525
Legend of Grimrock - A négy tagú, finn Almost Human Ltd. játéka
-
meteoreső #445 ne felejtsetek leesni 9. en ... megéri -
aloa #444 Én is ott tartok. Pont egy vasajtóval birkózom, hogy kinyíljon. Ahogy elnézem, már bőven van játékidőm benne. Szeretek minden zugot átnézni, meg néha megállni tápolni egy kicsit a karaktereket. A kék dínók pont jók rá ezen a szinten. -
#443 Én is játszom. Szívok a 9 szinttel...2 napja... -
#442 A játék megjelenése után két nappal elutaztam két hétre, így csak majd vasárnaptól tudom folytatni a második szintről. Addig nem is nagyon merek benézni a topicba (vagy csak óvatosan), nehogy spoilerezzenek. Szóval részemről még bőven lesz játékidő. ;) -
aloa #441 Vagy csak mindenki játszik :) Én legalábbis azóta is tolom, ahogy van időm és próbálok a fejtörőkre magamtól rájönni.
Nagyon jó kis játék. Remélem lesz folytatása. -
meteoreső #440 hú de leállt a fórum
úgy látszik eddig tartott a játékidő... -
#439 Aludtál benne? Vannak azért ott monológok :) -
meteoreső #438 A wizardry-ban BLOB-nak hívták, de én csak pudinglényeknek nevezem őket. -
#437 Első dolgod legyen megszerezni a világító varázslatot és nem kell fáklya. -
joshsword #436 :D zöld pudingok :D Azok az ogrék szaglónyílásából kipottyant zselék :D
Ha jól emlékszem ezeket Ozzy -nak szokták nevezni. -
meteoreső #435 Biztos hogy úgy lesz hogy viheted tovább.
Kiegészítőket nem alap karikkal szokták kezdeni.
Játszom ezt a Toorumot egyedül de hát elég nehéz kijátszani.
Ha egyszerre vagyok harcos és varázsló az oké de hova teszem a fáklyát akkor?:)Legalább ennyi könnyítést tehettek volna hozzá...
Egy varázsló egy szem magában hát az azért elég gyenge
pihensz állandó jelleggel.
-
Renegade #434 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!tudtátok, hogy a 3. szintről 2 lejárat is van? Az egyik egy secret helyről nyílik, ahol atom dúrva zöld pudingok laknak. Beszarás, kb mint a játék legelső szobájában a titkoajtó :-) -
joshsword #433 Az lenne jó, ha a karaktereket majd tovább lehetne vinni a következő játékba vagy kíegészítőbe (ha terveznek ilyeneket) Szvsz én egy real minimapnak is örülnék :) kicsit gyorsabban lehetne mozogni. Értem én az old school-t, valamikor én is rajzolgattam a térképet és szeretem is csinálni.
Jó a patch. Sokat könnyít a kezelhetőségen. -
meteoreső #432 Hát mondjuk nem Easy be kellett volna végig nyomni.
Azt lelkes gyerekeknek találták ki.
Emlékszem a stalkerben az anomáliák semmit nem sebeztek easy ben...
naja az úgy egy másik játék...
Annyira nem gyakoriak az ilyen típusú játékok hogy végig kelljen rajta rohanni. -
gombabácsi #431 Megvettem (honlapjukról), megérte, jó game.
Jók a fejtörők, a harc, meg minden. Letisztult, klasszikus játékmenet.
A grafika tök jó, bár nincs sokminden benne (néhány fal fajta, pár tucat ellenfél), de pont ezért, mert ami van az tök igényes. Szörnyek között van pár nagyon ötletes (pl gombák).
Easy-ban nyomtam végig, 15 óra volt kb.
Amit nagyon hiányoltam viszont az a sztori. Kb. semmi sztori nincs benne... :( Nem vártam hosszú szövegeket meg ilyesmit, de valamit...
