| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Figyi! Minden tiszteletem a tied, de legyél szíves olvasd el a #35255 hozzászólásomat, és írd meg nekem, hogy ebben hol vannak "kőkemény szavak", "elzavarás", "rosszindulat", "rosszmájúság" és "régi sérelem"? Engem csak érdekelt volna, hogy az általunk kedvelt játék készítői hová tették a szemüket és ehhez nem kell kipróbálnom a cuccot sem, ott van baszus, látom- arról írok amit látok. Te nem látod? Vagy nem szabad kérdezni? Kíváncsiskodni? Ha viszont nem lehet feltenni a kérdést, akkor miről lehet beszélgetni? Kérem az irányelveket, nem tudtam hogy korlátozva vannak a témák.
Egyébként elnézést kérek a sok offért, remélem, hogy Alex kitörli az egész diszkurzust, ha ez ennyire bántó.
... de előtte jelzem feszkó ügyben, hogy a hozzászólásomra az első reakció egy általam nem ismert, sosem látott fórumozótól egy gyakorlati "húzzak a francba" volt. Akkor kiben is van itt frusztráltság kérem szépen? Mellesleg van ott normális reakció, hál'istennek igazából abból van a legtöbb. Egyébként a feszkóra tényleg senki sem kíváncsi, ebben tökéletesen igazad van. Azt sem értem, hogy ezért miért kell pattogni?