Homeland ( TV )
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saulnál megint belengettek egy olyan dolgot, amibõl felmerül, hogy nem-e õ a tégla. Legalábbis, ahogy kitálalt Carrie-rõl, nekem megint bevillant ez a lehetõség. [/spoiler
de hogy én meg nem nézem az 100, nem fogok egy hónapot várni a 3x02-re
2013-Oct-06 Homeland 03x02 Uh... Oo... Aw...
2013-Oct-13 Homeland 03x03 Tower of David
2013-Oct-20 Homeland 03x04 Game On
2013-Oct-27 Homeland 03x05 Yoga Play
2013-Nov-03 Homeland 03x06 Still Positive
2013-Nov-10 Homeland 03x07 Gerontion
[merlinw.org]
A temetésen pedig tuti héberül beszélt mint az már említve lett és a gyászolok kádisát mondta el.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
De feltételezem, hogy ez sem egy egyszerû képlet lesz, biztos megfelelõen árnyalják, hogy ki mit és miért...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Aki gyanús nekem az Seul. Pár jel utal arra hogy õ lehet a tégla, bár nem túl erõsek. Még az elsõ évadban ideges volt egy hazugságvizsgálat miatt, és azon be is bukott (pont amikor arról kérdezték hogy õ adta -e a pengét a fogvatartónak). Másnapra összeszedte magát és akkor már átment a teszten... de mint láttuk Brody is képes volt átverni a poligráfot.
A másik amiért gyanús hogy Walden gyászolásása helyett õ elment Nazir "temetésére", meg az utolsó rész végén arab nyelven mond valamit a sok hulla felett. Bár ez utóbbi kettõ betudható annak hogy õ is az arab világból származik, nem jelenti egyértelmûen hogy tégla lenne, de gyanús.
Szóval mint írtam ezek nem tül erõs jelek, de nem lepõdnék meg ha a 3. Évadban kiderülne hogy õ a tégla. Ha meg nem õ akkor érdekes lenne tudni hogy ki lehet az.
Így vagy úgy, de véleményem szerint Brodynak mindenképp lõttek, lehetetlennek tûnik, hogy "tisztára mossák" innentõl (persze láttunk már egy-két érdekes csavart a sorozatban), de mindenképp érdeklõdve várom a harmadik évadot majd.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A Brody féle videó eredetije az araboknál volt (onnan hozott egy másolatot sd kártyán Carrie) és a terv rész volt, hogy mikor felrobban a bomba (elsõ tervként a mellénnyel) akkor bejátszák az amerikainak a videót. Mivel az nem jött össze, folytatták tovább a konspirációt és mikor ez a bomba összejött, bejátszották a videót, hogy Brody elvigye a balhét.
Akiket nem irigylek az Brody családja, az õ életük tönkre ment, hiába nem volt közük az ügyhöz.
Én igy látom a sztorit. Persze lehet hogy nem ez az igaz.
Nálam egyébként 10/10 a sorozat, a 24 óta legjobb ilyen terroristás sorozat.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
Még arra is gondoltam hogy ki lehet a tégla ? mert nyilván a tégla adta oda a videót Dar Adalnak hogy az egészet Brodyra kenjék meg hát elvileg neki is oda kellet volna vesznie a robbanásban hacsak nem tudta hogy megfog történni.Sok itt az idegesítõ megválaszolatlan kérdés várom a 3.évadot
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Visszanéztem részeket hogy hátha valamit kitalálok hogy mi is lesz a 3.évadban és van egy két dolog például csak nekem tûnt fel hogy a 8.rész végén amikor Brodyt elviszik helikopterrel és találkozik naziral egy raktárban, az valahogy pontosabban szerintem ugyan úgy néz ki mint amibe elviszi Nazir, Carrie-t a balesete után.És miért van az hogy sohasem tudtunk meg semmit arról hogy Brody és Nazir mi a jó fenérõl beszélgettek abban az épületben? mert ezt valahogy elkendõzték. Szerintem most az évad végén Brody robbantotta fel a bombát vagy ha nem biztos hogy tudott róla és õ vitte óda.
És Nazir azt mondja Brodynak hogy idézem(9.rész 4:28):
"Itt a búcsú ideje Nicolas ha minden jól megy a végsõ búcsúé
Tudja hogy maga nélkül nem tudjuk végigcsinálni."
Rohadtul érdekelne mirõl beszélgetek mert csak a találkozást és a búcsúzást mutatták de azt hogy mirõl beszélgettek azt nem.Valami ötlet?
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
A #80 -ban tök jól leírta alfa73 megváltózó póluspontokat.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
A medve nem játék.
érdekes amúgy, ahogy olvasom a legtöbb embernek az 1. évad tetszett jobban. nekem az túl lassú volt, néha már kicsit unalmassá váltak a részek olyan hosszúra el volt nyújtva, a 2. évadnál ezt egyszer sem éreztem.
a hype szerintem sem jogos amúgy. minõségi, jó sorozat, de vannak nála jobbak. a színészek díjazása egyedül amit jogosnak érzek.
Yo, Bitch!
Ezt azért tették bele, hogy a végén jó szívvel megölhessenek egy alelnök gyereket is. Szerintem ...
A medve nem játék.
TWD nálam a második évadnál véget ért, az valami szörnyû volt....
Amúgy a The Wire még nekem is kimaradt, kb. ez az utolsó nagy kultklasszikus, amit még le kéne darálnom 😄
De a hype-ot különösebben így sem érdemli meg, a díjakat se, de csak azért, mert vannak nála ezerszer jobb cuccok (Pl.: Breaking Bad). Nem tudom, de nálam valamiért nem tud kedvenccé válni, így jövõre is mindenképp darálni fogom, mert úgy látszik, csak így mûködik a sorozat nekem 😄
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...