Legend of Grimrock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi a válaszokat. A tárgyakat én a "save"-kék kristály közelében szoktam eldobálni, mert ott könnyen megtalálom, ha mégis kell 😊
Másik gondom, hogy van egy rakás növényem, amibõl lehetne fõzeteket készíteni, de üvegem csak három van. Azt lehet valahol még szerezni?
lostprophet
Ja, csak visszavonták és csak ma délután aktiválták újra.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

MerlinW
1. gamenek -> játéknak
2. lesznek DLC-k, mod-ok és lesz majd folytatás, köszönhetõen a nagy sikernek. Lásd hivatalos fórum.

[merlinw.org]

MerlinW
Retek Steam-re már tegnap este megérkezett a javítás, lásd #384.

[merlinw.org]

egy jó editorral és 2-3 kreatív fejlesztõvel simán meg lehetne oldani!
Remélem lesz folytatása a gamenek! vagy expansion, úgy +70-80 szinttel! 😊
Köszönöm, megvan.
lostprophet
Na, ahogy kimondtam, már tölt is 700 megát lefelé.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

lostprophet
Már alig várom, hogy a retek Steamre is megérkezzen a javítás. Mindig a Steamesek szívnak.

MerlinW
Töltsd le újra gog-ról, 1.1.4-et kapod. Steam-en is a teljes játékot töltötte újra. Elõtte nyomj uninstall-t.

[merlinw.org]

309.es hozzászólás Sheltem
"Mindenképpen tartsatok meg magatoknál 3 fáklyát, skullt, 2 rock-t,1 bone necklacet, legalább 1 nyílvesszõt(mindegy milyet), mert késõbb szükség lesz rájuk."
-----
ez mindenképpen kell majd koponyából több is található a játék folyamán
ami tápos dolgot ad: piros gem
Állítólag van javítás. GOG-osok honnan szerezhetik be?
és hány csont nyaklánc kell ... mert kb egyre emléxem amirõl tudom, hova tehettem nehezéknek ,?? 😞((

nem mondod komolyan hogy kellene a csont nyakláncok?? vááá hát honnan a hátamból tudjam , hol hagytam el õket 😞 ez szerintem orbitális hibája a játéknak

Igen picit érdekes hogy karddal nem éred el az ellenfelet hátulról de pusztakézzel meg igen 😊))
aloa :
Semmit nem kell õrizgetni a játékba, nincs bolt,, minden feles terhet eldobhatsz... (dárdák , pajzsok) sok feladat csak terheletlenül oldható meg.
Minden szint elején mentsetek és akkor nincs ilyen hogy ezt azt elhagytam..
Ami fontos a csont nyakláncot bár semmi hatása ne dobjátok el.
van 5 kincs a játékban (pl arany sárkány)eldugva de azok sem kellenek a végigjátszáshoz feltétlenül...
A koponyákat add a minotauruszodnak ha felvetted vele a koponyákért +3 erõ képességet az elején, ha nem akkor csak egyet tegyél el belõle...
a kék gemek nem kellenek máshova, viszont a pirosat ne felejtsd ott..
pár kõ meg fáklya mindig legyen nálad
nem úgy van , hogy hátsó sorból nem lehet közelharcos dolgokat csinálni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

a két kicsi kék kõ, amit az egyik szoborarc szemeinek használtál, már nem kellenek késõbb.
komolyan megörülök - valahova leraktam a köveimet és csak egy maradt -ezért nem tudom megcsinálni azt a feladatot, amikor két követ kell dobni északra meg keletre... van valakinek ötlete hogyan tudnék követ szerezni -- amugy a 9. szinten kolbászolok

Sziasztok! Találtam néhány tárgyat, amivel nem tudom, hogy mit lehet csinálni. Ezért nem tudom, hogy érdemes-e hurcolásznom, vagy nyugodtan eldobhatom. Van néhány koponyám, aranytárgyam, Toorum papírjai. Ezek mire jók, kellenek a játék folyamán? De meg van még az a szem is, amit az egyik kõfejbe kellett rakni (miután kinyílt az ajtó felvettem, hátha még kell 😊)
megvan van a teremben egy kapcsoló 😞(( vááá hát ebben nem volt nagy koncepció

ornate key, bocs

segítség beragadtam Level 9: Goromorg Temple I nem tok tovább jutni. megvolt a Outer Sanctum teleportáls - aahova leesek majd azt a feladványt nem tom megcsinálni mert nincs nálam 2 rock!!! csak 1 váááá ez milyen már. utána teleport vissza megvan a poison cloudos orient key , de most hogyan tovább ? Outer Sanctum bezárva -kulcslyuk sehol, az egyetlen értelmes teleport (a 3 közül) meg megint a poison cloud-os részhez dob vissza.