Volt pár bosszantó feladat, de érdekes módon egy kis gondolkodással azokat is meg lehetett elég könnyen oldani, még akkor is ha ügyességi részek voltak. :) -
#430 Most is 3300Ft a játék... (Steam-en 11€) -
joshsword #429 Látszik, hogy az 5. szinttől szinte csak daráltam a játékot. Visszamentem a 2. szintig, hogy összeszedjem az kincstári tárgyakat. Egy csomó titkos helyet találtam, sok kapcsoló mellett csak elszaladtam :)
Egyébként én az a típus vagyok, aki kipróbál egy játékot, ha jó akkor megvárom, hogy lemenjen az ára 2-3-4 ezerig és csak akkor veszem meg. Ez nagyon jó játék, de a Pay pal-os számlámon 12 dollár van :( ráadásul olyan régen használtam, hogy már azt se tudom, be tudok-e lépni rá. -
#428 Pontosan, ingyér nem osztogatják. -
joshsword #427 A v1.1.4-es patch-et csak akkor tudom letölteni, ha megvettem a játékot? -
#426 Lehet, én az 5. szintet kezdtem most és van 7 üvegem -
aloa #425 Köszi a válaszokat. A tárgyakat én a "save"-kék kristály közelében szoktam eldobálni, mert ott könnyen megtalálom, ha mégis kell :)
Másik gondom, hogy van egy rakás növényem, amiből lehetne főzeteket készíteni, de üvegem csak három van. Azt lehet valahol még szerezni? -
#424 Ja, csak visszavonták és csak ma délután aktiválták újra. -
#423 1. gamenek -> játéknak
2. lesznek DLC-k, mod-ok és lesz majd folytatás, köszönhetően a nagy sikernek. Lásd hivatalos fórum. -
#422 Retek Steam-re már tegnap este megérkezett a javítás, lásd #384. -
duke81 #421 egy jó editorral és 2-3 kreatív fejlesztővel simán meg lehetne oldani! -
duke81 #420 Remélem lesz folytatása a gamenek! vagy expansion, úgy +70-80 szinttel! :) -
jocika #419 Köszönöm, megvan. -
#418 Na, ahogy kimondtam, már tölt is 700 megát lefelé. -
#417 Már alig várom, hogy a retek Steamre is megérkezzen a javítás. Mindig a Steamesek szívnak. -
#416 Töltsd le újra gog-ról, 1.1.4-et kapod. Steam-en is a teljes játékot töltötte újra. Előtte nyomj uninstall-t. -
meteoreső #415 309.es hozzászólás Sheltem
"Mindenképpen tartsatok meg magatoknál 3 fáklyát, skullt, 2 rock-t,1 bone necklacet, legalább 1 nyílvesszőt(mindegy milyet), mert később szükség lesz rájuk."
-----
ez mindenképpen kell majd koponyából több is található a játék folyamán
ami tápos dolgot ad: piros gem -
jocika #414 Állítólag van javítás. GOG-osok honnan szerezhetik be? -
olompumpa #413 és hány csont nyaklánc kell ... mert kb egyre emléxem amiről tudom, hova tehettem nehezéknek ,?? :((( -
olompumpa #412 nem mondod komolyan hogy kellene a csont nyakláncok?? vááá hát honnan a hátamból tudjam , hol hagytam el őket :( ez szerintem orbitális hibája a játéknak -
meteoreső #411 Igen picit érdekes hogy karddal nem éred el az ellenfelet hátulról de pusztakézzel meg igen :)))
aloa :
Semmit nem kell őrizgetni a játékba, nincs bolt,, minden feles terhet eldobhatsz... (dárdák , pajzsok) sok feladat csak terheletlenül oldható meg.
Minden szint elején mentsetek és akkor nincs ilyen hogy ezt azt elhagytam..
Ami fontos a csont nyakláncot bár semmi hatása ne dobjátok el.
van 5 kincs a játékban (pl arany sárkány)eldugva de azok sem kellenek a végigjátszáshoz feltétlenül...
A koponyákat add a minotauruszodnak ha felvetted vele a koponyákért +3 erő képességet az elején, ha nem akkor csak egyet tegyél el belőle...
a kék gemek nem kellenek máshova, viszont a pirosat ne felejtsd ott..
pár kő meg fáklya mindig legyen nálad -
Skill #410 nem úgy van , hogy hátsó sorból nem lehet közelharcos dolgokat csinálni? -
#409 -
joshsword #408 a két kicsi kék kő, amit az egyik szoborarc szemeinek használtál, már nem kellenek később. -
olompumpa #407 komolyan megörülök - valahova leraktam a köveimet és csak egy maradt -ezért nem tudom megcsinálni azt a feladatot, amikor két követ kell dobni északra meg keletre... van valakinek ötlete hogyan tudnék követ szerezni -- amugy a 9. szinten kolbászolok -
aloa #406 Sziasztok! Találtam néhány tárgyat, amivel nem tudom, hogy mit lehet csinálni. Ezért nem tudom, hogy érdemes-e hurcolásznom, vagy nyugodtan eldobhatom. Van néhány koponyám, aranytárgyam, Toorum papírjai. Ezek mire jók, kellenek a játék folyamán? De meg van még az a szem is, amit az egyik kőfejbe kellett rakni (miután kinyílt az ajtó felvettem, hátha még kell :))