Továbbra is küszködik a Windows Phone 7
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elnézést kérek, ha félreérthetõ voltam. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
Erre halad a világ most ismét, erõs szerver plusz konzolok, amin belépsz rájuk.
Számos elõnnyel rendelkezik ez, nem feltétlenül csak a buszon CAD-ezni jó. Nálunk, nagyvállalatnál is már egyre inkább virtuális gépeken dolgozunk, és akkor akár otthonról is ugyanúgy tudunk dolgozni ugyanazon a "gépen" mint bent. Otthoni felhasználónak pedig nem kell folyton képeket, zenéket, videókat, dokumentumokat másolgatni jobbra-balra, a központi gépen/felhõben eltárolja 1x, aztán azt bárhol azonnal eléri, mindet.
Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/
"Azért ilyen népszerû az Androidos telefon, mert olcsó!" Ezt máshogy fogalmaznám meg, azért népszerû az android, mert az érintõs eszközök jó részén az fut; aki csukott szemmel választana egy eszközt, jó eséllyel robotos eszközt ragadna a kezébe. És az átlag user nagyjából ezt is teszi, nem érdekli, hogy nem kell hozzá iTunes, nem érdekli, hogy "szabadmarket", nem érdekli, hogy OpenSource... Érintõs telefont akar, mert trendi, kap is, androiddal. (Persze itthon lehet, hogy androidos eszközt keres, mert meg lett mondva a Telenor reklámban, hogy az jó😊) Persze akadnak olyanok is, akik szarrá berhelik, emiatt más szóba sem jöhet náluk, de nem õk húzzák a statisztikákat...
Az árcsökkenést meg majd meglátjuk, egy mostani "szemét" hardware néhány éve még verte volna az élvonalat, így fog lecsúszni az 1 GHz-es CPU is az alsó kategóriába, már röhögõgörcsbe tör ki egy-egy butább fandroid egy ilyen paraméter láttán. És a WP7 már ilyen eszközön is remekül fut, MS etéren kivételesen nagyot alkotott...
/*WTF?!*/
Ez az adat honnan jon? Kaphatnek valami linket? Amit en talaltam eddig, az $15-rol beszel. Ez mondjuk realisnak is tunik, De, hogy tobb szaz usd lenne? Ez eleg legbolkapott szerintem.
A wp7 rõl csak anyit, hogy annakidelyén ez is elég korlátozott volt, nemtudom ez menyiben változott azóta?
A felülete meg érdekes, nekem tetszik mert nem olyan mint minden más telefonon.
Nagyon szép, meg jó az ötlet, de az emberek 90% a egyszerû feladatokra használja a mobilját.
Nem fog se xp-t futtatni se rendereltetni, telefonálás, sms, FB, Twitter, Skype,E mail, játék, némi böngészés.
Ha ezeket tudja akadásmentesen, akkor már a tömegek veszik.
ja hogy azt nem tudsz? :XD
azt latom hogy bejon a windows asztal , es itt meg is all a tudomanyod, de a hulyeknek vagizhacc ilyen baromsaggal, aki ert hozza meg kirohog
Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?” (McSzéchenyi)
majd csak 2012-ben jelennek meg az ilyen uj gyorsabb wifivel rendelkezo gepek, amire egyebkent a microsoft is epit, mert futhat a win8 a telefonodon, a tabladon , az xboxodon, az asztali pc-den , a notebookodon, es a szerveren is, barmilyen formaban akar direct akar tavolrol
pl: otthon a tabladon autocadezni akarsz, rakapcsolodsz a otthoni szerveredre es a 4 videokartya a 10 teraflopsaval hihetetlen mennyisegu eroforrast biztosit, ugy hogy a tabla fogyasztasa minimalis, elinditod a renderelest es elindulsz a munkahelyedre, az otthoni szervered rakapcsolodik a Azure cloudra, es a tobb millio teraflopsaval kirendereli szamodra a szukseges videokat,
mire a munkahelyedre erkezel, mar rendelkezesedre allnak a bemutando anyagok, a munkahelyeden rakapcsolodva az ottani szerverre, es a kozelben levo 300 inches kijelzore, eloadast tartasz a keszulo projectrol
fuggony
na ezt csinaldf utana a szaros androiddal te nyomorek
Ha a valóság elől álomvilágba menekülsz, ne csodálkozz, ha csalódás ér, amikor a valóságra ébredsz.
Elop is mehetne már oda!
Kár hogy oda a feeling a varázs mit régen képviselt, és amit már csak kevesen látnak el náluk/akár N9 is ami legalább egyedi/. De azért még nem halt meg teljesen.....
Az extra tudást hagyjuk, valamiben jobb, valamiben rosszabb, kinek mire van szüksége.
Ez nem vélemény. Vélemény az, hogy neked nem tetszik... Attól még nem pocsék.
Az új funkciók jelentõs része a táblákra való optimalizálással kapcsolatos, ez nem azt jelenti, hogy az egész win8 a táblákra lett kitalálva. A régi funkciók ugyanúgy megmaradnak továbbfejlesztve. De mivel az már eléggé kiforrott, nyilván nem ez van a középpontban.
Én nem mondtam senkinek, hogy ne vegyen WP7-es telefont, hanem leírtam a véleményem, ellentétben veled, aki rögtön elkezdtél személyeskedni...
A wp7 felülete sem pocsék, nagyon is jól meg van tervezve. Egyéni problémád, hogy nem tetszik. Másoknak meg igen, de nekik kell megvenni, nem neked.
