A Nap nem végezhet a Földdel 2012-ben

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha ez a Niburu négyszeres Föld méretû, akkor az Uránusz és Neptunusz nagyságrendjébe esik. Már a mai amatõrcsillagászat eszközeivel is egy ilyen bolygót jóval a Neptnusz pályáján túlról lehetne észlelni, nem beszélve a profi mûszerekrõl. Onnan pedig nem fog egy éven belül ideérni.
Azta! Tudományos bizonyítéknak egy B kategóriás film! <#unalmas><#falbav><#banplz>

IMYke2.0.0.0
"Nincs bizonyíték a Nibirura" - "Nincs Nibiru bolygó, nincs X-bolygó és semmi sem sodródik felénk"

A Melancholia c. filmben is a tudósok azt mondták, hogy
csak megkerüli a Földet a Melancholia...

De, amúgy én is csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, baromság a világvégét az ûrbõl várni.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nekem tegnap hamsenésem volt, azt hittem világvége lesz. De nem lett.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

mrzed001
Majd felküldjük Bruce Willist egy fúrócsapattal ... ja nem, az másik film volt <#eplus2>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Fenébe, ha megint elmarad a világvége, akkor legalább valam jó filmet vetíthetnének helyette, hogy ne menjen kárba a sok pattogatott kukorica 😄

Azaz, mivel nem tudták bebizonyítani a létezését, csak elmeszülemény, mint annyi más hülyeség.

Ami azt illeti, a Discovery-n a napokban láttam egy katasztrófa-riogató hülyeséget, amiben aztán mindent összehordtak az aszteroida-becsapódástól egészen a napkitörés által generált vulkán-kitörés és földrengés sorozatig.
Egetverõ baromság volt, de hatásosan megkomponálva. Nem csoda, hogy pár egybites hülye bedõl nekik.

És még vidáman éltek úgy 130 millió évig. <#wave>

nem a bolygó létezését zárták ki, csak nem találtak bizonyítékot a létezésére.

NEXUS6
"A Nap valóban 11 éves tevékenységi ciklusának csúcspontja felé halad, ez a csúcs azonban a csillagászok várakozása szerint 2013-ban vagy 2014-ben érkezik el, emellett számtalan maximumon estünk már át az elmúlt évtizedekben és még mindig itt vagyunk a Földdel egyetemben."

Mi bajunk történhet, hiszen már 10 millió évek óta létezünk! - mondták a dinoszauroszok.

Amugy meg: MINMEGHALUNK!
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

CybeRick
"csillagunk nem képes olyan erejû napkitörést produkálni, ami ropogósra sütné bolygónkat." - lehetne tipikus utolsó mondat is <#zavart1>
Utolsó mondatok

\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"

Pluskast
Pólus váltás lesz de egyrészrõl ez nem azt jelenti, hogy megszûnik a mágneses mezõ, másrészt meg nem 1-2 nap alatt vagy 1-2 hét alatt fog végbe menni, hanem hosszú-hosszú évtizedek alatt. Persze más kérdés, hogy ez a változás sok emberre rosszúl fog hatni egészségügyi értelemben (pl: meg fog nõni a rákos megbetegedések száma). De ez a folyamat már elkezdõdött és nem 2012-ben fog tetõzni. Inkább valószínûbb egy világháború kitörése jövõre mint bármilyen külsõ - nem földi eredetû - esemény, ami elpusztítaná bolygónkat.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

A Föld nem pusztul el (MÉG!), de a sok sötét birka elpusztulhatna, ahelyett hogy világvégérõl fantáziál.

Mintha azt olvastam volna valahol, hogy a maja naptár ciklikus, tehát ha végéhez ér, utána "kezdõdik elölrõl".

#Teppik Amon: biztos, hogy pólus váltás közeleg (ahogy már volt rá példa, réges-régen, de az még jó néhány évszázad-évezred, vagy még több idõ múlva következik be.

Teppik Amon
De vegyük hozzá hogy a mágneses terünk meg gyengül. Talán egy pólus váltás közelít. 1-2 nap mágneses mezõ nélkül nem elég?

Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok

Nekem egyetlen hozzáértõ maja sem mondta hogy az általuk készített naptár lejártakor jön a világvége. A gergely-naptár lejártakor sincs világvége, csak január elseje. Egyáltalán ki találta ki, és mire alapozza?
Akkor az égi áldást nem az ûrbõl kell várni.
Földrengések és árvizek viszont évek óta vannak, talán intenzívebbek is. Vulkánkitörés is volt. Az idõjárás is szélsõségesebb lett.
Egyébként a naptár maják számára készülhetett, akik régen kihaltak. Biztos tudták, hogy nem élnek ilyen sokáig, ezért nem lett hosszabb a naptár.

Érdekes és poénos cikkeim: http://kovacsjanos.com

← ElőzőOldal 3 / 3