339
A "24" készítőinek új sorozata
-
bega82 #138 Hmmm... most már egyre érdekesebb, hogy Brody nélkül "megy" a sorozat! :S -
bega82 #137 -
Borg #136 De őt legalább meg is ku-ják néha. -
bega82 #135 Szegény Carrie... én úgy sajnálom, hogy mindig ő van szopóágon! :S -
ldavid #134 most már tölthető normális webrip is -
Borg #133 Én is megnéztem, szerintem fasza rész volt. Hozta az előző évad színvonalát. Aztán hogy mi miért, meg hogy alakul... eddig is az volt a jó benne, hogy nemigen tudtad előre megmondani. -
#132 de -
Quantumleap #131 Miért nem írt még senki véleményt a 3x01-ről? Nem hiszem el, hogy ennyien ilyen türelmesek, és inkább kivárják a szeptember végét.
[spoiler] Ez amolyan felvezető, de túl sokat nem mutató epizód volt. Számomra még legalábbis nem igazán világos, hogy miről szól majd az évad, azt biztosra veszem, hogy nem (csak) arról, hogy Brody-t üldözik. Érdekes volt így egy epizód, hogy nem szerepelt. Lehet, hogy a készítők gondolkodnak a likvidálásán, és ezért kísérleteznek, hogy mennyire működik nélküle egy epizód? Vagy azt nem tudom, hogy a hónap végén tévébe kerülő normál epizódban benne lehet-e, de kétlem, így is több, mint háromnegyed óra volt a hossz.
Saulnál megint belengettek egy olyan dolgot, amiből felmerül, hogy nem-e ő a tégla. Legalábbis, ahogy kitálalt Carrie-ről, nekem megint bevillant ez a lehetőség. [/spoiler -
#130 "A Showtime-sorozatoktól mondhatni megszokott módon újabb screener-szivárgás történt. Felkerült a netre a Homeland – 3×01, de mint olvashattátok Facebook-on (itt is) még nem igazán végleges a verzió, hiányoznak belőle egyes számítógépes grafikák és olykor az utószinkron is." -
Yoohaj #129 én az előbb néztem meg tehát én most várhatok... :) -
ldavid #128 öö.. tölthető a 3x01
de hogy én meg nem nézem az 100, nem fogok egy hónapot várni a 3x02-re -
#127 2013-Sep-29 Homeland 03x01 Tin Man is Down
2013-Oct-06 Homeland 03x02 Uh... Oo... Aw...
2013-Oct-13 Homeland 03x03 Tower of David
2013-Oct-20 Homeland 03x04 Game On
2013-Oct-27 Homeland 03x05 Yoga Play
2013-Nov-03 Homeland 03x06 Still Positive
2013-Nov-10 Homeland 03x07 Gerontion -
Borg #126 Az hogy "karakteridegen" még passzolna is a sorozat koncepciójába :) -
#125 Bízom benne, hogy nem ő lesz a tégla, szerintem totál karakteridegen lenne. Oké az első évados hazugságvizsgáló az gyanús, de a többi szerintem nem.
A temetésen pedig tuti héberül beszélt mint az már említve lett és a gyászolok kádisát mondta el. -
Borg #124 Ettől még a rendezők elhintettek jó néhány gyanús dolgot vele kapcsolatban :)
De feltételezem, hogy ez sem egy egyszerű képlet lesz, biztos megfelelően árnyalják, hogy ki mit és miért... -
#123 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Saul nem arabul, hanem héberül recitált valami gyász szöveget. -
#122 Most értem a 2. Évad végére.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érdekes hogy még mindig nem derült ki ki a tégla a CIA-nél, és hogy ezt a témát nem is feszegette senki Brodyval miután elkapták. Ami felettébb érdekes, mert pl a pengét odaadhatta ő az ex fogvatartójának, de pl a pakisztáni professzort meg a csaját nem figyelmeztethette hogy mennek értük, mert arról nem szólt neki senki, nem tudott róla. Szóval ez alapján valaki másnak kell lennie..