Segítek a helyes sorrendben:
1. beindítod az agyad
2. utánanézel dolgoknak az interneten, hogy ne faszságokat beszélj
3. gondolkozol
4. jöhet a hozzászólás
Te egybõl a 4-gyel kezded...
Mar most is windows fut rajta, de egy agyonbutitott valtozat. Majd a wp8-as fog esetleg desktop funkciokat tamogatni. Ellenben a legbutabb 2.x-es android a leg low end-ebb hardveren is kepes desktop vagy akar szerver os-kent mukodni es fut rajta minden felsorolt program. Es nem holnap, hanem ma, mivel az android egy sima linux, kiegeszitve a google feluletevel. A windows phone-ok nem tudnak desktop windows-os alkalmazasokat futtatni (mondjuk flash-eseket sem), mig egy android-os telefon akar egy komplett windows-t is elindit.
http://www.youtube.com/watch?v=e30hCx6LrnQ
Szoval ha nagyon muszaly android alatt akar a wp7-es is elfut app-kent, forditva nem igazan...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
És a WP7 felülete igenis pocsék. Az meg, hogy ez lesz a Win8ban, hát letojom, mert nem fogok rá váltani. Nem fogom tapicskolni a tõlem 1 méterre lévõ monitoromat, mert 5 perc múlva begörcsölne a kezem... Az meg, hogy ha a WP7es telefon monitor közelébe kerül és Photoshop meg Crysis, hát iszonyat jót röhögtem. Pár ember durván álomvilágban él. De nem baj, nemsokára nem az lesz a legnagyobb bajuk, hogy milyen oprendszer fut az "okos"telefonjukon.
Nekem csöves wildfire-öm van, és bõven ki van használva szinte az összes funkciója, és nagy átlagban elmegy 4-5 napot akksiról, és akkor mindenre használtam a GPS-tõl kezdve a fényképezésen át a netezéstõl a zenehallgatásig. Ez egy átlag eredmény, persze ha egész nap megy a GPS, és közbe szórja a netet wifin, akkor este már õ is sírva könyörög a töltõért. Ha pedig tényleg csak telefon/levelezés/zene/netre használom, akkor lazán eldöcög egy hétig is. És én még ezt is kevésnek tartom, van egy most már közel 7 éves SE w300i telóm, az is átlag zenehallgatással napi 30-40 perc beszélgetéssel bõven egy hét felett megy akksiról (persze sose töltöttem rá napközben, csak ha sikítozott a töltõért).
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
11Q4, és 12Q1 lesz ami valóban megmutatja, milyen a piaci fogadtatás, mert most jelentek meg ezek a telefonok, most kezdte csak el teríteni a Nokia is.
Ez a vízbuggyanásos felület ez miért is jó? 😄 Nekem egy telefon azért kell hogy szépen mûködjön, folyamatosan, ha rányomok reagáljon lagg nélkül. Továbbá tudjak vele fényképezni, netezni, telefonálni,chatelni.WP7 a legtökéletesebb erre. Felesleges és haszontalan érvek meg nem izgatnak. Az appok is teljesen jók amik a Marketplace-n vannak. Azoknál sincs lagg, legalábbis eddig nem találkoztam vele.
a wp7-es telefonon hamarosan windows fog futni, es kijelzo kozelebe kerulve atalakul egy desktop rendszerre, es futtatja az autocadet peldaul, vagy a crisist vagy photoshopot, barmit
na most gondold at ujra hogy a recskas android -amin egy ertelmes szoftver nincs es nem is lesz soha mert a hozzad hasonlo csorok sosem fognak fizetni a programokert- mekkora szerephez jut par ev mulva, elarulom : kitorolheted vele a segged
majd ha egy WP7-es telefonon is lesz 3 multiboot OS, ahonnan menet közben is tudok rendszert visszaállítani és menteni,
majd ha egy WP7-esen is lesz ilyen szintû 3D-s teljesen testreszabható vizbuggyanásos felület (600 Mhz-es szingl kór procin)
majd ha a WP7-es telefon is 24 órán keresztül fogja bírni az USB-rõl is tölthetõ aksijával egész napi PC távvezérlés, Skype, MSN és Gtalk nyúzás után,
majd ha a WP7-es telefonomra is le tudok tölteni több ezer minõségi és ingyenes alkalmazást , forráskódostul a marketbõl,
majd ha a WP7-esre is az összes alkalmazás beleértve a teljes operációs rendszert nyílt kódú és ezáltal átlátható és integrált trójaiaktól mentes lesz,
AKKOR fogok majd elgondolkodni WP-7-es <#falbav>#falbav> telefonon <#taps>#taps> <#idiota>#idiota>
<#eplus2>#eplus2>
One Vision. One Purpose.
Ki nem xarja le melyik folyamatosabb, nem az a lényeg tudhatnád. Ez a teló 680Mhz-n is kielégítõ, nem beszélve arról hogy OKOS is. Ja és jóval olcsóbb.
A több mag meg menjen a fiatal játékõrülteknek.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Csak félve jegyzem meg a symbian-nak sem kell a 2 mag! Hogy teljes legyen a kép.<#mf1>#mf1>
sanyicks: 2-3 év múlva már tuti WP8 lesz, de addig minden WP7-es telefon megkapja az összes frissítést. Itt optimalizálnak normálisan. Az a szép hogy nem kell itt 2 mag hogy szépen muzsikáljon mint az androidnak.
Majd ha annyi idõs lesz mint az android, a wp frissítéseket sem fogja megkapni sok telefon... mert túl gyenge hozzá...
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)