77
-
tomboy013 #33 Hát MR007 nekem például az a fontos hogy szépen zökkenőmentesen működjön. Mondhatjátok itt az androidról hogy az is úgy működik de igazából azok akik ezt mondják még nem fogtak a kezükben WP7-es telefont.
Ez a vízbuggyanásos felület ez miért is jó? :D Nekem egy telefon azért kell hogy szépen működjön, folyamatosan, ha rányomok reagáljon lagg nélkül. Továbbá tudjak vele fényképezni, netezni, telefonálni,chatelni.WP7 a legtökéletesebb erre. Felesleges és haszontalan érvek meg nem izgatnak. Az appok is teljesen jók amik a Marketplace-n vannak. Azoknál sincs lagg, legalábbis eddig nem találkoztam vele. -
Vers #32 iszonyat nagy lamak vannak itt a forumon veled az elen , akik keptelenek belelatni a jovobe
a wp7-es telefonon hamarosan windows fog futni, es kijelzo kozelebe kerulve atalakul egy desktop rendszerre, es futtatja az autocadet peldaul, vagy a crisist vagy photoshopot, barmit
na most gondold at ujra hogy a recskas android -amin egy ertelmes szoftver nincs es nem is lesz soha mert a hozzad hasonlo csorok sosem fognak fizetni a programokert- mekkora szerephez jut par ev mulva, elarulom : kitorolheted vele a segged
-
Araghorn #31 Majd ha egy WP7-es telefont is megkapok 10ezer Ft-ért,
majd ha egy WP7-es telefonon is lesz 3 multiboot OS, ahonnan menet közben is tudok rendszert visszaállítani és menteni,
majd ha egy WP7-esen is lesz ilyen szintű 3D-s teljesen testreszabható vizbuggyanásos felület (600 Mhz-es szingl kór procin)
majd ha a WP7-es telefon is 24 órán keresztül fogja bírni az USB-ről is tölthető aksijával egész napi PC távvezérlés, Skype, MSN és Gtalk nyúzás után,
majd ha a WP7-es telefonomra is le tudok tölteni több ezer minőségi és ingyenes alkalmazást , forráskódostul a marketből,
majd ha a WP7-esre is az összes alkalmazás beleértve a teljes operációs rendszert nyílt kódú és ezáltal átlátható és integrált trójaiaktól mentes lesz,
[b]AKKOR fogok majd elgondolkodni WP-7-es telefonon
-
#30 Az android eddigi verzioi nem igazan tudtak mit kezdeni 2 maggal, csak gyartoi beavatkozassal, ezert is van a Sony idei teljes termekpalettajan egymagos keszulek. Megis mennek szepen. Sot miota ugymond alap lett az 1 GHz-es ARMv7-es magok alkalmazasa a kozpemezonyben is, azota a mondasod mar nem igazan allja meg a helyet. -
MR007 #29 Majd a te kedvedért megfigyelem. Hátha igazad van és akkor sajnos nem lehet más mint gyorsan meg kell szabaduljak tőle, mert ciki.
Ki nem xarja le melyik folyamatosabb, nem az a lényeg tudhatnád. Ez a teló 680Mhz-n is kielégítő, nem beszélve arról hogy OKOS is. Ja és jóval olcsóbb.
A több mag meg menjen a fiatal játékőrülteknek. -
#28 Én azért nem nyilatkoznék erről olyan magabiztosan, majd meglátjuk mi lesz de mérget ne vegyél rá, hogy ez a csempés nyomiság elterjed. :D -
tomboy013 #27 Jah mert ugyebár azis annyira szépen folyamatosan működik mint az Android egy maggal -
MR007 #26 "Az a szép hogy nem kell itt 2 mag hogy szépen muzsikáljon mint az androidnak."
Csak félve jegyzem meg a symbian-nak sem kell a 2 mag! Hogy teljes legyen a kép. -
tomboy013 #25 Szerintem modernebb, igényesebb és egyedibb a tile mint az ikon, de ezen se érdemes vitatkozni, kinek mi tetszik. Úgyis ez lesz a jövő tök mindegy ki mennyire tartja most rossznak, Microsoft már rááll a win8-al, ugy el fog terjedni mint anno az ikon. Csak az új dolgokat még a kezdetekben fikázzák páran, de aztán ha elterjednek az érintőképernyők jobban, rájönnek az emberek hogy jóez. De miután lesz megint valami más már azt fogják fikázni ezt pedig isteníteni =)
sanyicks: 2-3 év múlva már tuti WP8 lesz, de addig minden WP7-es telefon megkapja az összes frissítést. Itt optimalizálnak normálisan. Az a szép hogy nem kell itt 2 mag hogy szépen muzsikáljon mint az androidnak. -
sanyicks #24 "Ha a frissítések ritkák is legalább az összes készülék megkapja(androiddal ellentétben)."
