| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Ennek az egésznek mi értelme volt?? Eleinte még azt hittem hogy kipróbáltad nálad konzolon és láttad, hogy ilyen szr a bokor, vagy mi az...aztán leesett hogy nem, csak egy netes videót néztél és onnan minősítetted, és utána már védted az álláspontodat.
Most komolyan mindenkit kőkemény szavakkal kell elzavarni azért hogy a saját rosszindulatát, rosszmájuságát..faxomtudjamilyen esetleges régi sérelmeit ne itt rúgja le a topikon?
..ha meg valaki azt se tudja miről beszél, mint most jelen esetben te, hogy konkrét legyek, mivel nem nálad futott a konzolon, akkor ugy még is mi van? Mi van az emberekkel basszus, és akkor még a multi a jó, mert emberekkel lehet játszani...és nem számít az AI, ja..ááá nekem tök jó az AI sztem, akar a tkom emberekkel játszani.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2016.02.05. 14:12:05