Homeland ( TV )

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2x01

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, a történetet olyan hú de nagyon elõrébb nem vitte, inkább csak megadta a kezdõlökést. Lényegi dolog annyi történt, hogy megpendült annak az esélye, hogy Brody felesége lehet, hogy mégis elkezdi elhinni, amiket Carrie állított az elsõ évad végén. A lánya álláspontja nem egészen világos.
Azért remélem, Carrie már a következõ részben megejti azt a kihallgatást, és nem evvel fognak vacakolni 3-4 epizódon keresztül.

stargatelost
Én is ledaráltam, pont ezen okok miatt, és én is hasonló véleményen vagyok. Spoileres leszek:

Az elsõ részek nagyon jók voltak, tényleg, baromira érdekelt, hogy Brodyval akkor most mi is van, átállt, nem állt át, és Carrie megszállott megfigyelése is hibátlan volt. Aztán a lelkesedésemben az elsõ törés ott következett be, amikor találkozott vele a csoportterápián. Nem tetszett, szerintem ez nem jó irányba vitte a sztorit (bár azt se tudom, merre mehetett volna, ha ez nincs benne). Na de azért viszonylag jól vitték végig egészen addig, amíg ki nem derült, hogy Brody valóban összejátszik Nazirral. Na itt már nagyon elfogyott a kezdeti lelkesedésem. Én is megerõsítem, hogy pár rész szenvedõsre sikerült.

Szerintem maradok a daránál, mert azért érdekel, de nem fogom hetiben követni.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Még másfél hónap. Tûkön ülök. Nem baj, szép lassan csak eljön szeptember vége...
ForzaInter
Most végeztem az 1. évaddal.

Nem volt rossz, de jobban örültem volna ha lezárják ezt az ügyet, és az új évadba már mással foglalkoznak. A pozitív kritikák, kommentek és a halom emmy jelölés miatt én min egy Dexter (ha már Showtime) szintû sorozatot vártam, de attól ez messze van. Jó pár rész elég szenvedõsre sikeredett. Összességében azért jó volt, csak az elébb említett dolgok miatt valószínû én tettem túl magasra a lécet. Ez így nálam 7,5/10.

Yo, Bitch!

zsivany20
El lett rontva? Így nem izgalmas? Ugyan már... izzik a levegõ <#taps>
10/10

Ez a sorozat sztem ütött volna 6 részben összezsúfolva, és akkor tele lett volna fordulattal, izgalommal. Dexter szerû felépítéssel, (minden évadba új terrorista) a végén valami csattanós befejezéssel. De így 12 órán át nézni ahogy egy dilis csaj szopik, hát nem tudom.
Hát, az még oké, hogy a 2.évadra átmentették Brody-t. De nem igazán kellene a teljes sorozatot rá építeni, elvégre mégse õ a fõszereplõ, hanem Carrie. Valamikor a következõ évad folyamán el kellene haláloztatni. De akárhogy is lesz, szerintem a második évad megkövetel minimum egy új állandó szereplõt.
Így gondolom én is szal sztem 2. évad már nélkülem megy tovább.
cifcuk
off:

Sziasztok, ha megvan valakinek a 24 1-8+redemtion, szivessen megvenném, használtan is jó. Angol nyelv+magyar felirat feltétel.

a.carkey
Az elsõ széria jó volt. A másodikból talán az elsõ két rész, és kettõ a közepén. A végén csaptak egy szépen fényképezett jófajta reklámot Budapestnek. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
A Strike Backben simán kinyírták a fõszereplõt ...

A medve nem játék.

Õõ, most mire gondolsz? Nem értem.
Tikal
A strike Back elsõ két részét bírtam megnézni... nagyon gagyi szerintem...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

passatgt
hát nem tudom, azért a pár percért amit lent töltött, tuti kap egy emmyt😊

a.carkey
Strike Back?

A medve nem játék.

Dehát, õ a fõszereplõ...
a.carkey
Ki kellett volna nyírni Brodyt, nem átmenteni a második részre. Szenvedés volt nézni amit a bunkerban csinált.

A medve nem játék.

passatgt
mi lett elbaszva?

a.carkey
Így elbaszni az utolsó részt.

Pierre Richard kezdõ terrorista korában csinált volna ilyeneket, de õk ezt tök komolyan gondolták.

A medve nem játék.

Tikal
ez az FBI-os rajtaütés elég gyenge lett...

ha nem zárják le két rész mulva ezt a Brody témát akkor nem nézem tovább, mert a takonyhúzás nem fog érdekelni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

a.carkey
Annyira éreztem, hogy ez van. 😊 Profi a faszi.

A medve nem játék.

Ez a mostani rész is nagyot ütött.
mosoporr
Jó szórakozást hozzá te kis nyálgép 😄

Narxis
Áhá! Szóval ez az.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mosoporr
Tesom nyaggatására kezdtem el nézni a sorit, 1ültömbe megnéztem 7részt,
asszem nem gyengén rajta maradtam.
nézõs,idáig 10/10

A mai rész nagyon jó, fõleg a vége ütõs.
a.carkey
Bonyolódik, bonyolódik ... 😊

A medve nem játék.

passatgt
Spoiler:
Szerintem estees adta oda a pengét, ott matat az asztalon, valamit kivett a zsebébõl😊

a.carkey
A Strike Backhez sincs topic. Pedig szerintem sokan nézik.