Majd ha annyi idős lesz mint az android, a wp frissítéseket sem fogja megkapni sok telefon... mert túl gyenge hozzá... -
#23 Pont az ikonos megoldás miatt (is) vennék hamarabb még egy iOS-t is mint WP-t. -
tomboy013 #22 Ezen szerintem ne vitázzunk mert én vagy iOS-t vagy WP7-et vennék, de mivel az iOS is az unalmas ikonos megoldást követi ezért inkább kihagynám azt is. De sokkal inkább az mint egy android.
Orbano: Nekem is Omnia 7-em van de én még 1 bugot sem tapasztaltam, se beakadást se scrollozás problémát sem pedig átméretezésnél hibát. Ha a frissítések ritkák is legalább az összes készülék megkapja(androiddal ellentétben). Bár nekem az utóbbi 2 hónapban 3 frissítést is felpakolt, igaz csak a Mango volt nagyobb szabású. De az hozta értékelhető szintre a WP7-et nem is csoda hogy most kezd csak majd el terjedni. -
#21 Kötve hiszem. :) -
orbano #20 1.: nincs szénné optimalizálva. van pár panelváltás, ahol beakad a program, a böngészésnél az átméretezés és a scrollozás sem mindig zökkenőmentes.
2.: nem érkeznek egyszerre a frissítések, némelyik gyárt szívott a mangóval, az LG is egy héttel később lett kész, mint a Samsung. Ráadásul baromira ritkák a frissítések, holott a rendszer tele van bugokkal. iPhone-nál az új rendszer már az X-ik patchnél tart, a M$ meg csak malmozik.
3.: az meg jó, hogy minden program fut, csak egyelőre elég szegényes a felhozatal. A gyári programok meg használhatatlanok. Bing maps? Bakker egy GPS koordinátát nem tudtam belőle kiszedni, amikkor telket mentünk nézni a Tiszához... Az e-mail kliens? Nem lehet pl. osztrályozni, jelölni az üzeneteket, nincs select all. És sorolhatnám az egyéb hiányosságokat. Ha ezekre ráfeküdne a M$, talán sikerülne. Azzal azért nehéz eladni a rendszert, hogy a people hubon a képernyő felét a PEOPLE felirat foglalja el, a többit Az ALL felirat és a pofám :D egyébként ezzel a helypazarlással speciel pont nincs semmi gond, nem ront a funkcionalitáson. A rohadalom semmire sem jó keresőgomb viszont annál inkább. Esküszöm bemegyek az egyik szervizbe és kiforrasztatom...
Ja egyébként Omnia 7 tulaj vagyok és a cégnél (szoftverfejletéssel foglalkozunk) van még vag 4 Optimus 7, szarrá vannak nyúzva.
Szóval jó meg minden a felüet, nekem az igényeimet részben kielégíti, de ez kevés. Nekem 23e forintomba fájt céges előfizuhoz, de 100 ezres nagyságrendet soha nem fizetnék érte az biztos. -
tomboy013 #19 Te hamarabb veszel WP telefont mint én még egy androidosat ebben biztos lehetsz =) -
sanyicks #18 Megint jön a "maaajd a következő frissítéssel, maajd akkor" szöveg, ez megy már mióta is? Egyszerűen igénytelen, ronda, és helypazarló ez a felület, na meg sokan tisztában vannak vele, hogy az elterjedése szépen a sokszínűség eltűnését, a kompatibilitás megszűnését jelentené, és úgy tűnik az emberek nem akarnak még egyszer abba a hibába esni mint pc-n, ahol akármennyire gyűlölöd a win-t, mást nem használhatsz, mert a kompatibilitás leépítésével, a szabványtalanítással elérték hogy wines program máson ne fusson, és rohadt nagy meló legyen ha azt akarod hogy máson is menjen. -
#17 Nem WP-re. :) -
tomboy013 #16 Jah 2-3 év múlva lehet. WP8-ra =) -
#15 Majd úgyis váltanod kell. -
tomboy013 #14 Pont így vagyok vele énis :) Hihetetlenül igényes és jól működő rendszer. Én sem váltanák már semmi másra mióta megvan au Omnia 7-em :) -
MR007 #13 +1
Nem vagy egyedül. Már rettegek a jövőtől hogyha már nem lesz symbian amit nagyon szeretek még, és az androidnak is leáldozik, akkor a jövő telefonjai közül ilyet keljen vennem vmikor ha újítani szeretnék. Számomra nem esztétikus és zárt rendszerü mobilok közül, mint az iPhone és a WP7 is. A világ jó lenne ha nem erre az irányba mozdulna el. -
NGA #12 Na ez a szép ebben, hogy különböző az izlésünk. Nekem első látásra szerelem volt az az élő csemperendszer. Funkcionális, villámgyorsan áttekinthető, és mivel ezek nem statikus elemek, azért sokkal több információt közölnek, mint bármi más rendszer. Ezt használják ki az új programok is, és ezt a rendszert fogja örökölni a Win8 táblaváltozata is. Most már, hogy belaktam a telefonom, elképzelhetetlennek tartanám azt, hogy mást válasszak. -
#11 Kötötségel nincs gond. Inkább azzal a felülettel amit ad,számomra bocs de undoritó. :S probáltam és nem birtam sehogy se megszeretni! -
NGA #10 Az jó, hogy neked bejön a droid, ennek csak örülni tudok. Mivel a wp7 rendszernek van minimálhardver követelménye, igy itt a rendszer ezekre szénné van optimalizálva. Tény, hogy zárt rendszer, és ez igen sok kötöttséggel jár, de ugyanakkor az előnyei is megvannak. Mivel a frissítés nem gyártófüggő, igy a frissítéseket mindenki megkapja. Nekem is csütörtökön érkezett meg a 7740-es frissítés. Ha valaki együtt tud élni a korlátaival (ami hasonló az iPhone korlátaival) az egy azonnal használható rendszert kap, amit nem kell optimalizálni, nem kell foglalkozni azzal, hogy mi fut a háttérben, sem azzal, hogy az adott program fut-e a telefonon, itt minden wp7 telefonon minden wp7 program fut, ami felkerült a Marketre. De mint irtam sokan nem tudják elfogadni a kötöttségét, nekik nem ajánlott. -
#9 Hátigen várni kell még.
