• Gadfly13
    @Laci
    Gondolom észrevetted, hogy én elsősorban olyan javításokat várnék, ami (tök hülye szó), de a ligásodás feltételeit valósítaná meg. Ne az egyszerű FUN futamokra gondolj (mert arra már most jó), hanem bizonyos versenysorozatok szimulálására. pl. egy Endurance vagy egy WTCC jellegű versenyhez elengedhetetlenek azok a feltételek, melyeket felsoroltam.

"skint meg simán kiválasztod és mész az egyedi festéseddel... ezzel nem értem mi a probléma...gondolatolvasó legyen a program h milyen festést akarsz ?:)"
    Látszik, hogy nem sokat rF-eztél pl. Nem arról van szó, hogy gondolatolvasó legyen, hanem arról, hogy ha pl. én x bajnokság y csapatába tartozom és ennek a csapatnak meg van a saját festése (esetleg kasznija is), akkor csak simán rá kelljen böknöm erre az autóra és ugy megyek fel szerverre. Tudom működik ez itt is, de csak a bookingal! A Bookingot meg sztm felejtsük el, főleg ha már komolyabb ligásodásokról beszélünk. Jelenleg ezt a steam id-vel feltöltött entry list-el lehet megoldani, de ezt írtam is ill. azt is, hogy ennél jobb lenne vmi humánusabb megoldás. Nyáron ezt a maszimon az exos-al próbáltuk is, működött is, csak totál macera volt....de ha ezen nem változtatnak, akkor szerencsére ezzel a megoldással kivitelezhető. Mondjuk annyi előnye van annak, hogy így tényleg csak az megy fel szerverre, aki szerepel az id-jével az entry listen.
    Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2014.10.01. 14:58:10