43023

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-

-
Detto. Bár a forzát kipróbálnám, de nem rakom fel a win10-et ezért. -
Engem meg a win10 se erdekel :))) -
off: hátha érdekel valakit ;) jött a forza apexhoz kormánytámogatás. dfgt tulajok egyelőre ne lelkesedjenek, a többiek többé kevésbé használhatják a szettjüket... (elég tragikus egyelőre a lista, de mégis valami) - thx totti
Utoljára szerkesztette: arty, 2016.09.06. 21:20:50 -
Miért nincs sehol banner? :) -
neilszab #38214 Kedd esti FunRace: Audi A1 S1 Quattro - Monza Junior!
Ma este a két új ingyenes tartalmat fogunk közösen meghajtani a móka kedvévért, az Audi kis méregzsákját Monza legkisebb nyomvonalán tesszük próbára. Több rövidebb futamot rendezünk egész este folyamatosan, amihez bárkinek, bármikor lehet csatlakozni! ;)
FunRace infók: http://forum.gtr-masters.hu/showthread.php?5963 -
GPx8 #38213 Off.
KartKraft Beta-t nem lehet valahonnan leszedni? Belenéznék, hogy összehasonlítsam a KRP-val. -
csokiskex #38212 Talán ez lehet a megoldás? Lassan mennem kell dolgozni, már csak holnap tudom próbálgatni.
Utoljára szerkesztette: csokiskex, 2016.09.06. 10:44:25 -
csokiskex #38211 Sziasztok!
Képzeljétek, unokaöcsémnek nyertünk eBay-en egy Thrustmaster F430-at, senki nem licitált rá, ezért 1EUR-ért a miénk lett (+posta). Lengyelországból jött, csomagolássérült/bontott volt a leírás alapján. Árulnak többet is fix áron. Karcmentes, gyönyörű, új állapotban van. Gyors ki is próbáltam, rá is jöttem miért került vissza "bontott" ként. A felfele váltást nem érzékeli. De ettől eltekintve minden más gomb működik, pedálok jók, kormány ok. Elvileg garanciás, de ezért nem éri meg vissza küldeni. Így is szinte ingyen volt. Egy dologra nem jöttem még rá AC-ban, miért csinálja azt, hogy ha egyenesen mennék, akkor dolgozik az FFB és jobbra-balra aprókat ránt a kormányon. Ha elengedem, akkor egyre durvábban, végül koppig rántja. Nekem korábban G27 volt, most T300, ezeknél ilyet nem tapasztaltam. Ez most a kormány hibája lehet vagy valami beállítás? Próbáltam finomhangolni, de annyira nem értek hozzá. Pozitívum viszont, hogy hiába csak 270 fokos a cucc, ha AC-ban 900-ra állítom, több autónál ennyi kormány elfordulás is bőven elég. Első kormánynak jó lesz neki, csak valami jó setup kellene. Ötleteket, tippeket várok. Köszi! -
El Gigante #38210 ez jó nagyon! -
Joex22 #38209 Nekem is nagyon bejön. Ha valaki nem próbálta még, akkor érdemes. :) -
Solt #38208 Belefáradtam... :) -
croatianus #38207 Persze, hogy mindegy, ha jól működik, csak ugye volt itt nemrég egy kis fingreszelés DX ügyben (is). Ahhoz jó adalék. Persze, lehet, hogy megy többfélén is, mint az rFactor. -
Ez a BTCC_T7R_MOD_V1_1 nekem nagyon bejön.
Nyilván kicsit rosszabbak a modellek mint a gyári , de elviselhető, vezetni meg nekem bejön ...
-
GPx8 #38205 Mindegy, hogy DX hányas, nagyon jó a fizikai motorja és nem is csúnya. -
croatianus #38204 Azért már kipróbálhatós. (DX8.1!
)
Utoljára szerkesztette: croatianus, 2016.09.05. 17:26:57 -
Köszi ahogy látom ez még ,,várós" -
vírusirtó? más program, ami befoglalja 1-1 pillanatra a diszket, cput, mittoménmit? :) -
Na, látod én pont ennyit tettem: elfilozofálgattam azon, hogy lehetne olcsóbb a dlc - tisztában vagyok vele, hogy a kapitalista vállalat nem jófejkedik (csak nagyon ritkán!), profitmaximalizál, ettől még nem tetszik és ettől még érezhetem lehuzásnak azt a mennyiségű dlc-t ami a játékhoz jön (pláne, hogy a konzolverzió miatt került elő a téma, ahol ez méginkább jelenség), te/ti meg érezhettek másként, ill. mindenki ki is fejthette, hogy miért érez ugy ahogy.
