Legend of Grimrock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nálam is ez a helyzet,másra gyúrtam és csak 6-on van a fire magic és így még két szintlépés kell legalább a 13-as szinthez.
vissza kell,h térjek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
chris0000:azt is meg lehet csinálni varázsló nélkül is. Van a kard, amiben van néhány töltet fireball...Ott van a közelben egy rejtett helyen. Bár én ide késõbb tértem vissza, amikor már felfejlesztetem a varázslómat (mivel addig másra gyúrtam). Akkor már nem volt olyan nagy kihívás a fighter challenge sem 😊
Normal nehézségen hányadik szintre lehet fejleszteni az embereket? Nekem a végére 14. lett az összes.
Kivéve a börtön mert oda kulcs kell...
Sajnos én nem jutottam be a Fighters Challange terembe, mert elhagytam a kardot... 😄 De majd a következõ partyval oda figyelek rá. 😊
Est Sularus oth Mithas!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
A 8. szinten találtad a térkép szerinti 18-as ponton !
(Ahol egy hordával küzdöttél)
a minotaurusz attack powerjét megnöveli 3al
[merlinw.org]
Most meg ez van fent: setup_legend_of_grimrock_1.0.0.12 .
de errõl nem találtam infót.
[merlinw.org]
próbáltam én már a szint elején is mindenfélét berakni a 4 helyre,de itt már nem volt mind1,h mit.
a szint végén+a felirat értelmezése miatt meg már totál nem gondoltam erre.
Spoiler
Megoldás:
Crimes forgotten - but never forgiven
Caverns still echoing - by his call
Elernally imprisoned - to depths beyond measure
Put to sleep - but still dreaming
Bûnei feledésbe vesztek - de bocsánatot nem nyertek
A kazamaták azóta is zengik - rettentõ üvöltését
Örökre börtönbe vetve - a legmélyebb mélységekbe
Aludni tért csak - de azóta is álmodik
Chris0000 olvasd el:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1322569436&no=204
ha az angol nem megy nem biztos,h tudni fogja az ember h a fal felírásokhoz mit is kapcsoljon...
Miért kell átugrálni...
Nagyon jó kis játék. Remélem lesz folytatása.
úgy látszik eddig tartott a játékidõ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha jól emlékszem ezeket Ozzy -nak szokták nevezni.
Kiegészítõket nem alap karikkal szokták kezdeni.
Játszom ezt a Toorumot egyedül de hát elég nehéz kijátszani.
Ha egyszerre vagyok harcos és varázsló az oké de hova teszem a fáklyát akkor?😊Legalább ennyi könnyítést tehettek volna hozzá...
Egy varázsló egy szem magában hát az azért elég gyenge
pihensz állandó jelleggel.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Jó a patch. Sokat könnyít a kezelhetõségen.
Azt lelkes gyerekeknek találták ki.
Emlékszem a stalkerben az anomáliák semmit nem sebeztek easy ben...
naja az úgy egy másik játék...
Annyira nem gyakoriak az ilyen típusú játékok hogy végig kelljen rajta rohanni.
Jók a fejtörõk, a harc, meg minden. Letisztult, klasszikus játékmenet.
A grafika tök jó, bár nincs sokminden benne (néhány fal fajta, pár tucat ellenfél), de pont ezért, mert ami van az tök igényes. Szörnyek között van pár nagyon ötletes (pl gombák).
Easy-ban nyomtam végig, 15 óra volt kb.
Amit nagyon hiányoltam viszont az a sztori. Kb. semmi sztori nincs benne... 😞 Nem vártam hosszú szövegeket meg ilyesmit, de valamit...
Volt pár bosszantó feladat, de érdekes módon egy kis gondolkodással azokat is meg lehetett elég könnyen oldani, még akkor is ha ügyességi részek voltak. 😊
Egyébként én az a típus vagyok, aki kipróbál egy játékot, ha jó akkor megvárom, hogy lemenjen az ára 2-3-4 ezerig és csak akkor veszem meg. Ez nagyon jó játék, de a Pay pal-os számlámon 12 dollár van 😞 ráadásul olyan régen használtam, hogy már azt se tudom, be tudok-e lépni rá.
Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta