyázol, hogy kapcsoljuk ki már azt a qrva appot, mert laggol miatta a szerver :)))
  • Alexease
    Ez a python eleve gazos, nem beszelve a felmillio kulsos cuccrol. Persze mindent ossze lehet barkacsolni, de ezeket alapbol, engine-be integralva kellene tudnia 2014-ben! Nem naponta frissitgetni a bug-os kulsos cuccokat. Aztan ha valaki akar sajatot, valami masfajtat, akkor csinaljon, a lehetoseg megvan.
  • lac coo
    Aztán lassan annyi appot kell futtatni, hogy megeszi a gépet :)))
  • barcalaci84
    még jó h jónéhányukra már most is van app :) pl setup küldés, fogadás kormánygombokra rakható turbó, abs stb-re progi stb...
    a sírás megy mindenért h miért nincs ez az , közbe meg van:) ha bajnokságban gondolkozik az ember akkor még az se gond h a sok apróság nem gyárilag van...
  • lac coo
    Én csak normális onboard kamerát akarok, rátolva agyig az üvegre :)))
    Többi csak felesleges csicsa. :)
  • Alexease
    Ebbol meg akarmi is lehet. Ami miatt most komolyabb a helyet, hogy megtartottak a sajtotajekoztatot es bemutatokat. De ettol fuggetlenul, lazan csuszhatnak meg 1 honapot. Szerintem senki ne elje bele magat ebben a honapban;P Es ha megis megjelenik valami, akkor koszonjuk, tokjo es hasonlo;D
  • Jackal
    Kicsit furán fogalmaznak, azt írja google translate után, hogy 15-én lesz az 1.0-ról beszámoló azon az oldalon. Szóval még bármi lehet :)
  • Alexease
    A szerver log, es szinte minden kiiras totalisan bugos;) Nezd meg amit belinkeltel;) Neha meg azt is kavarja, hogy mikor van verseny es qual;P
    A vagasokat es a bunteteseket az iR teljesen jol kezeli. Azt kellene tovabb fejleszteni.
  • Alexease
    +
    - bill.-re es kormanygombokra konfigolhato "minden" (abs, tc, turbo stb.)
    - meretezheto APP-ok
    - kulon-kulon allithato+fov real es virtual tukrok
    - normalis kuplung
    - jatekbol allithato alap options/controller dolgok
    - a setup-ban fekero es kormanyattetel allitas
    - setup kuldes/fogadas es fix setup lehetoseg
    - normalis onboard chat
    - elore elmentheto quick-chat
    - normalis onboard es garazs gumi visszajelzesek
    + ket tucat amit mar leirtak
    + ket tucat amit meg nem :)
  • lac coo
    De legelőször valami időugrás lehetőség a játékosoknak, hogy a mezőny egyhatodánál többen menjenek végig karambol nélkül :)
  • cstibikeee
    Ha jól értelmezem akkor október 15. De lehet,h rosszul értettem a cikket.

Eurogamer.it
    Utoljára szerkesztette: cstibikeee, 2014.10.01. 21:04:25
  • barcalaci84
    milyen gyári szerver log? szerintem most is gyári a server log vagy nem igazán értem h mi probléma a server loggal :)
    box a nyakunkon mint kiderült:) és szerintem a többi nagy része is benne lesz az eddigi tendencia alapján az RC-ben...
    vágásokat meklyik szim kezeli jól amúgy?
  • neilszab
    Ákos listájához, ami még hiányzik:

- szerver replay
    - gyári szerver log
    - nézet korlátozása
    - box
    - lag normális kezelése
    - vágások regisztrációja, tisztességes kezelése
    - rajtnál kiugrás engedélyezése
    - replayek kezelése botrányos, nincs replay idő, össze vissza kell egérrel + kézzel lábbal kezelni, agyfaszt kap a VB a futam átvizsgálása közben
    - tudnám még sorolni...
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2014.10.01. 20:43:09
  • lac coo
    Spa, Ferrari video, stb....

• barcalaci84
    a serverlogból is mit ki lehet hozni 1 perc alatt a txt feltöltésével...:
    tegnapi futam számokban grafikonokban
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.01. 17:42:58
  • barcalaci84
    én erre mondom h az AC megadja a lehetőséget már most is, csak használni kell ...Kunos ezen nem fog változtatni , mert a lehetőség adott...arról nem tehet Kunos h egy 3rd party program nem kezeli a skineket...biztos megoldja majd Laci majd h az ő programjával is működjön a dolog úgy ahogy te szeretnéd...egyelőre az ő programjáéval csak booking alatti kattintással működik a dolog :) ezt lehetne akár növelni az időt,h kényelmesebb legyen...de abszolút érhető h nem foglalkoznak vele ...
    jelenleg csak akarat kérdsése h legyen e kényelmesebb ez a skinválasztósdi, de mivel tesztbajnoki így szerintem igény se nagyon van rá egyelőre...komoly bajnoksághoz a lehetőség adott skinek terén is...
    én pl azért panaszkodok már hónapok óta h miért nem lehet nevezni korábban , mert én is sokszor csak épp hazaesek q közepére:)
  • Gadfly13
    Veszett fejsze nyele... :)
    Itt most nem a mastersről és a saját rendszerükről van szó, hanem ámblokk az AC adta lehetőségekről. Sajnos ezekből arra tudok következtetni, hogy nincsenek ligás tapasztalataid, így valszeg ezért nem is tudod, mi a bajunk ezzel.
    Legyen minden úgy, ahogy korábban írtad, hogy minden be fog kerülni (idővel) és én már nyugodt leszek. ;)
  • barcalaci84
    jelenleg a prekvalnál egy félórával előtte már otthon kell lenned:)ennyi erővel lehetne a booking az a 30 perc is kattinthatsz 1-et a skin miatt:)előtte félóra meg a nevezés a serverre sorolás miatt...a 3 perc nincs kőbevésve:) de mint írtam ez a szervezőkön múlik szimplán, de nem prioritás a skinezés még így sem náluk, de ha nagyon akarjátok sírjátok ki náluk h ez márpedig nagyon fontos...
    Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.01. 15:56:48
  • bardocz
    Pont az (is) a lényege a prekvalnak, hogy nem kell a booking alatt a gép előtt lenni, így viszont kénytelen vagy ott ülni akkor is.
  • barcalaci84
    prekvalos ligánál így működik jelenleg, de ez nem Kunoson múlik hanem a "nevezős" programon...de én megértem h nem prioritás ez Barzó Lacinál...ha lesz ideje megcsinálja ha nem nem...ha nem "nevezéses" szerverindítás van akkor nem kell csinálnod semmit, bármikor lépsz fel a szerverre a saját skinedben leszel...

a "nevezéses" indítósdival meg nem fogsz beesni csak úgy qualra vagy versenyre , mert ha akkor érsz haza akkor nem indulsz:)

Utoljára szerkesztette: barcalaci84, 2014.10.01. 15:47:51
  • Gadfly13
    Igen, de csak úgy tudsz egyedi festést választani, ha prequal után a 3 perces bookingnál bookingolsz is egyet. Ha ez kimarad, akkor meg szép piros autót kapsz (vagy olyat amit nem szeretnél). :-)
    Tehát ahhoz, hogy vki egyedi festéssel tudjon menni, ahhoz ott kell lenni abban a 3 percben! Ha voltál korábban (más platformmal) ligafutamokon, akkor tudod, hogy a versenyzőket nem lehet arra kényszeríteni, hogy ott abban az adott x időben ott legyen és nyomja amit kell. :) vki akár már órákkal a futam előtt felmegy szerverre és tesztel vki meg épp beesik qualra v. futamra, mert úgy jött össze. :)
    Ne mond az, hogy a jelenlegi nem fapados megoldás! :D :P
  • barcalaci84
    olyan nehez megnyomni 1 gombot?aki akar annak egy kattintás h a saját festésével menjen...nem látom a problémát ...sokakat nem is érdekel a festés akit érdekel meg kattint egyet q előtt...csak a gondolatolvasás kellene úgy látom:)
  • barcalaci84
    nyilván csak annak jelzi a kéket akinek fent van az app...ha már ligázás szóba jött , akkor csak fel kell tetetni a versenyzőkkel és már most is működik...de mint írtam Kunos ügyesen pakolgatja be szépen lassan a modderek kis appjainak saját verzióit, úgyhogy ettől nem tartok h kimarad:)
    bár szerintem tök lényegtelen ...:)
  • bardocz
    Ahhoz még külön bookingolni is kell. Amúgy mindenki ugyan azt a festést kapja, mufellon volt 1 szürke, meg 19 piros bmw :D
  • barcalaci84
    endurance és wttc-n kiívül is van versenysorozat, mint írtam a legtöbb versenysorozatban az általad említett dolgok nélkül is megvannak az életben is sőt box nkiállás nélkül is, bár ez mostmár lesz mégis már most ...bizonyos versenysorozatokat jelenleg nem lehet szimulálni ahogy írod...egyelőre:)addig szimuláljatok más versenysorozatokat:)

a festés:) a gtr masterses mostani prekvalos cuccal is simán ráböksz a kívánt egyedi festésedre és mehetsz azzal... tényleg nem értem mi a különbség...én a rozsdással megyek majd holnap (már ha lesz időm indulni)
  • bardocz
    Az előtted haladót ne engedd már ennél is messzebbre
    De amúgy ja, attól ő nem fogja tudni, hogy le kéne húzódnia.
  • maffioso
    Ha én berakom a kékzászló appot, attól még az előttem haladó nem fogja tudni, hogy engedjen el, nem?
  • Gadfly13
    @Laci
    Gondolom észrevetted, hogy én elsősorban olyan javításokat várnék, ami (tök hülye szó), de a ligásodás feltételeit valósítaná meg. Ne az egyszerű FUN futamokra gondolj (mert arra már most jó), hanem bizonyos versenysorozatok szimulálására. pl. egy Endurance vagy egy WTCC jellegű versenyhez elengedhetetlenek azok a feltételek, melyeket felsoroltam.

"skint meg simán kiválasztod és mész az egyedi festéseddel... ezzel nem értem mi a probléma...gondolatolvasó legyen a program h milyen festést akarsz ?:)"
    Látszik, hogy nem sokat rF-eztél pl. Nem arról van szó, hogy gondolatolvasó legyen, hanem arról, hogy ha pl. én x bajnokság y csapatába tartozom és ennek a csapatnak meg van a saját festése (esetleg kasznija is), akkor csak simán rá kelljen böknöm erre az autóra és ugy megyek fel szerverre. Tudom működik ez itt is, de csak a bookingal! A Bookingot meg sztm felejtsük el, főleg ha már komolyabb ligásodásokról beszélünk. Jelenleg ezt a steam id-vel feltöltött entry list-el lehet megoldani, de ezt írtam is ill. azt is, hogy ennél jobb lenne vmi humánusabb megoldás. Nyáron ezt a maszimon az exos-al próbáltuk is, működött is, csak totál macera volt....de ha ezen nem változtatnak, akkor szerencsére ezzel a megoldással kivitelezhető. Mondjuk annyi előnye van annak, hogy így tényleg csak az megy fel szerverre, aki szerepel az id-jével az entry listen.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.01. 14:58:10
  • barcalaci84
    hát ha figyeltek , akkor láthatjátok h szépen apránként kerülgetnek bele a játékba Kunos által is a cuccok amik először appként megjelennek modderek által... de aki nem tud kékzászló nélkül élni annak van lehetőség már most is...
  • bardocz
    Ezek olyan dolgok azért, aminek alapból kéne lennie, nem a felhazsnálók által belerakva.
  • barcalaci84
    kék zászlóra van egyébként app ha jól láttam már most is... kék zászlós zöld zászlós távolságmérős appocska

sárga zászlóra meg pl a spotter is jelzi ha a sóderben áll valaki vagy csak poroszkál éppen valaki előtted...
  • maffioso
    Sajnos attol meg gecizhet a lekorozendo, mert lassabb. Valóságban is ez megy palyanapon. Rafinganak, hogy kék zászló van, elozzem meg ha birom.

Szerk.: Arra irom ezt hogy sokszor az Online resztvevok a palyanapozok szintjén sincsenek.
    Utoljára szerkesztette: maffioso, 2014.10.01. 14:37:07
  • bardocz
    Zászlószabályok: sárga és kék zászló megléte, máshol ezek azért működnek, és segítene. Bár szerintem kék zászlóra igazából semmi szükség, ha gyorsabb előzze meg.
  • Adam Jonas
    This game is more about driving, experiencing and enjoying a particular car on a particular track - it is more a driving than a racing simulator.
  • barcalaci84
    zászlószabályok: itt gondolom egy jobb büntetési rendszerre gondolsz...bár nem vagyok képbe teljesen de ez szerintem egyik szimben se működik rendesen ,hiába van benne zászló:)vagdosnak össze vissza ahogy látom...ennek kontrollárására ugyanúgy csak versenybiróság alkalmas a zászlószabályos játékokban is:)

segítségek meghatározása szerver oldalról: ez szinte biztos vagyok benne h így lesz már RC-ben is, ahogy egy-két dolog be is jött május óta, úgy ezek is bejönnek szerintem...ahogy a pit stopért is sok volt a sírás és csak beépítik már most hiába nem akrták egyelőre...

race grid ,súlybünti éjszaka , pilóta csere stb: a valóságban a legtöbb versenysorozatban ezek nnem kellenek , így szerintem nem olyan sarkallatos pontok ezek , amik nélkül azt lehetne mondani h nem lehet versenyt rendezni AC-ban...:) én is szeretnék ilyesmiket , szerintem lesz is majd, de enélkül is lehet versenyt rendezni , sőt általában enélkül zajlanak a dolgok a valóságban is a legtöbb versenysorozatban...

ütközésmodell: ez alighanem alapvetően meg fog változni, mert elvileg még nincs is :)főleg h jön a sérülés is... bár megjegyezném h május óta igen sokat változott ez is...normális netkapcsolatú embereknél jelenleg már bőven belefér egy kis test-test elleni harc, lökdösődés stb

safety car ha lesz , akkor remélem ki lesz kapcsolva mindenhol aholé rajthoz állok , mert idegesítő és tök felesleges cucc szerintem online versenyzésnél...

skint meg simán kiválasztod és mész az egyedi festéseddel... ezzel nem értem mi a probléma...gondolatolvasó legyen a program h milyen festést akarsz ?:)

parc fermé szerintem szintén olyan amit szerintem hamarosan be lehet majd állítani...
  • Gadfly13
    Ma esti program:

SZERVER: MAGYAR AC FUN SERVER (MASZIM)
    JELSZÓ: hun
    KEZDÉS: 2014-10-01 ~20:00
    |Q|R|: |10|8|
    FÉRŐHELY: 18
    PÁLYA: Brno - letöltés
    AUTÓ: Ferrari 599XX EVO