Aki gyanús nekem az Seul. Pár jel utal arra hogy ő lehet a tégla, bár nem túl erősek. Még az első évadban ideges volt egy hazugságvizsgálat miatt, és azon be is bukott (pont amikor arról kérdezték hogy ő adta -e a pengét a fogvatartónak). Másnapra összeszedte magát és akkor már átment a teszten... de mint láttuk Brody is képes volt átverni a poligráfot.
A másik amiért gyanús hogy Walden gyászolásása helyett ő elment Nazir "temetésére", meg az utolsó rész végén arab nyelven mond valamit a sok hulla felett. Bár ez utóbbi kettő betudható annak hogy ő is az arab világból származik, nem jelenti egyértelműen hogy tégla lenne, de gyanús.
Szóval mint írtam ezek nem tül erős jelek, de nem lepődnék meg ha a 3. Évadban kiderülne hogy ő a tégla. Ha meg nem ő akkor érdekes lenne tudni hogy ki lehet az. -
#121 We are of peace, always ;) -
#120 Én sem hiszem, hogy tudott róla, de 99% hogy a harmadik évad a "boszorkányüldözésről" fog szólni, hiszen szinte mindenki aki tudott a videóról és az egész ügyről, pár kivétellel feltételezhetőleg halott. Ami viszont nagyon érdekel, hogy CIA-igazgatót csinálnak e Saulból (meglebegtették ugye, azzal, amikor az utolsó rész egyik jelenetében az FBI-os nő azt mondja neki, hogy ő a legmagasabb tisztséget betöltő személy jelen pillanatban).
Így vagy úgy, de véleményem szerint Brodynak mindenképp lőttek, lehetetlennek tűnik, hogy "tisztára mossák" innentől (persze láttunk már egy-két érdekes csavart a sorozatban), de mindenképp érdeklődve várom a harmadik évadot majd. -
ldavid #119 nem kell ráfogni, nyilvánvaló -
#118 Idén is a díjazottak, bár nem tudom mér adtak Morena Baccarin kezébe is egyet, de fogjuk rá, hogy a legjobb drámáért járó díjat ő képviseli a képen..:)
-
ldavid #117 Homeland lesz az Rtl2-n... pf -
#116 -
mike01010101 #115 Szerintem Brody nem tudott a bombáról. Nekem úgy tűnt, hogy Carrie hivta ki őt a teremből és Brody nem tudhatta hogy a csaj pont a saját irodájába hivja, ahonnan rálátni a helyre ahova átvitte valaki a kocsiját. Miért szólt volna a csajnak, hogy "érdekes én nem ott hagytam kocsim ahol most áll"? Ha ezt nem mondja a csaj azt se tudta volna hogy Brody kocsijából robbant fel a bomba (vagy csak jóval később tudta volna meg).
A Brody féle videó eredetije az araboknál volt (onnan hozott egy másolatot sd kártyán Carrie) és a terv rész volt, hogy mikor felrobban a bomba (első tervként a mellénnyel) akkor bejátszák az amerikainak a videót. Mivel az nem jött össze, folytatták tovább a konspirációt és mikor ez a bomba összejött, bejátszották a videót, hogy Brody elvigye a balhét.
Akiket nem irigylek az Brody családja, az ő életük tönkre ment, hiába nem volt közük az ügyhöz.
Én igy látom a sztorit. Persze lehet hogy nem ez az igaz.
Nálam egyébként 10/10 a sorozat, a 24 óta legjobb ilyen terroristás sorozat.
-
hitman090 #114 Akkor szerintem te ugyan arra gondolsz :D amire én.
Még arra is gondoltam hogy ki lehet a tégla ? mert nyilván a tégla adta oda a videót Dar Adalnak hogy az egészet Brodyra kenjék meg hát elvileg neki is oda kellet volna vesznie a robbanásban hacsak nem tudta hogy megfog történni.Sok itt az idegesítő megválaszolatlan kérdés várom a 3.évadot -
#113 Én is ezt pedzegettem pár hozzászólással lejjebb. :) -
hitman090 #112 Sziasztok
Visszanéztem részeket hogy hátha valamit kitalálok hogy mi is lesz a 3.évadban és van egy két dolog például csak nekem tűnt fel hogy a 8.rész végén amikor Brodyt elviszik helikopterrel és találkozik naziral egy raktárban, az valahogy pontosabban szerintem ugyan úgy néz ki mint amibe elviszi Nazir, Carrie-t a balesete után.És miért van az hogy sohasem tudtunk meg semmit arról hogy Brody és Nazir mi a jó fenéről beszélgettek abban az épületben? mert ezt valahogy elkendőzték. Szerintem most az évad végén Brody robbantotta fel a bombát vagy ha nem biztos hogy tudott róla és ő vitte óda.
