| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
én erre mondom h az AC megadja a lehetőséget már most is, csak használni kell ...Kunos ezen nem fog változtatni , mert a lehetőség adott...arról nem tehet Kunos h egy 3rd party program nem kezeli a skineket...biztos megoldja majd Laci majd h az ő programjával is működjön a dolog úgy ahogy te szeretnéd...egyelőre az ő programjáéval csak booking alatti kattintással működik a dolog :) ezt lehetne akár növelni az időt,h kényelmesebb legyen...de abszolút érhető h nem foglalkoznak vele ...
jelenleg csak akarat kérdsése h legyen e kényelmesebb ez a skinválasztósdi, de mivel tesztbajnoki így szerintem igény se nagyon van rá egyelőre...komoly bajnoksághoz a lehetőség adott skinek terén is...
én pl azért panaszkodok már hónapok óta h miért nem lehet nevezni korábban , mert én is sokszor csak épp hazaesek q közepére:)