A Nap nem végezhet a Földdel 2012-ben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem semmi. De ha még is akkor én vagyok a tudatlan, pls. idézzél be pár világrengetõ katasztrófát 3600 évvel ezelötrõl. Vagy 7200 és így tovább...
Meg 1-2 adatot arról, hogy a bolygóink keringési pályáit miképpen is befolyásolta ez a bolygó, mert abban biztos lehetsz, hogy ha van akkor befolyásolja.
Ez sem extrémebb elképzelés a többi elmélethez képest...Észre sem vesszük és menetelünk a vesztünkbe.
Ez nettó hazugság. A természettudományok évszázadokig biztosnak vélt alaptörvényei néha egy éven belül többször is megdõlnek és a tudományos világ csak addig fogadja szkeptikusan, amíg nem sikerül õket ellenõrzött kísérletekkel bizonyítani.
Ha a vaskalaposokat keresed érdemes inkább körülnézni a humán területen. Na ott aztán találsz dogmát dögivel.
"- Hát de ne haragudjon, de ez nem vita!
- Dehogynem!
- Dehogyis! Ez csak ellenkezés.
- Dehogyis!
- Dehogynem!
- Dehogyis!
- De hát maga mindig csak ellentmond nekem!
- Dehogy!
- De igen!
- Nem! Nem! Nem!
- Most is ezt tette!
- Ugyan!
- Ne haragudjon, de ennek semmi értelme!
- De van!
- Nincs! Én vitatkozni jöttem ide a vita pedig nem csak ellenkezésbõl áll.
- De igen!
- Nem! A vita észérvek logikus sorozatainak ütköztetése, amelyet konklúzió követ."
"We have our own place in the universe, and it is a dark, cruel role we play: We are the revolutionaries, we are the usurpers to the heavenly thrones. We are the enemies of the gods."
Az igazság meg a Youtube-on van. Könnyû nézni, és linkelni is lehet...
Ne hagyjátok abba, mot lett kész a popcorn 😄
Már várom a nagy megsemmisülést is. 2011.11.11. nem az volt? 😄 Kell várni megint 1 évet a picsába.... sose lesz vége.
ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)
Tudnál olyat mondani amit a szkeptikusok elfogadnak, de nincs rá hivatalos bizonyíték? Csak mert eddig ilyeneket Te mondtál...
- A youtubon...
- Viccelsz?
- Nem.
O.o
Nem értem mirõl beszélsz.
Csak tájékoztattam a kollégát hogy milyen fajta idõtöltést vesz õ (szerintem) túlságosan komolyan.
Szerintem én egy elégedett mosollyal itt le is zárom a témát a magam részérõl mert elmegy a napom a semmire, én megmaradok a saját igazságaimmal, nektek meg meghagyom azt a felülmúlhatatlan tudatot amit csak több azonos véleményen lévõ ember tud produkálni X ellen, de ne feledjétek hogy pár éve még mindenki megkérdõjelezte hogy fénysebességnél is van nagyobb sebesség, én most is csak azt felejtettem el hogy amirõl firkálok még nem jött le az esti híradóban. 😄 Illetve az pár napja hogy nincsenek UFÓk 😄D na további szép napot.
Nem zárják ki, mert nem tudják kizárni, de a legtöbbször nem is akarják. (El kell adni, a könyvet, filmet, újságot.)
Szórakozásnak jó, kb olyan mint a TV nézés vagy a számítógépes játékok. Jobb ha ezzel tisztába vagy mielõtt elhiszed, hogy megtudtál valami nagy TITKOT amit egyébként a gugli kidob ha rákeresel 😊
Tudtommal az UFO az, ami jelenseg eseten kizarnak pl. muholdakat, leggomboket, foldi eredetu jarmuveket, termeszetes es foldi eredetu fenyjelensegeket, stb.
Bar eleddig meg egyetlen publikus, cafolhatatlan bizonyitek sem kerult elo.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Az emberek egy kis csoportja rajong az ilyesmiért, és mint igazi rajongó fanatikusan terjeszti is, de ettõl nem fog megváltozni a világ, a tények makacs dolgok. Lassan 50 éve tart ez az ufóhiszéria a mai formájában, mindig akad aki élteti, de ugyan úgy áll a dolog mint régen, UFÓK sehol...
Most biztos velem akarsz vitatkozni, hogy az szerinted mekkora bena, stb... En azt lesz@rom, csak a #2-re valaszoltam. 😉
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Pl: iridium mühold felvillanások. A jelenség a következõ: hirtelen a semmibõl feltünik egy elég fényes valami, kb. mint egy meteor, csakhogy sokkal fényeseb és jóval nagyobb is, és az egész felvillanás eltart kb. 4-5 másodpercig miközben fokozatos halványul. Szóval gyakorlatilag egy 4-5 másodpercig tartó mini tüzgömböt lát a laikus ami lassan mozog és halványodik.