gandrus
Nagyon jól tetted! Kíváncsi vagyok, mit válaszolnak. Én azért reménykedek. 😊

Bár nekem már az is elég lesz egyelõre, ha tudok vele majd játszani, mert 2 délután volt rá egy kis idõm, második szinten tartok, aztán utaztam haza két hétre, és csak utána tudom folytatni. :S

lostprophet
Biztonság kedvéért rákérdeztem, azért szerintem magukkal nem akarnak kicseszni.

Azért egy karakterrel nehezebb lehet végig vinni jóval.
Nem lehet pajzsod sem ha egyszerre vagy varázsló meg harcos...
alig bírsz cuccot vinni az megfelel egy extra hard-nak bõven.
lostprophet valóban nem a grafikától szeretjük az ilyen játékokat.
Szerintem az hogy megtiltsanak egy játékban a honosítást elég butaság.
Ha már nincs pénze rá oké de akkor engedje, ezzel csak a warezt fogja elõsegíteni szerintem.
Pontosan !!! Semmi köze a varázslóhoz.Varázsló nélkül is kivitelezhetõ a történet.Toorum a rejtett karakter pl. Vándor/Ranger és egyedül tudsz vele menni.Mire rájöttem hogy ugyanúgy elsõ sorba kell állítani hogy a kézifegyverek sebezzenek, már a 2. pályán voltam 😊))

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

lostprophet
Na, most kivételesen mondom, hogy nyaljon sót az Almost Human. Megnyílt a Modding szekció a hivatalos fórumon, erre meg kiírtak egy hosszú listát, hogy mit lehet és mit nem moddolás címén. Nem terjeszthetjük a lua fájljaikat semmilyen formában (ami a játék szövegeit tartalmazza), na kösz b..g.

Laza
Én a japó vonalon a King's Field sorozatot szerettem. Annak is a 4. része PS2-n már nagyon jól nézett ki. Imádtam, nagyon hangulatos volt.

http://www.youtube.com/watch?v=DjZA_2c1BzM&feature=relmfu

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Fpocok
Spoilert használjatok már bszki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Az a bot akkor jeleni meg, ha sötétség van, vagyis le kell szedni a fákláyt. Szerintem ennyi.

hogyan szerzed meg varázsló nélkül a fõgonoszt sokkoló botot ?
Minek neked egy dark orb?

és felrakod a polcra ?😊))
amúgy az a legjobb felállás ami a képen van valóban
csak akkor azt nem értem miért engedik hogy mágus nélkül elindulj ha nem lehet nélküle végigjátszani...
hacsak nincs valahol egy dark orb...
Sceleton
Nagyon komoly. Izzítom a nyomtatómat.

Est Sularus oth Mithas!

MerlinW
Aki szereti polcra rakni a játékokat:

[merlinw.org]

Sceleton
A puszta kezesesség amúgy nagyon komoly. De mágus nélkül hogyan jutott oda be??? 😊

Est Sularus oth Mithas!

MerlinW
1.1.4-es patch javításai:

