Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Meg most megmarad a G27 és ráaggatnak némi maradék alkatrészt, mi a fene ez , :))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Forza.
Az meg, hogy nem sikerült annyira versenyautósra hát azt magasról le...om, nem nézegetni akarom, a fogása úgy látom meg nem változott.
Aminek én személy szerint örültem volna, ha az átmérője növekszik kicsit és ehhez mérten a motor is....
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
RSR-en hol kell időt jelenteni? Hegyi felfutáson a 3 ezredes idő annyira nem reális.
Most neztem egyeb okbol FF-en, es SSL-lel szarakodik az idiota:/ Chrome, Explorer, Opera, Safari OK.
Mindenesetre láttam egy 2020-as dátumot is, gondolom eddig lehet majd kapni a G29-et.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.21. 17:51:46

Utoljára szerkesztette: Jackal, 2015.05.21. 17:52:29
Most csütörtökön kerül megrendezésre a GT bajnokság 3. futama a legendás Monzán! <#wink>#wink>
A 6 fordulós sorozat végértékelésébe a 4 legjobb eredmény számít bele, így még mindenkinek van esélye harcba szállni a bajnoki helyezésekért és az izgalmas fődíjért! A prekvalifikációt vezető Kemény Ákos megosztotta velünk a gyorskörét és a setup-ját ezzel is segítve a felkészülést, a részvétel NYÍLT, gyertek! <#vigyor>#vigyor>
Futamkiírás: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5271
Prekvalifikáció: http://www.gtr-masters.hu/prequal/AC2015_GT
Utoljára szerkesztette: neilszab, 2015.05.21. 17:32:56
Nekem is ilyen a G27, viszont betudtam annak, hogy biztos direkt ilyen, hogy ne tudd csattanásig ütköztetni a kormányt. :)
Nekem még tetszett is ez a tulajdonság (valós kocsiban is lehetne ilyen).
Amúgy elég kevés autó/szitu van, ahol 450 fokig kéne valamelyik irányba forgatni (talán még 1x sem kellett), max ETS2-ben tudnám elképzelni. :D
Utoljára szerkesztette: Gadfly13, 2015.05.21. 16:22:45
simraceseries.com
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
Egyébiránt, nálatok ha az adott autó kormányzásszöge kisebb, akkor meg is áll a határnál, vagy tovább forog, csak a program már nem reagál rá?
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2015.05.21. 15:32:38
Utoljára szerkesztette: Adam Jonas, 2015.05.21. 14:49:31
Persze, azóta ismét megmenhetett.
\"If in doubt, flat out!\"
Egyébként én nem megyek ott, mert nekem későn vannak a futamok, de a versenyek topikjaiban minden le van írva, simán meg lehet találni. Masters-fórum-AC és ott vannak.<#wink>#wink>
u.i a saját topikjában ott van: masters<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2015.05.21. 12:11:01
.: SUZUKI heart, GTi mind :.