És Nazir azt mondja Brodynak hogy idézem(9.rész 4:28):
"Itt a búcsú ideje Nicolas ha minden jól megy a végső búcsúé
Tudja hogy maga nélkül nem tudjuk végigcsinálni."
Rohadtul érdekelne miről beszélgetek mert csak a találkozást és a búcsúzást mutatták de azt hogy miről beszélgettek azt nem.Valami ötlet? -
#111 Pl. nem is ismertem, de köszi a tippet. Boldog Karácsonyt és BUÉK! -
Quantumleap #110 Vagy a Southland (Terepen). Szerintem egész jó, tökös realista rendőrsorozat, ehhez képest az itteni topikja kemény 7 hozzászólással büszkélkedik. És a más honlapokbeli topikjai sincsenek agyonpörgetve. -
#109 elkezdtem egyszer, de nem fogott meg... -
#108 Nem tudom, bennem valahogy ott motoszkált, hogy lesz még egy ilyen csavar.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valaki írta junkien a hozzászólásokban, hogy amikor kiszállt a kocsiból, feltűnően lóbálta a kulcsot, meg talán kezet is fogott valakivel (kulcsátadás). Most már nem szedem le újra visszanézni. De mindenképpen ütős csavar lenne, de ha nem így lesz, akkor is jó lesz a sztori.
A #80 -ban tök jól leírta alfa73 megváltózó póluspontokat. -
#107 Ott a Mad Men. Iszonyat jó sorozat, de kutya faszát nem láttam még értekezni róla az sgn, hogy ajánlotta volna, max, ha a két színésznőből kellett ízelítőt bemutatni. Viszont van egy topikja kemény 17 megmaradt hozzászólással. :D -
#106 Mutatták, ahogy leparkolta az autót ... -
#105 szerintem is jobb volt a 2. évad.
érdekes amúgy, ahogy olvasom a legtöbb embernek az 1. évad tetszett jobban. nekem az túl lassú volt, néha már kicsit unalmassá váltak a részek olyan hosszúra el volt nyújtva, a 2. évadnál ezt egyszer sem éreztem.
a hype szerintem sem jogos amúgy. minőségi, jó sorozat, de vannak nála jobbak. a színészek díjazása egyedül amit jogosnak érzek. -
#104 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként én a legvégén azt vártam, hogy valami csavar lesz, hogy flashbackben megmutatják, hogy mégis Brody áll a robbantás mögött. Bár még kiderülhet a 3. évadban. Az azért elég ütős csavar lenne, mert hát mégis csak fél napot eltöltött Nazirral. Elég könnyen magyarázta Carrie-nek, hogy a riportercsajt csak felhasználta Nazir. -
#103 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"Egyedül a Dana-féle cserbenhagyásos gázolás volt felesleges."
Ezt azért tették bele, hogy a végén jó szívvel megölhessenek egy alelnök gyereket is. Szerintem ... -
alfa73 #102 A TWD 3-dik évadát nem lehet egy lapon említeni a 2-kal, mert az tényleg szörnyű volt. A 3-dik nagyon üt. -
#101 Pont a 24-nek kene 1 órasnak lennie:p -
#100 én azt hittem nem fog tetszeni a motoros bandák élete, de aztán mégis bejött, szerintem adj neki egy esélyt, nem rossz tényleg, sőt!
TWD nálam a második évadnál véget ért, az valami szörnyű volt.... -
#99 A színészek jók, ezt nem is vitatom, inkább a legjobb dráma díját nem érdemli meg :) Amúgy minőségi sorozatnak még ott van az American Horror Story (meg a Sons of Anarchy, ami nekem kimarad a téma miatt, de azt nem vitatom, hogy biztos minőségi), meg TWD is baromi jó most.
Amúgy a The Wire még nekem is kimaradt, kb. ez az utolsó nagy kultklasszikus, amit még le kéne darálnom :D