Legend of Grimrock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gandrus
Én meg ráteleportáltam, és úgy halt meg (újra). Legalábbis úgy tûnt.

Tegnap sikerült egy csonti katonát egy pillanat alatt legyõznöm. Csak rá kellett esnem föntrõl egy csapóajtón keresztül 😊
vagyis már nem,mert ott a kard
thx az infot.megtaláltam a kardot de nem gondoltam erre.
nálam is ez a helyzet,másra gyúrtam és csak 6-on van a fire magic és így még két szintlépés kell legalább a 13-as szinthez.
vissza kell,h térjek...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

chris0000:azt is meg lehet csinálni varázsló nélkül is. Van a kard, amiben van néhány töltet fireball...Ott van a közelben egy rejtett helyen. Bár én ide késõbb tértem vissza, amikor már felfejlesztetem a varázslómat (mivel addig másra gyúrtam). Akkor már nem volt olyan nagy kihívás a fighter challenge sem 😊

Normal nehézségen hányadik szintre lehet fejleszteni az embereket? Nekem a végére 14. lett az összes.
a Risen-2 re ne menjetek át... nagyon gyenge lett...
Azért hívják Magus Challange-nek. Anélkül is végigjátszható a játék ha valaki nem indított magust.Bármit nem tudsz kinyitni nem kell kétségbeesni max kis bónuszt vesztesz de elakadni nem fogsz ha lejutsz a következõ szintre.
Kivéve a börtön mert oda kulcs kell...
a #467-es a 6-os szintre vonatkozik
azért a 6-os szinten érdekes az a rész mikor fireballt kell lõni,h átjuss a szakadékon.ha az embernek nincs meg a scroll of fireball tekercs+nincs 13 szinten a fire magic akkor nem is tudja megcsinálni azt a részt.és ráadásul itt van a fighter challenge rész is.ez szerintem elég nagy hiba a játékban.
Most kezdem Toorum-mal a játékot. Tetszik ez az egyszemélyes küldetés is. Itt még jobban meg kell gondolni, hogy mit vigyek magammal és mit fejlesszek. Bár sajnálom, hogy nincs jég varázslat skill, mert azt nagyon szerettem.
Sceleton
Tegnap tovább jutottam a 10 szintre! 3 napot szívtam a 9 szint teleport termével... 😊
Sajnos én nem jutottam be a Fighters Challange terembe, mert elhagytam a kardot... 😄 De majd a következõ partyval oda figyelek rá. 😊

Est Sularus oth Mithas!

köszi, azóta már sikerült átjutni a kérdéses ponton, szal nyomatom tovább saját kútfõbõl!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Ott a teljes végigjátszás az nem elég ?😊

VÉGIGJÁTSZÁS
ezer kösz, du meg is nézem. am tucc még ilyen térképeket linkelni, amin íyg fel vannak sorolva esetleg h mi hol van?

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

A kilencedik szinthez szükséges legközelebbi koponya helye:

A 8. szinten találtad a térkép szerinti 18-as ponton !
(Ahol egy hordával küzdöttél)

hát én még a 3as és 4es szinten találtam
a minotaurusz attack powerjét megnöveli 3al
Vki tudna mondani helyeket, ahol találok koponyát? a level 9nél kellen egy darab, már csak ez az egy tárgy hiánzik az ajtó kinyitásához...😞

MerlinW
Akkor viszont neked az 1.1.2 volt fent és most töltötted le az 1.1.4-et. Ezek között volt 150MB különbség. Mondjuk mit számít?😊 Frissebb jobb, üdébb. Letölt, telepít, játszik😊

[merlinw.org]

Ez jó; a két letöltött file között 150MB a különbség...
MerlinW
Jah, arról nincs is, pár száz KB-os patch volt Steam-en. Nem tudom mi volt.

[merlinw.org]

Ez oké, ekkor töltöttem le ezt: setup_legend_of_grimrock_1.0.0.8 .
Most meg ez van fent: setup_legend_of_grimrock_1.0.0.12 .
de errõl nem találtam infót.
MerlinW
Jól látom, hogy javított verziót lehet letölteni a GOG-ról? Mit javíthat?
thx joshword
próbáltam én már a szint elején is mindenfélét berakni a 4 helyre,de itt már nem volt mind1,h mit.
a szint végén+a felirat értelmezése miatt meg már totál nem gondoltam erre.
pardon!
Spoiler
Megoldás:
Crimes forgotten - but never forgiven
Caverns still echoing - by his call
Elernally imprisoned - to depths beyond measure
Put to sleep - but still dreaming

Bûnei feledésbe vesztek - de bocsánatot nem nyertek
A kazamaták azóta is zengik - rettentõ üvöltését
Örökre börtönbe vetve - a legmélyebb mélységekbe
Aludni tért csak - de azóta is álmodik
Spoiler!
Chris0000 olvasd el:
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1322569436&no=204
MerlinW
Hát, eme hobbi nyelve az angol😊

[merlinw.org]

szétkombináltam az agyam a 4es szinten h lehet kinyitni az ajtót a végén.vmi qva kapcsolót kerestem,közbe meg...
ha az angol nem megy nem biztos,h tudni fogja az ember h a fal felírásokhoz mit is kapcsoljon...
A játék naon jó,de a 4-es szint logikáját nem naon értettem.
Miért kell átugrálni...
gerey
Szinte mindig, minden szinten megéri leesni.

ne felejtsetek leesni 9. en ... megéri
Én is ott tartok. Pont egy vasajtóval birkózom, hogy kinyíljon. Ahogy elnézem, már bõven van játékidõm benne. Szeretek minden zugot átnézni, meg néha megállni tápolni egy kicsit a karaktereket. A kék dínók pont jók rá ezen a szinten.
Sceleton
Én is játszom. Szívok a 9 szinttel...2 napja...

