| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
csokiskex #38211 Sziasztok!
Képzeljétek, unokaöcsémnek nyertünk eBay-en egy Thrustmaster F430-at, senki nem licitált rá, ezért 1EUR-ért a miénk lett (+posta). Lengyelországból jött, csomagolássérült/bontott volt a leírás alapján. Árulnak többet is fix áron. Karcmentes, gyönyörű, új állapotban van. Gyors ki is próbáltam, rá is jöttem miért került vissza "bontott" ként. A felfele váltást nem érzékeli. De ettől eltekintve minden más gomb működik, pedálok jók, kormány ok. Elvileg garanciás, de ezért nem éri meg vissza küldeni. Így is szinte ingyen volt. Egy dologra nem jöttem még rá AC-ban, miért csinálja azt, hogy ha egyenesen mennék, akkor dolgozik az FFB és jobbra-balra aprókat ránt a kormányon. Ha elengedem, akkor egyre durvábban, végül koppig rántja. Nekem korábban G27 volt, most T300, ezeknél ilyet nem tapasztaltam. Ez most a kormány hibája lehet vagy valami beállítás? Próbáltam finomhangolni, de annyira nem értek hozzá. Pozitívum viszont, hogy hiába csak 270 fokos a cucc, ha AC-ban 900-ra állítom, több autónál ennyi kormány elfordulás is bőven elég. Első kormánynak jó lesz neki, csak valami jó setup kellene. Ötleteket, tippeket várok. Köszi!