Homeland ( TV )

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Lewis a BoBban szuper volt. A szökéses filmben pocsék. Most ezt a karakterét hozza.

A medve nem játék.

Na ja, nekem Brody-ról, mint negatív oldalról pozitívra álló-de jóvátehetetlen bûnökkel teli-karakterrõl egyre inkább beugrik Alex Mahone. Avval a különbséggel, hogy Brody még szerintem ingadozik valamennyire, na meg hogy, Fichntnert lényegesen jobb színésznek tartom Lewisnál. <#vigyor0>
ForzaInter
csak a színvonal kicsit jobb..😊

nekem a 2. évad jobban tetszett.. ez az évadzáró brutál volt.

ha nincs a végén a ro... simán elment volna sorozatzárónak is.

Yo, Bitch!

a.carkey
Tisztára a Szökéshez kezd hasonlítani a sorozat. 😊

A medve nem játék.

Tikal
Én nem a magyar nézettséget hasonlitgattam az amerikaihoz, hanem a nézettséget, ugyanis feltünt hogy még 100 hsz sincs ebben a topikban. Ennek pedig semmi köze ahhoz hogy itthon még nem vetítik a sorozatot ugyanis az ide irogatók 90% szerintem nem a tv-ben néz sorozatot, remélem világos most már 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

? jó pár éve eredetiben nézek mindent.
te hasonlítgattad a nézettséget, amibõl magyar még nem létezik.

vagy az amerikai nézettséget a magyar letöltésekhez hasonlítottad? mert annak semmi értelme
Tikal
Azok akik ide irkálnak nem az rtl klubbon vagy az hbo-n nézik a sorozatokat, te igen?😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

te írtad hogy itthon senki sem nézi, ha lenne, biztos néznék. bár szerintem csak az hbo jöhet majd szóba
Szép fordulat: az elsõ évadban mindenki hõst látott Brodyban, s csak Carrie a terroristát, így a második évad végén pedig mindenki a terroristát, s csak Carrie az ártatlant.
Bucser
Na az évadnak vége, te meg leülhetsz. 1-es forgatókönyvírásból😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Tikal
miért, tán az rtl klubbon nézed a többi sorozatot is? 😄

itthon nem is adják sehol
Gyengébb évad, de hátha a 3. jobb lesz!
>>>>>>>>>>>>>>SZPOJLER<<<<<<<<<<<<<<<<

sztem gyengébb évad volt mint az elsõ,de a fináléra maradt puskapor!!
érdekes lesz a 3. évad.. 😄

Tikal
Szép kis záró rész... de itthon senki nem nézi ugy látszik, kinn meg rekord nézettsége van 😄

Tikal
2. évad természetesen 😊

Azt hittem nem lesz jó a 2. évad igy hogy brody-t áthozták, de aztán mégis csak jol alakítják a történetet..

Tikal
ANélkül hogy spoilereznétek, még csak az 5. résznél járok, de volt az a rész mikor Sal utazott haza repülön és a vámon megfogták, elvették tõle a memoriakártyát amin Brody vallomása volt... ezekszerint a msáik oldal, abu nazir tudhat rola hogy brodyrol tud a cia, nem? hiszen hiába vették el a kártyát, mát tuti megnézte, õk meg céltudatosan a kártyára mentek.......

Mint ahogy az Alias-nál is megmondták a készítõk, hogy bele fogják írni Jennifer Garner terhességét, ugyanúgy itt is megtették volna. És nem hírforrásokról van szó, hanem magukról a készítõkrõl. És mellesleg az évad forgatása már be van fejezve, mire a következõé elkezdõdik, Danes már rég leszült. De persze szíved joga azt hinni, amit akarsz.
Már ne haragudj, de te nézed a sorozatot? Remek fordulat lenne, függetlenül attól, hogy terhes vagy sem. Az, hogy pont most, mikor a felesége is érzelmileg a volt pasija felé kacsingat, a lánya utálja és érelmei is láthatók Carrie után... fogadjunk, hogy a cliffhanger az lesz az évad végén, hogy terhes? Az pedig, hogy mit mondanak Hollywood-t hírforrások az teljesen lényegtelen, nyilván nem fogják megmondani az évad elején, hogy "igen, beleírjuk! terhes lesz Brody-tól!"...
Nem értem, mi a fenét okoskodsz. Megmondták, hogy nem fogják beleírni, hanem kameratrükkel eltüntetik a hasát. Ennyi.
Ilyen titkosszolgálati témában ez a legjobb sorozat a 24 óta, s realisztikusabb is.
Nem írják bele, mi? <#taps>
Victor1103
jaja szerintem is nagyon jó rész volt, de a Jess-Mike szálat remélem nem erõltetik megint túl, továbbá Dana már engem nagyon idegesít.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

hát a 9 es rész elég nagy WTF lesz itt a végén 😮 😮

Most néztem meg a 9. részt. Az elsõ évad is csúcs volt de erre már nem találok szavakat. Agyhalál. Jövõ hétfõig megõrülök.