Est Sularus oth Mithas!

gandrus
A játék megjelenése után két nappal elutaztam két hétre, így csak majd vasárnaptól tudom folytatni a második szintrõl. Addig nem is nagyon merek benézni a topicba (vagy csak óvatosan), nehogy spoilerezzenek. Szóval részemrõl még bõven lesz játékidõ. 😉

Vagy csak mindenki játszik 😊 Én legalábbis azóta is tolom, ahogy van idõm és próbálok a fejtörõkre magamtól rájönni.
Nagyon jó kis játék. Remélem lesz folytatása.
hú de leállt a fórum
úgy látszik eddig tartott a játékidõ...
Laza
Aludtál benne? Vannak azért ott monológok 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

A wizardry-ban BLOB-nak hívták, de én csak pudinglényeknek nevezem õket.
MerlinW
Elsõ dolgod legyen megszerezni a világító varázslatot és nem kell fáklya.

[merlinw.org]

😄 zöld pudingok 😄 Azok az ogrék szaglónyílásából kipottyant zselék 😄
Ha jól emlékszem ezeket Ozzy -nak szokták nevezni.
Biztos hogy úgy lesz hogy viheted tovább.
Kiegészítõket nem alap karikkal szokták kezdeni.
Játszom ezt a Toorumot egyedül de hát elég nehéz kijátszani.
Ha egyszerre vagyok harcos és varázsló az oké de hova teszem a fáklyát akkor?😊Legalább ennyi könnyítést tehettek volna hozzá...
Egy varázsló egy szem magában hát az azért elég gyenge
pihensz állandó jelleggel.
tudtátok, hogy a 3. szintrõl 2 lejárat is van? Az egyik egy secret helyrõl nyílik, ahol atom dúrva zöld pudingok laknak. Beszarás, kb mint a játék legelsõ szobájában a titkoajtó :-)

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Az lenne jó, ha a karaktereket majd tovább lehetne vinni a következõ játékba vagy kíegészítõbe (ha terveznek ilyeneket) Szvsz én egy real minimapnak is örülnék 😊 kicsit gyorsabban lehetne mozogni. Értem én az old school-t, valamikor én is rajzolgattam a térképet és szeretem is csinálni.
Jó a patch. Sokat könnyít a kezelhetõségen.
Hát mondjuk nem Easy be kellett volna végig nyomni.
Azt lelkes gyerekeknek találták ki.
Emlékszem a stalkerben az anomáliák semmit nem sebeztek easy ben...
naja az úgy egy másik játék...
Annyira nem gyakoriak az ilyen típusú játékok hogy végig kelljen rajta rohanni.
Megvettem (honlapjukról), megérte, jó game.
Jók a fejtörõk, a harc, meg minden. Letisztult, klasszikus játékmenet.
A grafika tök jó, bár nincs sokminden benne (néhány fal fajta, pár tucat ellenfél), de pont ezért, mert ami van az tök igényes. Szörnyek között van pár nagyon ötletes (pl gombák).

Easy-ban nyomtam végig, 15 óra volt kb.

Amit nagyon hiányoltam viszont az a sztori. Kb. semmi sztori nincs benne... 😞 Nem vártam hosszú szövegeket meg ilyesmit, de valamit...

Volt pár bosszantó feladat, de érdekes módon egy kis gondolkodással azokat is meg lehetett elég könnyen oldani, még akkor is ha ügyességi részek voltak. 😊

MerlinW
Most is 3300Ft a játék... (Steam-en 11€😉

[merlinw.org]

Látszik, hogy az 5. szinttõl szinte csak daráltam a játékot. Visszamentem a 2. szintig, hogy összeszedjem az kincstári tárgyakat. Egy csomó titkos helyet találtam, sok kapcsoló mellett csak elszaladtam 😊
Egyébként én az a típus vagyok, aki kipróbál egy játékot, ha jó akkor megvárom, hogy lemenjen az ára 2-3-4 ezerig és csak akkor veszem meg. Ez nagyon jó játék, de a Pay pal-os számlámon 12 dollár van 😞 ráadásul olyan régen használtam, hogy már azt se tudom, be tudok-e lépni rá.
lostprophet
Pontosan, ingyér nem osztogatják.

Magyarítások: http://lostprophet.hu Magyarítás videók: http://youtube.com/elveszettprofeta

A v1.1.4-es patch-et csak akkor tudom letölteni, ha megvettem a játékot?
MerlinW
Lehet, én az 5. szintet kezdtem most és van 7 üvegem

[merlinw.org]