Homeland ( TV )
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azért remélem, Carrie már a következõ részben megejti azt a kihallgatást, és nem evvel fognak vacakolni 3-4 epizódon keresztül.
Szerintem maradok a daránál, mert azért érdekel, de nem fogom hetiben követni.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Nem volt rossz, de jobban örültem volna ha lezárják ezt az ügyet, és az új évadba már mással foglalkoznak. A pozitív kritikák, kommentek és a halom emmy jelölés miatt én min egy Dexter (ha már Showtime) szintû sorozatot vártam, de attól ez messze van. Jó pár rész elég szenvedõsre sikeredett. Összességében azért jó volt, csak az elébb említett dolgok miatt valószínû én tettem túl magasra a lécet. Ez így nálam 7,5/10.
Yo, Bitch!
Sziasztok, ha megvan valakinek a 24 1-8+redemtion, szivessen megvenném, használtan is jó. Angol nyelv+magyar felirat feltétel.
A medve nem játék.
A medve nem játék.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A medve nem játék.
A medve nem játék.
ha nem zárják le két rész mulva ezt a Brody témát akkor nem nézem tovább, mert a takonyhúzás nem fog érdekelni...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
asszem nem gyengén rajta maradtam.
nézõs,idáig 10/10
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
A sztoriba belegondolva nem tudom, hogyan lesz ebbõl több évad, bár ez az írók dolga. Azt se bánnám ha csak egy évad lenne, de az végig "ütõs". 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
Viszont agyonlõhetettlen, a kínzást bármeddig bíró, a hazájáért, és a barátaiért az utolsó pillanatig kitartó ember, akire még Chuck Norris is felnéz, annyira hõs. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy Carrie meg a többiek tuti maradnának, de remélem Brody-t se írják ki.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Lesz 2. évad, és ez csak nagyon állítólag, de:
"A forgatás jövõ tavasszal kezdõdik, és korábbi interjúk alapján az se kizárható, hogy új történet fog indulni benne – a jelenlegit pedig még idén lezárják."
Szerintem lesz még itt meglepetés, én arra tippelek hogy Brody nem bízik a kormányban és egyedül próbálja majd megállítani az esetleges támadást...
az ilyesmiknek szvsz nincs nagy népszerûsége errefelé
jófélé egyébként, nekem ez tetszik idén a legjobban
#2 úgy néz ki, lezárják a story-t az elsõ évad végén, és jövõre másik lesz
FIGYELEM, enyhe (de nem végzetes) spoilerveszély!!!
-A történet legalábbis nem "annyira" szokványos. Szemben a 24-el, itt a "jófiú" is minimum furcsa, lelkileg instabil, drogfüggõ (?), és egyáltalán, szó nincs idealizmusokról vele kapcsolatban.
-A "rosszfiú" ellenben nem valami kínai/orosz/arab/perzsa/stb. rosszarcú, hanem egy amerikai, aki ráadásul a hazáját szolgálva ment Irakba, ahol kvázi cserben lett hagyva (a bevetés, ahol megtalálták is valójában felhatalmazás nélkül, illegálisan lett végrehajtva, és ugye eredetileg nem is õt akarták megmenteni).
-Némileg furcsáltam a sok meztelenkedést (no azért nem egy Spartacus), de végül is a helyén van minden, semmi túlzó dolog, és persze azért Morena Baccarint se sûrûn vetköztették le eddig. 😊
-A történet eddig kvázi három szálon fut, egyfelõl a Carrie szemszögébõl látjuk, ahogy õ próbálja Brody-t elkapni, másfelõl látjuk Brody-t, ahogy a családjába próbál visszailleszkedni, illetve aféle rémképekként elõkerül az a nyolc év, amíg Brody fogságban volt - fõleg utóbbiak a durvák...
Konklúzió: annyira azért nem ütött agyon a sorozat. A színészi játék ott van, a karakterek kellõen árnyaltak, a történet is jó értelembe véve sötét. Viszont ennyi. Nekem egy kicsit erõltetett a moralizálás...
A másik problémám, hogy megint minek elnyújtani valamit? A történetben van egy ütõs egy évadra szóló lehetõség (ahogy anno a Prison Break-ben is így volt), ha most elkezdik nyújtani, mint a rétestésztát, abból nem fog semmi jó kisülni.
Ettõl még nézõs...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
4 rész ment le idáig a 12-bõl viszont remek hír, hogy a Showtime ma berendelte a sorozat 2.évadát valószínû újabb 12 részt.
A sorozat szerintem nem akkora akció kaliber mint a 24 viszont a történet így is kellõképp motivál, hogy nézzem hétrõl hétre, illetve a színészi játéka a fõbb szereplõknek is elsõ osztályú fõleg Clair Danes-é.
A történet dióhéjban:
"A történet egy amerikai katonáról szól (Damian Lewis) aki hosszú iraki hadifogságból kerül elõ, és míg páran hõsként ünneplik otthon, egy FBI-elemzõ (Claire Danes) és fõnöke (Mandy Patinkin) viszont azt gyanítja, átállt a másik oldalra és terrorcselekményt akar elkövetni amerikai földön."
Trailer: