• barcalaci84
    zászlószabályok: itt gondolom egy jobb büntetési rendszerre gondolsz...bár nem vagyok képbe teljesen de ez szerintem egyik szimben se működik rendesen ,hiába van benne zászló:)vagdosnak össze vissza ahogy látom...ennek kontrollárására ugyanúgy csak versenybiróság alkalmas a zászlószabályos játékokban is:)

segítségek meghatározása szerver oldalról: ez szinte biztos vagyok benne h így lesz már RC-ben is, ahogy egy-két dolog be is jött május óta, úgy ezek is bejönnek szerintem...ahogy a pit stopért is sok volt a sírás és csak beépítik már most hiába nem akrták egyelőre...

race grid ,súlybünti éjszaka , pilóta csere stb: a valóságban a legtöbb versenysorozatban ezek nnem kellenek , így szerintem nem olyan sarkallatos pontok ezek , amik nélkül azt lehetne mondani h nem lehet versenyt rendezni AC-ban...:) én is szeretnék ilyesmiket , szerintem lesz is majd, de enélkül is lehet versenyt rendezni , sőt általában enélkül zajlanak a dolgok a valóságban is a legtöbb versenysorozatban...

ütközésmodell: ez alighanem alapvetően meg fog változni, mert elvileg még nincs is :)főleg h jön a sérülés is... bár megjegyezném h május óta igen sokat változott ez is...normális netkapcsolatú embereknél jelenleg már bőven belefér egy kis test-test elleni harc, lökdösődés stb

safety car ha lesz , akkor remélem ki lesz kapcsolva mindenhol aholé rajthoz állok , mert idegesítő és tök felesleges cucc szerintem online versenyzésnél...

skint meg simán kiválasztod és mész az egyedi festéseddel... ezzel nem értem mi a probléma...gondolatolvasó legyen a program h milyen festést akarsz ?:)

parc fermé szerintem szintén olyan amit szerintem hamarosan be lehet majd állítani...