43023
  • Tyuki80
    A tiéd már elég hosszú,ahhoz,hogy fikázzad!
    A kollégától,még nem láttuk a produktumot.
    Igazából,csak arra lettem volna kíváncsi,hogy aki leakad egy rosszabbul kinéző bokorcsoport látványánál,vajon mennyire professzionális,hardcore user.
  • Tyuki80
    Na Te meg ki a ..vagy?
    Idejössz és osztod az észt.Nem hogy játszanál! -Mondjuk velem,mert nagyon rég mentünk!
    Azt hittem van ízlésed,de ilyen igénytelen embert,hogy neked tetszik,-vagyis nem zavar a bokrok gagyisága......hát szóhoz sem jutok.
    Pedig ez a leglényegesebb!
    A bokor!Érted???!!!!A bokor!!
    Na megyek,iszom egy nyugtató teát...Habár egy trollűző tea jobban esne.
    Viccet félretéve!Nem úszod meg,hogy ne kergesselek meg!Csak mond mikor!
  • KTMNORBI
    Engedtessék nekem is hozzászólni az alábbiakhoz!
    Én pont az a felhasználó vagyok, akit rohadtul nem zavar a táj részletessége. Persze nem mondom ha választani lehetne, biztosan nem mondanék nemet egy részletesebb grafikára, de mint mondottam ez nálam annyira nem szempont. Inkább tetszetősebb nekem Assettónál a fakóbb szinek, és kevésbé kidolgozott környezet, mint sok játéknál a túlszinezett, plusz objektumokkal telerakott külvilág. Én mindíg azt veszem viszonyitási alapnak amit egy bukón+szélvédőn keresztül látnék, ami valljuk be nem lehet annyira csicsás és részletes. Ültem már veresenyautóban s emlékeim szerint Assettó közelebb áll ehhez a látványhoz, mint sok más mostani szim utánzat. Bevallom az eddigiek közül Ac-ban érzem legkevésbé, hogy ez végül is "csak" játék..........
  • lac coo
    Lehet , hogy itt csak 3 lap egy fa, de legalább fának tűnik. Főleg az autóban ülve . Semmi baj nincs ezzel, sőt...! Érdemes megállítani ahol fák vannak ....

• Alexease
    Igen, miutan betettem, rajottem hogy promo fotozas, meg kicsiben ugy nezett ki, mint ha a palya mellett allna az ember, pedig boven felette van;)
  • arty
    de basszus, eddig fm1-2-3-4-5-ben normálisak voltak a fák :(
    a CM ótókái mellett ebben nem voltak még lapraszereltek, de mostmár csak a CM maradt :(
  • GeriDoc
    Persze, hogy normális. Ez direkt ilyen sajtó esemény, hogy elkészüljenek ezek a fotók. Lassan mennek ilyenkor. A "tengerentúlon" divat, Európában nem annyira.
  • Alexease
    Hetvegen Bathurst 12 oras.
    0:25-tol, fotos, nooormaaalis?!?! Bator :P
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    igen, látom teljesen vétlen vagy a dologban, sosem vitázom olyannak aki nem akar érteni. +A való életben is találkoztam olyannak aki nekiállt fikázni a Mz-s motorost, mert az milyen szr, mert hát neki gixere van ő tudja mi a fsza.
    ..csak a való életben ilyenkor körberöhögik...és általában körbemotorozzák az Mz-s 'szrral' a MAMI kupában ... már ha egyáltalán pályára mer menni velük. :)
  • lac coo
    Nem jon be telefonon, de ha a Pista bacsi, akkor azt imadom ! :)
  • GeriDoc
    Lehet Ginger nem tudja, miről van szó, de egyébként:

Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2016.02.05. 15:14:12
  • lac coo
    Na ugye, hogy mindig igazam van ?! :))
  • Ginger17
    Nem számít... igazad van. Elnézést, hogy kérdeztem. ;)
  • lac coo
    Megmutatnam higy tolom rf2- ot, extra lowwwba, alacsony felbo tassal, azonnal ongyilkos lennel ! :))

Mit szamit az a gyoker bokor ?
  • Ginger17
    Figyi! Minden tiszteletem a tied, de legyél szíves olvasd el a #35255 hozzászólásomat, és írd meg nekem, hogy ebben hol vannak "kőkemény szavak", "elzavarás", "rosszindulat", "rosszmájúság" és "régi sérelem"? Engem csak érdekelt volna, hogy az általunk kedvelt játék készítői hová tették a szemüket és ehhez nem kell kipróbálnom a cuccot sem, ott van baszus, látom- arról írok amit látok. Te nem látod? Vagy nem szabad kérdezni? Kíváncsiskodni? Ha viszont nem lehet feltenni a kérdést, akkor miről lehet beszélgetni? Kérem az irányelveket, nem tudtam hogy korlátozva vannak a témák.

