339
A "24" készítőinek új sorozata
-
Borg #178 Pedig most fog csak felélénkülni az a szál. Nyilván Carriet nem fogja nyugodni hagyni, hogy bizonyíthatja Brody ártatlanságát, az meg akkor a családjának is érdeke lesz. A kérdés, hogy az új CIA hagyja e majd rehabilitálni Brodyt... ez most Saulnak se hiányzik a képbe, a hibás gyanúsításért megint fogást találjanak rajtuk. -
#177 Kurva jó rész volt, az évad eddigi legjobbja. Simán működik Brody és a családja nélkül is a sorozat, bár azért remélem nem írják Brody-t, a családját viszont elfelejthetnék. -
bega82 #176 OK, rendben, bocsánat mégegyszer. :) -
Oddball29 #175 Season 4 előtt itt nem lesz Brody sztem, max. cliffhanger évadzáróban. -
sata75 #174 nem a méret a lényeg:)
és igen az érdekes az tényleg jó szó erre a részre...
nem nagyon értem mit akarnak kezdeni ezzel a sorozattal. -
bega82 #173 Hát qrva nagy spoiler volt, de tényleg! De amúgy rendben, bocsánat! -
#172 Tanuld már meg a spoilert használni!!! -
bega82 #171 Érdekes rész volt. Azért a szenátor elzárásáért megütheti a bokáját Saul, nem? Hát basszus, ő lesz a CIA igazgatója 10 nap múlva, ezek után Saul-ra milyen pozíció vár ott? -
#170 -
ldavid #169 jobbra nem tellett
-
#168 [spoiler]Ebből már tényleg szappanopera lesz. Carry terhes mint láttuk ebben a részben, és a teszterek mennyiségéből kiindulva Brodytól[/spoiler[ -
syberia2 #167 Meg most őszintén, kit érdekel nélküle a sorozat? Így marad nekünk egy átlagos család meg pár ügynök akik terroristákat keresnek. Valamivel meg kell dobni, mert különben nézhetünk egy barátokköztésCSI sztorit. -
#166 Már párszor ki akarták nyírni a készítők Brody-t (s1 végén, s2 elején), de a csatorna nem engedte. Nem tudom mi a helyzet most, de úgy néz ki, az írók némileg beintettek a Showtime-nak, hogy "jó, nem nyírtuk ki Brody-t, de képernyőidőt sem kap". Nem értem, miért jobb az érdektelen pereputtyát mutogatni, minthogy valami izgalmas dolgokba keveredjen Caracasban... Vagy flashbackelni az odavezető útra, hogy kapott lövést, stb.. (erről kijött egy hangjáték, de hát az kit érdekel?) -
syberia2 #165 Ezer dolog van még, ami a történet szempontjából nem maradhat ki. Még biztos vissza fog térni az USAba (az meg milyen lenne már hogy caracast túléli, aztán hazamegy és meghal :D ) -
sata75 #164 azta!! láttátok Saul milyen gyors volt? nem láttátok mi?!! :)
-
Oddball29 #163 Nekem úgy tűnik, hogy Brody-t előbb-utóbb kiírják a sorozatból, és ebből a Peter Quinn gyerekből akarnak másik főszereplőt csinálni. -
ldavid #162 én már csak netezés közben néztem.
évad fele lement, de nem sok értékelhető rész volt eddig. -
#161 Hát ez így nagyon ratyi Brody nélkül. Miért nem lehet Caracasos szálat belerakni a részekbe? Röhej, hogy az írók ennyit akarnak foglalkozni Danaval meg a családdal, ami már Dexter szintű értelmetlen mellékszál szenvedés. Meglátszik, hogy Showtime. -
bega82 #160 -
#159 Brody Maldonado Lotusos szerződését intézi Caracasban, ezért szerepelt még csak ennyit ... -
#158 Az azért kemény, hogy öt rész lement, és csak egyben volt Brody. Azt hittem, csak az első kettőben nem lesz, utána már igen. Nekem bejött a Caracasos szála, várom a folytatását. Inkább, mint a Dana szenvedést. -
#157 azért az elmúlt 2 évad alapján, ilyen átlátszó dolog nem történhet itt:) -
philcollins #156 Nekem az tűnt fel: hol mossa tisztára az iráni pénzt Javadi: Caracasban.
Hol tartják fogva Brodyt: Caracasban. Lehet kombinálni . -
bega82 #155 Aha, lehet ilyesmi van a háttérben tényleg. :) -
sata75 #154 ő lett a rangidős azért ül ott.
az elnök meg a szenátort nevezi ki, majd nyilván kiderül miért.
vagyis hát sztem azért mert Saul, úgymond nem az ő embere. -
bega82 #153 De amúgy miért nem maradhat Saul a cég élén? Ő csak ilyen ideiglenesen lett kinevezve a tragédia után? -
sata75 #152 igen, mi is kb erre jutottunk.:) de azt a felvételt nagyon nehéz lesz kimagyarázni, még akkor is ha beadják, hogy egy nagy átverés volt az egész. plusz meg kell győzni a szenátort aki a CIA elnoke lesz és nehéz elképzelnem, hogy ilyenbe belemenjen. már csak azért is mert rühelli Sault és nem fog neki segíteni. -
vg #151 Bebizonyítják, hogy Brody ártatlan->kihozzák onnan->együtt mennek elkapni az igazi robbantót(de ezt már a következő évad tartalma szerintem) -
Borg #150 Lehet hogy kerrit elviszik valamerre fogságba, a cia meg leszarja majd. És akkor majd saul megkeresi bródit.
(bár ne lenne igazam, hogy ennyire átlátszó lesz, de eddig nem túl fényes az évad) -
sata75 #149 Ezen agyalunk 2 napja kollegámmal akivel nézzük a sorozatot, hogy hogyan jönnek megint össze.
Merthogy összejönnek megint az biztos.:)
-
bega82 #148 Valahogy biztos össze fog érni a két szál. :) -
#147 Nah, felélnékül a sorozat a 3x04 végén. Az még nem teljesen világos, hogy a Brody szállal mit akarnak a készítők, most úgy néz ki, hogy jól elásták Caracas-ban. -
bega82 #146 Bizony, ez engem is meglepett! Nagyon jó lesz ez! ;) -
#145 Na erre a csavarra nem igazán számítottam a 3x04 végén. Most lesz igazán érdekes a dolog. -
RedRiot #144 Első részen bealudtam, ma este nézem a másodikat remélem jobb lesz. -
vg #143 Spoiler
Ittvannak képek a hármas részből. Itt meg a négyesből. -
#142 smink nélkül is szép, de kicsit meglepődtem mikor rákerestem és megláttam a képeket:D -
paly90 #141 Nora..:)
egyből felismertem amikor megláttam a 2. részben:) -
#140 ismerős?:D
-
Borg #139 Ahogy a beharangozót elnézem, a harmadik részben látni fogjuk.