a.carkey
Tegnap néztem meg a 6. részt. Nos, ez volt az elsõ olyan, ami igazán überbrutál lett, amolyan 24es stílusban "áll leesõs".

A medve nem játék.

lololol egész jó lett 😄
ForzaInter
uhh ez a rész nagyon erõs volt. az eddig legjobb homeland rész volt.

amit a brody-t játszó színész mûvelt az zseniális volt..

ez az évad sokkal jobb mint az elsõ eddig.

Yo, Bitch!

Nem fogják beleírni a terhességét. Ezt határozottan leszögezték.
modellmaker
<#eljen>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Azért kérdem, mert ha még mindig forgatják, akkor kitalálható a történet Claire Danes jelenlegi állapota miatt.
Victor1103
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A vallatásos részért mindkét színésznek alhangon kijárna egy Emmy. Egy kicsit úgymond túldrámázott volt, de olyan hiteles színészi alakítással hogy sokan tanulhatnának tõlük

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ForzaInter
én úgy tudom a kábelsorozatok adott évadjának az összes részét még azelõtt leforgatják mielõtt adásba kerülne az 1. rész.

Yo, Bitch!

Nem tudjátok, hogy még mindig forgatják a részeket?
a.carkey
😊

A medve nem játék.

én is azt vártam hogy hosszab lesz, néztem is nagyokat
FZoleee
3. évad berendelve (nem hiszem, hogy nagy meglepetés)
Victor1103
a negyedik rész is nagyon jó volt. Tényleg ez a sorozat abszolút más mint a 24 de itt a tökéletesen ábrázolt karakterek és a jó történetvezetés ami kimagasló

Elismerésem az alkotók részérõl, hogy már most le is zárták a "kövessük és nyomozzunk Brody után" szálat. Biztos voltam benne, hogy errõl fog szólni a hátralevõ évad, de nem így lett szóval a vége elég váratlan volt😊

Szerintem a legfelsõ mondatodat is spoilerbe kellene tenni. Akaratlanul is, de befolyásolja az ember mireszámítását, ha elkezdi majd nézni. 😊
modellmaker
Kicsit töltelék résznek éreztem, de hát nem lehet mindig akció. 😊

Kíváncsi vagyok rá, hogy merre fog alakulni Carrie így, hogy már tudja, hogy neki volt igaza. Meg hogy Saul mennyire fog kiállni érte. (Mondjuk azzal eddig se volt sok baj.)

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

vagy van a középút: Homeland - Magyar alcím (így az utóbbit úgysem használná senki)
ilyet kellett volna a Breaking Bad-nél is
Mindegy, bármelyik csatorna is adja majd, szerintem a Homeland címhez akkor sem kellene nyúlni. Fordítás vagy új cím kiötlése egyaránt elcsépelt ötlet lenne.
2x02 is nagyon fasza volt
én sem nézem mert nekem nincs, de szoktak néhány nem sajátgyártásút is adni
most is megy az Episodes 2. évadja, illetve korábban is voltak más Showtime, Starz stb sorozatok
Az HBO-ra jellemzõ az utóbbi idõben, hogy nem saját gyártású sorozatokat is vetít? (nem nézem már évek óta, azért kérdezem)
általában nem fordítják, hanem új címet adnak. én az HBO-n tudnám leginkább elképzelni amúgy.
Nem mintha nagyon érdekelne, de arról van valami infó, hogy magyar csatorna tervezi-e vetíteni a sorozatot? (Ha igen, remélem, nem fordítják le a címet)
a végén én is úgy voltam, hogy "már vége?"
ForzaInter
Jó kis nyitány volt ez. Hamar elrepült ez az 1 óra. Pedig az 1. évadban volt jó pár olyan rész mikor már azt néztem mikor lesz már vége a résznek.

Yo, Bitch!

Na mi az, senki nem nézi?