Egyébként elnézést kérek a sok offért, remélem, hogy Alex kitörli az egész diszkurzust, ha ez ennyire bántó.

... de előtte jelzem feszkó ügyben, hogy a hozzászólásomra az első reakció egy általam nem ismert, sosem látott fórumozótól egy gyakorlati "húzzak a francba" volt. Akkor kiben is van itt frusztráltság kérem szépen? Mellesleg van ott normális reakció, hál'istennek igazából abból van a legtöbb. Egyébként a feszkóra tényleg senki sem kíváncsi, ebben tökéletesen igazad van. Azt sem értem, hogy ezért miért kell pattogni?
  • b-type
    Ennek az egésznek mi értelme volt?? Eleinte még azt hittem hogy kipróbáltad nálad konzolon és láttad, hogy ilyen szr a bokor, vagy mi az...aztán leesett hogy nem, csak egy netes videót néztél és onnan minősítetted, és utána már védted az álláspontodat.
    Most komolyan mindenkit kőkemény szavakkal kell elzavarni azért hogy a saját rosszindulatát, rosszmájuságát..faxomtudjamilyen esetleges régi sérelmeit ne itt rúgja le a topikon?
    ..ha meg valaki azt se tudja miről beszél, mint most jelen esetben te, hogy konkrét legyek, mivel nem nálad futott a konzolon, akkor ugy még is mi van? Mi van az emberekkel basszus, és akkor még a multi a jó, mert emberekkel lehet játszani...és nem számít az AI, ja..ááá nekem tök jó az AI sztem, akar a tkom emberekkel játszani.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.05. 14:12:05
  • Ginger17
    Nem tudom elfogadni az érvelésed... illetve várjál!
    Ez tulajdonképpen attól függ, hogy milyen köridőt mész a Nordon! :DDD
    Vén hülye lettem én már ezekhez a vitákhoz, de legalább jókat röhögök közben.

Anno az ICR2-ben örültünk ha fa volt a pálya mellett, de hát a jót könnyű megszokni.
    Ezért sem értem, hogy nem bántja a szemüket? ...de mindegy, hagyjuk.
    Megyek NFS-ezni!
  • lac coo
    A konzolosokat sem fogja erdekelni a susnyas, valszeg be fognak pisilni az ffb tol, mert ilyet meg nem lattak :))
  • Alexease
    Ott is kenytelenek trukkozni, hiaba Forza, a HW ugyanaz mint masnak:) Ott valszeg fontosabb a jatekosoknak a 3D-s integeto kozonseg, a leghajo, meg az autopalyan uldozheto P51 :D
  • Alexease
    Eppen rosszkor volt rossz helyen a vilagitas:)))
    Szerintem felesleges ezen rugozni. Itt a PC-s reszlegen nem erdekes, osszessegeben nincs nagy kulonbseg, talan az AC jobb is erdemben, jatek kozben, autoban ulve, menet kozben (a felmilliard polygonos garazst es photomode-ot, a visszajatszast es egyebeket, amihez komoly technika kell, az felesleges nezni, olyan sose lesz az AC). Ahhoz kepest, honnan indultak, mekkora a Kunos ceg, nagyon jol osszeraktak.

Hasznalatban meg tuti jobb az AC. Az a Forza cockpit nezet eleg szar, es valszeg SEMMIT nem lehet allitani rajta. Elvezhetetlen ugy vezetni, legalabbis annak, aki komolyabb gondolja.

A konzolos verziok nem fogjak befolyasolni a PC-t, kineztre es fizikara tuti nem, ami nekunk szamit, hogy sikeres legyen akarhogy a konzolokon, az eladasok es a bevetelek miatt, hogy bzitosabb legyen a hosszutavu fejlesztes, tyartalom es az AC2;)
  • arty
    megjegyezni, hogy bizony nem valami szép a növényzet az assettoban (pláne a konzolosban) az trollkodás?!

Alex #35267 - fun fact: az fm6-ban olyan ótvar, "lapraszerelt" lett a növényzet, amilyen a forza1-ben(!) is csak helyenként volt. 24 autós mezőny ára (?).
  • bardocz

H-váltóval rendesen kuplungolva. Akkor én már fikázhatom, vagy ez még gagyi?
  • lac coo
    En most eleg loswba tolom, es meg igy is jol nez ki, ne beszeljunk hulyesegeket .:))
  • Ginger17
    Netto f...méregetés? :D Nem jó, NFS1-ben nincs benne a Nord. Én meg csak azzal tudok menni.
    De nyugi, idővel biztosan lesz egy olyan partner (szerencsésebb esetben egy lány) akinek majd megmutathatod a "tudásodat".
    Addig is gyakorolj szorgalmasan! ;)
  • Szabi #35272
    szerintem az AC nyert :D