(dlc eladások - szerintm így a 6. pakk környékén már sejti Kunos, hogy mennyi megy el 1-1 csomagból ;) )
Bioshock2 - de nem érzed mennyire abszurd ez? még ekkora difi mellett is azt mondod, jól van ez így? hogy a rajongóra/váráslóra/támogatóra kontent-dzsánkiként kell tekinteni és ki kell szipolyozni, amennyire csak lehet? -
Ennyire azért csak nem más. Gondolom benne van a defekt is. Na mindegy. :) -
Hasselhoff72 #38199 :-D
-
Meg volt amikor ha lassan mentel nem is forgott :)) -
Nekrofil #38197 srácok, ki mivel szokta rögzíteni a videókat játékok alatt? -
A gyari tartalom es az ilyen hiba viszonya is relativ. Volt amikor hetekig ellenkezo iranyba fordult a kerek, mint amerre kanyarodott az auto;D -
Azert supped bele a betonba a felni ( meg egyebkent a gumi is ...), mert teljesen mas az aszfalt modell ami latszik es teljesen mas amint halad az auto. Amin halad az ultrareszletes , ami latszik az lowpoli igy neha a lathato a reszletesebb felett van... -
Sokan azzal szoktak elbaltazni, hogy azt hiszik, mert otthon GigaNet-uk van, akkor mehet a hatterben barmi (zene, torrrent, bongeszo), jonak kell lennie a proginak is. Pedig a legegyszerubb bongeszo ablak is bekavarhat, attol fuggoen, mi megy rajta. Ma mar szinte minden weboldal toltoget (pingelget) a hatterben, meg az egyszeru SG forum is. Es ma mar minden program szeret a hatterben futni, es folyamatosan turni a net-et (update, adat kuldesek). Es meg ott van a mobil net "problema", az otthoni wifi/router es tobb felhasznalos es keszulekes net. Ez mind folyamatosan piszkalja a routert, a modemet, a szolgaltatot. Az utobbi idokben ezerszeresere nottek a szolgaltatok apro eleresei.
Tizeneve meg lazan lehetett 512/128kbps otthoni net-en logo szerverrel tizen emberrel jatszani, hiba nelkul 2-3 orat folyamatosan.
-
Ha rF1 lenne azt mondanám rosszul van beállítva a felni mérete. Itt nem tudom hogyan működik. Meg azt sem tudom, hogy gyári tartalom-e, mert ha igen akkor a rossz felni beállítást kihúzhatjuk (legalábbis gondolom gyári tartalomnál ilyen kezdő hibát nem követnek el). -
A ping sebesség független (nagyon kis sebesség okozhat maximum jóval nagyobb pinget). Ha mondjuk egy Los Angelesi szerveren játszol, akkor az már légvonalban 10ezer km, ami 200ezer km/sec-el számolva (2/3 fénysebességgel szokás számolni) 34 ms a legkisebb ping amit elérhetsz. Persze azt a szervert nem légvonalban éred el, és ami sokkal fontosabb, a hálózat sem azonnali, így 150 alatt nem áll meg az érték. Sajnos 150-200 ms-nél már tudsz laggolni elég rendesen (20 alatt szokott jó lenni), az ugrálás meg lehet packet loss miatt is, az megint más téma 
Utoljára szerkesztette: tobias88, 2016.09.05. 09:52:59 -
El Gigante #38191 Egyik szerveren ugráltak, pingem is közel volt a százhoz, nem értem miért(124mpbs/9.3mb/s)! -
Ratrak #38190 nekem "makro lag"-ok vannak néha, offline és online is előfordul, hotlapozásnál és tele szervernél egyaránt, totálrandom, fogalmam sincs, mi váltja ki, "megfagy" a játék akár egy másodpercre is, és ott folytatja utána, ahova abban a másodpercben az adott kormány-gáz-fék-állásban kerülne az autó - csak én ebből nem érzékelek semmit. Nem idegesítő kanyar előtt-alatt, dehogy... ;) Amúgy ha épp nincs ilyen, akkor szakít a játék gyönyörűen. Mivel nem vagyok egy sumáher, nagyobb ügyet nem szoktam csinálni belőle, de azért idegesítő. Másnak van ilyen? Esetleg tipp, hogy mitől lehet, és hogyan lehetne elkerülni? -
Nagy a ping-ed; ugralnak, teleportalnak, csuszkalnak elotted az autok; szidnak mint a bokrot; bannolnak :DDD -
El Gigante #38188 Azt honnan lehet tudni hogy laggolok? -
Solt #38187 A múltkori gokartos kérdéshez: LINK
-
Thread #38186 Rosszul emlekszem, hogy volt Motegi Twin Ring AC-hoz? -
Gratulalok nekik, bar meg nem neztem, egy Tesla annyit nem er nalam, hogy az egerig nyujtozzak :)) -
goldboy #38184 Off. Legyőztük a TopGeart, erre érdemes ránézni a youtube-on -
Tudom mi az, csak poen volt;) -
En nem tudom, mondom semmi ilyesmit nem lattam meg, /vagy oreg vagyok, hogy eszrevegyem :))
Egyedul az AI miatti 99%-os cpu terhelest lattam eddig. -
Micro lag / slutter egy kifejezés (keress rá) és azért idézőjeles "micro" mert egy 1 tized másodperces beakadás minden csak nem az.
Gondolom a beakadás cpu függő is. De azért nem lehet a cpu a hibás, ha 70-90 fps-em van egyik pillanatban utána meg csatlakozik valaki a játékhoz és beakad egy kis időre. -
Jah, az lehet, akkora kocka nem vagyok :) Ha nem latom, nem tudom akkor nem letezik ! :)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2016.09.03. 15:32:37