A medve nem játék.

Victor1103
Akkor még szerencse, hogy én itt voltam és pont topik nyitási kényszerem volt😊

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

shaba23
De, nézzük, csak nem nyitunk róla topikot<#nevetes1>
Minstrel
én is nézem, nagyon jó <#eljen>

A sztoriba belegondolva nem tudom, hogyan lesz ebbõl több évad, bár ez az írók dolga. Azt se bánnám ha csak egy évad lenne, de az végig "ütõs". 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

[NST]Cifu
24-et csak a 2. évad 1. részéig néztem, de úgy rémlik hogy drogfüggõ volt jack

Viszont agyonlõhetettlen, a kínzást bármeddig bíró, a hazájáért, és a barátaiért az utolsó pillanatig kitartó ember, akire még Chuck Norris is felnéz, annyira hõs. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Victor1103
Én is remélem, hogy lezárják ezt a szálat idén, de nem úgy mint a 24-ben, hogy na vége és kész. Zárják le, de mellette az utolsó percekben legyen valami WTF, ezáltal ráhangoljanak az új évadra.
Amúgy Carrie meg a többiek tuti maradnának, de remélem Brody-t se írják ki.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

passatgt
24-et csak a 2. évad 1. részéig néztem, de úgy rémlik hogy drogfüggõ volt jack

Lesz 2. évad, és ez csak nagyon állítólag, de:
"A forgatás jövõ tavasszal kezdõdik, és korábbi interjúk alapján az se kizárható, hogy új történet fog indulni benne – a jelenlegit pedig még idén lezárják."

Szerintem lesz még itt meglepetés, én arra tippelek hogy Brody nem bízik a kormányban és egyedül próbálja majd megállítani az esetleges támadást...

"Senki nem nézi ezt a remek sorozatot? Csodálkoztam, hogy idáig nincs topicja."
az ilyesmiknek szvsz nincs nagy népszerûsége errefelé

jófélé egyébként, nekem ez tetszik idén a legjobban

#2 úgy néz ki, lezárják a story-t az elsõ évad végén, és jövõre másik lesz
[NST]Cifu
Megnéztem az elsõ három részt, hát...

FIGYELEM, enyhe (de nem végzetes) spoilerveszély!!!

-A történet legalábbis nem "annyira" szokványos. Szemben a 24-el, itt a "jófiú" is minimum furcsa, lelkileg instabil, drogfüggõ (?), és egyáltalán, szó nincs idealizmusokról vele kapcsolatban.
-A "rosszfiú" ellenben nem valami kínai/orosz/arab/perzsa/stb. rosszarcú, hanem egy amerikai, aki ráadásul a hazáját szolgálva ment Irakba, ahol kvázi cserben lett hagyva (a bevetés, ahol megtalálták is valójában felhatalmazás nélkül, illegálisan lett végrehajtva, és ugye eredetileg nem is õt akarták megmenteni).
-Némileg furcsáltam a sok meztelenkedést (no azért nem egy Spartacus), de végül is a helyén van minden, semmi túlzó dolog, és persze azért Morena Baccarint se sûrûn vetköztették le eddig. 😊
-A történet eddig kvázi három szálon fut, egyfelõl a Carrie szemszögébõl látjuk, ahogy õ próbálja Brody-t elkapni, másfelõl látjuk Brody-t, ahogy a családjába próbál visszailleszkedni, illetve aféle rémképekként elõkerül az a nyolc év, amíg Brody fogságban volt - fõleg utóbbiak a durvák...

Konklúzió: annyira azért nem ütött agyon a sorozat. A színészi játék ott van, a karakterek kellõen árnyaltak, a történet is jó értelembe véve sötét. Viszont ennyi. Nekem egy kicsit erõltetett a moralizálás...

A másik problémám, hogy megint minek elnyújtani valamit? A történetben van egy ütõs egy évadra szóló lehetõség (ahogy anno a Prison Break-ben is így volt), ha most elkezdik nyújtani, mint a rétestésztát, abból nem fog semmi jó kisülni.

Ettõl még nézõs...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Victor1103
Senki nem nézi ezt a remek sorozatot? Csodálkoztam, hogy idáig nincs topicja. Véleményem szerint a Trónok Harca mellett az idei legjobb újonc.

4 rész ment le idáig a 12-bõl viszont remek hír, hogy a Showtime ma berendelte a sorozat 2.évadát valószínû újabb 12 részt.
A sorozat szerintem nem akkora akció kaliber mint a 24 viszont a történet így is kellõképp motivál, hogy nézzem hétrõl hétre, illetve a színészi játéka a fõbb szereplõknek is elsõ osztályú fõleg Clair Danes-é.

A történet dióhéjban:

"A történet egy amerikai katonáról szól (Damian Lewis) aki hosszú iraki hadifogságból kerül elõ, és míg páran hõsként ünneplik otthon, egy FBI-elemzõ (Claire Danes) és fõnöke (Mandy Patinkin) viszont azt gyanítja, átállt a másik oldalra és terrorcselekményt akar elkövetni amerikai földön."

Trailer:

← ElőzőOldal 7 / 7