Utoljára szerkesztette: SZABl, 2016.02.05. 11:52:36
  • Tyuki80
    Cuki vagy!Beszerzem!Nem is tűnik drága cuccnak.
    Azért egy videóval megörvendeztethetnél engem,minket,hogy milyen tempót mész mondjuk a nordon (bármivel..lehet lotus is,azt már úgy is unod) pl,de lehet spa is.
    Csak úgy kíváncsiságból kérem....
  • Ginger17
    Ja, hogy a "bevilágítás miatt"?
    Akkor ok, nem szóltam. :)
  • Ginger17

Valahol biztosan lehet kapni kedvezményesen is... ;)
  • Tyuki80
    Lehet!Én meg pont leszarom a fáidat,meg az igényességedet!Idejössz trollkodni aztán meg még meg is sértődsz.....Menjél nfs ezni mondom,az ilyen igényeseknek készül.Lehet még irányítani is fogod tudni.Billentyűzettel is tolhatod...
  • Alexease
    Azert nem olyan gazos a helyzet;) Az AC-nak (pontosabban Marco-nak) a Forza az etalon (kinezet, hasznalat), kinezetre is azt probaltak elocsalni, de persze komolyabb/hihetobb fizikaval.

Az AC-nal egy tucat ember dolgozhat (talan a kulosokkel mar kicsit tobb), mig a Forza-nal 4-500 ember ugykodik;)
    A Forza render engine, foleg hogy konzolos, 1-2 nagyagrenddel komolyabb (nem feltetlenul szebb, kiforrottabb!). A latvany nagyon hasonlo, ott van egy hatar, a kulonbseg inkabb az, hogy a Forza latvanyba, az engine miatt sokkal tobbet tudnak belepaszirozni: sok 3D-s korites, animaciok, mozgasok.

Az AC-ban eleg rugalmasan tudta a fizikat es egyebeket (FFB, fizika, AI, replay, telemetria, LOD stb.) skalazni, a PC-s megjelenes elejen-kozepen, negyedelte a dolgokat, ugy sem erzett belole senki semmit;) Tobbszor 1-1 patchben azzal nyert sebesseget, hogy ezeket vette le felere;)
    Valszeg a konzolon is le vannak huzva, de az eddigi bemutato videokat elnezve, meg a kormanyosokat is, nekik teljesen mindegy:)

Azok a bokrol a bevilagitas miatt neztek ki furcsan (amug is lapok), nem veszes, amshol sem jobb;)
    Videobol kiszedve, AC vs Forza:

Utoljára szerkesztette: Alexease, 2016.02.05. 11:16:53
  • Ginger17
    Igazad lehet.
    Egyszerűen csak igényesebb vagyok nálad.
    Puszi! ;)
    Utoljára szerkesztette: Ginger17, 2016.02.05. 11:13:40
  • Ginger17
    Jaja... anno ugyan ez volt a baja a PC-n is. Talán most a PC-n azért nem tűnnek fel ezek, mert a színeket úgy ahogy belőtték már.
    Persze az egész progiban van 3-4 fa modell... de lehet, hogy sokat mondok. :D Ezt nem tolták túl, az biztos.

Mondjuk amennyi munkaóra van benne... ez már a "pont leszarom" kategória lehetett, pedig én azt mondom, hogy a jó "környezet", úgy általában (pit rádió, közönség, vagy egy normális fa az út mentén stb) legalább annyit dobna a dolgon, mint egy jó karrier, de hát még offline pit stop sincs így hány év után is... nem is merek belegondolni... de 434db utcai Lotus, az nagyon kell. :D
  • Tyuki80
    Go play NFS!
    Ez nem neked készült.Pont!
  • arty
    valahogy az egész konzolos verza túlszaturált....
  • lac coo
    Gondolom valamit nem bir a konzol, igazabol pc re sem az az atom gyors motor.
    De az mindegy , ko zolosoknak csak a penze kell...:)

Amugy mikor piszkaltam a monitorok miatt, nekem is sikerult igy beallitanom egyszer , minden fa meg bokor ilyen lett.
  • GPx8
    Szerintem a konzol verzióról beszél.
  • lac coo
    Na mar az AC is szarul nez ki ....? :))
  • Ginger17
    Igen-igen... nyilván attól vérprofi egy szimulátor, ha sz@rul is néz ki.
    A kőkemény szimulátoros meg még ki is kapcsolja a környezetet, nehogy már bezavarjon,
    hiszen elég oda két fehér vonal közé szorított szürke csík is, amin lehet tekeregni.

Ne vicceljünk már! 2016 van.
    Nyilván nem azt várom, hogy Kunosék botanikai részletekbe menően reprodukáljanak egy bokrot,
    de ez már a qrvagáz kategória. Legalább a színe lenne hihető.
  • tobias88
    Valószínű azért kellett lebutítani ennyire, mert az autók fizikáját másképp nem bírja el a konzol. Nem erre lett tervezve...
  • Tyuki80
    az Nfs sorozatban szép fák,meg környezet van....Go!talán fóruma is van,fel tudjátok lendíteni.....