Ilyenbõl egy éjszaka alatt szinte bárki megfigyelhet 1-2-õt, és kb. 100 emberbõl 99 nem tudná megmagyarázni azon kivül hogy biztos ufó. Pedig nem.
Olvasni meg sok mindent lehet, attól még, hogy írták nem lesz igaz.
"Továbbá az az érv helytelen, hogy 2012 -ben bármi fennakadást okozhatna, olvastam még régebben hogy ugye 3600 évenként ér Föld közelbe, és ebbõl a pályájának talán a felén jár jelenleg."
Akkor nem ártana leirnod hogy mibõl olvastad még régebben ugye...
Egyébként elárulok egy szigoruan titkos infot (feltörtem a pentagont és onnan származik): az egész hercehurca csak félrevezetés, ugyanis 2012-ben nem lesz üstökösbecsapódás, sem niburu, de még csak vulkánkitörés sem, hanem jönnek a medvedisznóemberek és õk fogják leigázni a Földet, de õk sem jókedvükbõl, hanem mert kergetik õket a disznómedveemberek. De errõl pszt, ne szólj senkinek, még beindul a pánik
Bizonyos emberek típusú úgy szórakoznak, hogy félnek, õket pedig ki kell szolgálni.
Mert mit kéne csinálniuk? Az ufó magazinokat olvasgatva számomra mindig az jött le, hogy az idegenek általában vidéki tehénpásztorokra meg falusi emberekre reggeli disznóetetés közben csapnak le, általában orvosi vizsgálatok céljából és teszik ezt már több ezer éve.
Ebbõl meg az a konkluzió hogy nem az okos emberekre kiváncsiak, tehát jóhogy tagad a NASA õket egy idegen sem kereste meg, másrészt meg amúgy is kõbuták lehetnek az idegenek ha több ezer év szükséges nekik hogy rájöjjenek az emberi anatomiára...
Két kérdésem lenne (azt inkább nem kérdezem meg hogy mibõl gondolod hogy létezik, mindenki abban hisz amiben akar):
1, Mibõl gondolod hogy 3600 évente ér Földközelbe? Mert most egy olyan bolygóról beszélünk amit a csillagászok sosem láttak, semmiféle pályainformáció nincs róla, maximum állítólagos ókori rajzok, amiken kötve hiszem hogy fel lenne tüntetve a pontos mérete, sebessége, pályája stb
2, Hivatkozva az 1.-es pontra, mibõl gondolod hogy az ismeretlen pálya felén jár? 😄DD
X-bolygó
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amugy ebben a Nibiru-s, "kis csillagrendszeres" mutatvanyban/kitalacioban/hirben, eppen az a felelmetes, az a remiszto, hogy nem olyan, mint az eddigiek: nincs napra pontos, szep kerek, nevezetes datum, hanem egy hosszabb atmenet. Nem utkozik nekunk semmi, nem pusztul el a fold azonnal, mindennel es mindenkivel egyutt, "csak" a ~70%-a. Egy "egyszeru" csillagaszati jelenseg, ami visszatero, csak most komoly karokat is tud okozni.
A szaraz Maja-naptar vege, a kulonfele vallasos es bibliai joslatok, Nostradamus es hasonlo gyokersegek (meg ha osszefuggesbe tudjak hozani ezzel is), mind gyokerseg.
De ezt jol kitalaltak, levezettek, ezzel mar lehet parasztvakitani.
a helyett hogy a GDP-t novelnek itt vitatkoznak arrol mikor akarnak meghalni...
u dont have to listen anybody else but me
Videok, inyenceknek😊)))))))
Majd vezérünk és jótevõnk nemzetmentõ Orbán Viktor feltölti gyûrûjét a 2/3 pink energiájával megpördül tengelye körül a gyûrûvel rámutat a napra majd így kiált: "A 2/3 pink energiájával az oldalamon velszólítlak hogy MONNYÁL LE!!" és sarkalatos törvényekbõl álló szivárványszínû energiamezõt von a nap köré és megment minket.
Meg nem nevezett kormányzati források szerint az hogy magyarország sebezhetõvé vált a napból esetlegesen érkezõ túlzott mennyiségû nagyenergiájó sugárzással szemben egyértelmûen az elmultnyócév katasztrófális kommunista-liberális kormányzatának köszönhetõ.