| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Na, látod én pont ennyit tettem: elfilozofálgattam azon, hogy lehetne olcsóbb a dlc - tisztában vagyok vele, hogy a kapitalista vállalat nem jófejkedik (csak nagyon ritkán!), profitmaximalizál, ettől még nem tetszik és ettől még érezhetem lehuzásnak azt a mennyiségű dlc-t ami a játékhoz jön (pláne, hogy a konzolverzió miatt került elő a téma, ahol ez méginkább jelenség), te/ti meg érezhettek másként, ill. mindenki ki is fejthette, hogy miért érez ugy ahogy.
(dlc eladások - szerintm így a 6. pakk környékén már sejti Kunos, hogy mennyi megy el 1-1 csomagból ;) )
Bioshock2 - de nem érzed mennyire abszurd ez? még ekkora difi mellett is azt mondod, jól van ez így? hogy a rajongóra/váráslóra/támogatóra kontent-dzsánkiként kell tekinteni és ki kell szipolyozni, amennyire csak lehet?