- vsync is enabled by default
- borderless windows are no longer topmost
- pressing ESC closes character sheet
- fixed unlimited frost arrow exploit
- improved display resolution auto-detection at first launch
- fixed a couple of typos and broken english
- removed check that disables high texture resolution setting when running low on video memory (some graphics drivers seem to report available video memory incorrectly)
- quick save/load
- volume sliders
- to avoid confusion autosave & quicksave slots can’t be renamed anymore
- adjusted gui layout and camera fov so that user interface elements do not overlap with important screen areas on non-widescreen displays
- invert horizontal mouse option
- camera bobbing option (only available by editing the config file manually)
- configurable tooltip delay (only available by editing the config file manually)
- frame rate limiter (set to 120fps but can be changed by editing the config file)
- custom character portraits
- bug fix: very long map marker notes without spaces in them causes the automap to crash
- bug fix: editing a map marker that is on the same exact spot as a marker on the other map page edits them both at the same time
- bug fix: map labels are sometimes drawn partially underneath map symbols
- bug fix: topmost menu item doesn’t work reliably in high resolutions such as 2560×1440
- bug fix: wall text translations are not dismissed when right-clicking
- bug fix: inanimate objects can be backstabbed
- bug fix: projectiles go through doors in some very rare cases
- bug fix: saving the game crashes if all save game slots are full and the autosave slot is deleted or unused
- bug fix: Fighter’s Challenge doesn’t open if there’s an item in front of the door (only applies to new games, existing save games still have this bug)
- bug fix: saving the game just after the end fight creates a corrupted save that can lead to crashes and the end sequence not getting triggered correctly
- bug fix: auto pickup doesn’t pick up the correct amount of ammo in some rare circumstances
- bug fix: standing on stairs and turning with the mouse, followed by a turn using q/e keys is buggy
- bug fix: when a monster is damaged, experience point text sometimes (very rarely) flash in a square where a monster has been killed
- bug fix: trying to load a save game that has just been deleted manually from the file system (e.g. in Windows explorer) crashes the game

[merlinw.org]

Végülis bármeddig fejlõdhetsz mert vannak újratermelõdõ lények meg helyek.
De a fõ hogy a nagyobb fireball meg a tûzgömböd meglegyen úgy már nagyot zúz egy fireball... azt is csak véletlenül vettem észre hogy a kék gömb meg folyamatosan világít fáklyákat el lehet felejteni
aki a 9 . szinten van feltétlenül essen le a lyukba a 10 re mert ott van a játék legerõsebb páncélja és ráadásul egy egyszerû feladványt kell csak érte megoldani.
Tudjátok mit láttam neten ? egy videót amiben 4 pusztakezes minotaurusszal játszottak...
ez azért vicces bár hatékony mert varázsló nélkül nem tudod végigjátszani a játékot 😄
Sceleton
Elõször én is eldobtam... 2 óráig kerestem... 😊

Est Sularus oth Mithas!

Egyébként, ki meddig fejlõdött fel a végére? Nekem 13 szintûek a karaktereim. De egy másik fórumon olvastam olyat, hogy volt akinek 16? Lehetséges? Folyamatosan a 6 szinten harcolt? Elég sok idõ annyi xp-t összeszedni.
MerlinW
Hoppá, Steam tölt egy 600MB-os patch-et😊

[merlinw.org]

kösz, már valahol eldobtam 😞 most kereshetem...
Harcos küldetés (6os szint):
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utalást kapsz a pergamenben hogy egy rúna vésett jel van a falon a 14 es ponton.. megnyomod kinyílik egy lejárat a 7es szintre.
Viszont ehhez már rendelkezned kell a NEX kardjával amit elõtte a 18 as ponton megtalálhatsz (hátizsákodba kell hogy legyen enélkül nem sikerül)
Na visszamentem a szinteken kutakodni 😊 A Fighter's Challenge hogyan nyílik ki?
igen 😊
Nekünk európaiaknak a japán mangát bizony szokni kell 😊))

Sheltem
Beletekertem.

Világoskékhajú kisfiú az egyik karakter. 1mp et néztem a videóból...<#falbav>

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Talán a videó többet mond:
Létezik Wizardy 9... <#finom>

Írd be a google képkeresõjébe wizardry 9 meg fogsz lepõdni 😊
Létezik...

Wizardry: Labyrinth of Lost Souls néven kiadták(PS3)
PlayStation Network exclusive game !

vagyis sajnos csak ps3-ra létezik és mivel japánok készítették fõleg japánoknak ezért elég mangás de akinek van PS3 egy próbát megér.
én jómagam PSP-n az elmúlt pár évben jópár dungeonos játékkal játszottam és kb 40 körökre osztott RPG vel ami legnagyobb sajnálatomra PC-n a dínók sorsára jutott holott úgy érzem lenne rá igény..
vagyis létezik a mûfaj csak elment másfelé.
Igaz ilyen igényeset mint a Legend of Grimrock máshol nem láttam !
Gratula a fiúknak kivégezve a fõszörny jöhet a muhaháááás gonosz tudósos nevetés...
maradok még a fórumon hátha kell valakinek segíteni
meg jó OLD school RPG-krõl beszélgetni 😄
Sheltem
De idevaló.

Jó lenne egy 9. rész...

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"