Homeland ( TV )
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A medve nem játék.
nekem a 2. évad jobban tetszett.. ez az évadzáró brutál volt.
ha nincs a végén a ro... simán elment volna sorozatzárónak is.
Yo, Bitch!
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
te hasonlítgattad a nézettséget, amibõl magyar még nem létezik.
vagy az amerikai nézettséget a magyar letöltésekhez hasonlítottad? mert annak semmi értelme
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
sztem gyengébb évad volt mint az elsõ,de a fináléra maradt puskapor!!
érdekes lesz a 3. évad.. 😄
Azt hittem nem lesz jó a 2. évad igy hogy brody-t áthozták, de aztán mégis csak jol alakítják a történetet..
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A medve nem játék.
amit a brody-t játszó színész mûvelt az zseniális volt..
ez az évad sokkal jobb mint az elsõ eddig.
Yo, Bitch!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Yo, Bitch!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
ilyet kellett volna a Breaking Bad-nél is
most is megy az Episodes 2. évadja, illetve korábban is voltak más Showtime, Starz stb sorozatok
Yo, Bitch!