Am nem tudom miért mondod hogy nem fagy ki..ez lehet igaz nem cáfolom de az android sem!Nem a 10e ftos telokat kel nézni.már egy 30e mai telefonon simán elfut.Valahogy nekem az android bejön.Emiat se iphone4-em van szeretem az asztal feelinget. -
NGA #8 Igazából az a baj, hogy hozzá nem értő, dilettáns emberek kárörvendenek. Csak egy dolgot nem vesznek figyelembe, hogy a Microsoftnak 57 millárd dollár készpénzvagyona van, és mivel a wp7 rendszer az Apollo frissítéssel illeszkedik bele a Windows 8 platformba, igy nem fogja hagyni, hogy a wp7 feledésbe menjen. Mivel kb 1 hónapja beszélhetünk ténylegesen wp7-ről, mivel a Mango hozta meg a népszerűséget, és ez alatt az 1 hónap alatt pl a marketben az alkalmazások számát is feltornázták 43000-re, azt kell hogy mondjam, jó úton haladnak a felé, hogy jobb alternativát nyújtsanak, mint az android az iPhone-al szemben. Jelenleg Mo-on semmiféle marketing nem indult be ezzel kapcsolatban, igy ez még a jövő zenéje. Én bevallom nem szoktam mindenféle elemzőknek azonnal hitelt adni.
Ime egy cáfolat:
"James Faucette, a Pacific Crest piaci elemzője szerint a Nokia első Windows Phone-alapú készüléke nem sokat segít a gyártó piaci részesedésének visszanyerésében, mivel szerinte a tervezett eladások elérése gyakorlatilag esélytelen. Az elemző állításának ugyanakkor ellent mondanak a forgalmazó cégek statisztikái, hiszen a Vodafone brit oldalán a fekete iPhone 4S után a második legnépszerűbb készülék a Lumia 800, melyet harmadik helyen az egyelőre csak előrendelhető ciánkék változat követ. A holland KPN szerint szintén a Lumia 800 a második legkelendőbb készülék, míg a holland viszonteladók többségénél már a készletek is kiapadtak. A brit Orange vezetője már korábban megerősítette, hogy a Nokia készüléke már az ingyenes Xbox 360 promóció beindítása előtt is gyártói előrendelési rekordot döntött, de persze a tényleges számadatokra egészen január közepéig várni kell."
Szóval várjuk meg a jövő év első negyedévét, és akkor nézzük meg milyen a helyzet. Való igaz, hogy nem állnak sorba konzumidióták, mint az iPhone-nál, de pont ez a jó benne. Szerintem igen jól fog fogyni, én is tervezem, hogy veszek. Jelenleg is WP7-es telefont használok, és baromi gyors, stabil, értelmes oprendszer. 2 hónapja használom, de ez alatt még soha nem fagyott le, és nem akadt ki, és nem kellett újrainditani. -
#7 bizonyiték?
hja h nekem van is??
olvasd el.. -
Vers #6 keresd meg a vilag legnagyobb telefongyartojat a diagramon, ja hogy nincs rajt, opsz maris borul a cucc, a windowsos nokiakat viszik mint a cukrot -
#5 aham.. ha annyira jó lenne megy egyszerű meg legjobb meg blabla..akor miért nem kel annyira senkinek?! :D hol vannak a tolongó sorok értük meg hasonló.
Egyszerű a válasz,csak 1 alternatíva semmi extrával a piac leggyengébb eleme.
Véleményem meg lehet ugye,és ugy látszik a történések engem igazolnak ;) Az meg hogy más csak beszól és nem hoz fel elennem semmit csak azt bizonyítja hogy oklevele van trolkodásból ;) na áhoj. -
Vers #4 anyad kuszkodott mikor vilagra hozott -
savoo #3 Az agyad.. :) -
#2 -
#1 Én mondtam hogy egy nagy talicska..